Sex s Ex

7 nov 2022 · 2,597 views Ms_LiliAnne

Raz dávno, keď som bola podstatne mladšia, štíhlejšia a hlavne sexuálne aktívnejšia som si kúpila knihu Sex s ex od slovenského autora. Nebudem ani veľmi preháňať, keď prezradím, že už názov ma vzrušoval. A to dom ešte netušila, že to nebude len názov knihy...

... Bol to krásny vzťah, teda pre mňa určite. Náš prvý sex bol skôr než sme sa stihli predstaviť. Zobral si ma hneď v predsieni jeho domu, a miesto televízneho večera sme ten večer celý prešukali. Bol to krásny vzťah, s božským sexom a mojími nekonečnými orgazmami...

Dva roky po rozchode sa mi ozval s gratuláciu k meninám. Keďže sme meniny oslavovali spoločne... Netrvalo dlho a začali sme si písať o bežných veciach. Keďže ja som za každú somarinu, navrhla som mu, že ak má ešte na to gule,mohol by mi ich prísť ukázať.
Bol to muž ako hora, nádherné v práci vytrénované telo, cecky tvrdé ako skala, krásne chlpatá hruď a tie stehniská. Vlhla som za každým keď som si naňho spomenula.
Nečakala som, že príde.. Predsa sme od seba dlho a určite mal už aj iné... No nesklamal, došiel. Čakala som ho v gaťkách a tielku. Bozkávať ma začal už pred domom. Jeho tvrdého vtáka som citila na brušku pri každom prekročenom schode. Zatvorili sme chodové dvere a on ma o ne oprel. Prsia mi chladilo studené sklo a na zadku som cítila jeho vlhký jazyk. Lízať ma od zadu, obcas zakrúžil jazykom okolo zvierača, krásne mi jazykom pretiahol pičku.
Milujem keď si so mnou robí čo chce, ináč to nebolo ani teraz... Dostal jasnú inštrukciu- pomiluj ma ako by to malo byť naposledy.
Zobral ma za ruku a posadil v obývačke na gauč. Chytil moje ruky nad hlavou a vtákom prechádzal po perách, druhou rukou naťahoval bradavku. Jazykom som krúžila po žaludia a špičkou jazyka vchádza do dierky na jeho penise. Pomaly ho sala a nechala po jazyku kĺzať až do hrdla.
Podoprela som sa lakťami o roh gauča a v podrepe sa nabodávala na jeho hrubý penis, jeho vajcia som citila na zadku a žaluď asi v mozgu. Pomaly som ho honila svojou vlhkou pičkou. Otočil si ma a prehol cez gauč. Tvrdo ma vyšukal a nakoniec horúce semeno vystriekal na dierku môjho zadočku. Ten večer som sa urobila možno desať krát... To bolo naposledy.

A moja rada: Dávajte si pozor, čo čítate...ono sa vám to môže ľahko splniť...