Jednou v noci...

16 nov 2022 · 2,287 views HonzikHonzikHonz

V noci mě probudilo šustění deky a tvé vzdychání… otevřel jsem oči… ležela jsi vedle mě nahá, jednou rukou sis mačkala prsa a druhou rukou si divoce honila kundičku… Bylo slyšet, jak je krásně mokrá, jak krásně teče… chvilku jsem dělal, že spím a užíval si tvé užívání… mé péro bylo od první chvíle úplně tvrdé… pomalu jsem rukou přejel na mé krásně tvrdé péro a pomalu jsem si ho začal honit… Nechtěl jsem tě rušit, ale asi jsem nebyl dostatečně opatrný… Všimla sis, že si s ním hraju… otočíš si mě na záda, vytáhla z pod polštáře vibrátor, klekla si nade mě, zajela vibrátorem do kundičky, chytla mé péro pevně do ruky, usmála ses na mě a divoce ho začala kouřit… přitom se sama napichovala na vibrátor a šukala se jako moje děvka! Občas zajedeš prstíkem do kundičky k vibrátoru, nabereš si svou šťávičku na prstík a dáš mi ochutnat. Je naprosto dokonalá! Dál mi u toho kouříš a honíš péro… držíš ho pevně v ruce, občas pomačkáš koule, střídavě ho kouřila a honila, lížeš mi moje krásně plný kulky… V tom se najednou uděláš… Celým tvým tělem prochází ta příjemná vibrace, chvění, vlhkost… Krásně stříkáš na mé tělo!
Jakmile dozněly pocity tvého mokrého orgasmu, otočila ses ke mě zády a naskočila si na mé péro… zarazila jsi ho do sebe až po koule. Dívám se na tvou druhou dírku, jemně jí hladím prstíkem… Ty ses okamžitě začala napichovat, divoce se šukat… občas ses sama plácla přes zadeček… Masírovala sis klitoris… Během chviličky jsi byla znovu hotová…   To mě rozpálilo, tvrdě tě šukal jako svou děvku, během chvilku napouštím tvou mokrou nadrženou kundu dávkou svého semene.
Vychutnáváš si dozvuky pulzování mého péra. Pak jsi ho vytáhla ven… podívala ses na něj a slízla z něj zbytky mé mrdky a tvé šťávičky… V tom se znovu postavil a tys ho znovu začala kouřit… Postavila ses na 4 a vyšpulila na mě svou krásně vystříkanou kundičku… "Ošukej mi zadeček”, zašeptala jsi tiše… Pomalu jsem ho začal hladit prstíkem… přejíždět zvenčí přes dírku… byl krásně uvolněný… Pomalinku jsem pronikl špičkou prstíku dovnitř… "Ošukej mi ho!”, řekla jsi trochu více nahlas… Vyndal jsem prstík a pomalu jsem se do tebe začal bořit mým krásně tvrdým pérem… Ty si mi u toho krásně vzdychala… každý milimetr mého péra sis vychutnávala… Nechal jsem v tobě jenom špičku, kterou jsem v tobě pomalu začal přirážet… Sama ses začala napichovat a vrážet ho víc a víc dovnitř… Byl v tobě úplně celý… Ty ses mi krásně prohnula… a začala se na něj narážet… Koulema jsem tě pleskal přes krásně vystříkanou kundičku, mé semeno teklo po mých koulích… Ty sis občas zajela rukou na kundičku, podráždila si klitoris a slízla nás oba z tvého prstíku.

Nu a v tom nejlepším jsem se probral. Vedle na posteli chrápal jeden kolega, na druhé posteli druhý kolega… a já měl úplně tvrdé péro toužící po stříkání do tvého zadečku… Nesnáším tyhle služebky s kolegy!