Soukromé welness 2+1

10 dic 2022 · 5,212 views HappyparMB

Já a moje manželka poslední dobou rádi experimentujeme v různých erotických hrátkách. Včera jsme byli už podruhé na swingersparty v Praze. A když jsme jeli domů, tak jsme si shrnovali své zážitky a co se komu líbilo a co by nás vzrušovalo a řekli jsme si že určitě pojedeme znovu. Ale chtělo by to zkusit i něco víc komornějšího. Když jsme si porovnávali diáře kdy máme celý večer čas tak jsme zjistili že máme volno 25.12. a to jsou vsechny kluby zavřené... Druhý den jsme to ještě probírali a já řekl že by mě hrozně vzrušovala jedna představa na kterou mi manželka okamžitě řekla že mi ji moc ráda splní:)

Moje představa:

Ingredience...Soukromé Welness ( které už známe ) velká místnost s velkou vířivkou, saunou, postelí, občerstvením a 2 lahvemi šampaňského 2 ženy a jeden muž :)

Má představa je taková. Ozve se nám tady na amaterech žena která si právě čte tuhle povídku a prijde jí to jako fajn způsob jak trávit 25 prosince :) vyzvedneme ji v Praze nebo se někde sejdeme a pujdeme do toho Welness které už bude zamluvené. Jen co se zaklapnou za námi dveře tak hned bouchneme šampaňské sedneme si na postel budeme si povídat a u toho zobat to občerstvení. Až dopijeme tu lahev tak se svlekneme a skočíme do té úžasné vířivky a necháme věcem volný průběh. Ale budou pravidla. Žádné šukání semnou. Moje nejeritičtejší predstava je že 2 ženy leží na posteli vedle sebe a já sedim mezi nima. Ony se hladí a já je při tom hladím také a žádné místečko na jejich těle nemám zakázané. Každá má jednu mou ruku jen a jen pro sebe a já jsem tam jen pro ně. A všichni jsme hezky přitulení panuje naprostá pohoda a hladíme se, prstíme, honíme ale žádný sex a všechno hezky pomalu. Jen to fo dokážou naše ruce a těla. Totálně maximální vzrušení které se stále jen stupňuje a stupňuje až propuká v nekontrolovatelné orgasmy :)

Tak co? Zaujala vás tato povídka. Trošku se stydím co mě to napadá ale jsem holt asi už takový:) a nemusí to být jen představa :) jestli by si tohle ráda zažila tak určitě napiš vzkaz samozřejmě kdykoliv v průběhu můžeš bez udání důvodu odejit :) a nebo se můžeme sejít předtím někde na kafe :)