Keď varím je horúco (moje pokračovanie)

13 feb 2023 · 636 views Nickjaty

Ak sa Mickajedina nenahnevá
Prichádzam do kuchyne. Potichu, zamyslená varíš. Krátke šaty sa vlnia na zadočku ako miešaš varečkou.
Pristúpim k tebe odzadu a objímem ťa. Trošku sa mykneš, ale môj dych na tvojom krku všetko ukľudní. Jedna ruka hľadí zadoček, druhá hľadí krk, bozkávam ťa na ňom. Jemné bozky od uška cez krk až na líce.
Môj zrýchlený dych sa kĺže po pokožke a dráždi jemné chĺpky. Ruka skĺzne na zdurené bradavky. Oprieš sa o linku a pritlačíš zadoček na môjho tvrdnúceho vtáka. Rukou z prdelky podvihnem v predu šaty a už prstami skúšam vlhkosť dierky. Prechádzam nežne prstami medzi mokrými záhybmi vzrušenej mušličky.
Zavzdycháš a ja stiahnem nohavičky, pohladiac zadoček. Tvoja rúčka rozpína zips na mojich nohaviciach. Už je v tvojich prstoch, tvrdý a pripravený.
Viac sa prehneš a nasmeuješ ho mokrej dieročky. Prirazím a pomaly sa v tebe hýbem, stále ťa bozkávajúc. Vzdycháš a vychádzaš mi v ústrety.
Vlnenie našich tiel.
Povolím a ty sa otočíš. Vášnivý bozk spojí naše pery. Stiahnem ti šaty a posadím ťa na kraj linky. Mokrá mušlička rýchlo stiahne môjho vtáka. Vášnivé bozky a zrýchľujúce prírazy našich tiel. Pevne držím riťku a tvoje prsty sú v mojich vlasoch.
Koniec sa neodkladne blíži. Spoločný orgazmus a tvoje prsty zaryté v mojich pleciach.
Stále ťa bozkávajúc postavím ťa na zem.
Práve sme tuším spálili večeru láska.