Nástup na vysokou - pokračování 4

13 apr 2023 · 3,071 views Jeff17

Erika přišla domů zavčasu, aby připravila domácnost a něco dobrého přichystala a stáhla film, na který by se případně spolu dívali. Radim se už doma stihl pohádat. Sbalil si věci a šel se nastěhovat ke své milé. Když zazvonil na dveře. Překvapil ji, že má tolik tašek sebou. Začala se vyptávat, co se stalo, jako k tomu došlo a jak probíhal rozhovor s jeho matkou Elisou. Řekl, že se jeho matka dozvěděla, že spolu chodí atd. "A co jí na tom tak vadí?, pronesla. "Však jsme oba už plnoletí!"
Řekl, že si myslí, jak mu to ve škole bůhvíjak nejde a tak se s máti pohádal.
"Zlato, ale to není důvod, abys odešel kvůli tomu z domu", řekla mu. "Co se doopravdy stalo mezi tebou a Elisou?", zeptala se ho. Radim ji odpověděl, jak se k němu jeho matka začala hůře chovat, že musí mít samé výborné známky a že mu diktuje také jeho život, co má dělat, co studovat apod. "Ale to mi stále nepřipadá jako valný důvod opuštět domov, ne?" Radim se až nyní Eriky zeptal: "Mohl bych, prosím, aspoň na chvilku u tebe bydlet než se vztah mezi mnou a mojí matkou vychladne?", podíval se na ní prosebně. Erika přitakala, ale stejně ji to jako ženě nedalo, aby dále vyzvídala.
Nakonec zjistila, že Elisa je už dlouho sama, manžel je opustil kvůli milence už před lety a tak se upnula až přílišnou výchovou k Erikovi.
Radim pořád stál před ní s věcmi ve vchodu. "No tak už pojď dál, ty můj zajíčku", řekla, a on vešel i s věcmi dovnitř. Byl mile překvapen, co ho čekalo za přívětivé a milé prostředí. Věci si položil v předsíni. Viděl jak si na úklidu Erika dala záležet, což jí pochopitelně pochválil.
Připravila jim chutné jídlo a celou dobu večeře za příjemné podmanivé hudby po sobě toužebně pokukovali. Cítil, že je to ta pravá dívka, přišel k ní a posadil si jí na klín. Erika byla mile potěšena a usmála se na něj a políbila ho na rty. Pak se chvíli se mazlili až se jich začala zmocňovat vášeň a touha po sobě navzájem. Ona však jejich počínání zastavila a poslala ho do koupelny, aby se umyl a pak má prý pro něho ještě něco nachystané. Radim ji poslechl a šel do sprchy, ve které rozmýšlel, copak to asi bude.
Mezitím připravila své překvapení pro něj a protože sama stihla projít sprchou ještě před jeho příchodem, už sprchu nepotřebovala, a byla už nadržená a vlhká v mezi nohama touhou po jejich hrátkách dostatečně. Radim přišel nahý do pokoje, už si si všiml, o jaké překvapení se jedná. Jeho polotuhý pyj začal tuhnout, když viděl, co pro něj Erika připravila.
Byla oblečená do kostýmku uklízečky z hotelu. Radim si vzpomněl, jak ho kdysi na dovolené vzrušila jedna uklízečka v Maroku, která měla jen krátkou sukýnku a vyzývavě na něho mrkala, ale byl tam tehdy se svojí bývalou partnerkou, takže si nic nedovoli, i když ho to vzrušovalo a musel bývalou přítelkyni Elizabeth pak vymrdat až koule pleskaly o její klín.
Ujal se dané role a bez nějaké přípravy si Eriku napíchl na svoje již tuhé kopí. Doslova šukali živočišně, když v tom zazvonil někdo na Eričin byt...
Erika byla zaskočená, ale jak ho začal do ní tvrdě a rychle zasouvat, tak vzdychala bolestí i slastí zárověn, takže na zvonek rychle zapomněli. Zapomněla však zamknout dveře, takže ta osoba zkusila za kliku, když nikdo nereagoval, a vešla dovnitř...

Jeff17 a Radiodemon12