Dopisování 2

4 ago 2023 · 1,612 views TmsCuck

Druhá zpráva:


Drahý paroháči, (Líbí se ti tvé nové jméno, Tome?!)



Filip za mnou přijel již brzy ráno a akorát před chvílí odešel. Než dorazil, zavolal mi a já mu řekla, ať zajede rovnou do tvé garáže. Nikdy nevíš, kdy bude nějaký zvědavý soused čmuchat kolem! Je to zvláštní. I když jsme se intimně sblížili jen jednou, tak asi proto, že ho už nějakou dobu znám z klubu, je mi s ním opravdu dobře. Mimochodem, miláčku, vzhledem k tvé velice povzbudivé odpovědi na mou první zprávu na toto téma předpokládám, že chceš slyšet i dál všechny tyhle detaily našich setkání?

Kolem osmé už jsem ho slyšela vjíždět do tvé již připravené a otevřené garáže a celá natěšená jsem mu běžela naproti k zadním dveřím. Měla jsem na sobě tu smaragdově zelenou hedvábnou kratičkou noční košilku, kterou jsi mi dal k vánocům (měla jsem jí už vlastně někdy s tebou na sobě?) a nic jiného! Soudě podle Filipovi reakce jsem se mu v ní velice líbila (evidentně máš dobrý vkus a vybral si tu košilku moc dobře, miláčku!)! Když vešel zadními dveřmi, okamžitě mě objal a políbil. Měl na sobě upnuté tílko a šortky! Svaly na jeho těle byly tak jasně zřetelné. Víš, co se mnou pohledy na taková těla dělají, zlato?! A já se jich navíc mohla rovnou i dotýkat! Pokračovali jsme ve vášnivém líbání. Bylo cítit, jak už je pěkně vzrušený. Zase mi říkal, jak jsem krásná. Víš, jak to ráda slyším?! Zvedl mě a posadil na botník! Opřela jsem se o stěnu, když mi snadno vyhrnul košilku a začal mě líbat a lízat, ty víš kde?! Začínala jsem být
opravdu hodně vzrušená a prsty obou rukou jsem mu vjížděla do jeho hustých blond vlasů.

Asi po pěti minutách, kdy mě tak krásně lízal, mi pomohl seskočit dolů a já ho vedla za ruku do kuchyně. Sundal si tílko a přehodil ho přes opěradlo kuchyňské židle. Opět mě zvedl a posadil na kuchyňskou linku. Asi chtěl mít opět snadný přístup k mé kundičce. Bylo evidentní, že mu chutnám a rád mě líže! Zatímco náš první večerní sex byl velmi pomalý a citlivý, tentokrát jsme oba byli ve žhavé chlípné náladě. Jako bychom se jeden druhého nemohli nabažit! Přetáhl mi košilku přes hlavu a hodil ji na kuchyňský stůl, takže jsem tam před ním seděla na lince, úplně nahá! Přímo přede mnou si pak stáhl šortky, zatímco jsem se dívala. Byl naostro! Opět jsme se divoce líbali. Pořád mě překvapuje, jak má velký péro, miláčku! Přejela jsem mu svými roztomilými prstíky na mé nožce nahoru a dolů po penisu, hezky od kuliček až po žalud a to se mu moc líbilo! Naklonil se dolů a políbil mé prsty, pak se vrátil k tomu božskému lízání mé citlivé a tekoucí kundičky! Opřela jsem se o lokty a on si dal moje nohy na svá silná ramena. Bylo to tak vlastně docela pohodlné!

Začínala jsem být opravdu hodně vlhká a blízko orgasmu. Filip je v tom opravdu neskutečně šikovný, ne jako někdo že, drahý?! Vycítil, že jsem blízko, a tak zvedl ze země své šortky. Z kapsy vytáhl kondom a podal mi ho, abych mu ho nasadila. Když byla guma na místě, zvedl mě z pultu a pomalu mě spustil přímo na jeho tvrdé a připravené péro! Obtočila jsem mu nohy kolem pasu a kotníky jsem zaklesla do sebe. Ruce jsem pak měla kolem jeho krku. Věřte tomu nebo ne, ale tahle poloha mi dělala moc dobře, cítila jsem ho sobě až nadoraz! Dělali jsme to takhle vůbec spolu někdy, drahý?! Chvíli jsme takhle zůstali a jen se líbali, zatímco on trochu pohyboval boky a lehce do mě přirážel a připravoval si mě! Když bylo naše dítě ve škole a okna zavřená, mohla jsem svobodně křičet a sténat, jak už mám teď ve zvyku! Musel být hodně nadržený, protože mě začal odnášet do naší ložnice! když jsme šli, tak ale zůstal stále ve mně.

Položil mě na postel a znovu mi dal nohy na jeho ramena. Tohle je moje oblíbená poloha, viď, zlato?! Chlap nahoře! Začal mě šukat jako blázen, bylo to opravdu chlípné a sexy. Nekontrolovaná vášeň! Na rozdíl od tebe, se ale zdá, že Filip mně vydrží šukat opravdu hodně dlouho (dělám si legraci, drahý)! Nahlas jsem sténala a užívala si ten báječný sex! Bylo to tak dobré, zlato! Udělala jsem se krátce poté, co do mě začal přirážet, ale on nepřestal! Pořád do mě bušil! Myslela jsem, že omdlím! V jednu chvíli jsem zvedla hlavu a uviděla své krásné rozevřené nohy, jak mu poskakují po ramenou! Nakonec se mohutně udělal a zhroutil se na mě. Dlouho jsme pak spolu takto leželi a mazlili se (to mu taky jde!).

Oba jsme byli ze šukání trochu unavení a zpocení, tak jsem navrhla, že se vykoupeme. Filipovi se ten nápad líbil! Když jsme se koupali, vyptával se mě na spoustu věcí a také padla zmínka o tobě. Myslím, že byl opravdu nervózní z toho, že se to dozvíš a tak. Pořád jsem mu říkala, ať si s tím nedělá starosti. Ptal se, co tím myslím, a já mu řekla, že ti nebude vadit, že se spolu milujeme! Byl ohromený a nevěřil mi. Nakonec jsem mu musela ukázat tvou odpověď na můj popis našeho prvního sexuálního večera. Když viděl, že ti to nejen nevadí, ale vlastně mě v tom ještě podporuješ, tak se mu opravdu ulevilo! Souhlasí i s tvou jedinou podmínkou, že půjde pouze o sex, bez jakýchkoli závazků. Myslím, že vzhledem k tomu, jaký je mezi námi věkový rozdíl, je toto přesně to, co stejně preferuje! Filip si myslel, že když se příští úterý vracíš domů, že už v tom nemůžeme pokračovat. Já mu naopak řekla, že teď budu mít konečně někoho, kdo pohlídá naše dítě, zatímco on a já půjdeme ven!

Po koupeli a protože se mu ulevilo, že se se mnou může dál vídat, jsme se spolu znova vyspali! Lehl si na záda na naši postel a já jsem si mu klekla mezi nohy a začala mu kouřit jeho nádherné péro, dokud se mu nepostavilo. Nebylo to ani moc potřeba! Když jsme byli oba připraveni, odhrnuli jsme peřinu a zalezli si spolu pod ni. Okamžitě se ke mně přitulil! Zeptal se, jestli nemám další kondom, tak jsem mu dala ten, který máš v nočním stolku. Byl tedy o dost menší, než bychom potřebovali, ale co naplat že? Aspoň že něco! Nevadí ti to lásko, že ne?! Ne, že bychom je spolu nějak často používali viď?! Budeš jí chtít miláčku použitou a naplněnou pak vrátit? Určitě chceš viď?!

Lehl si za mě, hezky na bok a snadno ho domě zasunul! Bylo to opět neskutečně! Ta jeho fyzická síla! To, jak si mě tvrdě bral v naší posteli! Užíval si mé tělo a šel si nekompromisně tvrdě za svým! Bože to byl tak úžasný sex! Udělal mě dvakrát během deseti minut! Kam se na něj lásko hrabeš, že (neboj, jen si z tebe utahuju, a nebo ne?)?! Měl jsi pravdu, že jsem jsi to měla zkusit s někým jiným už mnohem dřív! Je to úplně nový pocit! Miluju to! Možná tě někdy necháme, za odměnu, se na nás dívat! Filip zítra odjíždí z města a vrátí se až příští středu, den po tvém návratu domů. Máme v plánu oběd a pak šukání, takže budeš muset najít nějaký program na odpoledne pro sebe a našeho prcka. Hádám, že můžeš jet třeba nakoupit a tak, zatímco já se ti budu s Filipem kurvit, co ty na to, drahoušku!?

Prozatím je to vše,


Tvá chlípná snoubenka Petra