Chtěl bys...?

1 set 2023 · 5,437 views Damned_angel

Líbilo by se ti, kdybych si dala inzerát a s někým si dala schůzku? Chtěl by sis o tom číst? Chtěl bys číst, jak jsem se s někým sešla a on na mě sahal? Jak mě divoce líbal a u toho mi sahal na kozy? Na kozy, které byly jenom tvoje? Jak jsem poslušně držela, protože jsem byla nadržená a naštvaná na tebe? Co by to s tebou udělalo, kdyby sis četl, jak jsem toho druhého nechala, aby mi rozepnul knoflíky u košile a vytáhnul mi ven prsa z podprsenky? Jak mě tahal za bradavky a já u toho vzrušeně sténala, protože to bolelo, ale zároveň mě to rajcovalo.

Co by s tebou udělalo, kdybych napsala, že jsem toho druhého nechala, aby si hrál s mojí nadrženou kundičkou? Aby mě prstil a užíval si to mokro, které dole mám. Chtěl bys, aby do mě strkal prsty hrubě a přirážel tak jak se mi to líbí? Líbilo by se ti o tom číst? Chtěl bys, abych mu ty prsty olízla? Nebo by je měl olíznout on? Nebo by mi měl moji šťávu rozmazat po obličeji, to bys chtěl? Abych vypadala jako coura? Líbilo by se ti, kdyby mě u toho pevně držel za vlasy tak jak to mám ráda? Nebo bys raději chtěl, aby mi svázal ruce?

Možná by mě srazil na kolena a vrazil by mi svého ptáka do pusy. O tom bys rád četl? Jak mi moc tečou slzy, když mi šuká pusu? Jak mě drží za vlasy, až mě to bolí a jak si mě přiráží na čuráka? Jak mi tečou sliny, protože mi dává opravdu zabrat? Chtěl bys číst o tom, jak mi zakloní hlavu a nutí mě, ať se mu u toho dívám do očí? Líbilo by se ti, kdybys věděl, že místo jeho očí vidím tvoje oči? Líbilo by se ti vidět mě, jak mám z toho všeho rozmazané oči? Chtěl bys číst o tom, jak by mi plivl na tvář a já se mu pořád musela dívat do očí? .Chtěl bys vědet, že já bych byla pořád naštvaná na tebe a držela bych. Nechala bych si tohle všechno dělat jen proto, abych uvolnila napětí, které pořád cítím, když na tebe myslím. Chtěl bys, aby mi ten druhý řekl, že budu jeho děvka? Chtěl bys, aby mě ten druhý držel za vlasy a nutil mě všechno spolykat? Chtěl bys číst, jak nestíhám polykat a dostanu facku za to, že mi trochu semene vyteče z pusy ven? Chtěl bys, ať mě to bolí, protože by to možná trochu ulevilo mému svědomí? Chtěl bys, abych to udělala????