Slečna Tichá 2

14 set 2023 · 3,124 views sedmslonu

Ve čtvrt na pět jsem už nedočkavě čekal u nádraží, kolo čerstvě nafoukané, řetěz promazaný, na sobě jen kraťasy a tričko. Gábina dorazila pět minut po mě, také dřív, než jsme se domluvili. Oblečená opět ležérně a vyzývavě zároveň. Upnuté cyklokraťasy a tílko jen symbolicky zakrývající její vnady. Ale už jsem si na to začínal nějak zvykat. Pozdravili jsme se, a ačkoliv jsme se viděli celý den v práci, na přivítanou jsme se lehce políbili. Pak už jsme vyrazili k vodě. Bylo to asi jen pět kilometrů po upravené cyklostezce, jen poslední půlkilometr vedl lesem, po pěšině.

Po příjezdu k lomu jsem zastavil a chystal jsem se najít nějaké klidné místo na travnaté plážičce. Gábina ale pokračovala dál kolem vody. Zarazil jsem se… „Ale tam dál je už nudapláž…“
„Správně,“ odpověděla, „a přesně tam jedeme, já ti to neřekla?“
„No… neřekla.“
„A máš s tím nějaký problém?“
„Ani ne,“ hrál jsem hrdinu, i když jsem na nudapláži nikdy nebyl. Ne že bych to nechtěl vyzkoušet, ale moje bývalá manželka to zásadně odmítala a já tam nechtěl chodit sám, abych si nepřipadal jako šmírák. Teď už mi asi nic jiného nezbývalo.

Objeli jsme tedy lom a na protější straně dojeli až ke skále, pod kterou byla menší pláž, známá jako nudistická. Nebylo tam moc lidí, a tak jsme snadno našli místo přímo pod skálou, částečně kryté vegetací. Rozložil jsem tedy deku a trošku zaváhal se svlékáním. Ne tak Gábina. Než jsem se stihnul vzpamatovat, tílko bylo dole a hned následovaly cyklokraťasy, pod kterými se samozřejmě prádlo nenosí. A tak po pár vteřinách přede mnou stála úplně nahá. Prsa opravdu tak akorát do ruky, kulatá, pevná prdelka a dohladka oholená štěrbinka, ze které částečně vykukovaly vnitřní závojíčky.
„Tak co, už ses dost vynadíval?“ řekla trochu ironicky.
Jen jsem polknul a kývnul, ale zíral jsem na ní dál.
Začala se smát, přistoupila ke mně, přetáhla mi tričko přes hlavu a vzápětí mi stáhla i kraťasy. V tom teple jsem spoďáry také vynechal, takže jsme už byli nazí oba. Jen moje reakce byla pochopitelná. Postavil se mi.

Gábina se znovu zasmála, rozhlédla se kolem a když viděla, že nás nikdo nepozoruje, chytla mě za něj a prohlásila: „To chce zchladit, jde se do vody,“ a táhla mě za ptáka k vodě. Těsně u vody jsme míjeli starší pár, který ležel na dece a ti při pohledu na to, jak si mě Gábina vede, vyprskli smíchy a pán dokonce náznakem zatleskal. Gábině to bylo úplně jedno. Ponořili jsme se chladné vody lomu a moje napětí opravdu povolilo. Ale jen na okamžik. Protože hned, jak nám voda sahala sotva po prsa, Gabča se ke mně přitočila, objala mě kolem krku a přisála se na moje ústa ve vášnivém polibku. Jednou rukou mě objímala druhou mi zajela mezi nohy a můj v tu chvíli trochu zvadlý čurák byl okamžitě opět v pohotovosti. Pak si mě zatáhla kousek bokem, z přímého dohledu pláže, a tam už mě začala nepokrytě honit. Sama si moji ruku nasměrovala do svého rozkroku a dala tak nekompromisně najevo, co ode mě čeká. Nenechal jsem se pobízet a prsty jsem začal zkoumat její štěrbinu. Spokojenost dávala najevo tlumenými vzdechy a její ruka pod vodou kmitala po mém ohonu s ještě větší razancí.

Ani studená voda už nedokázala zchladit moje vzrušení a po pár minutách jsem se udělal. Gábina se pičkou ještě víc přitiskla k mojí ruce, a i ona za okamžik dosáhla orgasmu. Vesele se na mě usmála a naznačila, že půjdeme z vody. Souhlasil jsem a na trochu nejistých nohách jsem došel k naší dece. Svalil jsem se na ni a Gabča vedle mě.
„To bylo moc hezký,“ špitla mi do ucha.
Kývnul jsem na souhlas, ale nedalo mi, abych se nezeptal. „To takhle skočíš na každýho hned jak ho sbalíš?“

Trochu posmutněla a po chvilce přikývla. „Víš, to je takové moje prokletí. Prostě na to mám chuť pořád, hned jak se vzbudím, musím si to udělat alespoň rukou a během dne často trpím, když se nemůžu ukojit. Někdy to není tak zlé, ale jak je takovéhle počasí, je to pro mě jako droga. Prostě jsem nymfomanka. Mám to dokonce lékařsky potvrzené. Chtěli mi na to dát nějaké léky, ale já po nich byla jak chodící mrtvola, tak jsem je už pak odmítla. Teď jenom doufám, že jsem tě moc nevyděsila. Líbil ses mi hned na první pohled a když jsem se dozvěděla, že jsi rozvedený, nedokázala jsem odolat. Zlobíš se moc, že jsem ti ro neřekla předem?“

Chvíli jsem přemýšlel a pak odpověděl: „Nezlobím se na tebe a myslím, že za to ani nemůžeš. Lidskej mozek je jedna velká záhada a jsou i horší poruchy než nymfomanie. Ale jen mám obavu, že ti při tvých potřebách nebudu stačit. Podle toho, jak to popisuješ, to potřebuješ několikrát denně, a to já asi trvale nebudu schopnej…“

„To po tobě ani namůžu chtít, mám spoustu různých hraček a pomocníčků, který mi to usnadňujou, takže si často vypomůžu sama. Ale jde spíš o to, že čas od času prostě neodolám a spustím se i jinde, jestli rozumíš, co chci říct…“
„Rozumím,“ přikývnul jsem, „a tebe zajímá, jak bych v takovém případě reagoval, je to tak?“
„To je přesně ono…“
„No, ještě jsem v životě takovou situaci nezažil, ale když tak o tom přemýšlím, nikdy jsem nebyl nijak žárlivej a v tomhle případě… pokud bych se o tom dozvěděl alespoň dodatečně a nic bys přede mnou netajila, myslím, že bych se s tím v pohodě srovnal. Ale uvidíme, až to nastane, co ty na to?“

„Ty jsi zlatíčko,“ vykřikla Gabča a vrhla se mi kolem krku. „Doufala jsem, že bys mohl být nežárlivej typ, a jsem strašně ráda, že jsem se nespletla. Tedy ne, že bych schválně hned běžela a stáhla do postele někoho jinýho, ale znám se a vím, jaká jsem… Snad jedině kdybys to sám chtěl, abych šukala i s jinýma…“ zakončila s otázkou v očích.
„Myslíš jako jestli nejsem kanda? A víš, že ani nevím? Možná by se mi to líbilo, kdo ví,“ zamyslel jsem se a najednou mi ta myšlenka nepřišla vůbec divná. Netušil jsem to o sobě, ale když se to takhle podá… Pak mě napadla ještě jedna otázka. „A když už jsme u těch tělesných žádostí… jsi jenom na chlapy, nebo tě vzrušujou i ženský?“

„No samozřejmě, že i ženský, je to spousta možností navíc. Ale úplně nejraději mám sex ve více lidech, každý s každým, to jsem úplně v sedmém nebi,“ zasnila se.
„Počkej, každý s každým… jak i chlapi spolu?“
„Jasně, to mě strašně vzrušuje. Koukat se, jak třeba chlap chlapovi kouří péro, to je nádhera!“
„Tak to nevím, to se mnou asi nezažiješ. Ne že bych ke gayům cítil nějaký odpor, ale nijak mě to nevrušuje a neláká.“
„Jen nech na hlavě, takových už jsem zažila, ale když pak přišlo na věc, koukal bys, jak se jim to líbilo.“
„No, to nevím, to asi nebude můj případ,“ zakončil jsem debatu.

Po tomhle rozhovoru jsem ale přece jen cítil, že mě toto téma nenechává v klidu. Všimla si toho i Gábina a hned se přitulila nabídla mi kundičku k laskání. Pohrával jsem si tedy opatrně s jejími závojíčky a občas brnknul prstem o klitoris, který byl už opět naběhlý a tvrdý. Kolem nás bylo liduprázdno a místo bylo částečně i kryté křovím, takže se Gabče po chvilce neudržela a přesunula se nade mě. Chvilku mě ještě dráždila rukou a pak už si mého čuráka nasměrovala rovnou do kundičky a dosedla. Lehla si na mě a jen pomalými pohyby pánve klouzala po mém ztopořeném ocasu. Tělo při tom nezdvihla ani o centimetr. Jen prdelka se zdvíhala v pravidelném, trochu zrychlujícím rytmu. Vtom se celá roztřásla a já cítil, jak se její poševní svaly stahují a masírují mi zasunutého ptáka. Ještě párkrát sebou zacukala a pak se svezla po mém boku. Já jsem svého orgasmu nedosáhl, ale nevadilo mi to. Zato Gábině ano. Asi nechtěla abych přišel zkrátka a přemístila se hlavou k mému péru. Vzápětí, bez nějakých okolků, si ho zasunula hluboko do krku a začala zpracovávat ústy. Tenhle způsob kouření u mě fungoval téměř okamžitě, takže po pár chvilkách jsem už do ní vypouštěl svoji další dávku.

Až potom jsem si všimnul, že si asi po celou dobu sama dráždila poštěváček. Moji dávku bez váhání spolkla, převalila se na záda a se zavřenýma očima si přivodila další orgasmus. Teprve teď vypadla, že je alespoň pro tuto chvíli uspokojená a začali jsme se zase normálně bavit.
Pak jsme zjistili, že během našeho řádění se nedaleko od nás uvelebil na dece mladík, zhruba dvacetiletý, a bylo jasné, že podstatnou část naší akce sledoval. Svědčil o tom i jeho ztopořený úd, který se snažil dost neúspěšně skrývat. Když ale viděl, že se nechystá žádné pokračování, přetočil se na břicho a začal si číst nějakou knížku. Přesto jsem si všimnul, že nás stále po očku pozoroval. Zřejmě čekal, co kdyby…

Zbytek odpoledne jsme strávili už jen koupáním a opalováním a k večeru jsme se, ač neradi, oblékli a vyrazili k domovu. Jel jsem Gabču vyprovodit domů a zjistil jsem, že bydlí docela nedaleko mě. Samozřejmě když navrhla, jestli bych nechtěl ještě chvíli zajít k ní, nerozmýšlel jsem se ani minutku. Dopadlo to tak, jak jsem předpokládal. Brzo ráno jsem spěchal domů, abych se stihnul převléct a dorazit do práce ve svou obvyklou dobu.