Náhlý chtíč

9 feb 2013 · 11,679 views 0007xxx

Vzpomínám si na ten okamžik, kdy poprvé vklouzla rukou mezi její nohy. Cítila jsem se tak divně vzrušená. Potkala jsem se s Janou před pár měsíci, když náš představili naši známí. Nikdy jsem k ní nebyla nijak sexuálně přitahovaná, ale ten večer jsme pily, jen já a ona a myslím, že se dalo říct, že všechno směřuje jen jedním směrem.
Sledovaly jsme film, který obsahoval mnohem víc sexuálních scén, než jsme si myslely. Během filmu to bylo trošku nepohodlné. Chtěla jsem se jen uvolnit a užívat si pocit natékající kundička, ale nezdálo se mi zrovna příjemné to, že bych se vzrušila při sledování filmu s přítelkyní. Jen jsem doufala, že necítí vůni, která sálala z mého mokrého klína. Zadívala jsem se na ni, a zdálo se mi, že je očima přímo přilepená k obrazovce, kde právě muž přiváděl ženu jazykem k orgasmu.
Když film skončil, přemýšlela jsem o studené sprše. Ta by mi určitě dala možnost se sebrat a přitom si nenápadně vyměnit zmáčené kalhotky. Jenže jsem nechtěla vstávat z gauče, protože jsem jasně věděla, že ve chvíli když se za mnou zavřou dveře koupelny, okamžitě vklouznu dvěma prsty do kundičky a dalším na klitoris. Těšila jsem se na to, až se zítra Michal vrátí z lyží. Určitě mě udělá šťastnou.
„Bože to byl zase film. Jsem z něj pěkně vzrušená! A co ty? Tak moc bych teď v sobě potřebovala chlapa.“
Chvíli mi trvalo, než jsem odpověděla. Ano, bylo to přesně, tak jak řekla, ale nechtěla jsem, aby o tom věděla. I tak se mi trošku ulevilo, že nejsem sama, kdo potřebuje uhasit ten požár. „Jo, taky mám pocit, že shořím.“ Trhla jsem sebou ve chvíli, když jsem to dořekla. Ale i tak to bylo zřejmé. Prakticky jsem se třásla touhou a cítila jsem, jak mi bradavky pod košilí tvrdnou. Jana se zadívala přímo na mě s hříšným úsměvem. „Kdyby tu tak byl Dan, klidně bych si nechala vyšukat mozek z hlavy.“ Těm slovům jsem nemohla uvěřit, Jana obyčejně takhle nemluvila. „No to bych chtěla vidět,“ poznamenala jsem. „Cože, chceš říct, že bys tu zůstala a dívala se?“ zeptala se.
Chvíli jsem o tom přemýšlela a pak jsem si uvědomila, že sledovat ji by mi nijak od vlhka v kalhotkách nepomohlo. Pomalu jsme začínali přecházet pomyslnou hranici. Mluvit o sexu je vždycky trošku zábava a já se nikdy nevyhýbala rozhovorům o mých zkušenostech s kluky nebo o čemkoliv jiném. Ale nikdy jsem přitom nebyla takhle vzrušená. Jen jsem věděla, že ona je přinejmenším stejně vzrušená jako já, a tak mi tenhle rozhovor vůbec nevadil. „Abych pravdu řekla, v tuhle chvíli jsem tak nadržená, že bych se asi nedokázala jen tak dívat.“ Nedokázala jsem uvěřit tomu, že jsem to skutečně řekla. Asi jsem se začervenala a zadívala se na závěrečné titulky filmu. Jana se napila z vína a zeptala se. „A co bys dělala. Hrála by sis sama?“
Odtrhnula jsem oči od televize a kouknula přímo na ni. Nevěděla jsem co říct, ale slyšet ji se na tohle ptát, mě vzrušilo ještě víc. Chtěla jsem si to udělat přímo tady, ale nedokázala jsem to říct. Ticho přerušila ona. „Já nejsem lesba a ty určitě taky ne, ale právě teď si chci sundat džíny a udělat si to přímo tady na tvém gauči. A cítila bych se mnohem líp, kdybys to udělala taky.“
Dost mě to šokovalo. Dokonce jsem si tiše uvědomovala, že mi šťávičky stékají po stehnech až ke kotníkům. Jana sáhnula na své džíny a stáhla je dolů. Všimla jsem si, že spodní prádlo letělo dolů hned po nich. Byla od pasu dolů nahá, a když se posadila s rukama v klíně, viděla jsem její hladce vyholenou kundičku. Cítila jsem se trošku trapně a něco se musela říct. „Nemůžu uvěřit, kam až to zašlo. Nebudeme se o tom nikde zmiňovat, že? Nejspíš ten film trošku přetočím zpátky.“ No já to nikde říkat nebudu, pokud to nepovíš ty. Jo a vrať to ke scéně, kdy na něm sedí v nemocnici.“
Jednou rukou jsem chytila ovladač a druhou jsem vklouzla do kalhotek. Prostředníčkem jsem pomalu roznášela své šťávičky po poštěváčku, než jsem našla správnou scénu a pustila ji. Podívala jsem se na Janu. Její oči byly doslova skleněné chtíčem, když sledovala obrazovku. Zajela jsem prstem hluboko dovnitř a představovala si, že ona musí cítit stejnou rozkoš. Najednou jsem chtěla, abychom se obě udělaly společně. Všimnula si, jak ji koutkem oka sleduji. Sledovaly jsme se tak, naplněné touhou, několik minut a přitom si prstily kundičky. Pak vybuchla. Sledovala jsem její obličej, když pohupovala boky sem a tam proti své dlani a pak vykřikla. To urychlilo mé vlastní potěšení. Usmála jsem se a jen zaklonila hlavu vzad. Se zavřenýma očima jsem si v mysli přehrávala její orgasmus.
Najednou jsem ji cítila přímo vedle sebe. Posadila se až ke mě a jemně chytila mé zápěstí, abych přestala s takřka fanatickými pohyby. Byla jsem trošku zaskočená. Cítila jsme horkou kůži, tisknoucí se proti mým nohám a jako by mezi námi přeskakovala elektrická energie. Prostě úplně otupělá chtíčem. Byla jsem doslova pod jeho kontrolou. Pak, sklouzla rukou dolů a poprvé přejela prsty přes můj klín. Její prostředníček jakoby ani neměl čas se ve mně zastavit. Zpočátku jsem se cítila trošku divně, ale pak mi bylo příjemně a tak jsem to jen vítala. Chystala jsem se něco říct, ale umlčela mi ústa polibkem. Její polibek mě zasáhl a pak už jsem ji jenom následovala. Její prsty pomalu klouzaly dovnitř a ven ze mě, když jsme sdílely ten divoký polibek.
Začala jsem nad sebou pěkně rychle ztrácet kontrolu. Nepřekonatelná touha po orgasmu se vlnila mou hlavou, když se její dlaň přitiskla na můj klitoris. Trhnula jsem sebou a nedobrovolně zkroutila boky. Snažila jsem se bránit vlnám orgasmu tak dlouho, jak to jen bylo možné, ale nakonec jsem to vzdala a nechala jsem to v jejích rukách. Moje kundička svírala její prsty při každém pohybu a já myslela, že to nikdy neskončí. Byl to určitě nejintenzivnější sexuální zážitek, co jsem kdy měla.