Nečekaná odpolední návštěva

10 ott 2023 · 2,043 views notyourbusiness

Sotva se za ní zabouchly dveře pokoje, všechno jakoby to na ní spadlo. Strhaná z práce, přišla si, jako by z ní v ten moment někdo vysál všechnu radost. Další den za ní a do víkendu příliš daleko. Odložila klíče do misky vedle dveří, svlékla ze sebe kabát a pověsila ho na věšák u dveří. Během pohybu jí lehce sjelo ramínko bílého tílka, které měla na sobě. Nedbala na to a přesunula se do obývacího pokoje, kde odložila zbytek věcí a na chvíli se zastavila. Z telefonu si pustila svojí oblíbenou hudbu, která ji uklidňovala i přes svoji relativní tvrdost. Bylo na ní něco, co jí okamžitě přenášelo mimo její denní rutinu. Cestou do kuchyně se začala pomalu hýbat do houpavých rytmů. Její tělo jak se svíjelo, obtažené kožené kalhoty a bílé tílko opisovaly její svůdné křivky. Jak se ponořila do zpěvu ztratila pojem o čase a užívala si chvíli mimo její všední realitu. Zrovna když voda dovřela a ona si zalila čaj, ozvalo se zaklepání na dveře. Na chvíli jí to udivilo, proč někdo klepe a nepoužije zvonek. Stále houpavě do rytmu se přesunula ke dveřím a pomalu otevřela.

V ten moment ji chvíli šokovalo, že vidí zrovna jeho. Touto dobou měl být daleko, v jiném městě. Přesto se teď nacházel v jejích vchodových dveřích a jediného slova nebylo třeba. Pomalu ustoupila, nechala ho vejít dovnitř a zase za ním zavřela. Trvalo to jen pár vteřin ale v tu chvíli jí to přišlo jako věčnost. Hudba v pozadí najednou působila neskutečně hlasitě, avšak v dalším momentu jakoby se úplně vytratila. Jedním rychlým pohybem se přesunul k ní, svým tělem ji přitlačil ke dveřím, jednou rukou chytl pevně za pravý bok, druhou za tvář a prsty ji projel do vlasů. V momentě kdy se jeho rty dotkly jejích, projel jejím tělem pocit, jak kdyby do jejího těla někdo napojil elektřinu. Šok, který pociťovala se během chvilky rozpustil a ona se naplno poddala tomu, co se právě dělo. Její svůdné tetované tělo začalo pomalu reagovat na jeho pohyby, jeho doteky. Okolní teplota jakoby najednou stoupala raketovým tempem. I to málo oblečení co měla právě na sobě, bylo v tuhle chvíli moc. Měla nespočet otázek, na ty ale teď nebyl čas ani příležitost. On si v mezičase bral přesně to co chtěl. Cítila jak ji má pevně v rukou a jeho důrazné polibky jí působí nesmírné potěšení. Vždy když se jejich jazyky dotkly, cítila, jak jí uvnitř hrudníku zběsile buší srdce. Jeho prsty během těch chvil začaly pronikat pod její oblečení. Prvně jen pod svršek, za chvíli už ale cítila jeho doteky i pod kalhotkami a podprsenkou. Dráždilo jí jak si vzal její bradavku mezi palec a ukazováček a lehce ji trápil. Když jí jeho palec pak kroužil během polibků po již naběhlé bradavce, zatímco prsty obdivoval její prsa, cítila už horko ve svém klíně.

To za moment cítil i on. Prsty se z mačkání jejího krásně kulatého zadečku a a dráždění její dírky prostředníčkem pod kalhotami přesunul dopředu, kde si nechal akorát dostatek prostoru proto, aby se mezi jejich dvě těla vešla jeho ruka. Prsty kroužil kolem a začal jí rozevírat pysky, když narazil na to, jak už její kundička je touhou celá ulepená, jen se usmál mezi polibky. Všimla si toho. Jeho druhá ruka jí sjela zpět na krk a otočil jí hlavu kousek doleva aby se před ním odkryl její svůdný krk. Jazykem jí začal prozkoumávat znovu a znovu citlivou kůži, polibky a jemné kousání ji přivádělo k šílenství. Moc dobře to věděl a těšila ho její reakce. Zbožňoval když může vidět její reakce, poslouchat její těžký dech, jemné i divočejší vzdechy, sledovat reakce jejího těla a ty nedobrovolné pohyby, které její tělo dělá, když na moment ztratí kontrolu nad vlastní touhou a potěšením.

Začala klínem lehce přirážet v tom mále prostoru, co jí dovolil, na jeho prsty co měla v sobě. Zneužila jeho nohu jako plochu o které si klínem jeho prsty zapřela a zatímco jí líbal dále na krku a jazykem jezdil až k uchu a cucal lalůčky, ona si osedlala jeho prsty a sobecky je zneužívala. Její dech byl horký, dýchalo se jí ztěžka a mezi jednotlivými nádechy výdechy tak slastně sípala rozkoší a mručela, že měl problém udržet kontrolu sám nad sebou. Jeho prsty byly tou dobou už úplně celé promáčené, stejně jako veškerý textil, který byl v dosahu její rozkoše. Věděla jak moc ho to bere a jak si sama přirážela, cítila jak je už dávno naběhlý a tepe v kalhotech. Chtěla to jeho prokrvené žilnaté péro v sobě a měla velký problém se ovládat a nevzít si ho.

Najednou udělal krok zpět a přestal, i když ji pořád držel druhou rukou pod krkem. sledovala ho jak si tu promáčenou a ulepenou ruku přitahuje k obličeji a ochutnává její kundičku ze svých prstů. Fakt, že všechny prsty olízal dokonale od její husté šťávy ji rozpaloval do běla. On cítil jak zběsile jí proudí krev po celém těle jak ztěžka dýchá. Pustil ji a sundal si sako, které měl doteď na sobě a hodil ho stranou. Zatímco lapala po dechu, nedal jí moc příležitost vydechnout. Klekl si k ní a začal jí sundávat kalhoty co už měla tou dobou na půl cesty ke kolenům. Když viděl jak neskutečně mokrá ja, jen se musel spokojeností znovu usmát. Jak jí kalhoty stahoval dál, začal cítit v nose horko nasycené vůní jejího roztouženého klína. Nedalo mu to a během stahování kalhot jí ty nohy místy líbal, místy na nich kousal. Tu a tam na cestě od klína narazil na kapky její sladké touhy, které se mu lepily na rty. Stála tam opřená o dveře a stálo ji veškeré síly aby se nepodlomila v kolenech. Stáhl ji postupně obě nohavice a pak si užíval sundávání těch promáčených černých kalhotek. Ty zanechávaly na jejích nohách zbytky té nádherně voňavé šťávy, které za několik momentů špičkou jazyka začal směrem vzhůru sbírat. Lehce rozevřela nožky a užívala si jeho jazyka polibky na vnitřku svých stehen. Nedalo mu to a párkrát musel jazykem zajet mezi její pysky. Okamžitě měl od ní ulepený celý jazyk i vousy. Spolykal tu její šťávu jakoby to bylo to nejsladší, co ten den měl a pokračoval po pravé noze zase dolů. Když se dostal k chodidlu, sundal jí ponožku, natáhl si její chodidlo před svůj obličej a jazykem jí chvíli chodilo a mezi prsty lízal. Poté si nohu opatrně položil přes své rameno a okamžitě vyrazil zase zpět ke klínu. Ten se mu díky tomu rozevřel. Jen ten pohled na kapky její šťávy na vystouplých pyscích ho přiváděl k šílenství. Jak smyslů zbavený se do ní pustil naplno.

Její noha se chvěla na jeho rameni, zatímco se jeho jazyk znovu a znovu dobýval dovnitř její kundičky, jeho rty ji pak střídavě líbaly a hned v další moment jeho jazyk kroužil po obvodu a sbíral každičkou kapku. Intenzita jejího sténání stoupala a její klín působil touhou jako v jednom ohni. Jeho důraznost stoupala přímou úměru. tu a tam si ji nasál mezi rty a cucal z ní její šťávu, v dalším momentu ji lehce do kundičky a podbřišku kousal, jen aby pro něj vypustila další a další šťávu. Byla potěchou tak šťavnatá, že už zvládla nejenom promáčet jeho vousy ale i košili, kterou měl pod krkem. Její neovladatelný křik a chvění, který za chvíli následoval, jakoby na chvíli zastavil čas.

Seděli chvíli kousek od sebe, když se rozhodla vstát a jít udělat kávu. Seděl kousek od dveří a sledoval jak se její nahé tělo promenáduje kolem něj. Užíval si pohled na ty nádherné nohy, jak se při pohybu postupně zapojují jednotlivé svaly, jak se hýbe při každém kroku její kundička, jak se kroutí její zadeček když odcházela od něj. Její prdelka ho neskutečně vzrušovala. Pěkně kulatý zadeček, který vypadal lákavě jak ve spodním prádle tak bez něj. Na chvíli jakoby zapomněl, co vlastně chtěl dělat. Jak omámený se zvedl a následoval ji do kuchyně. Zatímco předkloněná na lince dělala kávu pro svojí návštěvu, znovu si k ní klekl a zabořil hlavu přímo do té perfektní prdelky. Začal ji po ní kroužit jazykem, kousat do těch půlek, zatímco jeho prsty začaly zase stoupat po jejích nohách. Netrvalo dlouho a měla jeho prsty opět v sobě, jeho jazyk zajel mezi půlky. Připravil si ji lehce prsty druhé ruky, pak ale druhou dlaní roztáhl její prdelku od sebe a jazykem začal dráždit přímo na zadečku. Několik vteřin ho nechtěla nechat proniknout ale za moment už nedovedla vzdorovat. Vteřiny se změnily na minuty a on jí jednou rukou drážídil v klíně tak, až mu tekla zase její šťáva po rukou dolů, jeho jazyk byl uvnitř a dráždil ji v zadečku. Až po několika minutách si uvědomila, že už nedělá kafe, ale je na té lince celá natažená a roztahuje si ty půlky pro něj sama. Pohled na ní celou roztaženou jen pro jeho potěchu, ho neskutečně bral. Začal se svlékat ale nedalo mu to a v jednu chvíli do té roztažené kundičky zajel dvěma prsty, jakoby potřeboval ochutnat, jestli je pořád tak dobrá. S výsledky byl nadmíru spokojen.za moment měl kalhoty i boxerky dole a jeho naběhlé péro bylo mokré nedočkavostí. Jak tam byla pořád roztažená a její pysky odkrývaly prostor uvnitř, neměl jinou možnost než do ní to naběhlé péro vrazit. Během třech přírazů už jeho koule bušily o její citlivý poštěváček a on se tlačil na její nádherné tělo. Během následujících chvil ji sice boky opakovaně tlačil na hranu linky, přesto zvládl její tílko i podprsenku sundat a už si ji držel za prsa. Nebylo třeba si ji k sobě tlačit, to za něj dělala linka, přesto si ji za ty prasa pevně držel tak, aby cítila každičký kousek jeho naběhlého žilnatého péra uvnitř sebe.

O pár minut později sjela po lince a klekla si před něj. Pozoroval její nahé tělo jak si před něj klekla, nožky jemně od sebe a chtivý pohled. Provokovala ho pohyby jazyka a otevřenou pusou. Moc dobře věděl co chce. A ona moc dobře věděla co chce on. Přikrožil zpět k ní, chytil jí ruce nad hlavou, zaklínil na lince a péro, které si při tom pohledu na její roztoužené tělo a ten svůdný chtivý výraz lehce honil, ji vrazil do pusy tak hluboko jak jen zvládla. Ze začátku přirážel pomalu a byl relativně jemný, věděl ale, že takovouhle stimulaci už dlouho nevydrží. Začal přirážet více a více důrazněji. Její sliny jí začaly téct po bradě, tu a tam až na krk a ty její naběhlá prsa. Přes zvuk který její pusa vydávala jak se lehce tím jeho pérem dusila, by snad ani ta hudba na pozadí, kde začala hrát další skladba, nebyla slyšet.

Když to na něj přišlo, měla už oči uslzené, přesto byla spokojená. Líbilo se jí, když si bral přesně to co chtěl. Líbilo se jí, jaký má zrovna na něj ona vliv. Jak i on, který se snaží mít vše pod kontrolou, se díky ní přestává ovládat. Když dopadla první část dávky na její rozpálené a roztoužené tělo, přišla vlna radosti co nic jen tak nenahradí. Zcákal ji hustou dávkou, která skončila na její bradě, krku, hrudníku a jedna část se jí táhla až k bradavce. Spokojeně do toho zajela prsty a rozmázla si ty bílé cákance po svém rozpáleném těle, jako by chtěla uhasit tu touhu, co ji spalovala zevnitř. Na klid ovšem čas moc nebyl.

Naklonil se sice k ní, za další moment ji ale stáhl na zem, položil ji na břicho a začal jazykem přejíždět po jejích zádech, především pak věnující dostatek pozornosti její páteři, od kříže až po krk. Stále lehce oddechovala z toho co se dělo před chvíli, ale nějak ji to netrápilo. Jeho prsty za chvíli cestovaly po jejích zádech, střídavě ji hladil, líbal, masíroval. Když zavadila svým lehce vyšpuleným zadečkem o jeho péro, zjistila, že nestihl vdechnout úplně, naopak, vypadalo to, že se vrací do pozoru. O tom se přesvědčila když se vzpřímil, sedl si na nohy kousek pod jejím zadečkem a to naběhlé péro ji vložil mezi půlky. Chvíli ji tam jen tak provokoval a občas ji zajel palcem dovnitř. Ztrácela pojem o čase natolik, že když si všimla, že se natahuje pro něco, než si uvědomila o co jde, pomalu jí jeho žilnatý pták klouzal pomocí lubrikantu do zadečku. Vypadal nedočkavý, přesto si dal načas. S každým opatrným přírazem ho strčil o kousek dál. Netrvalo dlouho a ucítila s každým přírazem jeho koule jak buší u kundičku. Přitlačil se na ní, jednou rukou chytil za bok, druhou za krk a přirážel. Cítila ho hluboko v sobě, sténala pod jeho kontrolou a užívala si jak smyslů zbavený si bere její prdelku jako svojí odměnu. Bušil, začal hlasitě oddechovat, viděla že ztrácí kontrolu a svým způsobem i rozum. Nastavovala se mu zadečkem a užívala si ho tam. Začal řvát tak, že přehlušil i zvuk hudby z obývacího pokoje, pevně ji chytl a začal ji tu prdelku šukat jak jen jeho síly stačily. Byl jako býk, kterému někdo zamával červeným praporem před očima. Sobecky si bral každý příraz do ní a ona mu to s radostí oplácela se špulením zadečku v očekáváním dalšího a dalšího… S úsměvem si užívala jak neprosto ztrácí kontrolu až do momentu, kdy jí pevně sevřel oběma rukama za boky a začal stříkat do ní. Ten pocit jak jí v jednotlivých pohybech jeho pták pulzovitě zaplavuje tělo horkem pro ni byl to, na co čekala. Mínil se zbláznit slastí a ona to viděla a dost si to užívala.

Měl čas jen po dobu přípravu té rozdělané kávy. Přesunuli se do obývacího pokoje. seděl na sedačce když nahá přinesla kávu. Její bílé tělo a hladká kůže v oranžovém světle pronikajícím mezi žaluziemi vypadalo skvostně. I když ji právě měl, měl nutkavou potřebu si ji vzít. Oranžové paprsky se odrážely na jejích křivkách a poodhalovaly v potmělém pokoji kousky jejích tetování. Měla jich na těle několik a on si ji nedovedl představit bez nich. Bylo to jako by byly nedílnou součástí toho, kým je. A to se mu na ní libilo. A neskutečně ho bralo. Chvíli mu dívala prostor a když si všimla, že jí očima sleduje centimetr po centimetru, chvíli tam jen tak stála, dotýkala se sebe sama a pomalu se pohybovala a nastavovala tak, jak měl rád. Když viděla, že mu v péru začíná zase lehce škubat a krev se mu do něj navaluje, přišla k němu a sedla si obkročmo na něj.

Začala se kroutit do rytmu hudby co právě hrála kousek od nich. Pomalá elektronická hudba s kytarami, přesně taková, jakou by mohla použít kdyby ho chtěla provokovat show. On měl ale přesně tu show jakou potřeboval teď přímo před sebou. Jak se na něm svíjela, jeho péro naběhlo znovu tak, až mu v něm tepalo. Ona to moc dobře věděla ale pokračovala dále aby ho trochu potrápila. Její vlhká kundička která mu vlhčila koule i nohy ji ale zrazovala. Zatímco mu předváděla své svůdné tělo na jeho klíně, užíval si ho dlaněmi, tu a tam neodolal a užil si ho i jazykem nebo rty. Pak se zaměřil na bradavky. Ty nasál mezi své rty a pak do nich začal jemně kousat, zatímco druhou rukou mačkal druhé ňadro. O několik chvil později si role prohodily. Když druhou bradavku pustil ze svého sevření, byla už tak mokrá a on tak naběhlý pro ni, že do ní zajel bez potřeby nějak zásadně zasahovat. Osedlala si ho a začala přirážet a dělat si o něj dobře. On si během toho užíval pohled na její roztoužené tělo.

Netrvalo dlouho a byla to ona, kdo začal ztrácet kontrolu. Přirážela na něj čím dál tím víc důrazněji. Dívala se mu do očí, zatímco se na něj nabodávala a dávala mu ukázat, jak moc dovede on brát zase pro změnu ji. Palcem ho dráždila na bradavkách. On se snažil získat kontrolu a ona mu to nezjednodušovala. Rajtovala na něm jak smyslů zbavená s jediným cílem. Udělat si to o něj. V ten moment jí vystřelila ruka a dala mu facku. Věděla, že si to nenechá líbit. Ne v takovéhle situaci. Když už se natahovala pro druhou, rázně ji rukou zastavil a chytil ji do pevného stisku obě ruce za zády. Pak ji rukou sjel na krk a pevně chytil. Jakoby to bylo přesně to, na co čekala, začala o to důrazněji přirážet a hýbat boky tak, aby si to jeho péro uvnitř užila co nejvíc.

Slunce už téměř zapadlo, když se začala chvět položená na jeho tělo, ruce obepnuté kolem jeho ramen. Jak ucítil, že přišel čas, obepnul ji pevně rukama a nechal ji ať se do toho naplno propadne, pak ji přitlačil k sobě a užíval si ty záchvěvy a zpomalující se pohyby. I když to neplánoval a měl ještě jiné plány, ten pohled na ní a intenzita jejího orgasmu ho odzbrojily natolik, že z původně plánovaného orgasmu jen pro ni byl orgasmus společný.

Když o necelou hodinu později odcházel, studená káva stále byla netknutá na konferenčním stolku v obýváku. O pár minut později jí přišla zpráva: “Budu se muset někdy stavit na kafe.” Jen se usmála. Bylo jí jasné, že na kafe s největší pravděpodobností ani příště nedojde.