Amatérská trojka

11 ott 2023 · 15,043 views Pixxie

Ráda bych se podělila o aktuální zážitek. Tímto bych také ráda poděkovala skvělému místnímu páru za tento zážitek i svolení ke zveřejnění.

Podzim je období nejrůznějších školení. I na mě to opět padlo. Bylo mi nařízeno třídenní školení v Praze. Ubytování platí samozřejmě zaměstnavatel, takže jsem si vybrala o něco luxusnější variantu hotelu, než jakou bych si dovolila sama. Tři dny školení, to je opravdu nuda. Nicméně tři dny daleko od domova, ve víru dění, se spoustou zajímavých lidí okolo a bez možnosti, že mě někdo bude znát... Umanula jsem si, že si z Prahy odvezu zážitek. Byla jsem čerstvě single a chyběl mi ten pocit a adrenalin při blízkém kontaktu s cizím člověkem. Už jsem se nemohla dočkat.

Konečně nadešel ten čas. Školení středa až pátek. Přijela jsem už v úterý odpoledne. Ubytovala jsem se v krásném hotelu, jen několik minut od místa, kde jsem měla trávit příští dny. Vyvalila jsem se na postel, udělala si pohodlí a přihlásila se na amatéry. Tentokrát ale za jiným účelem než jindy. Tentokrát jsem byla dostupná. Bohužel jsem se musela, jak už je běžné, proignorovat obrovským množstvím zpráv, které by se daly označit za odpad. Brouzdala jsem tímto webem a mé vzrušení se postupně zvyšovalo. Zakotvila jsem na delší dobu v jedné nejmenované chatovací místnosti, kde bylo několik příjemných lidiček. Z toho množství erotických řečí mi začalo být tak horko, že jsem se rozhodla pro sprchu. Po sprše jsem se jen osušila a už se neobtěžovala s oblékáním. Vyvalila jsem se zpátky na postel a takhle zůstala až dokud jsem nešla spát. Tak jsem se do toho zabrala, že jsem ani nevečeřela. Ale nikdo vhodný pro príma zážitek se nenašel.

Druhý den jsem strávila na školení, které bylo ještě nudnější, než jsem očekávala. Naštěstí jsme končili relativně brzo a já si dala procházku po centru Prahy. Nakoupila jsem si nějaké blbůstky a taky nějaké mlsání na hotelový pokoj. Jako třeba flašku vína. Na hotel jsem se vrátila odpoledne s vidinou, že budu pokračovat ve včerejším programu. Načala jsem si víno a zaparkovala se na posteli s amatéry. Opět jsem se musela prokousat zprávami, které bych raději neviděla a vytřídila se určitá množina lidí, kterým jsem se hodlala věnovat. Mezi nimi i jeden pár. S tímto párem jsme si psali už předchozí večer. Bavili jsme se víceméně nad hloupostma a dnes v tom pokračovali. Vyměnili jsme si i fotografie. Z fotky se na mě usmívali dva velice příjemní lidé v mém věku. Jejich galerie zase překypovaly sexuálními aktivitami dvou krásných těl. Mou fotku mi také pochválili více, než jen zdvořilostně. Téma hovoru se začalo měnit. Chtěli se se mnou sejít. A já s nimi také. Přestože to nebyl účel mého hledání, když jsem od nich tuto nabídku dostala, věděla jsem, že přesně tohle nejvíc chci. Zkušenost se ženou už jsem měla a byla si jistá, že zopakovat ji chci.

Věděli co chtěli, jejich písemné vyjadřování bylo na úrovní. Domluvili jsme se na následujícím postupu. Sejdeme se na neutrální půdě, zvou mě na večeři dle mého výběru. Na večeři si nezávazně popovídáme, oťukáme se, zjistíme sympatie a po večeři se zase rozejdeme. Necháme si oboustranně čas na rozmyšlení a pokud budeme všichni souhlasit, další den bychom se sešli za účelem sexuálního dovádění. Velmi rozumná domluva, žádné tlačení na pilu. Bylo skoro 8 hodin. První krok byl zavolat si a zjistit, jestli jsou vůbec na druhé straně ti předpokládaní lidé. Dostala jsem číslo a zavolala. Na druhé straně se ozval veselý hluboký mužský hlas, následovaný vysokým, až mírně pisklavým ženským hláskem. Představili se jako Petr a Monika. Chvilku jsme si povídali a řešili, kam zajít na večeři. Můžou přijet kamkoliv, tak jsem navrhla restauraci hned vedle mého hotelu, která mě zaujala už přes den. Během chvilky si ji vygooglili a hovor ukončili s tím, že za půl hodiny jsou tam. Začala jsem litovat, že jsem si nevzala pěkné večerní šaty. Ale co, nejdu na ples. Musí stačit decentní outfit. Za půl hodiny už jsem stála před restaurací. Byla jsem neuvěřitelně nervózní. Třepala jsem se, měla sucho v puse a měla neustálé zaječí úmysly. Uklidňovala jsem se ale tím, že jde jen o večeři a pak už je taky nikdy nemusím vidět. A uklidňovala mě i ta flaška vína, se kterou jsem mezitím pohnula.

Netrvalo dlouho a potemnělou ulicí se ke mě blížila dvojice. Až když dorazili ke mě, poznala jsem v nich pár z fotografie. Byli ještě sympatičtější než na fotkách. Zdvořile jsme se pozdravili a políbili se na tvář. Oba krásně voněli. Našli jsme místo v restauraci a posadili se. Obávala jsem se trapného ticha, ale to nedostalo šanci. Ukázalo se že Monika je ve společnosti jako doma a má neuvěřitelnou vyřídilku. Od začátku jsme se jen smáli. Petr oproti ní moc nemluvil, ale když něco řekl, tak to stálo za to. Rozebírali jsme naše práce a koníčky a než jsem se nadála, už jsme měli jídlo na stole. Po večeři Monika navrhla skleničku a jelikož Petr řídil, daly jsme si jen spolu sklenku sektu. Uteklo to velmi příjemně, až mě mrzelo, že už se budeme loučit. Přes moje nemalé protesty za mě útratu zaplatili s tím, že jsem jejich host. Vyšli jsme ven, opět se políbili na rozloučenou, ale tentokrát na pusu. Rozloučili se se slovy, že se budou těšit jestli se ozvu. Vrátila jsem se na pokoj. Ještě jsem se ani nevyzula a už psala na obdržené telefonní číslo, že je oba chci. "Přes den se domluvíme ;-)" přišlo v odpovědi asi za 30 sekund.

Hrozně jsem se těšila. Od rána druhého dne jsem byla jako na trní. Během oběda se ozvali na mobil. Dali mi adresu kde bydlí. Vyhledala jsem si jak se tam dostat a dohodli jsme se, že v 7 tam budu. Zbytek školení jsem protrpěla a mou myslí se proháněly nejrůznější scénáře toho, co by se mohlo večer dít. Po školení jsem hned mazala na hotel a začala řešit v čem půjdu. Naštěstí jsem do Prahy jela s myšlenkou, že se před někým svléknu, takže sexy prádélko jsem měla. Vystřídala jsem kombinaci kalhot a topů a pro jednu z nich se rozhodla. Nadešel čas. Ještě jsme si vyměnili pár zpráv jak se všichni těšíme a vyrazila jsem. Se dvěma přestupy jsem dorazila na danou adresu. Jednalo se o rodinný domek na relativní samotě na to, že to bylo pořád uvnitř Prahy. Zazvonila jsem.

U dveří se zjevila Monika se širokým úsměvem. Zase mě políbila na tvář a pozvala dál. Odvedla mě do obývacího pokoje, kde už čekal Petr a na stole láhev vína a tři sklenice. Pozdravila jsem se i s ním a posadila se tak nějak intuitivně doprostřed gauče. Oba intuitivně pochopili a přisedli ke mě, každý z jedné strany. Dali jsme si víno a začali si jen tak nezávazně povídat. Během toho začaly lehké doteky. Monika si pohrávala s mými vlasy a Petr mě hladil po stehnech. Chtěla jsem to. Nevěděla jsem přesně co, ale ať to mělo být ve výsledku jakékoliv, chtěla jsem aby se to stalo. Políbila jsem Moniku. Bez jakéhokoliv zaváhání mi oplácela stejnou mincí. Líbání s ní bylo tak smyslné a perverzní zároveň. Nechtěla jsem ani aby on zůstal pozadu, tak jsem nechala ji a líbala i Petra. Byla jsem mezi nimi na tom gauči jako v klinči a za chvilku už jsme byli jen jeden neustále se proplétající chuchvalec. Za chvilku už jsem byla jen v prádle. Monika se zvedla a se slovy, abysme jí dali minutku, se vzdálila. Zůstala jsem s Petrem. Svlékla jsem ho do naha a vyskočila na mě jeho tvrdá chlouba. Svezla jsem se před něj na podlahu a kouřila ho. Neznala jsem jeho výdrž, ale nechtěla jsem, aby se udělal moc rychle. Proto jsem kouřila spíše lehce a každou chvilku to prokládala lízáním a sáním koulí. Netrvalo to dlouho a z chodby se ozvalo klapání. Do místnosti vešla Monika oblečená v nádherném prádélku. Podprsenka, tanga, podvazky a lodičky na vysokém podpatku. Na rtech výraznou sytou rtěnku a šibalský úsměv. "Jak se tady beze mě bavíte?" zeptala se lišácky. "Bez tebe to samozřejmě není ono, miláčku" okamžitě referoval Petr. "Hmm, dobré vědět" utrousila a posadila se vedle něj na gauč.

Chtěla jsem ji ochutnat. Nechala jsem jeho péro tam kde bylo a přesunula se před Moniku. Roztáhla jsem jí nohy, odrhnula tanga bokem a bez váhání se jí jazykem zabořila do kundičky. Zasténala tak smyslně, že jsem do toho chtěla dát maximum. Bylo to přesně takové, jak jsem si lízání holky pamatovala od minule. Jen ta situace byla mnohem víc vzrušující. Vrněla blahem jako kočka a její manžel jí olizoval prsa. "Chci tě taky" zašeptala. Zvedla se a pomohla mi vstát. Chvilku jsme se líbaly a sundala ze mě mé prádlo. Pak mě žduchla na gauč, takže jsem na něm klečela s rukama položenýma na opěradle. Tentokrát se ona svezla na zem, roztáhla mi zezadu půlky a začala mě pečlivě vylizovat. Myslela jsem, že exploduju. Byl to tak úžasně vzrušující a zároveň perverzní pocit. Byla jsem nasměřovaná v téhle poloze za gauč, kde se objevil Petr a nacpal mi ho do pusy. Tohle je ono. Přesně tohle se mi vybavovalo, když jsem přes den přemýšlela, co by se ideálně mělo dít. Tohle byla ta poloha, kterou jsem si představovala. Několikrát jsme se takhle protočili. Udělali jsme si i pauzu, během které jsme se vydýchali a popojeli s vínem. V této pauze během pár tahů Petr rozložil gauč na prostorné letiště. Monika se na něm uvelebila a vyzvala mě na 69. Položila jsem se na ni a lízaly jsme se, jako kdyby jsme se snad předháněly, kdo to bude dělat líp. Periferně jsem spatřila Petra, jak trhá a nasazuje kondom. Vzápětí klečel za mnou a bral si mě zezadu. Zavazel přitom Monči, která musela uhnout hlavou. Boží. Šukal mě zezadu zatímco mi ona dráždila rukou kundičku zvenku. Já ji lízala a ten nával pocitů mi motal hlavu. Narovinu to řeknu, TOHLE byl můj nejvíc nejlepšejší pocit, jaký jsem v životě kdy měla. Nevydržela jsem dlouho, vybuchla jsem jako sopka. Musela jsem se svalit na bok, protože mi vypověděly všechny svaly v těle, a na pár sekund jsem měla pocit, že své tělo nedokážu kontrolovat. Chvěla jsem se a nemohla popadnout dech. Když jsem přišla k sobě a otevřela oči, viděla jsem, že Petr přesedlal na Moniku a už si ji bral na misionáře. Během toho se ale oba dívali na mě s blaženým úsměvem a byli podle všeho nadšení z toho, co právě viděli. Dali mi čas se zbrchat, zatímco si to rozdávali spolu. Monika to chtěla jako jsem to měla já. Překulila se na všechny čtyři, vystrčila na svého manžela zadek a naznačila mi, ať přesunu svou kundičku k ní. Tak jsem udělala. Netrvalo dlouho a v téhle pozici Monika vřískala na celý dům. Taky odpadla a trvalo jí, než se vydýchala. Petr na mě mrkl, sundal kondom a řekl "Pojď". Přesunula jsem se před něj a kouřila. Sténal pořád víc a víc, než se zeptal, kam to chci. Odvětila jsem, že to nechám na něm a Monika v polospánku za námi vyhrkla" "na kozy". Nehodlala jsem protestovat a vystrčila hrudník proti Petrovu péru. Ten s ním ještě chvilku sám kmital, že začal hlasitě sténat a mručet a svou dávkou zkrápěl moje prsa. Po tomto výkonu odpadl do křesla. Chtěla jsem pátrat po ubrouscích, ale to už byla v pozoru Monika a začala mi takhle vyzdobené prsa olizovat.

Chvilku už to zavánělo, že bude následovat trapné ticho. Ale Monika to zase rozčísla, když prohlásila: "Hele miláčku, se mnou toho tak moc nestříkáš. O tom si budeme muset promluvit" a hlasitě se smála. Smáli jsme se všichni a já musela upřímně přiznat, že jsem měla spokojený pocit. Pomalu jsme se oblékali a přitom si povídali o blbostech. Dopili jsme to víno, já poděkovala za příjemnou společnost a chtěla jít na autobus. Petr mi místo toho objednal a zrovna zaplatil Bolt, který mě odveze až k hotelu. Rozloučili jsme s tím, že bych si měla někdy v dohledné době udělat další výlet do Prahy.

Ještě jednou mockrát děkuji za fantastický zážitek, a dovolení sdílení, páru Monpet.