Nepřestávej

17 nov 2023 · 1,668 views Giaru

…Přišel jsi ke mně domů a zaklepal na dveře. Nikdo se neozýval. Zaklepal jsi znovu, stále nikdo neodpovídal, ale viděl jsi, že dveře jsou pootevřených a tak jsi směle vkročil dál. V tom jsi ucítil jak se zezadu kolem tvého těla vinou pomalu mé ruce. Od zad, přes boky až na hrudník. Cítila jsem jasně, jak se celý chvěješ. Možné strachem, nervozitou či nedočkavostí? Ucítil jsi můj horký dech na krku, když jsem ti tiše šeptala do ucha „Neboj se“, a v tom jsem ti převázala oči šátkem. Nijak ses mi nebránil. Obešla jsem tě, chytila tě za ruku a vedla za sebou do pokoje. Stále jsem cítila, jak se chvěješ.
V pokoji jsem tě posadila na židli a poprvé jsem se lehce dotkla svými rty tvých, snad jen abych tě maličko uklidnila. Obkročmo jsem ti sedla přes klín, vzala za ruce a ty ti položila na své boky, to aby si cítil, že na sobě mám jen kalhotky a tričko. Nejprve jsem ti prsty lehce vjela do vlasů a přitáhla si tě k sobě, aby si cítil můj dech na své kůži. Po chvíli jsem z tebe ale vstala a začala tě svlékat. Až do naha. Pak jsem si sedla naproti tobě na stůl a opřela si špičky nohou o tvá stehna, po kterých jsem se pomalu posouvala nahorů. Nakonec jsem ti opět sedla přes klín a mezi stehny jsem ucítila, jak moc příjemná ti musí prozatím být má společnost. A čím těsněji jsem si k tobě sedala, tím vice jsi i ty cítil mou horkost, která prosakovala skrz kalhotky.
S polibky jsem začala u tvých rtů a od nich se pomalu přesouvala přes krk na hrudník. Pak k bradavkám a nakonec přes břicho až k stehnům. Mezi tím mi jedna z rukou sjela do klína a pevně chytila tvého ptáka. Cítila jsem, jak v něm pulzuje krev. Po několika vteřinách jsem uvolnila sevření a pomalu si s ním začala pohrávat. Jen několik letmých pohybů nahoru a dolu. A tehdy jsem se k tvému klínu přiblížila i s polibky. Poslušně jsem si před tebe klekla, olízla si mlsně rty a nejprve jsem jen lehkým polibkem ochutnala jeho špičku. Pak jsem ho několikrát obkroužila jazykem a nakonec objala svými horkými, nedočkavými rty. V tom jsi mi zajel oběma rukama do vlasů a přirazil jsi si mou hlavu do klína tak prudce jak jen jsi mohl. Cítila jsem tě až hluboko v krku, ale ten pocit mě ohromně uspokojoval. Po několika momentech jsi tlak uvolnil a to jsi zopakoval ještě několikrát. Když už jsem jen stěží lapala po dechu, uvolnil jsi tlak úplně a já si s tebou mohla začít hrát podle svého. Zatím co tě objímali mé rty, jazykem jsem kroužila kolem špičky. Sála jsem ji a pohrávala si s uzdičkou. Až nakonec jsi zase celý zmizel v mém krku. Ještě po několika tazích rty nahoru a dolů jsem tě nakonec uvolnila ze sevření mých úst a postavila se před tebou.
Chvilku jsi jen seděl, bez dotyků. Nemohl jsi totiž vědět, že jsem se před tebou právě svlékla do naha. To jsi zjistil, až když jsem ti znovu sedla obkročmo přes klín a ty jsi ucítil mou rozpálenou kůži všude na svém těle. Přitáhla jsem si tě za vlasy k sobě a dovolila ti ochutnat má prsa. S chutí, si se zakousnul do jedné z bradavek a tu druhou jsi dráždil rukou. Moc dobře jsi věděl, jak se mi to líbí. Druhou rukou jsi mě chytil za zadek. Začala jsem se pomalinku ale intenzivně kroutit v bocích, a tím jsem tě dráždila dál. Cítit tvou pulzující chloubu v klíně mě rozpalovalo ještě víc. V tom jsem tě ale od sebe odtrhla, rychle jsem si stoupla a naklonila jsem se k tobě. Zašeptala jsem ti do ucha „Chtěl by si mě ochutnat?“, ale nečekala jsem na odpověď. Sedla jsem si na stůl, nohy jsem si opřela patami o hranu a tebe jsem si za bradu přitáhla až mezi stehna. Nejprve jsi jen okusil na špičku jazyka, ale pak ses mi labužnicky zakousnul do stehna. Opřela jsem se rukama za zády o stůl a slastí jsem se prohnula v zádech. Užívala jsem si každá jediný jeden dotyk, který jsi mi věnoval. Po pár zakousnutích jsi si mě chytnul za boky, a přitáhl sis mě blíže k sobě. S chutí jsi ke mně přisál rty, a začal mě jazykem ochutnávat a objevovat. Slastně jsem se kousala do rtůy abych nemusela hlasitě křičet. Jednou rukou jsem ti zajela do vlasů a přitáhla si tě k sobě tak moc jak jsem jen mohla. Nemohla jsem se těch doteků nabažit. Po několika minutách jsi k dráždění jazykem přidal i prsty. To už jsem po nějaké chvíli nemohla vydržet, podlomila se mi ruka, o kterou jsem se opírala a prudce jsem padla na záda. Slast byla ale tak veliká, že jsem si toho skoro ani nevšimla. Když už jsi slyšel, jak ztěžka oddechuji, stoupnul sis ze židle, a s polibky jsi se postupně od mého klína přesunul přes celé těle až ke rtům a dal jsi mi ochutnat mě samotnou.
Po několika žhavých polibcích jsi mi zajel rukou do vlasů a přitáhnul mě k sobě tak, že jsem opět seděla na stole a ty jsi přede mnou stál. Stáhnul jsi mě ze stolu na zem a přinutil mě si před tebou kleknout. Přesně jsem věděla, co to znamená. Olízla jsem si rty a znovu rozehrála hru mého jazýčku. Mlsně jsem jím kroužila kolem špičky. Nakonec jsi si mě přirazil do klína jako několikrát předtím. Když jsi pak nakonec opět uvolnil tlak a pustil mé vlasy, stoupla jsem si proti tobě a strčením tě znovu posadila do židle. Obkročmo jsem si přes tebe stoupla a pomalu na tebe začala nasedat, jen lehounce jsem se dráždila špičkou tvého údu, ale v tom jsi do mě prudce přirazil. Rozkoší se napnulo celé mé tělo a já hlasitě vydechla. „Prosím nepřestávej“ zašeptala jsem ti do ucha a doufala, že mou prosbu vyslyšíš. Moje ruce si mi založil za záda, jako by si mě chtěl spoutat pouty a tak jsi mě držel za zápěstí. Druhou rukou jsi mi vjel do vlasů a při tom stále tvrději a tvrději přirážel. Na konec, jsi se mi ještě zakousnul do ramene, a to tak hluboce až mi začala téct krve. Jen jsem poslušně držela, a slastně vzdychala do rytmu tvých přírazů. Cítila jsem tě hluboko v sobě. Po nějaké době té slasti, jsem ucítila horkost, která mě celou zaplnila a nakonec mi začala vytékat po stehnech. Povolil jsi sevření vlasů i zápěstí a pevně jsi mě objal kolem pasu. Já si tě k sobě pevně přimknula tak, že jsi měl hlavu na mých prsou a oba jsme tak slastně a rozrušeně vydechovali. Nakonec jsem ti sundala z očí šátek. Sladce a dlouze jsem tě políbila a zadívala se ti do očí. ….