Podruhé s Terkou na VŠ kolejích

16 dic 2023 · 3,808 views danny-zed

Tento další příběh navazuje na povídku Trojka na VŠ kolejích. Asi tři týdny po naší trojce s Martinem a Terezou se u mě na pokoji zastavil Martin. „Psala mi Tereza, jestli si nezopakujeme trojku. Šel bych do toho hned, ale budu teď dva týdny doma. Dám ti její číslo, třeba se ti ji podaří přemluvit na setkání jen ve dvou," řekl Martin a nadiktoval mi její mobil.

Ten den večer jsem Tereze napsal, že bych si to setkání taky moc rád zopakoval, ale že Martin teď pár týdnů na kolejích nebude. Na to mi odpověděla, že to je škoda, ale příteli jen ve dvou zahnout nechce, tenkrát jí šlo o dva bi kluky. Její odpověď jsem čekal, ani Martinovi se ji nepodařilo přemluvit na sex jen ve dvou.

O to víc mě překvapilo, když mi další den dopoledne od Terezy přišla esemeska: „Možná bych se přece jen mohla někdy zastavit, ale vezmu si sebou robertka, co ty na to? :-)". Hned mě napadlo, že ho Tereza asi neplánuje použít jen pro sebe - to bude pro mě zase nový zážitek. S bušícím srdcem jsem jí odepsal, že je vítaná, s robertkem i bez. Během pár dnů jsme se domluvili na příští pátek. Moji spolubydlící odjedou na víkend domů a přítel Terezy bude mít v práci zase odpolední.

Vyzvedl jsem Terezu odpoledne na zastávce autobusu a vydali se na koleje. Na pokoji jsem namíchal dvě silné Cuby Libre, ať se uvolní atmosféra a dodáme si kuráž. Začali jsme se líbat a zeptal jsem se Terky, jestli si chce dát sprchu, ale zavrtěla hlavou, že byla doma. Já si ji už taky dal, než jsem pro ni vyrazil. Při líbání jsme se vyslíkali a během chvilky jsme byli nazí. Terka měla tentokrát úzký proužek, zbytek kundičky čerstvě oholenou. Přesunuli jsme se na postel, Tereza si lehla na záda a já se začal věnovat její kundičce. Pěkně jsem ji lízal a přidal jeden, pak i druhý prst. Podle jejího vzdychání se jí to rozhodně líbilo, měla ji krásně mokrou. Čím víc vzdychala, tím rychleji jsem v ní jezdil prstama. Netrvalo dlouho a Tereza slabě vykřikla, jak na ni přišel orgasmus.

Chvilku si odpočinula, ale pak řekla: „A teď já," a začala mě kouřit. Já si jen užíval ten pohled, jak moje péro mizelo v její puse. Při kouření se střídavě dívala na péro a střídavě se mi dívala do očí. To mě bralo nejvíc: „Jo, to je ono, takhle mi to líbí." Tereza tentokrát olizovala nejen moje péro, ale taky koule. To ale nebylo všechno. Začala mě hladit i kolem zadku, napřed jen tak jemně, ale pak trochu důrazněji. Naslinila si prst a zajela ukazováčkem dovnitř. Napřed jen trochu, ale pak hlouběji. Já jen nahlas zavzdychal.Tereza mi v něm začala jezdit ukazováčkem a po chvilce přidala i druhý prst. Do toho mě dál kouřila a honila druhou rukou. Já byl v sedmém nebi, pomalu jsem nevěděl, co z toho se mi líbí víc.

„Nevyzkoušíme robertka?" zeptala se mě šibalsky. Já jen kývl hlavou a oba jsme vstali. Terka šla ke kabelce pro robertka, já do šuplíku pro gel. Trochu jsem se bál, jaký robertek bude, ale byl v pohodě. Rozhodně menší než Martinovo péro. „Pohodlně si lehni, já se o všechno postarám," řekla mi Tereza a já jí předal gel. Napumpovala si ho na prsty a namazala mi zadek, prstama znovu zajela až dovnitř. Pak si znovu napumpovala gel a tentokrát ho pořádně rozmazala po robertkovi.

Vrátila se ke mně, pohladila mi zadek a zatlačila mi na něho robertkem. Jemně tlačila a já cítil, jak do mě pomaličku vklouzává. Terka se střídavě dívala na zajíždějícího robertka a střídavě na mně, jak se mi to líbí. Ten začátek nebyl zase nic moc, ale Terka mi to začala zpestřovat honěním a kouřením péra. Po chvilce jsem cítil, že je tam už hluboko a Terka se jen usmívala. Naklonila se ke mě, začali jsme se zase líbat, já ji hladil prsa. Tereza se přesunula zpátky a začala robertkem ve mě jezdit. Napřed jen tak pomaličku, ale postupně začala zrychlovat. Do toho mi druhou rukou dál honila a kouřila. Já se vůbec neomezoval a pořádně nahlas vzdychal. Neskutečná slast být v zadku tak plný a do toho mít péro v Terčiné puse.

„Ještě si na tebe nasednu," řekla Tereza, otočila se ke mě zády a nasedla si na moje tvrdé péro. Jak byla taky už pořádně vzrušená, nasedla si na mě hned nadoraz. Pomalu se na mě začala pohybovat a rukou mi dál jezdila robertkem v zadku. Já ji položil ruce na zadek a začal si ji na sebe víc přitláčet. Jak Tereza začala zrychlovat, už mi to nezvládala dělat robertkem. Jen se mi zapřela rukama o stehna a začala se na mě projíždět. To už jsme nahlas vzdychali oba dva.

Tereza byla otočená zády ke mně, zapírala se mi o nohy, měla na mě svůj zadeček krásně vyšpulený. Nedalo mi to, taky jsem si naslinil prst a zatlačil na její dírku. „Daneee," reagovala Tereza, ale nijak dál nepokračovala. Zatlačil jsem dovnitř a začal jí ukazováčkem jezdit v zadečku. „Chtěl bych tě Terko taky šukat do zadečku," řekl jsem jí, zatímco se na mě dál projížděla. Tereza napřed dál jen vzdychala, ale pak mi odpověděla, že to můžeme zkusit. Postavila se, vyjela robertkem ze zadku a řekla, že ho jde umýt.

Já si zatím nageloval péro a když se Tereza vrátila, lehla si na postel a tentokrát jsem jí nageloval zadeček já. Opatrně jsem na její zadeček zatlačil pérem a pomaličku zajížděl dovnitř. Terce taky ten začátek nebyl příjemný, snažil jsem se být opatrný, líbali jsme se spolu. Prvotní odpor polevil, já se v ní začal pohybovat a Terka se usmívala. Její zadeček byl krásně těsný, jezdit v něm byla slast. Když jsem zrychlil ještě víc, Terka začala vzdychat a prstama si začala kroužit po poštěváčku. Najednou si vzala robertka, co vedle ní ležel a jen řekla: „Tohle jsem chtěla vždycky vyzkoušet, ale nebyla příležitost," a zajela si robertkem do kundičky.

To byl ten nejlepší pohled, co jsem kdy viděl. Pohled na její vzrušený, vzdychající obličej, pohupující se trojky rozlité na hrudníku, kundičku si projížděla robertkem a já ji pérem projížděl zadeček. „Můžu poslat fotku Martinovi, o co přichází?" zeptal jsem se Terezy a rovnou se natáhl pro mobil. „Takhle ho chudáka trápit!" zasmála se Tereza pobaveně a bylo mi jasné, že jí to nevadí. Vyfotil jsem jen detailní záběr na její kundičku s robertkem uvnitř a mým pérem v jejím zadečku. V ten okamžik jsem si vzpomněl na jejího přítele v práci. Kdyby tak věděl, že Tereza je znovu tajně na kolejích, kde šuká s jiným klukem. Napřed do kundičky, pak do zadečku a ještě se tak nechá vyfotit.

To mě rozrajcovalo tak, že jsem si vzal její nohy na ramena a začal jí nakládat, jak to jenom šlo. Její vzdychání se změnilo ve skoro křik a netrvalo dlouho a nastříkal jsem do jejího zadečku všechno co šlo. Jen jsme se svalili vedle sebe a odpočívali.

Když Terce ze zadečku začalo vytékat moje sperma, vyrazili jsme do sprchy a vzájemně se namydlili. Mně se z toho znovu postavil a protože jsme měli ještě trochu času, střihli jsme si ve sprše ještě jednu rychlovku. Tentokrát jsem Terezu šukal zezadu, ke konci si klekla a nechala si postříkat prsa.

Oblíkli jsme se a já ji šel doprovodit na zastávku, odkud odjela jako slušná holka domů.