Moje první MILFka

16 dic 2023 · 6,255 views Ve3ch

Dobrý den, pozdravil jsem způsobně matku spolužačky, když mi otevřela dveře.
Ahoj, Radka se ještě z klavíru stavila pohlídat Alici malou, dojede příštím busem, máš na ni počkat v pokoji. Vychrlila na mě paní domu.
Tak jsem zul boty a potichu odkráčel za roh do Radčina pokoje. Posadil se do křesla vedle postele a zakoukal na spodní prádlo pohozené na posteli.
Při pomyšlení na to, že ho ze sebe Radka ráno svlékla a pobíhala po pokoji nahá, mi začaly být těsné kalhoty.
Pohodlně jsem se roztáhl v křesle rozepnul pásek, poklopec a začal zahánět nudu honěním.
Natáhl jsem se na postel pro tílko, lehce nasál její vůni a hned mi došlo, že tuhle intenzivní motivaci bude lepší dotáhnout do konce.
Jako první mě napadlo, že postříkám to její spací tílko, ale Radka špatně snáší jakékoli fleky a skvrny na svých věcech, tak jsem se raději zvedl a vydal se do koupelny.
S jednou rukou v trenkách, v druhé rozepnutý pásek, který mi při otvírání dveří vyklouzl až přezka zarachotila o prosklení dveří, hbitě jsem se protáhl dveřmi a rychle za sebou zavřel.
Právě začala ždímat pračka, to mě potěšilo, aspoň budu mít zvukovou kulisu při dokončení, ještě jsem zamknul dveře, otočil se a nasměroval k umyvadlu, ale...
...v tu chvíli jsem ztuhnul celý jako moje péro v ruce, kalhoty mi sjely ke kolenům a já vyděšeně zíral před sebe.
Na rohu vany seděla mamina Radky, v rozepnutých šatech, jednou rukou si hnětla prso a druhou intenzivně masírovala naběhlou frndu.
Stál jsem jako sloup a přes počáteční šok jsem cítil, jak mi z toho pohledu tvrdne péro v ruce.
Obnažené mamině která se v první chvíli prudce nadechla a otevřela ústa jako by se mě chystala z plných plic seřvat se na obličeji během chvilky objevil mlsný úsměv a místo seřvání rázně vyhrkla "Pojď do mě!"
Já měl v tu chvíli asi všechnu krev z hlavy na cestě do kolíku, zíral na její obří obnažená prsa a staženým hrdlem jsem ze sebe dostal jen: "Tady a teď?"
Místo odpovědi se natáhla, jednou rukou mi popadla ztopořené péro a táhla k sobě, sklouzla z vany na kolena a přitáhla si mě za kolík rovnou do pusy.
Chytla mě za boky zarazila si moje péro snad až do krku a volnýma rukama mi stáhla trenky i kalhoty až ke kotníkům.
Párkrát kolík mlsně olízla od kořene k žaludu a znovu skoro celý polkla, až si žaludem masírovala madle.
Když jsem ucítil jak mě její sliny lechtají na koulích vytáhla si mě z krku, pevně mi stiskla zadek a přikázala: "Lehni na zem!"
Okamžitě jsem poslechl, protože z její intenzivní orální masáže se mi stejně začínala motat hlava.
Jen jsem si lehnul na záda už klečela nademnou strhala ze sebe jednou rukou všechny věci, a současně mě druhou rukou popadla za kolík a dřív než stihly její šaty dopadnout na zem si ho nasměrovala přímo do nažhavené mokré kundy.
Nasedla na mě celou vahou tak rychle a tvrdě až mi zapraskalo v kyčlích, ale místo bolesti jsem vnímal jen rajcovní pocit a zvuk mlasknutí když dosedla až na doraz...
...na chvíli zastavila zavrtěla celou pánví, cítil jsem její mlsnou vagínu hledat ideální polohu, a i když byla totálně mokrá snažila se stáhnout mi péro co nejtěsněji.
Pomalu se zdvihla až v ní zůstala jen hlavička, lehce se na ní zhoupla a znovu nasedla celým tělem, aby se nabodla co nejhlouběji ještě dvakrát zopakovala pomalý výsun a prudký příraz a pak mi přikázala: "Chyť mi kozy a pořádně zmáčkni!"
Položil jsem dlaně na její obří dvorce a stiskl, "Zmáčkni víc!" zvýšil jsem stisk, "Ještě víc!" zasténala jak jsem její obří a rudé bradavky mačkal opravdu silně.
"Jóóó!!!" zaječela až jsem se lekl, a v tu chvíli začala rajtovat na kolíku jako smyslů zbavená, ztratil jsem přehled o čase tempo a intenzita s jakou na mě řádila bylo šílené.
Ucítil jsem šimrání v koulích a opatrně jsem jí řekl: "Já už asi... Sklapni a drž!" dostal jsem odpověď, zvedla se až v ní zůstal jen můj žalud jednou rukou mi odtrhla ruce z prsou, druhu mě popadla za koule a stiskla tak, že mi vyhrkly slzy do očí.
"Dýchej!" okřikla mě a jen jsem se nadechl nasedla opět až nadoraz bez toho, aby povolila ten příšerný stisk mých koulí, "Dýchej!" zopakovala už mírněji a usadila se na mě víc dozadu.
Dýchal jsem jak o život a snažil se jí naznačit ať povolí moje koule jinak mi kolík splaskne, ale ona si jela svou a volnou rukou si začala intenzivně dráždit poštěváček.
Cítil jsem zvláštní tlak jako bych strčil kolík do hadice od vysavače jako by mě svojí vagínou "ždímala" a stále mi druhou rukou drtila koule.
Ucítil jsem, jak se mi kolík napíná a plní víc než kdykoliv dřív, jako by mi místo něj rostla kláda, najednou povolil stisk koulí a bolest povolila.
"Kozy, chyť ty kozy pořádně!" zakřičela a zdvihla se nahoru tak, že jsem cítil jen závojíčky na špičce žaludu, pak opět nasedla až to mlasklo a její šťáva mi pocákala břicho.
Začala se znovu vrtět, ždímat mi péro vagínou a honit si přitom rukou poštěvák "Jóóó!!!" zaječela znovu a během toho jekotu jsem cítil, jak mi snad všechna krev z těla putuje do kolíku. Konečně přestala ječet a já měl pocit, že mi v ní praskne čurák, zaklonila se dozadu tak prudce, až jsem měl pocit, že jsem jí utrhnul bradavky, a za pronikavého pištění si naražená na mém k prasknutí nalitém péru roztáhla jednou rukou nateklé rudé pysky a druhou začala prsty honit poštěvák který v tu chvíli vypadal jako malý penis.
Měl jsem pocit, že to trvá celou věčnost, ale její pištění začalo pomalu slábnout a já místo pocitu praskání v čuráku ucítil známý pocit pohybu v koulích.
Chviličku ztichla, prohnula se dozadu jak luk, rukama si zmáčkla prsa a ozvalo se hlasité "Ááááá"...a já jsem ucítil jak mě od břicha až k obličeji polévá příjemné teplo.
"Stříííkéééj!!!" ozvalo se, ale tenhle pokyn byl úplně zbytečný, protože současně s tím jsem cítil jak se obsah mých koulí intenzivně přesouvá do její rozmrdané kundy.
Měl jsem pocit, že jsem do ní vypustil snad i koule, když zakřičela "Ještě stříkej!", prudce sebou škubla a opět mě polil proud příjemného tepla, který mi tentokrát přistál až ve vlasech.
Byl jsem v šoku, když jsem ucítil, že do ní pumpuju další dávku a hlavou mi prolétlo, že mi snad ta její kunda vycucla koule i s pytlem.
S druhou dávkou jsem cítil jak se mi krev vrací zpět do těla a ta šílená erekce, o které bych v tu chvíli dokázal tvrdit, že trvala roky, začala opadat.
Ona po druhém výstřiku jen roztáhla ruce a ze záklonu se svezla na záda, při pádu na sebe strhla z věšáku župan a když z ní vyklouznul můj vyždímaný splaskající kolíček ještě mi chraptivě řekla: "Vem si ručník a vypadni!"
Překulila se na bok lehla si na župan a tiše zopakovala: "Prosím běž už..."