Vysavač

31 dic 2023 · 4,205 views stormgatan

Beru z garáže nějaké věci a chystám se ke kolegovi. Připravuje obecní ohňostroj. Rozumí tomu, má pyrotechnické zkoušky, ale potřebuje někoho k ruce. Blbýho, ale silnýho - říká... Balím věci a chystám se odjet. Najednou na mě mává z okna žena:

"Počkej, vem mě k Aleně, shořel jí vysavač, půjčím jí náš!"

Nakládám ženu i s vysavačem, vyhazuju ji u Alči a jedu ke kolegovi. Podávám mu bedny s pyrotechnikou, on si to různě propojuje a pak to připevňujeme na palety. Z těch to bude na poli odpalovat. Asi po dvou hodinách je hotovo. Osm palet s připravenou pyrotechnikou stojí úhledně naskládáno v dílně. Balím věci a do toho přijde zpráva:

"Nespěchej, klidně si to dodělejte, uklízíme!"

To vám tak žeru! Beztak povídají, pijí nebo se milují!

Asi za půl hodiny zastavuji auto před Alčiným domem. Přichází mi otevřít v růžovém krátkém župánku. Rychle procházíme průjezdem, protože je jí chladno. Když vybíhá po schodech do patra, zřetelně vidím její holý zadeček. V předsíni překračujeme náš vysavač, ani není sestaven, takže o úklidu mám jasno. V obýváku, schoulená v ušáku, sedí moje žena zabalená v jiném Alenčině županu.

Krátce se ptají, zda to máme připravené a pak, že mi chtějí popřát hodně štěstí do nového roku. Obě najednou shazují župany a ukazují mi svá skvostná nahá těla. Děkuju jim, klekám si před ně a líbám každou z nich na kundičku. Smějí se, otáčejí a že chtějí ještě na zadeček. Napřed líbám na každou půlku samostatně moji ženu a pak i Alenku. A prý si mám odložit. To u Alenky většinou znamená svléknout se do naha. Udělám to, není to poprvé a už to znám. Alenka dolévá jejich skleničky vínem, mě přináší kofolu. Prsa se jí krásně pohupují a její pevný vysportovaný zadeček je v pohybu přímo famózní.

Zapaluji oheň v krbových kamnech a sedíme v obýváku. Chvíli vykládáme a žena - jen tak, jakoby to patřilo k rozhovoru - začne honit mé péro. Kleká si na sedačku, políbí mé péro a v okamžiku ho má snad až v krku. Zadeček vystrkuje na Alenku. Ta už ví! Přistupuje k ženě a líže jí kundičku. Po chvíli si pozice vyměňují - kouří mě Alča a žena se věnuje její kundičce.

Aniž bych se pohnul ze svého místa, nasedá žena na mé péro a celkem nekompromisně to rozjíždí. Alenka jí drží zezadu za prsa a svým bříškem je přivinutá k jejím zádům. Občas říká, že takhle dokáže sdílet orgasmus mé ženy. Nejsme moc nadržení, šukali jsme ráno, takže si si sex užíváme. Žena přiráží na plnou délku péra a je krásně vlhká. Stále přidává na tempu, vidím na ni, že se blíží k orgasmu a já už také budu mít dost. Tempo už je zběsilé a vidím první drobné kapky potu na jejím těle. Stříkám jí plnou dávku do kundičky. Když opadne orgasmus, usměje se, políbí mě na ústa, znalecky se zavrtí na mém péru a pak se zvedne, aby nabídla svou kundičku Alence. Miluje její hbitý jazýček ihned po sexu. Já ostatně taky a užívám si ho hned, jak dodělá kundičku.

Mé péro zůstává polotvrdé a Alenka si ho během očisty chystá pro sebe. Mám na ni chuť. Zase má ten svůj omamný parfém a i on pomáhá mému nástroji dostat se do stoprocentní pohotovosti. Alenka nasedá podobně jako před chvílí moje žena. Chvíli mrdáme v této poloze, pak ji převracím na záda a dávám jí co proto. Alenka křičí. Moje žena ji občas líbá, aby nebyla tak hlasitá. Tentokrát mám neskutečnou výdrž a oba si to užíváme. Kropím Alence bříško. Celkem hlasitě oddechuje a ukazuje dva prstíky. Když se jí dech zklidní, říká, že to stihla dvakrát.

Venku je tma a Alenka se ptá, zda přespíme. Vlastně můžeme. Vždy nám říká, že tady kartáčky na zuby máme a pyžama nepotřebujeme.

Po sprše chystáme něco k jídlu na Silvestrovský večer a už teď víme, že to bude nahý divoký večírek.

Ještěže ten ohňostroj máme až na Nový rok večer!