Čertvě single

27 gen 2024 · 3,247 views Xperimentum

“Předem se všem čtenářům omlouvám, jedná se o mojí absolutně první povídku v životě, a ještě k tomu na lechtivé téma. Příjmu tedy jakoukoliv konstruktivní kritiku, abych se v případě, že se bude povídka líbit, mohl do budoucna zlepšit. Díky. PS: Za gramatiku fakt sorry, píšu jak to cítím..”


Jmenuji se David, je mi 25 a jsem čerstvě po ukončení zhruba čtyřletého vztahu s mojí ex Klárou. Což byla ve zkratce strašně sexy drobná černovláska s modrýma očima, měla plné pevné dvojky a krásný kulatý zadeček. Dokonalou postavu neměla zadarmo, pravidelně a tvrdě na sobě dřela ve fitku vždy po práci. Jak jsem později zjistil, dřel na ní pořádně a pravidelně i její trenér.. zmrd.. Byl to katalyzátor našeho rozchodu, jelikož jsme si už poslední rok přestávali rozumět a téměř spolu nekomunikovali. Ač mě neskutečně přitahovala a byl jsem při každém pohledu na ní instantně vzrušen, tak v posteli mi to s ní nikdy nevyhovovalo, jelikož jí stačil sex sotva jednou týdně..
Říkal jsem si jaká je to mrcha, se mnou byla vždy pomalu jako jeptiška v klášteře, co nechtěla nikdy s ničím experimentovat a pak se dozvím, že se kurví s nějakým “činkou” všude možně po fitku, sprchách, hajzlech apod.. No nic, obrátíme list.

Nabitý novým elánem a s velkou chutí dohnat experimentováním všechny ty roky jednotvárného sexu z doprošení, jsem chtěl co nejrychleji vyrazit na lov. Nejdříve jsem chtěl okusit eskort nebo některý z místních privátů, ale tak nějak zhýčkaný dlouholetým vztahem, jsem nechtěl sex bez citu, bez emocí, kterým bych jen zahnal potřebu. Šlo mi o něco víc, dalo by se říct, že jsem chtěl tak nějak vědět s kým spím. A ne jen strávit hodinu s no name člověkem. Vyrazil jsem proto do baru na druhém konci města, který měl na google recenzích nejvyšší hodnocení a dokonce i na fotkách vypadal, že o přitažlivé dívky v něm nebude nouze.

Oblékl jsem si bílou košili, tmavé kalhoty, zavolal taxík a vyrazil. Před podnikem už postávalo několik kuřáků v dobré náladě. Vstoupil jsem dovnitř a obhlédl interiér, přesně jako dle fotek. Uprostřed velké místnosti taneční parket s dvěma vyvýšenými kostkami, na kterých se v rytmu kroutily zřejmě tanečnice podniku. Po stranách byly boxy na sezení, na střídačku s vysokými stolky ke stání. Na druhém konci místnosti byl bar s barovými židlemi a jedním extra stolem, který měl jako jediný z vysokých stolů možnost se k němu i posadit, takže přesně k němu jsem se hned vydal. Bohužel na něm byla cedulka Reservé, zřejmě VIP stůl. Sedl jsem si proto přímo na bar ke zdi, abych měl opěrný bod a výhled na celý lokál. Poměr mužů a žen byl v podniku tak 70/30 což mě trochu zklamalo, ale chápu, že promo fotky se vždy snaží nalákat co nejvíce mužů, navíc ještě nebylo zdaleka plno, takže jsem doufal, že během večera dorazí i další osamělé zástupkyně něžného pohlaví.

Na baru se mě hned ujala barmanka jménem Ema, krásná mladá zrzka se zelenýma očima. V černých legínách a černém tílku, které krásně obepínalo a dávalo na odiv její přednosti, na kterých jsem mohl oči nechat. Všimla si, že jsem měl problém při rozhovoru udržet oční kontakt, ale nic nenamítala pouze se tomu pousmála. Objednal jsem si skotskou a začal ji po malých doušcích vychutnávat. Na opíjení se jako na střední jsem neměl parťáka a ani chuť. Takže jsem jen seděl vychutnával a sledoval dění na parketě a s perfektním výhledem na vstupní dveře, jsem vyčkával na nově příchozí.

Do baru postupně přicházeli skupinky lidí v různých poměrech mužů a žen. Ale bohužel žádná osamělá dívka, co by upoutala moji pozornost prozatím nepřišla. K žádné ze skupinek se mi připojovat nechtělo, jelikož v každé to vypadalo tak, že jádro skupinky vždy tvoří pár a nějací jejich jednotliví přátelé se kterými vedli svou soukromou diskuzi. Čas postupně plynul a já dál pozoroval dění v podniku a vždy jen prohodil pár slov s Emou, když mi nalévala nový panák, u toho jsem si všiml, že vždy když mi nalije, tak malou chvilku stráví na telefonu a zase pokračuje s obsluhou dalších zákazníků.

Po pár minutách od mého posledního drinku, do baru vešly dvě nádherné holky, vysoká hubená bruneta v upnutých černých šatech bez ramínek a za ruku s ní přišla o něco málo menší blondýnka v stejných, jen bílých šatech a vysokých lodičkách, kterými doháněla jejich výškový rozdíl. V mých očích obě absolutně zastínily veškerá děvčata, která v podniku byla. Vysoká brunetka jako by byla věrnou kopii modelky Emily Ratajkowski jak v obličeji tak i tělem, perfektně hubená, ale ne vychrtlá a k tomu plná a pevná zřejmě umělá prsa. Blondýnka se také nenechala zahanbit a tělem brunetce směle konkurovala, navíc bylo skrz její bílé šaty vidět rýsující se piercing v levé bradavce. V obličeji nebyla tak výrazná, ale měla jej krásně symetrický s jemnými rysy a pouze lehkým líčením. Jednoduše dvě smyslné a velmi přitažlivé dívky které vypadaly, že si zde právě přišly odfrknout přímo z modelingového mola. Samozřejmě nezaujaly jen mě, ale i další přítomné pány, včetně těch zadaných, vedle kterých jejich protějšky bledly závistí.

Děvčata si to přímo zamířila k vysokému stolku s barovými židlemi, od kterého jsem byl cedulkou vyhozen, což mi vyhovovalo jelikož jsem je měl v zorném poli a nemusel jsem se nijak výrazně otáčet a vzbuzovat pozornost. Hned jak obsadily stůl se s nimi začala vítat Ema obejmutím a letmou pusou, poté si spolu všechny děvčata začala s úsměvem povídat a chichotat se. Bylo vidět, že se sem holky chodí bavit často a velmi dobře se s Emou znají. Po chvilce konverzace se Ema vrátila zpátky za bar, zeptala se, zda chci další rundu a ihned zaregistrovala, že se můj pohled přesunul z jejího výstřihu přímo na nově příchozí děvčata. „Jsou to kočky, že?!“ zaskočila mě Ema otázkou. Vykoktnul jsem jen: „To ano.. neskutečné!“. „Klidně za něma běž, jsou moc fajn.“ Pokračovala Ema. Vysvětlil jsem jí, že se to úplně nehodí, že mi to nepřijde gentlemanské. A hlavně jsem z nich byl nesmělý jako puberťák, jelikož takové krásky nepotkáte každý den, natož dvě najednou. Zeptal jsem se proto Emy, že když je zná, tak určitě ví, co slečny rády pijí. Odvětila, že na rozjezd většinou šampaňské nebo víno a brunetka jménem Viky, jak jsem se od Emy dozvěděl, někdy nepohrdne i pivem. Požádal jsem tedy barmanku, ať mi dá další skotskou a slečnám donese na můj účet láhev Moëta. Lehce drze se usmála a řekla „Hned to bude pane Rockefeller!“. Ohnula se do chlaďáku pro ty předražené bublinky, popadla dvě skleničky a vyrazila za děvčaty. Postavila láhev na stůl a holky začaly gestikulovat, jestli nejde o omyl načež jim Ema vysvětlila a ukázala na mě směrem na bar. Holky se podívali mým směrem mile se pousmály a kývnutím poděkovaly. Zvedl jsem skleničku do úrovně hlavy a s pokynutím jsem se na ně jedním koutkem pousmál. Ema s nimi prohodila ještě pár vět a vrátila se za bar, z barpultu vytáhla prázdnou šampusku, postavila ji přede mě a řekla, ať se k děvčatům připojím, že mě chtějí strašně moc poznat. Jen jsem se na Emu nadšeně pousmál, dopil skotskou, popadl skleničku s účtenkou a začal jsem se zvedat ze stoličky. Pouze periferně jsem při vstávání zahlédl Emu, jak jedním očkem šibalsky mrkla na Viky u stolu, která jí mrknutí opětovala, což mi dodalo trochu více sebedůvěry.

Přišel jsem ke stolu a začali jsme se představovat lehkým podáním ruky a letmou pusou na tvář. Brunetka Viky a blondýnka Jana, jak se mi holky představily, nejsou modelky, i když focení taky zkoušely a moc se jim to prý líbilo. Namísto toho pracují v reklamní agentuře, obě jako kreativkyně, znají se už od dětství a díky tomu prý mají mezi sebou perfektní chemii, díky které tvoří jak v pracovním tak i v soukromém životě skvělé duo. Taky jsem se představil a sdělil jim zběžně, ale vtipně čím se živím a kde bydlím. Čímž se zjistilo, že jsme téměř sousedi co bydlí jen pár ulic od sebe. Bouchnutím šampaňského jsme spustili snad dvouhodinovou diskuzi na všemožné témata. Od dětství přes dospívání, prvních lásek až do současnosti. Kdy jsem se od holek dozvěděl, že to mají se vztahy trochu složité, jelikož jsou svým způsobem obě bisexuální a otevřené prakticky čemukoliv. Tak chlapi prý mají problém, vytvořit s něma funkční milostný trojúhelník, který by byl základním kamenem, pro různé další experimentování. Což mě maličko zaskočilo, jelikož tak nádherné ženy musí mít přece fronty zájemců. Trochu mi zůstalo hlodat v hlavě, jakého kostlivce holky musejí skrývat ve skříni. Na druhou stranu mě zároveň i pořádně vzrušil fakt, že tu sedím s nymfama, od kterých utíkají muži, kteří nedokáží ukojit jejich sexuální apetit.

Láhev zmizela během chvilky a děvčata se rozhodla zařadit vyšší stupeň tím, že objednají tequillu. Chtěl jsem je lehce poeticky odmítnout s tím, že tequillu piju nerad, jelikož mám po ní vždy okno, čehož bych litoval, protože dnešní večer v jejich společnosti, si chci pamatovat. Načež mi obě položili dlaň na stehno blízko rozkroku a s ďábelsky chtivým pohledem řekli, že co si z večera nebudu pamatovat, si klidně můžeme připomenout a zopakovat ráno. Po tomhle mi spadla brada a málem uletěly knoflíky u poklopce. Tímto byly karty rozdány, přinesla se první runda tequilly a diskuze se začala čím dál více a více zvrhávat k sexuálním tématům, praktikám apod. Cítil jsem se zahanbeně, zážitkům a zkušenostem holek se nedalo rovnat. Takže jsem jim alespoň poslušně sděloval a odkývával co jsem vždy zažít chtěl a nikdy se mi toho bohužel nedostalo. Holky se vždy jen chápavě pousmály, politovali mě a dlaní přejeli po stehnech neustále blíž a blíž rozkroku. Vlivem množství alkoholu jsem se začal pomalu měnit na průtokový ohřívač, takže jsem se děvčatům omluvil a odskočil si.

Když jsem se vracel ze záchodu, za stolem byla jen Viky a u ní stála Ema, která Viky něco nenápadně předala do kabelky a odešla. Přisedl jsem si ke stolu a zeptal se zda je vše v pořádku. Viky jen doširoka roztáhla své plné, rudé rty a řekla, že v tom nejlepším. Přitulila se ke mě a začala mě rukou dráždit v rozkroku a něžně líbat na krku. Chytil jsem ji za zadek a pořádně stisknul, po tomto impulsu jsme se začali vášnivě líbat. Zrovna v tom nejlepším když jsem chtěl zajet rukou do jejího klína a zjistit jak moc je její mušlička vlhká, nás z tohoto okamžiku vytrhla Jana svým návratem ze záchodu. Přisedla si ke mě z druhé strany, ihned mi sáhla na v tu dobu už pořádně pulzující rozkrok a řekla, že jestli chceme pořádně pokračovat, tak na toaletách teď vůbec nikdo není. Kopli jsme do sebe panáka, Viky mě silně chytla za ruku a beze slova se mnou vyrazila směrem k toaletám. Zavřeli jsme se do poslední kabinky. Přitlačila mě ke zdi, klekla si a začala mi rychle rozepínat a stahovat kalhoty. Když mi stáhla i boxerky vystřelilo mi z nich hned domaxima prokrvené péro a zlehka jí cvrnklo přes nos. Bez váhání se na něj vrhla, vzala ho do pusy a začala jazykem kroužit kolem temně fialového žaludu. Rukama mi na střídačku masírovala koule a hladila po břiše. V neustále se zvyšujícím tempu přírazů její pusy k mému kořenu, přidávala na intenzitě hlazení, mačkání koulí i sání péra. Vzrušen tímto novým zážitkem jsem byl jen pár přírazů od toho vybuchnout do její šikovné pusy. “BAF!” zakřičela Jana s hlavou nad hranou stěny vedlejší kabinky. Hrklo ve mě, že jsme byly načapáni někým cizím a hned mě přešlo pomyšlení na to se udělat. “Nestraš vole! Málem sem mu ho ukousla!” řekla Viky potom, co vytáhla mé péro z pusy. “Nestrašila bych, kdyby jste se nezamkli, vy strašpytlové!” na vteřinku jsme se zasekli a jednohlasně jsme se všichni Janině hlodu pousmáli. “Aspoň si Davčo můžeš odškrtnout položku ze svého seznamu přání, orál na veřejném místě a když mě pustíte dovnitř, rovnou si tam škrtni i kuřbu od dvou najednou!” Jen jsem na sucho polknul a začal lapat po zámku dveří. Jana k nám do kabinky v momentě proklouzla a bez čekání se přidala, já se posunul a zády opřel o dveře kabinky, Jana si stoupla vedle mě, levačkou mě chytla za zadek se snahou mi prsty projíždět mezi půlkami. Pravačkou mě chytla za tvrdé péro a začala ho zlehka jen třemi prsty honit. Já ji rukou zajel pod šaty a začal hladit její pevný zadeček, jak jsem hned zjistil, byla naostro, takže jsem se jí prsty snažil propracovat od zadku až k vlhké kundičce a začal ji zlehka prstit. Rozkoší začala vrnět. “Šoupni se!” Poručila Jana Vikče, která si celou dobu mlčky hrála s mým žaludem. Jana zaujala pozici na kolenou vedle Viky a hned začala v rytmu přirážet se snahou vrazit si moje péro až do krku. Viky se mezitím přisála k mým koulím a rukou si zajela pod šaty do rozkroku. Nějakou dobu si takhle měnily pozice vždy jedna kouřila, druhá si hrála s koulema a naopak.

“Co takhle rimming, máš ho taky na seznamu?!” Ozvala se zničehonic Viky. “Tak to každopádně!” Odpověděl jsem bez váhání a s nadšením. Janě málem zaskočilo péro v puse, když se nad tím jak jsem to pohotově řekl uchichtla. Holky si mě začaly posouvat mezi ně. S kalhotama u kotníků a Janou odmítající si vyndat moje péro z pusy to šlo trošku obtížněji, ale vše jsme zvládli. Viky, ke které jsem byl zády, mi zajela rukama pod košili až k lopatkám, kde pár něžných pohlazení, vystřídalo zabodnutí nehtů do mých zad, což jsem nečekal a celým tělem mi projel intenzivní puls. Dlouhým škrábnutím sjela od lopatek až k mým půlkám, což projelo mou páteří jako kopanec elektrického proudu, půlky roztáhla a začala jazykem pronikat do mého věnce. Bylo to něco nového a velmi intenzivního navíc v kombinaci se skvělou kuřbou co předváděla Jana vpředu.

Holky takhle bezúnavně pokračovali několik minut, mě nezbývalo nic jiného než s rukama zapřenýma o stěny kabinky odolávat vyvrcholení co nejdéle a užívat si tuhle slast. Se zvyšujícím se rytmem se blížilo mé vyvrcholení, tentokrát jsem se o něj nechtěl nechat připravit ani kdyby na záchodky naběhla jednotka SWAT.. “Ano, anoo, anoooo!” začal jsem blažeností povykovat, při teď už nezastavitelném proudu první dávky semene, jenž mířil přímo do Janiných úst. Jakmile Jana cítila první cuknutí v péru prokrveném k prasknutí tak rukou šťouchla do Viky, ta nečekala ani vteřinu a vrazila mi na prudko ukazovák, do slinami povoleného zadku. “HAAAAAaaaaaA.. Aahh!” Zakřičel jsem z plných plic a snad deseti intenzivními cuknutimi v péru jsem napumpoval Janě plnou pusu, můj hurónský řev musel slyšet celý bar. V masivní křeči projíždějící celým mým tělem, stojím na špičkách, zapřený o stěny kabinky a jen nechávám doznívat vlny postupně odeznívajícího orgasmu, tlak a horkost která mi pulsovala absolutně celým tělem se přesunula do spánků, přes které se jakoby ventilovala z těla pryč. Na několik sekund jako by se zastavil čas a nebylo vůbec nic, jen pár blikajících jisker ve tmě. Rozhodně nejintenzivnější orgasmus v mém životě. Vyprostil jsem se z tohoto dívčího sevření a sesunul se opřený zády o stěnu kabinky až na podlahu.

“Dávej! Dávej!” bylo to první, co mě po pár sekundách vytáhlo z orgasmického opojení. Otevřel jsem oči a podíval se před sebe. Přímo přede mnou byla Jana s nafouknutými tvářemi, snažící se statečně ze všech sil držet v puse mojí dávku. Viky se k ní rychle naklonila a začala od ní všechno přijímat a polykat při vášnivém polibku. Byl jsem schopen jen oddechovat, sedět a pozorovat tu nádhernou podívanou co se mi děla před očima, až mi v něm začalo z toho všeho znovu cukat, ale nemohl jsem nic, byl jsem jak paralyzovaný od hlavy k patě.

Holky se přestaly líbat a upřely svůj pohled na mě. Viděly, že se začínám pomalu probouzet, Viky si jemně otřela rty hřbetem ruky, šibalsky jedním okem mrkla na Janu a řekla: “Teď já!”. Postavila se shrnula si jedním tahem šaty i s kalhotkami až na zem. Když se z předklonu postavila, tak najednou před obličej Jany a mě vybrnkl přes dvacet centimetrů dlouhý, tenký, stopořený penis.
Vykulil jsem oči, podíval se směrem nahoru a šokovaný jsem vyhrkl: “Ty vole Viky, ty máš péro!”




Pokračování příště..??