Snídaně

11 feb 2024 · 2,045 views stormgatan

Alenka se vrátila z Mallorky. Uspořádali jsme pro ni snídani na uvítanou.

Tyhle snídaně děláme tak, jak se vzbudíme, tedy nazí. Alča se svlékala a vyprávěla. Vlezli jsme si všichni k nám do postele a její krásně opálené tělo bylo hlavním suvenýrem. V létě by její opálení asi zapadlo, ale v nevlídném únoru úplně zářilo. Úmyslně se opalovala v tangách, protože všichni milujeme ten kontrast vypáleného titěrného kousku oblečení na těle. Drobný bílý trojúhelníček nad zadečkem a tenké proužky na bocích. A protože nikdo z nás neměl nic na sobě, bylo jasně patrné, že můj penis to hodnotí plným počtem bodů.

Alenka seděla mezi námi, já jsem ležel z jedné strany na zádech a žena z druhé strany na boku. Poslouchali jsme příběhy a Alena přijížděla dlaněmi po našich tělech. Najednou říká:

"Chcete se pomilovat? Připravím vás!"

To jsme samozřejmě chtěli, Alenka připravuje skvěle! Chvíli mi kouřila péro, ale zřejmě si to vyhodnotila tak, že je připraveno, tak ho jen lehce udržovala tvrdé a lízala kundičku mé ženy. A aby ani ona nevystydla, měl jsem prsty v její kundičce. Když jsme byli připravení, pomohla svou ručkou k našemu spojení. Žena ležela na zádech, já jsem zvedl její pánev výše, její nohy si dal na ramena a poslal své péro tak hluboko, jak to jen šlo. Milujeme to! Bývá to krátké intenzivní milování, ale bývá famózní. Přirážel jsem co to šlo a ženy mi pohyby boků pomáhala. Alenka to pozorovala zdola, nezapojovala se a jen občas mi dlaní pohladila koule. Těsně před výstřikem jsem vyndal péro a cákal ženě na bříško. Proud semene doletěl až prsům a pár kapek zasáhlo i obličej. Chvíli jsme odpočívali a Alenčin jazýček nás očistil.

Natáhl jsem se pro hrnek s čajem a pozoroval holky, které tu byly už jen pro sebe. Ležely proti sobě na boku a vzájemně se hladily. Pak moje žena převzala iniciativu a v "šedesátdevítce" začala lízat Alenčinu kundičku. Alča neváhala a oplácela jí to. Pozoroval jsem s hrnkem čaje v ruce a přemýšlel o tom, že mám vlastně obrovské štěstí. Občas jsem některou z nich pohladil po zádech nebo boku, ale nechal jsem jim prostor, protože to je jejich čas a jejich milování. Ale mozek jsem měl zahlcen příjemným pohledem a péro na to reagovalo.

Holky si toho všimly,. Hned na sebe hodily ten svůj pohled, kde Alča žádá mou ženu o souhlas. Dostala ho a svými hebkými ručkami začala honit péro. Pak se nastavila na čtyři a chtěla to zezadu. Zasunul jsem a začal pomalu přirážet. Žena mi podala kovový anální šperk a já ho vsunul Alence do zadečku. Uchopil jsem jí za boky a postupně přidával na intenzitě. Alenka si to užívala a byla celkem hlasitá. Žena se s ní líbala a hladila jí ňadra. Po chvíli Alča prožívala svůj orgasmu a trošku se stáhla. Já jsem měl výdrž a pokračoval v přírazech. Vysmekla se mi, ukázala mi, ať si lehnu na záda a naskočila na mé péro. Chytil jsem ji pevně za boky a užíval si její jízdu. V tomto je opravdu dobrá, jezdí po péru nahoru a dolů, občas se v pohybu zhoupne a různě se vrtí... Pro péro je prostě poklad! Stříkám v ní. Nádhera. Zůstává ležet na mém těle a nechává péro dotepat. Říkává, že miluje, když jí péro v kundičce po orgasmu klesne.

Sex - snídaně šampionů!