Nevadí

19 feb 2024 · 1,332 views MrDevil

Jednou takhle po vydaní jedné mé zdejší povídky mi píše jedna slečna zprávu. Povídka se jí líbila, ale ostatní povídky prý nic moc. Tak jí říkám: "Nevadí, pojď mi ukázat jak je vylepšit".

Prý na dálku to nepůjde a tak musím dorazit já za ní. Po pár dnech domlouvání nacházíme společný termín a já vyrážím na dlouhý výlet. Setkání bude v jednom hotelovém pokoji, aby jsme na tu debatu měli prý dostatečný klid a přeci jen budeme probírat sex, tak aby jsme někde nepohoršovali.

Dorazím tedy ve smluvený den na hotel, zaparkuji a chci se ubytovat. Po příchodu na recepci mi recepční po dodání rezervačních údajů říká, že už slečna je dávno ubytovaná. Překvapivé, ale dobře. Jedu výtahem do čtvrtého patra. Pokoj 401. Opatrně zaklepu na dveře a kartou je otevírám. Při vstupu do pokoje vidím stát u postele krásnou slečnu oblečenou v černém spodním prádle s podvazky a na jehlách. Brada mi klesá dolů - no tohle jsem nečekal.

Pozdravíme se, pusa na tvář a malé objetí. Říkám jí: "Páni, nádherné - tohle jsem ani ve snu nečekal". Přejedu jí ještě jednou svým pohledem od hlavy až k patě. Černovláska se zelenýma očima ve kterých by se ztratil svět.

"Dobře tak začneme." - prohlásím na mě až moc překvapivě odvážně. Černovláska souhlasí, ale prý to nebude jen povídání u stolu, bude to i praktická ukázka. Jde ke skříňce a rozepíná svoji tašku. K mému zděšení vytahuje bičík. Malý kožený bičík s malým srdíčkem na konci. Říkám jí: "Víš já na tohle moc nejsem, dostávat od někoho bičíkem na holou". Ona: "Ale to je přeci pro mě ty hlupáčku" a předává mi bičík.

Kleká si na roh postele a špulí na mě svoji prdelku. No což - kostky jsou vrženy. Napřahuji bičík a pleskám jí s ním po zadečku. Není to žádná extrémně velká rána, ale i tak pěkně mlaskne. "Ta sedla" - proběhne mě hlavou. Černovláska u toho tiše sykne, ale ani se nepohne a čeká na další. Přejedu jí tedy bičíkem po pipince a ples - druhá rána na druhou půlku zadku. Bičíkem jí hladím po zádech, boku, zadečku a plesk, plesk, plesk - má další a další srdíčko na zadku. Celou dobu si jí při tom prohlížím. Vypadá, že si to snad i užívá.

Po chvíli se obrací na záda a sundává si podprsenku. Na co čeká? Na výprask? Na prsa? To snad ne. Přejíždím bičíkem po jejím břiše a prsou. Plesk - tentokrát už jemně do bradavky. Nejdřív polaskat bičíkem a plesk znovu. Moc se jí to líbí, tiše u toho vzdychá. I tu si najednou sundavá kalhotky a roztahuje nohy. "No sakra". Přejíždím tedy přes její pipinku s jemným proužkem, vnitřní stranu stehen a plesk. Srdce se mi u toho až zastaví. Měl bych jí tohle dál dělat? Takhle jí trápit? Trápit takovou krásnou pipinku? Chvíli ji trochu zlobím, když v tom si všimnu, že už začíná být trochu rudá.

Odkládám bičík a líbám jí všechny ty utrápená místa. Hladím jí prsa a líbám bradavky, každá jemná pusa je takové pokání za odpuštění. Přesouvám se dál k její pipince. Políbím jí na stehně a zabořuji hlavu do jejího klínu. Roztáhnu prsty její pipinku a jazykem jí kroužím po klitorisu. Celá teče, nevím jestli z bičíku nebo ze mě. Po chvíli přilepím své rty k ní a lehce jí saji a přitom stále dráždím jazykem. Už cítím jak její stehna mačkají moji hlavu a vzdychání je stále hlasitější. V tom přichází její orgasmus. Celá vzepřená mi drží hlavu mezi jejími stehny.

Po jejím orgasmu už to nemůžu dál vydržet. Sundavám si tričko, kalhoty a svůj již dávno naběhlý penis vkládám do její naprosto vlhké a připravené studánky.
Její nohy si dávám na ramena a pronikám do ní stále hlouběji a hlouběji. Pořádně si jí držím za nohy a přirážím. V tom cítím jak na ní přichází další orgasmus, ale tomu už nemůžu ani já vzdorovat její pipinka tepe v pravidelném rytmu a mačká můj penis. Já do ní stříkám vše co mám.

Po krásném zlobení spolu ležíme vedle sebe a ještě se trochu mazlíme. Po tomto krásném výkonu bohužel odchází, neboť ji doma čeká někdo jiný.

Moc děkuji jedné zdejší slečně za inspiraci pro tento příběh.