Stag a Vixen

13 mar 2024 · 3,600 views sp0lu

***
Díval jsem se na to, jak můj nejlepší kámoš okusuje bradavky mé ženy a jak ta mu honí kládu. Čuráka má pořádnýho, pomyslel jsem si spokojeně. Měl ocas zahnutý lehce nahoru, délku a šířku asi jako já, jen já mám péro rovné jako sloup. Milan měl zahnutou svou chloubu tak akorát, zakončenou tlustým červeným žaludem. Už ho měl obnaženého, moje Bohyně ho při kouření už pečlivě přetáhla, a z vršku tlustého žaludu vytékaly kapičky vzrušení.
Přestal jí kousat do koziček, krátce ji vášnivě políbil.
„Chceš mrdat, čubko? Dokud mě nepoprosíš, nic nedostaneš!“
„Jo, jsem čubka. Jsem zkurvená čubka. Chci tam toho tvýho krásnýho čuráka, strč mi ho tam, dělej prosím, prosím!“ zakňourala bez váhání dychtivě.
Moje Bohyně obtočila prsty kolem kořene macatého, žilnatého péra mého kámoše, a nasměřovala ho ke vchodu do své už zase nadržené mokré kundičky. Snažila se pohyby pánve nabodnout, kroužila, tlačila ho dovnitř, ale on jí ještě nenechal.
„Roztáhni si kundu a popros jako fena, ty kurvo.“ Měl jí jako sexuální hračku, stejně jako my jeho.
Rozechvěle, nadrženě a překvapeně si roztáhla dírku oběma rukama, nohy roztáhla ještě více doširoka. Kozičky mezi nadloktími se zmáčkly k sobě a krásně vystoupily.
„Haf…“ špitla nesměle. A v tom jí tam to tvrdé, naběhlé péro pomalu až po kořen zabořil.


Ale to jsem trochu předběhl.

***

Od začátku…

„Broučku, jestli to opravdu chceš, udělám to pro tebe. Dneska je ten den, kdy by to šlo…“ začala zvolna, trochu nejistě. Upravila si ofinu, jako vždy, když byla nervózní, a ujistila se: „Chceš to teda zažít? Jsi si jistej? Měla jsem to na dnešek jako překvapení.“
Seděl jsem naproti u jídelního stolu. Okamžitě jsem věděl, o čem mluví. Hrníček s kafem se mi zastavil těsně u pusy, skoro jsem se polil. Pomalu jsem jej položil zpátky na stůl. Hned jak to dořekla, pocítil jsem zvláštní směs vzrušení, žárlivosti a natěšení. Měl jsem od ní dlouho slíbeno, že si pro mě s někým zašuká jako kurvička. Několikrát jsem jí splnil její touhu - vyspat se s cizí slečnou a přivézt jí z toho video, nebo jí to vyprávět. Vždycky se u toho úžasně udělala. Zbožňuje, když přijdu za ní domů s použitým pérem, a ona ho od cizí kundičky celý olíže a ošoustá si ho. U toho mi nadává, fackuje mě, a pořád dokola teče na mou kládu vzrušením. Vždycky se trochu bojím, že to náš vztah naruší, ale naopak nás to upevňuje. Dlouho jsem měl touhu zažít to samé obráceně, od ní. Šoustat jí projetou a vycákanou, jako mojí kurvičku, nezávislou a hrdou.
„Lásko, chci. Ale máš už někoho teda vybranýho?“ tázavě jsem nadzvedl obočí. „Nebo jak to, že zrovna dneska by to šlo?“
„No, víš jak jsme mluvili o tom, že na Amíkách nejde najít nikoho spolehlivýho, kdo by mě šoustal bez gumy a s gumou je to na hovno…“ začala oklikou.
„Vím…“ přikývl jsem a cítil, jak mi cuká v péru. Chtěl jsem se dozvědět, koho si vybrala, bodl mě trochu osten žárlivosti, ale byl to osten vzrušující. A pak už jen nadrženost.
„No, tak jsem si říkala, že jak jsme mluvili o Milanovi, že toho známe, víme, že je v poho a nehrozí nic…“ znovu si upravila ofinu.
„Jasně, tehdy jsem mu o tom i říkal a nezdál se mi proti, ale pak jsme to už neřešili,“ péro mi začalo tvrdnout. Ta moje úžasná čubka si na něj myslí, chce ho šoustat.
„Já jsem ti to chtěla splnit, tak jsem mu napsala. Jen tak, ale chtěla jsem se k tomu tématu dostat,“ usmála se a napila se kafe. „A je to domluvený, ale jen když budeš chtít.“
„Ty vole…“ pronesl jsem s nadšením. „Hustý. A jak jako jste domluvený?“
„Začal s tím skoro hned sám. Mně nic fyzicky neříká, jako není ošklivej ani hezkej, ale splňuje…“ pokračovala skoro omluvně. „Ví, co chceme a je pro. Ale prý s ním za to půjdeš do trojky s Natalií.“
„Aby ne, taky tě očumuje už co tě zná,“ zasmál jsem se. „A trojku, pokud budeš chtít, dám.“ Milan je můj nejlepší kamarád, známe se už od školy. Je to fajn chlap, je pro každou prdel. Doma má ženu, co mu nic moc neříká, ale drží tam kvůli rodině. Má krásnou ukrajinskou milenku.
„Dobře. Jestli to chceš, tak fajn. Jdu do toho. Dlužím ti to,“ přikývla spíše sama pro sebe. „Jak by sis to představoval?“
Péro jsem měl úplně tvrdý a byl jsem tak vzrušenej, že mi z něj začala pomalu vytékat míza. Byl to zvláštní druh vzrušení, neznámý, ale naprosto úžasný.
„Jsi skvělá. No, hlavně by bylo super mít to na videu. Chtěl bych, aby sis to užila a aby to na tobě bylo slyšet a vidět. Tak jak jsme si už říkali. A hlavně bych chtěl, abys přišla vycákaná co nejdřív domů a já tě tu rozmrdal, pěkně rozšukanou… Kde vlastně budete?“
„Za hodinu je tady, natáčet budeš ty, teď musím do koupelny,“ jen se usmála, dala mi něžnou pusu a šla se připravovat.
Osaměl jsem, překvapený, natěšený, žárlivý, a vzrušený. Přemýšlel jsem, jaká je vlastně moje role, co se ode mě čeká. Nebudu trapnej, když u toho budu? S tím, že by to bylo za mé přítomnosti, jsem nepočítal. Snil jsem o tom, to ano, ale nikdy jsem to nebral jako možnost. Zahnal jsem ty myšlenky do kouta s tím, že se se situací poperu, až nastane. Nedalo mi to ani moc námahy, protože do hlavy se mi drala čistá nadrženost. Spíš budu rád, když se zvládnu neudělat moc rychle!


Vyšla z koupelny, namalovaná, nafintěná, navoněná, vyčesaná. Decentní stíny kolem očí byly rámovány dráždivě vykrojeným obočím, rudá rtěnka vyzývala k představě všech neřestí a dva akční copánky typy Lara Croft napovídaly, že jejich nositelka má v úmyslu kouřit čuráky a nestarat se o padání vlasů do pusy. Bohyně sexu. Nesla se v oblíbených žlutých šatech, které se daly na šukání jen vyhrnout, říkali jsme jim šukací šaty. Velké kozičky se jí z nich úplně draly ven, jen vypadnout. Byla bosá.
Beze slova mě přišla obejmout a přivinutá ke mě zjistila, že mi stále stojí péro. Byl jsem bez sebe vzrušením, ta moje úžasná kurvička mi bude šoustat cizí péro mýho kámoše, jen pro mě! Svině. Bohyně. Kurva. Moje kurvička.
Začala mě líbat, najednou mi rozepla kalhoty, rychle poklekla a moje chlouba jí stažením boxerek vystřelila k puse. Mám obřízku a poměrně slušnou výbavu a výdrž, 19,5 na 5,5 a hodina šukání není problém. Okamžitě se tak dostala k obnaženému žaludu a nemusela se bát, že se vystříkám hned. Já se ale bál, protože takovou nadrženost jsem snad ještě nikdy necítil. Olízla kapičku vzrušení, zamlaskala a začala jej pomalu olizovat. Za pár chvil ji ale její vlastní nadrženost přemohla, cítil jsem z ní, jak je z celé situace vzrušená stejně jako já. Začala ho mlaskavě hulit, hučela u toho vzrušením a držela mě za zadek oběma rukama.
„Řekni, jaká jsi kurvička, pěkně s tím čurákem v pusince“, vzal jsem ji za hlavu a přidržel si jí na péru.
„Jsem kurvička a budu ti šoustat s cizím pérem,“ zamumlala mi do péra, nebylo jí s plnou pusou moc rozumět.
„Těšíš se, čubko? Těšíš se až tě bude projíždět cizí kláda?“ zeptal jsem se a měl co dělat, abych jí nepustil dávku do pusy rovnou. Tak mě to bralo.
„Těším se, až mi bude mrdat tu nadrženou kundu,“ zase zamumlala v odpověď.
Musel jsem jí péro z pusinky rychle vyndat, jinak by mě ta směsice nehorázného vzrušení a žárlivosti udělala.
Vtom zazvonil zvonek. Péro mi trochu zvadlo, pořád pevné, ale už ne jako šutr. Přece jen jsem byl nervózní.
„Jdu otevřít… Sedni si a hezky si všechno užívej. Kdyby něco, řekni STOP. Miluju Tě,“ zvedla se, ani si neotřela pusu, a očividně nervózní šla s pusou od mého čuráka otevřít.

Osaměl jsem v obýváku. Natáhl jsem si kalhoty, sedl si na gauč, a poslouchal, co se děje z chodby. Uslyšel jsem známý hlas Milana, pozdravili se, pak zvuk pusy na tvář. Taková ta klasika, řekl bych, podání ruky, pusa na jednu tvář, pusa na druhou tvář.

Pak bylo chvíli ticho. Motýlci v mém břiše zesilovali. Zaslechl jsem šramotivé a mlaskavé zvuky. Došlo mi, že už se líbají, možná i svlékají.

Znejistěl jsem. Mám tam jít? Nepotřebuje nějak podpořit, ukázat, že jsem s tím v pohodě? Než jsem dováhal, otevřely se dveře. Vstoupila moje žena a hned za ní Milan. Kozy už měla venku z šatů, bradavky vyzývavě trčely ven, celé natěšené a vzrušené. A vlhké, oslintané. Ta děvka si už nechala rovnou lízat kozy! Paráda. Byl jsem na ni hrdý, jak to zvládá. I když se bála, že tím poškodí náš vztah, i když tohle nebyl zážitek, po kterém by sama prahla, překročila svůj stín a oddala se bez zábran čistému vzrušení a sama sobě. Přijala se, přijala zcela naši důvěru jednoho v druhého a náš vztah.
Milan na mě koukl, nejistě, nervózně, a pozdravil. „Čau… Tak jsem tady…“ pronesl váhavě, očekávajíce neočekávatelné, s boulí v rozkroku. Moje žena ho zjevně pěkně rajcovala.
„Čus!“ přišel jsem k němu a podal mu ruku, po chlapsku, a následovali jsme bro-poloobjetím přes rameno.
„Ty vole… Tak jdem fakt do toho?“ očividně se mu ulevilo, že je vše v pohodě, mluvil už normálně.
„Hele jdem, víš jak to máme, a ty prostě splňuješ,“ zašklebil jsem se.
„Mám to ale u tebe a ošukáš se mnou Naty!“
„Jasný. Ale ne, když si teď uřízneš ostudu,“ mrknul jsem na něj.
Moje žena, stále s krásnýma velkýma kozama venku, ke mně přistoupila a dala mi pusu. Oslintanou od Milana, a Bože, chutnala parádně. Čurák mi zase začal tuhnout. Opětoval jsem jí polibek, vášnivě, a mocně jsem jí zmáčkl ty úžasné mokré kozy, zatímco Milan na tu scénu koukal jako hladový vlk. Už jsem nechtěl rušit, pomalu ji pustil, dal jí poslední pusu a poodešel zpět na gauč. Žoviálně jsem si sedl a pokynul jim, aby šli do ložnice. Nervozita ze mě spadla, chtěl jsem si užít i pouhé vědomí, že se to děje.
„Chceš jít s námi?“ zeptala se moje Bohyně. I Milan se tázavě podíval, ale já zavrtěl hlavou.
„Jen si to užijte. Takhle na první zážitek tam nechci křenit.“

Manželka vzala Milana za ruku a se svádivým kroucením prdelky si ho za sebou vedla jako šukací hračku kolem mě, dolů do patra, kde byla ložnice. Dveře ale nechala schválně otevřené. Zná mě, mrška, a ví, že takto by to na mém místě chtěla také.

Za pár chvil už jsem slyšel charakteristické zvuky líbání, funění, a chvilku poté už zvuky kouření péra. Hučení mé ženy do cizí klády, a stále silnější vzdechy Milana. Něco říkal, ale nerozuměl jsem co. Mlaskání a hučení občas přestalo, ale jeho vzdechy ne. To jí šukal mezi kozy nebo si ho nechával honit. Uvědomil jsem si, že jsem si nějak u poslouchání toho neskutečně vzrušujícího dění vyndal z kalhot péro a honím si ho, s představou, jak jezdí čurák mého kámoše mezi velkými kozičkami mé Bohyně. Čuráka jsem měl úplně jako šutr, moje obřezaná kláda se tyčila v celé své kráse. Zadoufal jsem, že Milan má ještě větší ocas, a těšil se, až ho vrazí do kundy mé ženy. Slizkého kapičkami semene, přetaženého a bez gumy. Jen jsem trochu litoval, že nic z toho neuvidím. Z péra mi tekly kapičky štěstí, koule jsem měl úplně plné horké šťávy, ale stříkat jsem ještě nechtěl. Orgasmus jsem měl na kraji. Přestal jsem honit a kládu si jen lehce hladil se zavřenýma očima.
Vzdechy se najednou obrátily, teď vzdychala má žena. Zvuky typické k lízání kundičky mě skoro přinutily se zvednout a jít se podívat, ale tomu jsem se bránil, nechtěl jsem to narušovat.
Abych se neudělal zbytečně brzo, rozhodl jsem se rozptýlit a jít na záchod na malou. Šťastnou náhodou je záchod umístěn v koupelně naproti ložnici. Tiše jsem přešel schody a pak chodbu ke koupelně. Zde už vzdychy byly mnohem hlasitější, slyšel jsem šustění povlečení, byl jsem jen pár metrů od nich, od zmrda, co mi právě dle zvuků zase šoustal kozy mé ženy.
Vcházejíc do dveří koupelny jsem v zrcadle naproti uviděl svůj odraz. Jsem svalnatější a mužnější než Milan, ale ani Milan není žádný ošklivka. Možná jsem byl trochu raději, že jsem trochu vyšší liga než ten, kdo mi právě oblejzá ženu, na druhou stranu jsem jí ale chtěl dopřát co nejlepší zážitek. Doufám, že Milan má výbavu i výdrž; chci, aby si to užili oba. Pro mou Bohyni a sobecky i pro mě…
Rázem mi došlo, že když se posadím na zídku u vany, odrazem v zrcadle uvidím přímo do ložnice. Neváhal jsem ani minutu, a už jsem měl celou scénu přímo před očima, sám nepozorován…

Moje láska ležela na zádech, oči zavřené, ústa slastně pootevřená. Nohy měla široce roztažené a pokrčené v kolenou, Milanovu hlavu ve svém klíně přidržovala jednou rukou, druhou rukou si laskala kozičky, střídavě jednu a druhou. Propínala se a z úst jí vyházely pravidelné vzdechy. Přitlačila Milanovi na hlavu, v pěsti zmáčkla jeho vlasy. Ležel před ní na břiše, držel jí za nohy a lízal, jak nejlíp uměl.
„Lízej mi tu kundu, to je ono, ty to teda umíš,“ utekl jí dlouhý vzdech, kousla se do spodního rtu a začala se vzdouvat víc a víc, rytmicky tlačila svůj klín do jeho úst.
„Máš úžasnou kundičku, jsi neskutečně sladká“, vzhlédl na chvíli Milan, ale moje Bohyně ho hned přitlačila zpátky a nechala se dál dlouze lízat.
„Lízej, ty zmrde, už budu! Už budu, už budu, už buduuuuuuuuuu…!“ vykřičela najednou svůj první orgasmus do celé ložnice.

Nepozorován jsem rozepl kalhoty a hned opět vyndal péro, už zase v pozoru. Tohle mě dostalo. Ta kurva se krásně udělala už u lízání, nemohl jsem tomu uvěřit. Milan byl rozhodně šikovný a vypadalo to, že volba kance, co jí pořádně rozpíchá, se povedla na výbornou.

Pustila jeho hlavu, kterou si před chvilkou při orgasmu přitiskla pevně na kundu rukou a ještě ji sevřela pevně mezi stehny, aby si pořádně vychutnala jeho jazyk na pulzující lasturce. Přisunula se pánví blíž k němu, přešla do polosedu a chytla ho za péro. Viděl jsem její nadržený výraz a bylo mi jasné, že tomu péru teď předvede něco, co ještě nezažilo.
Strhla Milana na sebe, přitáhla ho za péro k sobě. Milan teď ležel nad ní, opřený o ruce, pérem se dotýkal jejího bříška a vášnivě se líbali.
Sjel jí ústy na kozy a začal je lízat, sát, a cucat.
„Kousej mě do těch koziček, dělej,“ žadonila moje Bohyně a začala mu honit péro.
Díval jsem se na to, jak můj nejlepší kámoš okusuje bradavky mé ženy a jak ta mu honí kládu. Čuráka má pořádnýho, pomyslel jsem si spokojeně. Měl ocas zahnutý lehce nahoru, délku a šířku asi jako já, jen já mám péro rovné jako sloup. Milan měl zahnutou svou chloubu tak akorát, zakončenou tlustým červeným žaludem. Už ho měl obnaženého, moje Bohyně ho při kouření už pečlivě přetáhla, a z vršku tlustého žaludu vytékaly kapičky vzrušení.
Přestal jí kousat do koziček, krátce ji vášnivě políbil.
„Chceš mrdat, čubko? Dokud mě nepoprosíš, nic nedostaneš!“
„Jo, jsem čubka. Jsem zkurvená čubka. Chci tam toho tvýho krásnýho čuráka, strč mi ho tam, dělej prosím, prosím!“ zakňourala bez váhání dychtivě.
Moje Bohyně obtočila prsty kolem kořene macatého, žilnatého péra mého kámoše, a nasměřovala ho ke vchodu do své už zase nadržené mokré kundičky. Snažila se pohyby pánve nabodnout, kroužila, tlačila ho dovnitř, ale on jí ještě nenechal.
„Roztáhni si kundu a popros jako fena, ty kurvo.“ Měl jí jako sexuální hračku, stejně jako my jeho.
Rozechvěle, nadrženě a překvapeně si roztáhla dírku oběma rukama, nohy roztáhla ještě více doširoka. Kozičky mezi nadloktími se zmáčkly k sobě a krásně vystoupily.
„Haf…“ špitla nesměle. A v tom jí tam to tvrdé, naběhlé péro pomalu až po kořen zabořil.
Zasténala dlouze a táhle vzrušením a zčásti i bolestí, která ale podle jejího výrazu rychle odešla. Dívala se mu do očí a on do jejích. Začal ji pomalu šoustat svým zahnutým čurákem, ústa přisál na bradavky, do kterých ji kousal, nejdřív jemněji, po chvilce přitvrdil až na hranici bolesti.

Moje péro v mé ruce skoro explodovalo. Měl jsem co dělat, abych se z toho výjevu neudělal a nezcákal si celé břicho a ruku. Nemohl jsem odtrhnout oči, péro mi v ruce pulzovalo na pokraji orgasmu, zatímco mi kámoš začal šukat kundu mé ženy.

Netrvalo dlouho a mrdal ji jak šukací stroj. Dlouhé, rychlé a tvrdé přírazy. Koule mu dopadaly až pod její hráz. Moje Bohyně vzdychala a naříkala, držela ho za zadek a pomáhala mu do ní přirážet. Kousala ho do ucha, hlavu na mou stranu, takže jsem mohl vidět její slastně zavřené oči.
Mrdal ji, zatímco ležela na zádech, nohy zvednuté nad něj a široce do stran, s patama nahoru. Rytmicky se pohupovaly v rytmu přírazů jeho klády. Po chvíli už mu přirážela zespoda naproti a užívala si, jak ji nabodává. Oči už měla otevřené a dívala se mu roztouženě do obličeje, on nad ní opřený o ruce.
„Mrdej mi tu píču, ty hajzle, zmrdej mě jak děvku!“ rozkřičela se. Věděla, že se zase udělá.
I Milan to poznal. „Ještě ne, kurvičko. Pěkně na mě vystrč tu prdelku, dělej.“
Slezl z ní, naběhlé péro mokré z její kundy trčelo před něj jako zahnutý kyj. Bohyně se otočila před něj na čtyři a vystrčila kulatou prdelku jako prvotřídní nadržená kurvička.
„Šukej mi tu kundu, šukej…“ prosila a vrtěla na něj zadečkem, prohnutá v zádech, aby vystrčila svou píču co nejvíc k jeho čurákovi.
Sklonil hlavu k jejímu zadečku a než se nadála, jezdil jí jazykem přes kundu až po prdelku. Honil si u toho svůj zahnutý ocas, natěšený na další píchání, ale nemohl si pomoci neochutnat tu krásu. Moje bohyně překvapeně vzdechla a začala si lízání prdelky užívat.

Příjemně mě to překvapilo. Když jsem jí lízal prdelku, vždy se styděla. U Milana se nestyděla vůbec. Opět jsem pocítil hrdost, jak se role zhostila a jak odhodila své zábrany. Z čuráka už mi teklo jak z kapajícího kohoutku, nepoznal jsem, jestli se udělám nebo jsem se už udělal, chtěl jsem jen víc a víc všeho.

Z překvapení mě vytrhl až Milanův hlas.
„Na tohle jsem se těšil od té doby co jsem tě poznal, ty kurvičko. Vždycky jsem tě chtěl takhle mrdat zezadu! To je krásná prdelka!“ vydechl nadrženě a zarazil do ní to tlusté péro až po kořen. Znovu jí začal pořádně prcat. Koule mu pleskaly o její kundičku, zatímco mrdal tu vysněnou píču. Z výrazu tváře bylo jasně poznat, že se mu právě splnil ten nejtajnější sen, mrdat mou manželku zezadu až po koule.
Chytil ji pevně za boky a začal jí prudce přirážet krátkými přírazy. Už nejezdil v mokré kundě mé ženy od žaludu po kořen, teď ho tam dorvával od kořene až po koule, velký žalud hluboko v kundě, vzdychání obou přešlo až ve zvířecí výkřiky a sprosťárny.
„Mrdej mě ty hajzle, mrdej mi tu kundu tím krásnym čurákem!“
„Čubko nadržená, takhle to chceš? Ty kurvo jedna, vem si to péro!“
„Dej mi na prdel, naplácej mi, prosím!“ podle hlasu jsem poznal, že se moje kurvička udělá s mým kámošem a vyteče mu na péro veškerou svou šťávičku.
Naplácal jí slušně. S každým z dalších deseti přírazů, které zase začal dělat od žaludu až po kořen, jí dal plácnutí přes prdelku, až jí zčervenala.
Moje bohyně už v jednom kuse sténala a křičela, a s každým plácnutím hlasitě proložila „au!“
„Chyť mě za vlasy a mrdej mě, vyteču ti na čuráka! Zmrdej mě jak děvku!“ přikázala mu nadrženě. Cítil jsem, že i na mě jde neodvratné stříkání, ale ještě jsem si to nechtěl dovolit. Chtěl jsem stříkat až po něm, po zmrdovi, co mi právě šuká kundu mojí ženy. Líbilo se mi jeho péro, líbilo se mi, že se jeho péro líbí mojí ženě, a chtěl jsem si užít jeho stříkání ještě v pozoru a nadržený. Byl jsem zvědavý, kolik mrdky v tom péru má.
Bez váhání jí chytil za oba copy. Jeho péro začalo rytmicky přirážet, viděl jsem ze strany, jak skoro celá žilnatá zahnutá kláda vyjíždí z kundy mé ženy a zase do ní mizí. Stahoval si jí za vlasy na péro a narážel si jí až po koule.

Svíral jsem si teď čuráka v obou rukách, moje vlastní velká kláda ronila slzy spermatu před vystříknutím a byl jsem tak rád, že jsme se ženou našli alespoň stejně zdatného píchače pro naše potěšení.

Moje Bohyně se nechávala mrdat, tahat za vlasy, a teď si jednou rukou sjela na kundu. Začala si jí honit, zatímco do ní můj kamarád ze školy vrážel svůj tvrdý kyj, a já věděl, co bude následovat. Už po chvilce začala křičet.
„Joooo, ty zmrde! Jooo, mrdej mrdej mrdeeeeeeeej…“ zbytek výkřiků zmizel v polštáři, kam v nekontrolovatelném orgasmu zabořila obličej. Milan jí bez milosti ještě chvilku mrdal, dokud nebyla v největší křeči. Pak zarazil svůj zahnutý ocas co nejhlouběji do kundy a nechal jí na tom péru pořádně vycukat, aby mu ho zalila svou voňavou šťávou od obřího žaluda až po kořen.
„Áááááá…“ vydechla moje manželka, když se z orgasmu trochu vzpamatovala, cizího čuráka stále zaraženého po koule v sobě.
„To bylo neskutečný… Jsi šikovnej. A co ty, teď je řada na tobě,“ laškovně se usmála, s nachem na tvářích.
Milan jí stále držel za vlasy, jen už ne tak pevně.
„Jen hezky drž, už to mám na kraji, bude mi stříkat,“ rozkázal, ale hlas už se mu vzrušením třásl. Začal ji zase tvrdě mrdat. Oba po chvíli už zase nahlas sténali. Pustil jí copy, chytil za prdelku, roztáhl jí půlky a díval se na to, jak mu v ní čurák zuřivými přírazy mizí.
Moje Bohyně se otočila přes rameno, rajcovně se na něj dívala. U toho hučela slastí a ochotně mu špulila prdelku, aby si mohl vychutnat, jak jí mrdá a dívat se přitom i na její anální dírku.
„Líbí se ti ta kunda, ty kanče zkurvenej, co? Líbí se ti jak do ní strkáš to svý velký péro?“ ptala se laškovně; věděla, co s muži dělá, když se chová jako kurvička.
„Líbíš se mi celá. Jsi nádherná! Bože, už budu stříkat!“ přirážel do ní stále rychleji a tvrději. Na obou se po celých jejich tělech třpytil pot, vůně sexu prostoupila až ke mně do koupelny, kde jsem s tvrdým pérem v ruce čekal na výstřik cizího péra na mou ženu, která se nechala v naší posteli šukat jak laciná štětka.
„Ještě necákej, udělám se zase, dělej, vymrdej mě!“ začala sténat a křičet zase. Udělalo jí, jak jí jeho zahnuté péro dráždilo bod v kundičce a u toho jí pleskaly cizí mrdkou nalité koule o kundu zvenčí.
„Áááááá, do prdeleeeee…! Božeeeeeeeee!“ v poslední chvíli na něj zacouvala, chytila ho drsně za koule a přinutila ho tak zasunout jí čuráka hluboko do kundy. Udělala se znovu!
To bylo na Milana už moc.
„Do píči, kurva, stříkám, stříkám!“ sevřel jí prdelku, a vyprázdnil do ní mrdku, zatímco si ho na čtyřech držela za koule a rvala mu celého čuráka hluboko do kundičky.
Po prvním vystříknutí se jí vytrhl, vyndal z kundy mokré a slizké péro, naběhlé k prasknutí orgasmem, rychle ji překročil, aby měl svůj klín u její hlavy. Chytil jí za hlavu, klekl před ní, a narval svou stále stříkající kládu do její pusinky.
„Vystříkám ti i hubu ty čubkoooo,“ sténal a pumpoval svoje sperma do pusy mé Bohyně. Ta jen držela, pusu doširoka zacpanou obrovským naběhlým žaludem, stříkajícím proudy mrdky. Té bylo až moc, po chvíli jí začala vytékat z pusy, kolem jeho péra, na bradu.
Když docákal a v péru mu doškubalo, moje žena do něj stále hučela vzrušením, sperma v kundě, pusince i na bradě. Milan jí péro opatrně vyndal z pusy a svalil se vedle ní na postel. Moje manželka se posadila na paty, přizvedla si kozičky a mrdku si pomalu vyplivla na ně.
Nakonec pomalu polkla to, co jí v puse zbylo, spokojeně zamlaskala, a přitulila se k Milanovi.
Dlouhým polibkem zakončili svůj i můj zážitek.

Já jsem ještě nestříkal, a to bylo co říct. Takhle vzrušený jsem ještě nikdy nebyl. Pomalu jsem se odebral nahoru, stále ještě tvrdý jako šutr.
Posadil jsem se na gauč. Nevím, jak dlouho jsem tam seděl, péro vyndané, tvrdé, pulzující. Přišel jsem k sobě, až když se vedle mě posadila moje žena, nahá, zpocená, zcákaná. Pusa a brada se jí leskly od spermatu mého nejlepšího kamaráda. Z kundičky vytékala jeho voňavá mrdka. Naklonila se ke mně, do ruky vzala moje zmučené velké kamenné péro a dala mi mokrý vášnivý polibek.
„Mám to celé na kameře, na komodě jsem měla opřený telefon. Vím, že jsi to celé viděl, viděla jsem tě v zrcadle. Ale máme to i na videu. Jsi se vším v pohodě?“
„Jsem naprosto v pohodě. Jsem nadrženej jako nikdy. A ty?“
„Já jsem taky nadržená jako nikdy. Měl skvělýho čuráka, ale ten tvůj je to nejlepší a celou dobu jsem na tebe měla chuť. Chceš mě vycákanou vylízat a vymrdat? On už usnul… Dal jen jedno stříkání za kolo, zoufalec. A já chci nejvíc tebe.“

To mi stačilo. Postavil jsem se naproti ní, chytil ji za nohy a podseknul jí tak, aby na mě koukala její vystříkaná píča. Začal jsem jí lízat, hezky od análu až po klitoris, a vylízal její i jeho šťávu. Ta chuť byla neskutečná a v kládě mi cukalo jako při orgasmu. Jen jakoby ten orgasmus trval hodinu v kuse.
Ležela s doširoka roztaženýma nohama a nechala si lízat cizí mrdku z naběhlé kundy. Když začala křičet, že se udělá, přestal jsem, sundal si oblečení a svého vášní zmučeného čuráka do ní konečně zasunul. Stál jsem nohama na zemi a skláněl se nad ní, nad Bohyní ležící na zádech na vysokém gauči, kundou ven ke mně. Byla mokrá, rozmrdaná, horká, něžná, měkká. Vstoupil jsem do ní rychle a najednou, bez slitování, až vyjekla. Šoustal jsem jí od kraje žaludu a po široký kořen svého obřezaného kokota a lízal jí cizí mrdku z postavených tvrdých bradavek.
Nezpomalil jsem ani na chvilku a mrdal jí jako smyslu zbavený, až dokud mi čuráka a celý klín i koule nezačal zkrápět její výstřik. Vyndal jsem ho, pulzujícího vzrušením, žárlivě rád, že jsem jí ošukal líp než on. Dostříkala mi na péro, gauč i podlaha pode mnou pokrytá jejím výstřikem. Její vzrušený křik jsem utišil čurákem, kterého jsem jí nacpal tak hluboko do pusy, až začala slzet.
„Ochutnej si svojí píču, čubko,“ zašeptal jsem spokojeně.
Začala mi do čuráka něco mumlat.
„Cože?“ vyndal jsem péro z její pusy.
„Nechala jsem se vymrdat jako levná kurva, můj pane, musíte mě potrestat,“ zaškemrala.
„Na čtyři,“ vysoukal jsem ze sebe jenom.
Otočila se na gauči a vyšpulila na mě zadeček, jako na něj. Víc se ale vrtěla, jako pejsek.
Přitočil jsem se k ní z boku. Narval jsem jí péro hluboko do krku, a u toho jí začal dávat nelítostný výprask po zadku. Měla na něm ještě rudé stopy od Milana. Přidal jsem, aby si mě pamatovala víc. Začala mi do péra vzrušeně vzlykat a slzet.
„Šukalas s cizím pérem? Líbilo se ti to?“ zeptal jsem se vzrušeně. Nezdálo se mi ale fér jí trestat za to, že to udělala pro nás.
„Líbilo. Moc se mi to líbilo. Chci potrestat,“ vydechla. Ona potrestat chtěla, neměla výčitky, byla v tuhle chvíli jen nadržená čubka.
„Flusni mi na čuráka a roztáhni si prdel. Vyšoustám ti prdelku, ty moje svině,“ přikázal jsem.
Jak jsem řekl, tak splnila. Zprvu jen opatrně jsem zajel do jejího análku. Po chvíli, když si zvykla, jsem v něm začal opatrně jezdit, čuráka sevřeného těsně jejím horkým zadečkem. Vnímal jsem jen její nadržené vzdychání, nejdřív tiché, opatrné, pak hlasité a toužebné.
Postupně jsem jí mrdal víc a víc, dokud jsme zase neměli pořádné tempo. Už dávno jsem přešukal tu chvíli, když jsem se měl rychle udělat, teď už jsem měl zase výdrž v pořádku.
„Mrdej mi tu prdel, dělej, mrdej jí! Zmrdej mě jak děvku! Honila jsem Milana už minule na chlastačce, když jsi šel kouřit. Udělal se mi do ruky. Chtěla jsem ti to dát, když jsi pro mě opíchal Radku! Potrestej mě!“
„Děvko…!“ vydralo se ze mě. V čurákovi mi začalo cukat, škubat, v koulích jsem cítil neodvratný orgasmus.
„Honila jsem ho tam pod stolem. Snažil se hrozně moc, aby to nebylo poznat, ale za chvilku už mi cákal do dlaně. Bál se, že se budeš zlobit, tak jsme ti to neřekli. Nikdo si toho nevšiml. Jsem tvoje děvka!“
„Ty kurvičko moje úžasná!“
„Hezky mi zcákal ruku a podlahu pod stolem. Pak jsem s tebou jela domů a tou rukou ti honila péro! Zmrdej mě za trest jak kurvu!“
Nevěděl jsem, jestli mě chce jen udělat nebo mi říká pravdu, ale bylo mi to jedno. Tohle mě dostalo. Drapl jsem jí za copy, a mrdal tu zcákanou a vycákanou kurvičku zase jako by nemělo být zítra. Najednou se zase udělala, koule mi zkrápěl výstřik z její kundy. To škubání a její řev udělalo zase mě.
„Vycákám ti tu nádhernou sexy držku, ty kurvičko!“
Vyndal jsem péro z jejího zadečku, otočil jí hlavou k sobě, zatímco se stále zmítala v křečích orgasmu, a zcákal jí celý obličej. Měla otevřenou pusu a vyplazený jazýček s piercingem. Pokryl jsem jí provazy mrdky na obličeji a vycákal jí pořádnou dávku i do pusy. Udělal jsem jí na obličeji umělecké dílo. Z vyplazeného jazyka jí kapaly liány spermatu, stékaly po bradě i po tvářích. V koulích mě až bolelo. Takhle moc jsem se snad nikdy neudělal, nacákal jsem jí snad litry. Spokojeně si olízla postříkané rty.

Posadila se, rozmazala si mrdku z obličeje po kozičkách. Usmála se: „Teď jdu vzbudit Milana. Taky mě chtěl ještě dneska šukat zcákanou. Dej se do kupy, lásko. Vím, že můžeš víckrát po sobě. Až mě zase bude mrdat, zavolám tě, přijdeš? Chci tvoje obrovský péro v zadečku, až mi on bude šukat kundičku. A vycákáte mi obě dírky.“