Ďalší sráč

18 mar 2024 · 1,845 views Mickajedina

Kto si číta moje poviedky a pýta sa na nich.. veľmi dobre vie, že mnoho z nich je zažitych reálne.. z rôzneho obdobia a dnes som sa rozhodla ukázať inú stránku týchto vecí..
Veľa mužov sa tu sťažuje, že sa im nedarí nikdy žiadne stretko. A všetci nechápu, že prečo. Ja tomu rozumiem, nie každý je nastavený/pripravený ísť do toho. 90% mužom tu realne stačí vyhoniť si na tom, žeby "dostal" takúto ženu na stretko. V podstate pocit uspokojenia prežíva maximálne naplno. Potom prečo motáte ženy na stretká? Upozorňujem že nie som naivná.. som tvrdý realista. Zbytočne strávený čas s mužom ktorý pôsobí, že nemá nasraté v hlave a predsa to urobí. Chápem absolútne všetky možnosti, diaľka..cestovanie..čas..rodinný stav a aj strach z toho čo môže byť...myslím si že žena ktorá chce niečo také..dokáže pochopiť okolnosti a všetko sa vždy dá vysvetliť..keď sa chce..
takisto prístup tu.. Dala by si ho? Ten by sa fajkal, že? Povedz mi vieš si predstaviť stretko so mnou? Debaty o tom co ktorá z nás má rada, nás akosi nebavia keď ani neviem či sa mi ten muž páči..strach poslať svoje fotky (nie vtáka) na to mam takú vetu.. Kto sa bojí, nech nejde do lesa. Absolútna úprimnosť keď žena vie, čo môže očakávať je top pre každého tu. Fotky penisov;) mame radi keď prídu vhodnú chvíľu. Nie keď si myslíte, že vlastne ja tu čakám na ten tvoj konečne. Ozaj nie sme mokré z vašich prvoplánovych fotiek vtákov:) My ženy vnímame muža komplexne. Mame radi vaše pery... dlane.. hruď.. zadok..hlas a veľakrát aj penis. Zásadný rozdiel medzi mužom a ženou je taký, že muž hľadá sex.. veľakrát je jedno s kým. Žena hľadá muža. Nemyslím tým vzťah. Skôr tým aký je.. aký bude.. vnímame každý pohyb...bozk.. dotyk..poprosím aby sa tu nemoralizovalo o tom, že hneď prvýkrát má byť sex. Táto sexzoznamka je na to, aby si cez ňu vlastne nikto nezašukal ale iba o tom sníval. Podľa mňa najviac sexu tu maju gayovia. Tak ako aj muži takisto aj ženy tu chcú niekedy účelové stretko so všetkým čo k nemu patrí. Len každá žena chce aby to malo ako takú úroveň.
Kto videl môj album v saune.. veľmi sa mi páči myšlienka, urobit si stretko v nej. Nemám nalinajkovane ako by malo prebiehať.. ale idea je vzrušujúca...jednu dobu amater ktorý sa prezentuje ze by bol ako môj oddaný pes.. ktorý by rád lizal kedy a kde si poviem. Nikdy som ho nevnimala ako on sám seba nazval otroka.. bola to jeho voľba slov..Priebeh našich rozhovorov je úplne bezpredmetný ale povedala som si po nejakej dobe..... prečo nie?
Dávam návrh dňa. On chcel niekde v lese. Myslím si, že je na mieste, sa spoznať aj inde ako ísť hneď s niekym medzi kríky na prvýkrát. Predsa nepoznáme sa aj ked podľa fotiek si poviete, že áno páčime sa jeden druhému. Večer predtým mu navrhnem saunu. S tym že ho upozorňujem že ak zmenil názor, chcem aby mi to povedal. Na rovinu mu davam šancu ak chce z toho von. Úprimne chapem, že mením plán ale je to len návrh. V podstate ja ako žena mu dávam možnosti. Nejdem sa hrať na to, že by to mal robiť muž ale podľa mňa je to niečo co sa ešte patrí. Stále tvrdím, že muži už dávno nie sú mužmi. On začína mať pochybnosti, lebo mením plán. Nemenim ho schválne. Skôr to je o tom, že človek tu už počul všetko, čo sa asi dalo. Pohodlne si odcvičím a potom ma čaká amatér tam kde chcem aby ma čakal. Urcite budú reakcie, že aj ženy neprídu alebo sa neozvu a vypnú...atď.. Som dostatočne diskrétna, keď mu viem odfotit že tam som.. že si zavoláme..že mám overený profil..že som reálna a budem na tom mieste? Nedávam mu žiadne zrnko pochybnosti. Panika v jeho hlave lebo som navrhla saunu... keď nie sauna.. môžme dať kávu alebo sa stretnúť v parku neďaleko.. keďže stále to je verejne miesto..a co ak navrhnem že mám aj priestor? Totálna panika dospelého muža, ktorý vlastne váha... moja otázka je.. nad čím? Muž ktorý dostal reálnu šancu a nevyužil ju.. kvôli čomu?
Teraz tie odpovede mam veľmi rada.. vždy čakám kto ma prekvapí najoriginalnejšou výhovorkou;)
"Keď mam ísť niekde lízať... chcem mať istotu ze budem lízať.
Vyhorela mi kúpeľňa. Odfotim ti v akom je stave?
Už som na ceste ale neuveríš aká je zápcha.
Zomrel mi strýko.
Ak niekam idem jebať... musí to ozaj tak byť.
Vieš dobre jebkať?
A ty si bookla už aj hotel?
A keby dáme rychlovku v aute?
Zle som sa dnes vyspal..necítim sa na cestovanie.
Chcem sa urobit do teba bez gumy ale ak mi to nedovolíš...tak asi nič nebude zo stretka.
Mohla by si ma vyfajčiť a potom znovu postaviť pusou druhykrat.
Zmeškal som vlak.
Som celebrita...veľa ľudí má pozná..to si ja nemôžem dovoliť.
Neviem sa rozhodnúť za ktorou z vás mám vlastne dnes ísť.
Mal som ťažký deň a akosi som nemal potrebu dať ti vedieť, že neprídem.
Si príliš pekná na mňa a isto striedaš každý deň iného.
Ja nemám chuť veľmi na kávu a tak ani neprídem.
Ja nie som otrok..som predsa ľudská bytosť. "
Úplne najradšej mám keď napíšete znovu o mesiac.. prepáč mi to.. dáš druhu šancu? Tak po tomto čo viete ako sa muži tu chovajú... čudujete sa, že ženy nemajú chuť riešiť niečo? Lebo keby dám 5 ponúk do sauny.. verte ze nikto z nich nepride;) Neviem či to niekomu pomohlo, ale vždy si poviem, že chalanisko nech sa pozrie na moje fotky lebo jediné čo mu na mne zostáva robiť... je vyhoniť si nad nimi. A asi to je väčší zážitok ako real;)
Ps. Stále sú tu výnimky a ešte stále sa nájdu muži, ktorí sú mužmi a stoja za to.