Zábava po škole

Gay
6 mag 2024 · 3,185 views Kleator95

Poslední hodina ve škole a přemýšlím co budu odpoledne dělat. Venku hezky, tak je třeba toho využít. Beru telefon a tam zpráva od Martina, že má poslední hodinu, plné koule a musí jet zalít kytky k babičce na byt, tak jestli mu s tím nepomůžu. Plán je to hezký, tak s tím souhlasím a posílá mi adresu.

Konec školy a chvátám pryč. Od školy to mám kousek, takže za 10 minut jsem tam a v hlavě mi jdou jenom představy, jak do mě bude zajíždět. V dálce vidím jak Martin už taky přichází. Jdeme dovnitř a čekáme na výtah. Pohled mám na jeho rozkrok a vidím obrys jak mu stojí. Nastupujeme do výtahu, dveře se zavírají a moje ruka mu hned šahá na penis. Jedeme skoro do posledního patra a moje nadrženost už je obrovská.

Konečně přijíždíme. Otevírá dveře, jde dovnitř a říká ať za sebou zavřu. Zavírám dveře a jenom slyším jak se rychle svlíká. Jdu k němu a začínám se taky svlékat až před sebou stojíme oba nazí. Drží mě za půlky a tiskne k sobě. Začíná mě líbat a pohybovat se tak, ať se naše penisy pěkně o sebe třou. Po chvilce mě tlačí dolů a hned mu ho divoce a hluboce kouřím až má za chvilku celý penis pokrytý mými slinami.

Odhazuje mě od sebe a říká ať jdu na čtyři. Očividně je hodně nadržený, když mě chce šukat už v předsíni. Cítím jak mi po zadku tečou jeho sliny a po chvilce tam zajíždí první prst a začíná tam jezdit rychleji a rychleji. Za chvilku druhý prst. Roztahuju si půlky ať tam co nejdřív zajede.

Slyším jak druhou rukou si sliní penis a za chvilku místo jeho prstů v sobě cítím jeho penis. Chytá mě za boky a hned do mě začíná pořádně přirážet. Vzdychám tak nahlas, že mě musí jít slyšet na chodbu. Po chvilce se mě ptá kam chci jet sperma. Je mi to v tu chvíli úplně jedno. Jenom si užívám jak do mě pořádně zajíždí. Vytahuje ho a jde dopředu k mojí puse. Jen co se chystám si vzít jeho penis do pusy, tak už mi tam stříká pořádnou dávku jeho semene.

Poté co jsem ho celého spolknul, tak mi chytil hlavu a začal mi ji hned ojíždět pusu. Furt mu hezky stál, tak jsem se ho zeptal jestli chce další kolo, tak mě zatáhl na gauč, kde si sednul a řekl ať na něj nasednu. Otočil jsem se k němu zadkem a chytil jeho péro.

Pomalu si nasedám, až mám jeho celý penis ve mě. Projíždím se po celém péru až po chvilce znovu stříká. Tentokrát pěkně do mého análu. Sedím na něm a drží mi péro. Pak mě posílá domů, ať si ho vyhoním doma a pěkně si to slížu, což tam činím a posílám mu fotky. Myslím, že to nakonec byl dobrý program po škole.