Seznámení s Janou

6 mag 2024 · 1,838 views Kleator95

Projíždím si tak seznamovací aplikaci a vidím, že mi tam jedna paní dává srdíčko. Podívám se na ní a hezká 33 letá paní. Pro mě tehdy 20 letého kluka paráda. První psaní takové všelijaké, ale plno úchylností už v něm. Pak se dívám, že není vůbec z ostravy a k ní to je hodina a půl cesty s tím, že se musí vychytat čas, kdy nebude její chlap doma. Už jsem si říkal, že z tohoto nic nebude, když pak píše, že její rodiče jsou v Ostravě a další den tam jede a večer by měla čas aby jsme se viděli.

Další den si píšeme hned od rána a už se nějak nemůžu dočkat až se uvidíme. Nakonec se domlouváme, že přijede na tramvajovou zastávku kolem 21, kde ji vyzvednu a zajedeme do jednoho lesa, kde se můžeme projít.

Blíží se čas našeho setkání. Bohužel nestíhám a tak ji píšu, že mám pár minutek zpoždění. Dojíždím k zastávce a vidím jak už tam na mě čeká. Čím více se blížím, tím víc jde vidět jak velké má prsa. Padá mi brada. Malá, černovlasá krev a mléko s pořádně velkými prsy, v ještě větším výstřihu. Nasedá ke mě do auta a jedeme směrem k lesu. Během cesty probíhá nějaká malá úvodní konverzace, kde jsem ji pochválil jak vypadá.

Po zaparkování jdeme na procházku, kdy jde chvilku předemnou a vidím její zadek. Hned mi hlavou prošlo, že o ten to musí pleskat. Jak jsem měl v hlavě tuhle myšlenku, tak mi jenom stál. Čím více jsme se bavili, tím více bylo témat až došlo k sexu. Byli jsme k sobě upřímní tak jsem ji řekl, že jsem si hned všiml jejích nádherných obřích prsou. Místo facky, že jsem nějaký drzý na první schůzku, tak přišlo jedno velké díky. Jdeme dál vedle sebe, ale periferně vidím jak se rozhlíží. Zastavuje se, já se otáčím za ní co se děje a z jejího výstřihu vytahuje prsa. Ze mě vyjde jenom wow a brada dole. Přichází ke mě a ptá se jestli se mi pořád tak moc líbí. Najednou předemnou obří 6tky s krásnýma bradavkama. Jenom kývu hlavou nahorou a dolů jak jsem z toho paf. Opět mi poděkovala a schovala je zpátky a pokračovala v procházce jako by nic. Můj penis byl úplně napružený a jediné co jsem teď chtěl bylo ji tam někde ohnout.

Pomalu se vracíme k autu a její ruka míří na můj rozkrok. Cítí jak mi pořádně stojí a jak v něm pulsuje. Dává ruku pryč a rozhlíží se. Pak mi jenom říká zastav a ukaž mi ho. Stojí u mě a můj penis je během chvilky venku a v její ruce. Chválí mi jej, že pěkně velký a hrubý. Chvilku mi jej honí, pak přestává a odchází k autu. Jdu za ní a po cestě ho schovávám. Nasedáme do auta, zavírám dveře a než stihnu cokoliv říct, tak mi Jana říká ať zajedu na nějaké odlehlé místo, kde ji pořádně na zadních sedačkách ošukám. Rychle startuju auto a hned vím kam pojedu. Během cesty si vytahuje prsa a rukou mi hladí přes kalhoty penis. Za chvilku stojíme u opuštěných garáží.

Jana vystupuje a já posouvám její sedadlo co nejvíc dopředu, ať máme vzadu co nejvíc místa. Přes okno vidím jak se už venku svléká. Vystupuju a posouvám i své sedadlo svlékám se a házím to na přední sedadlo. Jana si už sedá dozadu. Přicházím k ní a hned mi roztahuje nohy a vidím její nádhernou vagínu. Hned mi bere hlavu a strká si ji mezi nohy. Lížu ji pěkně po poštěváku a občas do jí jazykem zajíždím. Pořád mi mačká hlavu a hezky vzdychá. Je celá mokrá a zajíždím do ní prsty nejdřív dva, po chvilce tři. Na chvilku mi pouští hlavu a říká ať ji to pořádně udělám rukou, ať si ji pořádně roztáhnu. Jenom přikyvuju a pokračuju na třech prstech a u toho ji lížu bradavky. Celá teče a po chvilce přidám čtvrtý i pátý prst. Vzdychá úplně moc. Bere si moji ruku a snaží se ať do ní zajedu ještě víc. To se po chvilce daří a celou rukou v ní jezdím a až se udělá. Vyndávám ruku, která je celá mokrá a než se stihnu vzpamatovat co se to tu teď stalo, tak už sedím na druhé půlce a už mi ho kouří.

Pořádně ho saje a bere si ho celého do pusy až je celý mokrý. Pak přechází ke koulím a pěkně si s něma hraje a já ji rukama držím za vlasy. Pak odchází na svoji půlku a roztahuje nohy. Přicházím k ní a hned ho do ní zasouvám hned do ní pořadně přirážím. Po pár minutách ho vytahuju a stříkám to na ty její obří prsa. Dám ji ho ještě do pusy a pěkně mi ho vysaje do poslední kapky. Jdu zase níž a zase ho do ní zasouvám. Jedu z takovém tempu jak jsem skončil. Pořádně nahlas vzdychá. Do toho mačkám ty její obří prsa. Říká ať takhle jedu dokud se neudělám. Za chvilku má první a druhý orgasmus. Už to na mě přichází a tak ji to teď stříkám do pusy. Oba hotoví sedíme na zadních sedačkách. Po pár minutách se začínáme oblíkat a vezu Janu k jejim rodičům.

Po cestě mi poděkovala za hezký večer a úžasný sex a příště jak přijede, tak mi hned dá vědět.