Nadrženost

Gay
8 mag 2024 · 1,480 views Sprosta_kurva

Oba to chceme, šíleně moc, píšeš mi jak jsi nadržený a pošleš mi fotku tvého tvrdého péra. Hned bych tě vykouřil, třeba přímo u tebe v kanceláři můj pane. Začneme si psát jak bych ti sloužil v tvé kanceláři, kde jsme to již několikrát dělali, jsi tak nadržený že by stačilo jen pár doteků a explodoval by jsi. Rozhodl jsem se, že ačkoliv jsem ti oddaný pane, potrápím tě, protože vím, že jsme oba daleko. Hned jak v pátek se vrátíš do Prahy, budu tě očekávat a udělám cokoliv si budeš přát pane. Já to vydržím, odepisuješ, ale budu opravdu pořádně nadržený, tak se šetři a v pátek se budu na tebe ty má kurvičko těšit, ikdyž je teprve úterý!

Každý den pokračujeme v provokování, pošlu fotku třeba pout, či jiných hraček které tak rád na mne používáš, nebo třeba fotku jak klečím s obojkem a podávám ti vodítko - ano můj pane?! Ty děvko, to si s tebou vyřídím v pátek, už mám plán!

Pátek ses od rána neozval, asi jsi spěchal na letiště a já čekal co napíšeš nebo zda zavoláš - odpoledne mi příšla jen strohá sms - posílám ti instrukce a v 20h tě čekám na baru ty děvko! Ihned jsem otevřel poštu, dlouhý email kde jsi popsal přesně na co máš chuť a jak moc si přeješ abych už byl zase v tvé moci a držel ti oddaně. Připravuji si vše jak napíšeš a vyrážím na bar, sedím na baru, když přicházíš a objednáváš nám drink - tak co ty děvko, jsi připravená?! Ano pane jsem, jsem hodně nadržená a zvládnu cokoliv - no to si okamžitě ověřím, protože jsem tak nadržený že to dnes bude jízda a mám vše promyšlené tak dělej pojď - ihned se z baru přesouváme do kabinek, sotva zavřeš za náma dveře ihned si rozepínáš kalhoty a já mám před tváří tvé velké péro, přejedu svými rty po jeho stranách, špičkou jazyka kroužím po tvé uzdičce a několikrát jej rukou pohoním - to mi ale už chytáš mou hlavu a jasně dáváš najevo, že jej chceš hlouběji kouřit - poslušně tě kouřím, rychleji, mezi tím se svlékáš a já taky sundávám kalhoty, pod kterýma už nic nemám a pak i triko, jsme oba nazí, kouřím tě a pomalu jej rukou i honím, krásně tečeš, cítím tvou nadrženost - vzdycháš hlasitě, když najednou - vedle mé tváře je další péro skrz díru v kabince - no tak dělej, nenech jej čekat! Poslušně začnu kouřit cizí péro a tebe honím rukou. Jooo to je ono! Tak jsem se na tebe těšil čubko, chci tě mrdat, chci tě ojet! Připínáš mi kolem krku obojek který jsem si měl přinést s sebou a prudce taháš za vodítko - dělej pojď ven, ať všichni vidí, že si má oddaná čubka a jak umíš držet, otevíráš dveře naší kabinky, odstrkáváš mne na chodbu až mne přirazíš ke stěně protější kabinky - tak děvko drž, chci tě mrdat! Tu tvoji úzkou díru! Pliveš mi na díru a roztíráš své sliny, hlasitě sténám, protože to také už chci! Vedlejší kabinka se otevírá a ve dveřích stojí vysoký muž, který si jej honí a pozoruje nás, už cítím jak mi tvé péro krouží kolem mé díry na krajíčku, provokuješ mne, víš že to chci, ale přesto se zeptáš - tak co, chceš ho tam, jsi hezky připravený na pána? ach anooo, prosím mrdej mne!

Chytáš mne pevně za boky a pomaloučku jej zasouváš do mne, já se proti tobě narážím ve stoje se malinko předkláním a cítím jak ten tvůj pevný, tvrdý penis proniká hluboko do mne, pomalu tam zajíždí, cítím jeho objem, každou žilku a jak ve mně mizí jako nic až po tvé koule - pomalu to celé několikrát opakuješ a já se ti otvírám, cítíš jak to jde snadněji. To je ale uzká díra, áááá z tebe budu ty má děvko, drž - narážej se, ukaž se jak se umíš ojet sama ty čubko! Křičíš hlasitě mezi kabinky a to už nás pozoruje několik mužů - kteří si je honí a pozorují nás - pomalu se na tebe narážím, zrychluji své přírazy, ty si užíváš mrdání mne a po chvíli mne znovu chytáš za boky a začínáš malinko zrychlovat - jooo ty čubko, tvé přírazy se ozývají mezi kabinky, když najednou předáváš vodítko muži, kterého jsem před chvíli kouřil přes díru a ten si mne přitahuje, abych jej dál kouřil - tak pokračuj ty děvko! Ještě jsme neskončili a já poslušně držel a kouřil dalšího muže, to je slast! Cítím jak tvé péro klouže do mé díry, cítím každou žilku na tvém tvrdém péru a jak roztahuješ a pronikáš do mé uzké díry - zrcyhluješ a já se snažím co nejvíce proti tvému přirážení se také narážet - jooo, jooo ty děvko, už z tebe budu - vytahuješ jej ze mne a stříkáš na můj zadek a záda pořádnou dávku - jooo ty děvko, nádhera! To jsem potřeboval, ihned po té i muž které jsem kouřil, si jej začne honit a také stříká dávku na můj jazyk a mou tvář - tak kdo by chtěl vyzkoušet tuhle čubku, tak ji půjčím dole na houpačce pod mýn dohledem - jdeme tam. Uplně nazí procházíme darkroomem do sklepení, připoutáváš mne na houpačku, stoupneš si vedle mne a já vidím jak přichází tři mladíci - zdravíš se s nimi, zřejmě to jsou tvý známi a ihned mám u tváře z každé strany jedno péro a střídavě tak kouřím krásné dvě velké péra, wau, třetí mi plive na díru, nasazuje kondom a rovnou ho do mne tvrdě přirazí, až pořádně vyheknu - jooo to je díra, přesně jak jsi popisoval, pořádně uzká, ale povolná!

Přiráží své péro hezky divoce, žádné mazlení dnes nečekám, ani o něj nestojím, prostě chci vymrdat, chceme se všichni udělat, bez mazlení, líbání nebo jiných něžností, prostě to chci! Ano dělej, dělej! Wau, jooo, drží mne za stehna a naráží si mne proti sobě, po chvíli mi zvedá nohy na jeho ramena a buší do mne jak zbíječka, chvílemi hlasitě křičím až přestávám kouřit, ale vždy mne jeden zatáhne za vodítko abych nepřestával a kouřím je oba střídavě honím rukou, kouřím. Další muž nás pozoruje.

Takhle mne ty čubko brzy uděláš, jsi skvělá a vythauje jej ze mne, sundává kondom a už pořádnou dávku stříká na mé péro a břicho, joooooooo anooooo. Pán mne odpoutává a dva mladíci si mne odváději vedle na gauč, hezky uprostřed darkroomu, ať to všichni vidí jaká jsem děvka, dělej na čtyři! Poslušně kleknu a bez váhání ho jeden do mne přirazí a další se nechává dál kouřit - krásně kouřím to jeho slastné, velké péro a pozoruji mého pána, dívám se mu do očí jak je z toho vzrušený a brzy bude mít znovu chuť aby už byl ve mne. Mrdá stále rychleji, drží mne za boky a naráží si mne až jeho koule hlasitě pleskají o mé stehna, jen se ten zvuk ozývá celým darkroomem - dělej děvko klekni - zatahá za vodíko jeden z mladíků a já poslušně klečím u tváře z každé strany mám jedno péro a oba už stříkají pořádnou dávku na mou tvář a stéká to po celém mém těle, ještě je naposled očistím pusou a to už mne bere za vodítko můj pán - ty děvko, to byl koncert, tak pojď - zamyká nás ve vězeňské cele, teď mi ho hezky připrav, pořádně si jej nasliň - kouřím a schválně co nejvíce slin zanechávám na jeho znovu tvrdé, připraveném péru, dělej stoupni si a předkloň se, připoutává mi ruce k mřížím a už cítím jak znovu jeho péro roztahuje mou už povolnou díru a pomalu jej zasouvá do mne co nejhlouběji, cítím každý detail, jak mne roztahuješ a pak přirazíš poslední kousek - ááách, to už nás před celou pozorují dva cizí muži, kteří si je začínají honit ale nepřistupují - dávám jim jasně najevo, že je chci ochutnat a otevírám pusu, vyplazuji jazyk a už konečně je mohu střídavě kouřit, ale můj pán přiráží tak zběsile až jsem naprosto zapřen o mříže této cely. Ty čubko jedna, já ti ukážu! Dělej, odepíná mi pouta, otevírá celu a sedá si na zem, nasedni si na mne - ihned se na jeho kůl narazím až i on zasténá! Oba muži přistoupí z každé strany a já je mohu dál kouřit a tentokrát i volnýma rukama střídavě honit, jeden mi dává čichnou pořádně poppers, to byla ta poslední kapka zábran, začnu na mém pánovi naskakovat jak závodní kůň, divoce je oba honím, kouřím střídavě, ale pán ještě víc přiráží proti mne, to už exploduji, křičím a z mého péra stříká tak velká dávka na mé břicho, až to stéká až k pánovi, oba muži si je začnou honit a stříkají další dávku na mé tělo. Můj pán, jej vytahujem, rychle si stoupá nade mne a přitáhni si vodítkem mou hlavou a vše nastříká na můj jazyk po kterém to pomalu stéká a kape na mé tělo, jsme naprosto spoceni, já ulepen a vyprázdněni. To jsem přesně chtěl ty čubko! Žádná vanilka nejsi, dokážeš posloužit přesně jak si přeji a to mne tak racjuje veřejně, příště ale pošlu scenář na parkovišti nebo nějaké veřejné záchody na odpočivadle a pozvu kamioňáky, už se těším!

Pane, ale já se také těším na to tvé péro až mi zase bude pomalu roztahovat mou díru a postupně pronikat hlouběji do mé uzké, ale povolné díry, děkuji!