První milenka

6 feb 2019 · 6,000 views TyrannosaurusSex

Nejsem žádný spisovatel, tak na to prosím berte ohled. Tento příběh se skutečně stal před dvěma roky.

S přítelkyní jsme spolu byli už 5let. Byla starší o 7 let, ale v sexu hodně zaostavala za svými vrstevnicemi. Orálního sexu jsem se dočkal jen při zvláštních příležitostech a ještě to ani pořádně neuměla. Po pár okamžicích se začala vymlouvat, že ji bolí pusa. Jeden orgasmus ji stačil a to bohužel znamenalo konec i pro mě. Už se udělej, neprotahuj to, slychaval jsem pravidelně. O nějaké experimentování a zkoušení nových věcí neměla zájem. Tak se není čemu divit, že jsem se s ní začal v posteli nudit. Až na ten sex, mi ve vztahu nic nechybělo, proto jsem se rozhodl najít si milenku. Dlouhou dobu jsem to zkoušel tady na amatérech, ale neúspěšně.

Jednoho dne jsem v rádiu slyšel o mobilní aplikaci, která slouží k rychlému nalezení protějšku na sex. Samozřejmě jsem ji nainstaloval, ale výsledek nulový. Samozřejmě, že všechny holky hledaly vážný vztah. Ale já chtěl jen milenku. Neřešil jsem to a aplikací pak otevřel jen zřídka. Až do zimy, kdy jsem nastoupil do firmy, kde se výplata dávala za účast a práce se musela šetřit, aby člověk měl co dělat. Najednou byl čas na mobilní aplikaci a bral jsem to jako zábavu a krácení dlouhé chvíle.

Psal jsem si s pár holkám a vyměňovali jsme si informace o tom co děláme za práci, co nás baví, co nemáme rádi, kde jsme byli, co jsme zažili. Však to znáte. S některými konverzace postupně utichla, s některými jsem si psal déle, ale s žádnou se nikdy nepotkal. Strašně nerad lidem lžu, tak když přišlo na otázku jestli někoho mám, nebo jestli bydlím sám, zahrál jsem to nějak do autu, a snažil se odpovědi vyhnout.

Jednoho dne jsem si začal psát s ní. Přesně ten samý scénář. Bydlela cca 15km ode mě, takže v příjemné dojezdové vzdálenosti. Psali jsme o všem možném a téměř od rána do večera. Po pár dnech jsme si vyměnili telefonní čísla a psali si přes sociální sítě. Témata rozhovorů pomalu docházely, tak došlo i na téma sex. Psal jsem ji, že mám moc rád orální sex a že se mi líbí, když se holka udělá a já jsem v ní. Ona že má orální sex taky ráda a že už sex dlouho neměla. Z toho co máme rádi jsme pomalu přešli k tomu, jak by jsme to jeden druhému udělali. Psala mi, jak by si můj penis vzala do pusy a sála mi žalud, a pak si ho strčila hlouběji. A jak by mi ho olyzovala od kořene ke špičce. Já ji psal, že ji budu jemně kousat do bradavek. Pak sjedu níž a ochutnam jí. Zajedu do ní prstem a jazykem budu dráždit klitoris. Tahle výměna zpráv pokračovala a mě se začaly zvedat kalhoty. Napsal jsem ji, že se jí podařilo mě vzrušit a na to ona, ať ji pošlu fotku. Tak jsem fotku poslal a na oplatku dostal fotku jejího prsa s bříškem. Přiznala se, že má doma vibrátor ve tvaru delfína a že si to s ním zrovna dělá. Naštěstí přítelkyně brzy vstávala a chodila brzo spát. Takže jsem měl celý byt, krom ložnice jen pro sebe. Chtěl jsem se udělat s ní po telefonu. Přesunul jsem se do pracovny a napsal ji o další fotky a svůj záměr. Bohužel odepsala, že už si to udělala a jde spát. Že si zase napíšeme zítra. Tak jsem zůstal s tvrdým a nadržený.

Po několika dalších dnech, kdy se naše sexuální románky po telefonu opakovaly a stupňovaly. Když už jsem to zase jednou nemohl vydržet, napsal jsem ji, že ji přijedu ošukat hned, a ať mi dá adresu, že už se oblikam. Obratem jsem měl adresu v telefonu, ale co jsem měl říct doma? Kdyby byl pátek, tak můžu říct, že jdu do hospody, ale to bych nejel autem. Skratka jsem to musel vzdát a omluvil jsem se, že jsem pil a nemůžu řídit. Že kdybych to věděl, tak pít nebudu. K mému překvapení mi nabídla setkání a sex u ní doma hned druhý den odpoledne. To už pro mě nebyl problém si zařídit.

Od rána jsme si psali a vzájemně se drazdili zprávami. Jenže mi to pořád kazilo vědomí, že mám přítelkyni a ona o ní neví. Rozhodl jsem se, že ji o přítelkyni povim. A to jsem udělal. K mému údivu to vzala velice dobře. Chtěla jen bezpečný sex a nic jiného ji nezajímalo. Dala si podmínku, že nesmím spát s oběma ve stejný den a to jsem splňoval.

Když jsem přišel domů, dal jsem si klasický sprchu, oběd a že ještě musím do města na nějakou schůzku. Jelikož jsem dělal i do realit, nebylo to nic neobvyklého. Sedl jsem do auta a vyrazil. Po cestě mi chodily zprávy že je nervózní a má strach, jestli se mi bude vůbec líbit. Uklidnoval jsem ji, že určitě, že se přeci známé s fotek. A že já taky nejsem žádný manekyn. Taky, že si na nervozitu nalila víno a už je malinko přiopitá. Po cestě jsem koupil kondomy a láhev vína, co má ráda, abych nepřišel s prázdnou. Zaparkoval jsem přímo před domem, vchodové dveře byly pootevřené, tak jsem vstoupil a už mě vybizela rychle pojď dovnitř ať tě sousedi nevidí.

Vypadala líp než na fotkách. Sice menšího vzrůstu, nějaké to kilečko na víc, ale krásně tvarovaná. Holka krev a mlíko. Dlouhé kastanové vlasy až do půli zad. Hnědé oči, krásné úzké rty. A moc příjemně voněla.
Podali jsme si ruce a já ji předal láhev vína. Poděkovala s tím že je nervózní a trochu připitá. Přiznal jsem se, že jsem taky nervózní, že bych si taky dal alkohol na kuráž, ale že řídím. Ukázala mi svůj 1+1 být, kde bydlela už druhým rokem v nájmu. S tím, že chce něco svého. Hned jsem nabídl své služby realitního makléře, tak souhlasila. Nabídla mi něco k pití a posadila na postel. Postel byla dělaná na míru s úložným prostory. Když jsem na ni seděl, se svymi necelými 190cm výšky, nohy se mi houpaly ve vzduchu. Hned jsem věděl, že výšky postele využijeme.

Jak jsme tak vedle sebe seděli, zadíval jsme se na sebe a začali se líbat. V ten moment jsem začal stavět stan. Libala skvělé. Položil jsem ji ruku na stehno a jel přes boky vzhůru a směřoval jsem na prsa. Když jsem se jich dotknul přes košili a podprsenku a zmacnul, tak zasténala. Přejel jsem na druhé prso a zase zmáčknul. Opět zasténala. Postavil jsem se před ní, mezi její nohy a při neustálém líbání ji začal rozepinat košili. Když byla košile dole, sundal jsem ji podprsenku. Měla nádherné velké a pevné prsa. Chvíli jsem se s nimi mazlil, hladil, mackal, lehce kousal do bradavek. Bylo na ni znát, že se jí to líbí. Pak začala svlejat ona mě, sundala mi svetr a vzápětí tričko. Pokračovala opaskem, který ji dělal trochu problémy, ale zvládla to. Jaké bylo její překvapení, když zjistila, že jsem na ostro. Chodím tak už asi od 16ti let.
Říkala, že mi hezky stojí, pak mě lehce odstrcila od postele, predklonila se a vzala si ho do pusy. Pusou to teda umělá dobře, měl jsem co dělat, abych se neudělal. Musel jsem udělat krok zpět a začal jsem sundávat kalhoty i s ponožkama. Ona seskocila z postele a sundala si také kalhoty i s kalhotkami. Oba jsme před sebou stali nazí a mě se naskytl pohled na její nádherné tělo, krásné velké pevné prsa, pás nevýrazný, ale o to hezčí boky a krásný zadeček. Rozkrok měla do hladká oholeny. Už jsem se nemohl dočkat až budu kmitat v jejím krásném těle. Vybidla mě, ať si vlezu do postele. Uposlech jsem a než jsem si stihl pořádně lehnout, už mě měla zase v puse.  Byla to fantazie. Krásně mě obepinala rty a sala mě. Snažil jsem se rukou dosáhnou na její prsa a na zadeček. Podařilo se mi dostat prsty mezi její zavojicky a cítil jsem, jak je krásně mokrá. Ale to už jsem ji musel znovu zastavit, s tím že bych se brzy udělal. Vyskočila na mě a zeptala se mě, jestli jsem zdravý? Odpověděl jsem, že ano. Zeptala se, jestli jsem si jistý? Znovu jsem odpověděl  ano, jsem si jistý. Běž dalších slov ho vzala do ruku a zavedla si ho do sebe. Říkám a co kondom? Odpověděla, že už to nemohla vydržet a že se hned udělá. Byla neskutečně úzká a krásně mokrá. Tak se na mě začala lehce pohupovat. Občas jsem v rámci svých možností přirazil a v tom me zastavila. Takhle výdrž! To je ono! Párkrát se zhoupla a já ucítil, jak se její kundička začala stahovat. Prohnula se v zádech a krásně a nahlas zastenala.
Pak se na mě svalila s tím, že si můžu dělat co chci. Tak výborně říkám. Postav se před postel a  tiskem se na na ni polož. Krásně na mě vystrcila zadeček. Byl malinko větší, ale kulatý, pevný, skratka dokonalý. Malinko jsem jí roztahl nohy a penis dal mezi její půlky a párkrát je projel. Tam ne!!! Řekla přísně. Sklouznul jsem kousek níž a byl jsem v ní znovu. Hezký to mlaskalo jak byla mokrá. Pěkně jsem si s ní hrál. Dosáhl jsem na její prsa, která jsem jí hladil, mačkal a občas sevřel bradavky mezi prsty, tahal jsem za ně. Chytil jsem ji pod krkem a pritahnul k sobě. Otočila na mě hlavu, aby jsme se mohli líbat. Měnil jsme i hloubku a intenzitu přírazů. Chvíli jsem ji šukal rychle a tvrdě a pak zase chvíli pomalu a jen špičkou penisu na kraj její kundičky.
Najednou jsem z ní vyklouzl, využila toho, vylezla si na postel, lehla na záda, roztahla nohy a že to chce ještě takhle. Proč ne..? Takhle jsme to ještě nedělali. Vylezl jsem na ni, ona chytla můj penis do ruky a už ho naváděla dovnitř. Jen jsem se na ni uvelebil, začali jsme se zase líbat. Bylo mi jasné, že už dlouho nevydržím. Její stenání se opět začalo stupňovát. Jo takhle mi to dělej, to je ono. Pokračoval jsem v přírazech, když tu se na pár okamžiků odmlčela a pak hlasitě vydechla a začala se celá třást a její kundička opět pustila šťávu a její stahy přivedly k orgasmu i mě. Vytáhl jsem ho z ní a vše jsem ji nástřikat na bříško a na prsa. Byl to silný orgasmus i pro mě.
Když orgasmy odezněly, nabrala si z prsou moje semeno na špičku prstů a olizla ji. Chutnáš celkem dobře, řekla. Děkuji, to se ti příště udělám do pusy, odpověděl jsem. Usmála se a podala mi ubrousek, abych se utřel.
Pak jsme se odebrali do sprchy, umyli se, oblékli, domluvil se, že se určitě zase sejdeme a zopakujeme si to. Ale to třeba někdy příště. Ale to už je zase jiný příběh...