Byla jsi sama doma.(Petr)

2 gen 2020 · 1,961 views TomidFM

Byla jsi sama doma.. Já v práci.. Napsala jsi mi "mám chuť lásko". Věděl jsem že se dřív jak v 9 večer domů nedostanu.. Hrozně jsi mě vzrušila. Moji hlavou proudily myšlenky, ve kterých se spolu milujeme.

Napsal jsem ti.. "Lásko když tak si pohraj sama a večer ti rád ulevím." Zobrazeno.. Bylo mi to divné. Mé vzrušení rostlo a práce neutíkala. Cinknul mi telefon, poslala jsi mi fotku. Zobrazil jsem si ji a viděl tě polonahou. Tvá Dečka a velké bradavky staly jako sloupy a vše doplňovaly krajkové tanga, přes které se rýsoval zasunuty vibrátor...

Při pohledu na fotku se mi okamžitě postavil… Naštěstí jsem byl v práci sám a nikdo mou bouli neviděl. Odskočil jsem si a vyfotil ti moje stojící pero, které se tyčilo s kalhot.. Opět jen zobrazeno.. Nemyslel jsem na nic jiného, než na tvé natažené tanga, které do tebe tlačily vibrátor..

Stále si neodpovídala.. Mé srdce tlouklo a dostával jsem vlny vzrušení. Konečně jsi odepsala " Je hluboko ve mně. Chci tě. Prosím přijet rychle. Už to nemohu vydržet". Věděl jsem, že ještě končit nebudu, měl jsem spoustu práce.. Bylo mi to líto, že přicházím o tak nádhernou chvíli, v mém vzrušení mě napadla myšlenka. Smutný s toho, že to nevydržíš do mého příchodu a chtěl jsem aby jsi si to užila jsem přepnul. Napsal jsem ti zprávu "Lásko.. Nevydržíš to, než přijedu a já to vím. Prosím užij si to, jak sama chceš.. Můžeš udělat cokoli.. Miluji tě".

Okamžitě jsi odepsala: "opravdu cokoli?". Nikdy jsem ji nic nekalého nedovolil ale vzrušení mě naplno pohltilo. "Lásko cokoli budeš chtít a cokoli na co máš chuť".. Odepsala jsi mi "děkuji, lásko nebudeš toho litovat".. Věděl jsem že se teď může stát něco co nás může ovlivnit..

Neodepisovala jsi.. Tak jsem se pořádně pustil do práce. V nejhorší chvíli mi cinknul telefon mrknu na stůl a vidím že mi píše Petr. "Ahoj tvá mladá je u mě a je nějaká divná a jiná než obvyklé".

Petr byl můj dobrý kámoš. Znali jsme se od mala. Věděli jsme o sobě skoro vše. Představa že mi Petr uspokojí přítelkyni mě vzrušila.. Petr byl fakt dobrý. V posteli měl už X holek a žádná si nestěžovala ba naopak.. Spousty holek na něj jen kvůli tomu letěla. Také jsem věděl, že má celkem velký nádobí.. Jednou jsem viděl fotku, která byla pro jeho bývalou přítelkyni a při pomyšlení mě hodně lákala myšlenka.. Došel mi záměr přítelkyně. Napsal jsem mu ať je v pohodě.

Zanedlouho mi přišla fotka od mé přítelkyně, na které byl Petr naproti ní v křesle a ona v krátkém tílku, které spíš odhalovalo než zakrývalo, bylo velmi tenké a tak jsem viděl mou oblíbenou podprsenku, ve které se její nádherné prsa nabízely. Všimnul jsem si také, že má krátkou sukni, kterou jsem ji sám vybral, aby mě mohla vzrušovat na různých akcích. Za Petrem bylo zrcadlo.. Přiblížil jsem si fotku a naskytnul se mi pohled, který má Petr.. Měla tu sukni dost vysoko, takže mi bylo jasné že Petr vidí vše.. Po zobrazení fotky napsala "Můžu prosím? Nevím jestli to už slyšel ale nechala jsem si ho tam".

Měl jsem hotovo, ale cesta trvá asi hodinu. Já už ale chtěl jen to aby mi ji Petr uspokojil.. Kouknu na konverzaci s Petrem, kde mi píše "Kamo já to nevydržím, ta tvoje to asi semnou chce.. Myslím že má i ten váš vibrátor, co jsi mi tehdy půjčil. Slyším to a je celá červená, nevím co mám dělat".

Já ani nemohl vyjet z práce, seděl jsem v autě a jen jsem koukal mobil. Tlouklo mé srdce jako o závod. Má ruka nekontrolovatelně sjela na kalhoty a mnul jsem si ho.

Petrovi jsem napsal " Udělej ji vše co bude chtít.. Uspokoj ji tak jak žádnou jinou.. Neboj se ničeho má to povolené.... Užij si". Napsal "dobře neboj jen ji udělám dobře". Odepsal jsem mu "Zapni mi video hovor.. Prosím."

Lásku jsem ujistil a čekal co bude dál. Za pár minut mi opravdu Petr volal. Zvednul jsem to a viděl jak odkládá telefon na políčku. Láska si toho naštěstí nevšimla. Měl jsem výhled na celý obývák a hlavně na gauč, na kterém seděla..

Petr odešel a má láska si ještě víc vyhrnula sukni. Bylo vidět už úplně vše i ta boule, která se rýsovala přes její tanga. Po chvíli přišel Petr.. Zeptal se jí jestli ji nevadí že si sundá tričko. Odpověděla že ne a pousmála se. Petr si ho sundal a naskytl se pohled na jeho mírně vyrýsované bříško a ruce. Sednul si a pohlédl ji pod sukni. Teda spíš jen kouknul na její rozkrok, který měla mírně roztaženy. Viděl jsem i jeho naběhlé pero, které se rýsovalo přes teplákové kraťasy. Nevydržel to, přišel k ní a políbil ji. Vrhla se na něj.. Její ruka hbitě sundala kraťasy a chytila jeho tlusté a velké pero. Svlékal ji zatím co ona ho honila. Byla už v tangách, které okamžitě šly dolů.. Petr se pousmál a v zápalu jen podotknul "Ve tvých tangách tekla řeka co." Přidal na vibrátoru rychlost a začal ji sním projíždět. Byla neskutečně vlhká.. Začala sténat, aby se umlčela vzala ho do pusy. Byl tak velký a tlustý, že ho měla problém zasunout hlouběji.. Petr zrychloval.. Slyšel jsem jak ani ucpaná pusa nestačí a ječí.. V tom utichla. Udělala se... Petr vytáhnul ruku společně s vibrátorem a strčil ji ho místo péra do pusy. Šikovné nasávala svou šťávu, zatím co Petr pusou dráždil její poštěvaček a hladil na prsou. Dívala se na něj a užívala si výhled na jeho zabořenou pusu v jejím klíně a pěkně vytrénované záda. Hladila ho po vlasech a určovala si tak tempo. Díval jsem se jako zmražený na telefon a cítil jsem jak mi pulzuje pero aniž bych se ho dotknul. Bylo vidět že se Petr snaží.. Vytáhla si ho z pusy a zaťal zuby, druhá vlna byla tu vyjekla.. Petr přidal a začal nasávát vše co s ní teklo. Vstanul a položil své velké pero na její obličej. Nadechla se a vyrazila si ho do pusy.. Nevlez se celý a tak ho ještě rukou při kouření honila. Líbilo se mu to.. Začal ji hladit ve vlasech a nakonec škrabat při kouření, které mu dávala.. Sám vím že to miluje.. Musela to hodně prožívat.. Petr věděl že už bude a nechtěl to tak rychle ukončit. Vytáhnul ho, kleknul si k ní a začal ji líbat.. Přitom ji hladil a ona jej přejížděla po jeho zádech a očividně si to moc užívala. Petr ji chytil hodil ji zpět na gauč a připravil se na zasun.. Překvapilo mě že se nechala bez kondomů ale on věděl že nebere prášky, protože jsem to sním jednou probíral.

Nasunul ho k otvoru a pomalu zasunul.. I když byla roztažena, takovou velikost nečekala a zasténala.. Věděl že musí pomalu a taky to tak udělal. Už tam byl celý.. Začal nejdřív pomalu a postupně rychleji přirážet. Sténala, nikdy jsem ji neslyšel tak moc.. Byl asi hodně velký.. Zrychloval.. Víc a víc.. Už přímo ječela, vzal její tanga a strčil ji je do pusy. Zatnula zuby.. Petr bušil co se dalo.. Jeho koule pleskaly o její dírku. Začala už jen hýkat a šlo to na ní.. Už po třetí se udělala... Petr ho vytáhl.. Věděla že už taky bude sesunula se a začala svou práci.. Kouřila ho opravdu hluboko.. Netuším jak ho tak daleko narvala.. Petr zahekal.. Povytáhla ho.. Bylo vidět jak ji do pusy stříká... Měla plnou pusu polknula.. Petr ještě dvakrát zapumpoval a opět polkla dávku.. Poděkoval ji za to, moc ho to bralo.. Věděla to,, jednou jsme se o tom bavili a svěřil se nám že miluje když ho na konci vysaje a spolyká.

Sedli si vedle sebe a Petr ji políbil na krk. Vzala si tanga a začala si je oblékat.. Petr ji zastavil vzal vibrátor a strčil ji to zpět. Nasunula si je a zpět sedla. Chvíli si povídali.. Petr ještě mimo jiné při povídání zajel pod tanga a pohrál si sní.. Políbil ji opět na krk a to už nevydržela a začala ho líbat.. Zapnul ji opět hračku na maximum a líbal ji.. Ona už nechtěla nic víc.. Zeptám se jí zda chce víc.. Odpověděla "Já ne ale ty ještě zasloužíš". Dřepla si vzala ho do pusy a kouřila.. Neřekl bych že by se někdy snažila víc než teď.. Petr začal dýchat rychleji a rychleji... Byl jsem tak vzrušení... Stačilo se dotknout mého péra a bylo to stříkal jsem na volant.. Poprvé v životě jsem zažil takový pocit.. Nikdy jsem víc semene ze sebe nedostal.. Vidět ji jak ho stále kouří a honí, bylo úžasné. Už to na něj šlo vytáhla ho z pusy.. Všechno semeno stříkalo na jeho vytrénované bříško.. Když byl prázdný začala ho olizovat a přešla i na bříško vždy do kapky slízala.. Oblekla se a odešla.. Petr vzal telefon poděkoval mi a vypnul hovor.. Vyjel jsem.. Když jsem přijel domů, už spala bylo poznat že přišla do postele a okamžitě usnula. Sáhnul jsem ji na tanga, které byly úplně mokré. Stáhnul jsem je a viděl ji neskutečně zrudlou a roztáhlou. Vyndal jsem ji ho. Ven přikryl políbil ji.. Probudila se a opětovala mi polibek.. Zmohla se jen na děkuji a usnula.