Trojka ve velkoměstě

21 nov 2008 · 10,990 views chci.to.

Tato povídka se odehrála jednoho večera, když jsme se s kamarádkou Týnkou rozhodly vyrazit do velkoměsta. Samozřejmě jsme se na to pořádně připravily, protože naše heslo zní: Buď vždy připravena! Obě jsme se vykoupaly, vyholily, načesaly, prostě celkově upravily a jelo se. Kamarád Petr nás odvezl do klubu, kde jsme chtěli strávit večer. Po cestě nabral ještě svého známého Zdenka, aby s námi nebyl sám.


Po zaplacení vstupu jsme všichni okamžitě zamířili k baru, kde jsme si s Týnkou daly šampaňské, které máme obě rády, a kluci si dali vodku s džusem. Popíjeli jsme a šli si prohlédnout celý klub, abychom věděli, kde co je. Byli jsme tam všichni poprvé.
Prošli jsme celý komplex a zůstali v patře, kde hráli oldieshity. Na ně se nejlépe paří, takže jsme s kamarádkou hned začaly tančit. Když už jsme byly unavené, šly jsme k baru za klukama, kteří nám rovnou objednali pití. Bylo to poslední šampaňské na baru, takže jsme se rozhodly, že si potom dáme někde jinde panáka.


Po chvíli se mi chtělo na záchod, tak jsem odešla a po cestě potkala další bar, kterého jsem si předtím nevšimla. Objednala jsem dvakrát Beama s colou u opravdu krásnýho číšníka. Donesla jsem drinky ke kamarádce a povídám jí, že jsem byla u baru, kde obsluhuje opravdu sexy barman! Ona na to, že se tam tedy potom budeme muset podívat ještě jednou.


Zase jsme tančily a když jsme se unavily, sedly jsme si každá na jednoho kluka, já na Petra a Týnka na Zdenka. Začali jsme se divoce líbat a jelikož kamarádka strašně krásně líbá, tak jsem se na přeskáčku líbala i s ní. Jednou s Petrem, podruhé s Týnkou. Musela na nás být opravdu zajímavá podívaná... Až jsme z toho měli strašnou žízeň, tak jsme společně vyrazili k baru (samozřejmě k tomu, kde byl ten sexy barman!). To už jsme z toho byly obě pěkně nažhavený.


Objednali jsme si všichni pití a povídali si, občas jsem Týnku políbila.
Trochu jsme se tam navzájem laskaly. Barman na nás chvíli koukal apak nám povídá, že takových jako jsme my dvě už viděl spoustu, ale na nás je vidět, že nás to opravdu baví! Což je pravda. Chvilku jsme s ním flirtovaly, ale to už jsme byly obě pořádně vzrušené. Líbala a laskala jsem Týnku na krku i na prsou, které má opravdu velké. Vzrušení bylo oboustranné, Týnka mi vše oplácela, až jsme to nemohly ani jedna vydržet. Řekla jsem Týnce, že už mám úplně vlhký kalhotky, že bych chtěla toho barmana do trojky! Týnka byla samozřejmě pro, líbil se jí stejně. Tak jsem se osmělila a povídám mu, jestli by nechtěl jít s námi do trojky? On jen zamrkal, zapálil si cigaretu a díval se na nás... Opravdu ho to překvapilo... Pak nám povídá, že určitě, jen si zařídí záskok na baru. Ani ne za pět minut byl zpátky. My jsme se mezitím líbaly a laskaly na prsou.. Projížděly jsme si vlasy a ošahávaly zadečky... Nádherně jsme se na nadcházející akci připravily. Ještě jsem koukla na kluky, kteří tam s námi přišli a povídám jim, že za chvíli přijdeme, ať na nás počkají. Barman nás vzal za ruku a odváděl do šatny, která se dala zamknout a byl tam gauč.


Jakmile zamknul, vrhly jsme se na něj a začaly ho svlékat. On nelenil a začal svlékat nás, s čímž jsme mu obě pomáhaly. Za chviličku se naše oblečení válelo po zemi a my se navzájem líbali, já s Týnkou opřené o stoleček se zrcadlem. Líbala jsem Týnku, zatímco barman jí sál její trojky prsa. Najednou sjel z prsou dolů a začal ji vylizovat lasturku, mě přitom dráždil prsty na klitorisu a zajížděl mi prsty dovnitř. Týnka mi líbala prsa a když dosáhla svého prvního orgasmu, tak mě kousla do bradavky.
Já už měla taky na krajíčku, jeho prsty byly opravdu šikovné.
Vzal Týnku za zadeček a nasadil si ji na svůj k prasknutíztopořený penis. Pořád jsem přitom Týnku líbala a laskala její prsa. Byla jsem tak vlhká, že mi šťáva tekla po stehnech.
Několikrát do Týnky přirazil a začal stříkat...

Omlouval se hned, že na nás celou dobu za barem koukal a byl vzrušený až k prasknutí, takže to bylo tak rychlé, ale to nám bylo jedno.
Týnka ho položila na gauč a začala z jeho penisu olizovat sperma.
Jelikož díky tomu byla na všech čtyřech, tak jsem si klekla zaní a začala jí lízat obě dirky. Drážila jsem ji a současně zajížděla do obou dírek prsty. Dosáhla dalšího orgasmu a barman byl mezitím připravený na pokračování. Jeho penis opět stál v pozoru. Nasedla jsem si na něj a začala pomalu přirážet, kroužila jsem na něm pánví, zatímco mi Týnka prsty drážila klitoris a sála bradavky... Stačila chvilka a dosáhla jsem orgasmu. Škubalo to se mnou a barmana to vyprovokovalo k dalšímu výstřiku...


Všichni jsme se únavou svalili na gauč a odpočívali. Pak jsme se oblekli a šli zpátky na bar. Dali jsme si panáky a já si vyměnila s barmanem telefonní číslo. Nakonec jsme našly kamarády a jelo se domů. O šest týdnů později jsme do velkoměsta vyrazily s kamarádkou znovu...

<!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->