Vianoce made in JúEsEj -Súťažná poviedka

6 dic 2020 · 2,470 views detritus

Tento rok teda žiaden Ježiško. S tým, že som nemala prachy na letenku domov som sa zmierila. Aj s tým, že v Kalifornii sa na sneh veľmi nehrá. Ale od toho kreténa to bol fakt podraz. Že vraj: “Vianoce sú už len komerčný sviatok a nemôžem žiť s niekým, kto ich je schopný ďalej dehonestovať konzumom a zvrhlosťou.” Hlavne že nám len tak bez môjho vedomia, kúpil dva lístky na silvestrovskú swingers párty v Santa Monike. Čo on kretén. JA! Kretén. A tom som si ešte pri kvílení Mariah Carey písala list, že jediné, čo chcem na Vianoce je poriadne od Brenta pretiahnuť každý otvor v mojom tele. A teraz si tu sedím sama, v plyšovom overale zajačika aj s chvostíkom a uškami, čučím na Grincha s Careym a vianočný kaktus. Ten jediný ma poriadne tento týždeň opichal, keď som naň vešala gule. Ten kaktus. Nie Jimmi Boy. By ma zaujímalo, čo si na tunajšej verzii vianočnej pošty mysleli, keď si čítali moju požiadavku na sviatočnú kopuláciu. Po slovensky. Dúfam, že tam nikto nepoužíva Google prekladač, inak mám v blízkej dobe pred dverami mravnostných. Takže som tu len ja, Svěrák (ešte, že tu funguje uložto) a keksy zapíjané domácim, circa štyridsať percentným vaječným likérom miesto mlieka. Dúfam, že sa nepohádajú s tou kapustnicou a rybou so šalátom, čo mám v žalúdku. Nič tu nechutí ako doma.

34°08' severnej šírky, 118°07' západnej dĺžky, dvetisíc metrov nadmorskej výšky
“Tak Toffee, čo nám ešte zostáva?”
“Dva smutné prípady, pane. Ale aspoň blízko pri sebe.”
“Smutné, Toffee?”
“Klasika. Veď to poznáte, pane. Tajnosti, nepochopenie, klamstvá a výsledná samota na Vianoce.”
“Takže presne to, prečo sme tu. Máš fotky, Toffee?”
“Nut, podaj mi fascikel 3408101! Dobrý chlapec. Myslím, že zvlášť prvý prípad sa Vám bude veľmi páčiť, pane.”
“Ehmm. Myslím, že máš pravdu, Toffee. A stiahni si trochu ten výsmech minisukne. Vieš, že ma to rozptyľuje pri jazde! Ale Barbie fakt vypadá veľmi príjemne hrejivo. Myslím, že ani Nutovi nebude nepríjemná. Fakt štvorky?!”
“Presne tak, pane. A Nut nám už tvrdne, pane!”

Bože, môj mechúr. Ten pakel koly som piť nemala. Tesne som to stihla na WC. Ešteže má to pyžamo zips aj pod zadkom. Pozerám, skoro dve hodiny ráno, aj počítač už šiel do hajan. Svetielka ešte na balkónovom zábradlí blikajú, ako o epileptika. Nie je tam vonku nejaký tieň? Nepohla sa kľučka na dverách?! Ježiši! Je tam nejaký chlap. Kde mám telefón? Na hajzli! Do hajzlu!
“Pani, prosím vás, veľmi vás prosím, ostaňte pokojná a nepanikárte!” ozvalo sa spoza mňa. Keby som nemala prázdny mechúr, tak teraz mám prázdny mechúr. Otočila som sa, že mi až ruplo v krku. Vo dverách do chodby stála malá postavička, ani nie meter a pol vysoká. Na hlave špicatá čiapka, na tele nejaká kombinéza. Tyrion? Postava sa načiahla na vypínač a rozžala v miestnosti. Aspoň stiahla stmievačku, takže som hneď neoslepla. Dotyčný bol očividne, aj napriek svojej výške, mladý chlap normálnych proporcií, len tak o štvrtinu menší. Atletickej postavy, oholený, sladký kukuč, trochu vyplašený úsmev na tvári. To, čo som považovala za kombinézu bol trávovo zelený obtiahnutý oblek s nohavicami v rovnakej farbe pošitý brmbolcami v červenej a bielej. Len košeľa bola čisto biela. Čiapka ladila so zbytkom elfa. Videla dosť trpaslíkov a nie len na Boyarde. Ale toto nemohlo byť nič iného, ako elf. Za mnou vrzli dvere na balkón. Otočila som sa. Už som tušila, čo tam asi uvidím, ale aj tak som pri pohľade na veľkého chlapa v červenom úbore nemohla veriť vlastným očiam.
“Santa Claus? To ma teda poser!”
“Túto požiadavku ste v liste nemali.”
“Ale ako…?” nezmohla som sa na súvislú vetu.
Ustúpil bokom a ukázal na sane zaparkované zarovno s mojim balkónom. Veľké, drevené, vysvietené ledkami a so záprahom veľmi živých sobov. Prostredný oňuchával zadok dvojici pred ním. Ďalší si uľavil na basketbalové ihrisko pred barákom.
“Nebojte sa! Kadia len vanilkovú zmrzlinu. Alebo stracciatellu, ak sa dostanú k nejakému Oreu,” povedala postava, ktorá vyšla spoza vymysleného nápojového maskota, ktorého moje mentálne zdravie ešte stále podozrivo ignorovalo. Bola o trochu menšia, ako tá za mnou. Akurát mala miesto nohavíc niečo medzi nano a onano sukňou. K tomu biele pletené pančuchy, ktoré medzi sebou a červeným lemom sukničky odhaľovali pár centimetrov karamelovej pokožky. V prvom momente som si myslela, že je to nejaká zmachlená pubertiačka, ale bujné krivky rozhodne patrili dospelej, no zmenšenej, hispánke ako z mokrého sna. Blúzka dávno vzdala vopred prehratý boj s bujným dekoltom. Keď sa otočila z profilu, bolo vidieť bujné stehná prechádzajúce do ešte bujnejšieho pozadia, kým ich stačil ako tak zakryť pornokostým vydávajúci sa za oblečenie. Vrkôčiky vykukujúce spod zelenej čiapky a tvár s veľkými perami a ešte väčšími, nevinnými očami len dokresľovali tento chodiaci fetiš. Jej výzor nenechával chladnú ani hlavnú postavu tohoto sna. Pretože nič iné, ako sen to byť predsa nemohhlo. Lumbersexuálny Santa Claus jej totiž nepokryte čumel tak tridsať cenťákov pod oči. No dobre. Sane, soby, dajme tomu elfovia. Ale fakt som nečakala, že darčeky v Kalifornii roznáša dvojmetrový, namakaný obor vo vypasovanom červenom smokingu s bielou košeľou. To sa mu pod ňou rysujú svaly? No, a ako mal bielu bradu dlhú niekde pod kľúčne kosti. Ale bola zastrihnutá dorovna a mal v nej zapletené malé vianočné gule. Dal si dole červenú čiapku a vyzul si naleštené čierne topánky. Na tie obtiahnuté nohavice by som sa kľudne zniesla pozerať dlhšie. Zvlášť keď obťahujú takýto šťavnatý zadok. Ale účes ako z magazínu o druhej v noci?! A k tomu má na nohách pruhované červenomodré ponožky!
“Hou Hou! Barborka. Viem, že nevyzerám práve tradične, ale to robí tá aura Hollywoodu. Nehovor, že by si radšej videla dvesto kilovú reklamu na artériosklerózu? Dostal som tvoj list. Divila by si sa, čo už dnes zvládnu automatické prekladače. Ideme s dobou. Dokonca zvládnu i príšerný pravopis. Ty by si za to mala byť fakt rada,” povedal hlbokým zamatovým hlasom.
“Nečakala som…”
“Normálne to nechávam na rodičoch, zvlášť tých zazobaných, ale tvoj ex ma svojím prístupom fakt nas… nahneval. Tak som si povedal, že hodím očko na chudinku, čo s tým idiotom bola schopná vydržať skoro pol roka. A teda nechápem. Nie, že by ti ten plyšový overal robil česť, ale zajačik je z teba teda chutný. Počkaj kde to mám?” začal si prehľadávať vrecká.
“To naozaj nemusíte.”
Aj tak, hajzel, vytiahol môj list. Ešte si samozrejme zobral keks a zapil ho vajčiakom rovno z fľaše. Ponúkol ju mne. Keď som pokrútila hlavou, rovno ju vrazil eroelfke po jeho boku.
“Hm. To padlo dobre. Inak toto sú Toffee,” ukázal na držiteľku mojej poslednej fľaše alkoholu,“ a tamto je Nut.” Znova sa pozrel na list vo svojich rukách. “Ale kde to máme? Ahá! Takže. Pretiahnuť každý otvor v tele. Len pre vyjasnenie, predpokladám, že si myslela na sex. Dobre. Musel som sa spýtať. Bolo by to fakt blbé nedorozumenie. Otofília, uretrálna dilatácia?”
“Ure čo?”
“Dobre. Už som sa bál. Nevzal som si na to vybavenie. Neboj sa, všetko je absolútne bezpečné. Folkloristické postavy sú Covid imúnne. Teda imúnne aj na všetko ostatné, nie len na koronu. Potrebuješ na WC?”
“Nie!”
“Super. Takže…”
“Počkať! To akože o druhej v noci vpadnete ku mne do bytu a očakávate, že si tu urobíme také menšie orgie?”
“Presne o to si si napísala. Mám to tu modrým perom na bielom. Plus nejaké tie červenou opravené hrubky. Viem, že je to narýchlo a musí to byť pre teba šok. No je to do veľkej miery dôsledok konzumnej spoločnosti, ktorá formuje kto som. Ber to z lepšej stránky. Koľko ľudí dostane príležitosti k sexu s mýtickou bytosťou?”
“Koľko?”
“To bola rečnícka otázka, ale keď to už musíš vedieť, zasa tak málo ich nie je. Ja to normálne veľmi nepodnikám. Alebo si myslíš, že týchto dvoch takto ťahám oháknutých po celých štátoch? Veď na Aljaške by Toffee odmrzli vaječníky. A väčšinou to pokrýva vianočný zajac a jednorožci.”
“Jednorožci?!”
“My little pony deformuje dievčenské predstavy. Ale pozri sa. Nestane sa nič, čo by si nechcela. I keď budeš určite najspokojnejšia, ak budeš robiť čo sa ti povie. Predsa len. Sme profesionáli.”
“To sa živíte sexom na prianie?”
“Noo. Ja to mám, samozrejme, ako príležitostnú bokovku. Ale tuto Karamelka je naša vrchná testerka hračiek pre dospelých. A Nut jej „osobný asistent“. Ale fakt. Ak nechceš, tak ja,” vypol pri tom hruď a aj cez košeľu a oblek bolo vidieť svaly, “a aj títo dvaja nasadneme do saní a pôjdeme ďalej rozdávať vianočnú radosť a uspokojenie.”
Musím si priznať, že ten chlap akoby vystúpil z mojich snov. A ani Nut, aj cez svoju veľkosť nevyzeral vôbec zle. Človek si ho chcel len pritúliť a zneužiť. A i keď som s iným dievčaťom nikdy nič nemala, tak Toffee vypadala sladko. A nikto o tom nebude vedieť. A, koniec koncov, bolo to moje prianie.
“Musím sa angažovať s každým z Vás?”
“Nie. Toffee môže byť kľudne len technická podpora. Ale opakujem. Ver, že každý z nás má niečo do seba.” A znovu mi ponúkol fľašu likéru. Musela byť už prázdna, ale keď som si ju priložila k ústam, bola akoby zázrakom plná.
“Ja verím.”
“To je len dobre,” odpovedal Santa. Rozopol si oblek a sadol si na moju pohovku. “Tak slečinka, poď na moje koleno.”
V hlave sa mi vynorili všetky tie americké vianočné gýče. Ale keď som si už išla so silne bijúcim srdcom sadnúť, tak na mňa len pokýval prstom.
“Nonono. To je len pre dobré dievčatká. A povedzme si na rovinu, ty si dobré dievčatko rozhodne nebola. Cez moje koleno! Šup!”
To nemyslí vážne. Ale spomenula som si, ako hovoril, že sa nestane nič, čo by som nechcela. Možno naivne, ale plne som tomu dôverovala. Rovnako tak som sa poznala dosť dobre na to, aby som vedela, že keď už kývnem, tak len na málo čo poviem nie. Okrem toho som si bola aj plne vedomá toho, ako začínam zmáčať nohavičky.
Pozrela som sa na Nuta stojaceho vo dverách so sklonenonu hlavou, no pozorne sledujúceho. Na elfku, ktorá začínala prešľapovať a hrýzť si spodnú peru. Na Santu, ktorý si bol absolútne istý, že ho poslúchnem. Aj so svojím overalom som sa mu položila cez koleno. Hlava na vankúš, riťka do vzduchu. Cítila som, ako ma pohladil a potľapkal po zadku.
“Ale ale zajačik. Takto to nepôjde. Príliš veľa polstrovania.” A s tým mi rozopol zips pod chvostíkom. Pocítila som závan vzduchu na svojich stehnách. A hneď potom i na polkách. Tak teda na holú. Ale, veď si zaslúžim.
“Toffee! Priprav zatiaľ Nuta!”
A zatiaľ čo veľké ruky masírovali moje sedacie svaly, Toffee, ktorá stála predo mnou, pokývala prstom smerom k chodbe. Nut tam musel mať úžasný výhľad. Keď si ho pritiahla na svoju bujnú hruď a vrazila mu jazyk do úst, ozvalo sa prvé plesnutie. A hneď potom prišla aj horúčava prameniaca z môjho zadku.
“Prvá. Za to, že si nepísala pravidelne rodičom.”
Nut spojil ruky za hlavou. Elfka hodujúca na jeho perách zaryla nechty do jeho svalnatého zadku.
Plesk!
“Druhá. Za to, že si sa spolužiačke vysmievala za jej veľký zadok. Mala by si vedieť, že jej priateľ ho šuká s veľkou radosťou.”
Toffee povolila zovretie a sústredila sa na Clausove ruky a ich dielo. Jasne som videla ako jej pod k prasknutiu našponovanou blúzkou vystupujú veľké tvrdé bradavky. Jej obeť jej na nej, stále s rukami nad hlavou, začala ústami rozopínať gombíky.
Plesk!
To musí tak silno? Ale aj tak som tiekla. Jednak z divadla predo mnou, jednak z pozornosti venovanej môjmu červenému zadku.
“Tretia. Za to, že si ani raz neprehltla, keď sa ti chalan urobil do úst.”
A tak to šlo chvíľu ďalej. S tým, ako sa dvojica predo mnou posúvala ďalej ku orgazmom, maľovala veľká ruka moju rozpálenú riťku do červena.
A tak som videla ako Nut, stále s rukami nad hlavou, láska dokonalé prsia. Ako Toffee roztrhla sako aj košeľu svojmu asistentovi a láska ho jazykom od bradaviek až po opasok jeho vypasovaných nohavíc. Ako mu ich sťahuje na stehná a saje perami cukrovú tyčinku vyšitú na jeho napätých trenkách.
Keď stiahla aj tie a nasala do úst celú už-nie-cukrovú tyčinku, bolo jasné, že aj keď sa jej podivne tenký ale dlhý úd pohodlne vojde do hrdla, tak ho musí mať na pol ceste do žalúdka. Ešte sa na mňa, mrcha, usmiala a oblizla si pred tým pery.
Plesk!
“Osemnásť. Za to, že na hlboký orál si sa zmohla maximálne raz!”
A tak som aj pocítila na svojom stehne tvrdnúcu palicu ich šéfa.
A tak som nakoniec prestávala vnímať hriechy, ktoré červenou tetovali vzorku masívnych dlaní na mojom zadku a viac som sa vžívala do elfky pred mojimi očami.
Predstavovala som si, že jej kundička je rozpálená rovnako ako moja. Začali sa mi zbiehať sliny. Rytmus úderov zaváhal len vtedy, keď sa pár vymenil a elf dostal naservírovaný veľký vyšpúlený zadok elfky. Vyhrnutá suknička odhaľovala biele saténové nohavičky s vyšitou cezmínou. Len čo dopadli k členkom, zaboril sa Nut svojou tvárou medzi karamelové stehná a lizol si až ku kostrči. Po chvíľke sa ale na príkaz svojej pani postavil a na jeden príraz nabodol svoju šéfku až po koreň.
Plesk!
“A dvadsať päť. Za to, že vždy sľubuješ partnerovi anál, ale zatiaľ si do svojho pustila sotva jeden prst. A vy dvaja,” obrátil sa k Nutovi, ktorý pomaly, ale tvrdo prirážal do Toffee. Tá vzdychala s očami upretými na môj rozpálený zadok, zatiaľ čo mi ho silné prsty pomaly masírovali. “To by vám nateraz stačilo. Myslite na to, kto je tu hlavná hviezda večera! A ty im, dievča, dúfam prejavíš trošku uznania.”
Dvojica sa oddelila a podišla k nám. Toffee si kľakla vedľa mojej hlavy a s úsmevom mi dala pusu na nos. Nut sa zastavil tesne predo mnou. Vzhľadom na to, že špička jeho údu sa mi temer dotýkala pier, bolo jasné čo sa odo mňa očakávalo. Nemyslím si, že som cimprlich, no predsa len sa mu ešte leskol od štiav mini sexbomby. Predstavila som si ale, s akou chuťou ho karamelka fajčila. Otvorila som pery a žaluď ma pošteklil na jazyku. To si robíš kozy. Tá suka fakt chutí po karamelkách. Mňam. Ako bude teda chutiť Nut? Pri predstave arómy predraženej kávy sa mi začali zbiehať sliny.
Elfka mi dýchla do ucha: ”Dobrú chuť, zajačik. A žiadne zúbky.”
Plesk!
Podľa trhnutia som pochopila, že to tentokrát schytal elf.
Veľká ruka mi chytila zátylok a penis v mojej puse zašiel skoro do krku. “Pamätaj na číslo osemnásť! Mala by si začať trénovať.” Hneď potom ma ale ruka pustila.
Zariskovala som trápnu stratu rovnováhy a oprela som sa rukou o Nutov bok. Ten začal pomaly prirážať do mojich úst. Za chvíľočku sme už mali harmonické tempo. Toffee už pri mne nebola. Kam zmizla som pochopila, keď mi Clausove ruky roztiahli polky. Pocítila som, ako ešte menšie ruky roztiahli moju kundičku. Potom sa do mňa pustil šikovný jazýček. Jeho majiteľka vedela presne, kam ho má strčiť. Nikdy som necítila jazyk na oboch dierkach a táto perverzitka ma ešte viac rozpálila. Cítila som, že aj Nut je blízko. Pritiahla som si ho do seba najhlbšie, ako som len dokázala. Ústa mi zaplavilo teplo. Chutil silne po lieskovcoch a ja som trochu ľutovala, že ich oboch nemôžem ochutnať spoločne. Spomenula som si na číslo tri a rozhodla som sa polepšiť. Elf odstúpil a Karamelkine pery sa prisali na gombičku medzi mojimi lupienkami. Zatmelo sa mi pred očami.
Keď som prišla ako tak k sebe, sedela som na pätách medzi Clausovymi nohami. Hladil ma po tvári a Toffee mi masírovala ramená.
Otočila som sa k Toffee: “To bolo super, ďakujem.”
“A to je len prvé kolo.” Odpovedal mi bas nado mnou a pritiahol si ma k svojim perám. Voňal po ihličí a jemnou bradou ma šteklil na tvári. Pery a jazyk mal minimálne tak šikovný ako Toffee. O bozkoch ale moje vianočné prianie nebolo. Zo širokých ramien sa mi s elfkinou pomocou podarilo dať dole sako. Kto by si bol myslel, že rozopnúť motýlika bude ťažšie ako rozopnúť podrpdu. Ale aj s tým mi pomohli štíhle prstíky. Pomaly som išla gombík košele po gombíku, až som sa dostala pod bradu. Tam som začala hruď sledovať jazykom. Technická podpora sa postavila za mňa a rozopla mi overal. Pod ním som nemala nič. Ruky sa z láskania mojich vlasov presunuli na moju hruď. Preskúmavali každý milimeter mojich pŕs, hrali sa s mojimi kamennými bradavkami.
“Tak čo hovoríš, Nut!”
“Sú naozaj fantastické, pani!” ozval sa Nut, ktorý stál vedľa gauča opäť s rukami za krkom. Mal svetlú postavu plavca bez jediného chĺpku.
Ale stelesneniu testosterónu pod mojimi rukami a perami sa rovnať ani omylom nemohol.
Chlpy na jeho hrudi a pekáči na bruchu ma šteklili na nose a perách. Tak som sa dostala až k jeho opasku. Toffee mi vyslobodila ruky z rukávov a stiahla mi pyžamo až pod zadok. Jemne ma hladila po chrbte. Teraz som už bola naozaj prakticky nahá. Ale na mysli som mala niečo dôležitejšie ako moju hanblivosť. Rozopla som opasok, nohavice. Vyslobodila som košeľu a konečne som zazrela náznak toho, čo ma čaká. Pod zeleno-červenými zamatovými trenkami som pohladila obrys tvrdej klády. Inak sa jeho prirodzenie nazvať nedalo a normálne som sa začala báť, či ho dám. Vždy som ale predsa chcela skúsiť niečo nad dvadsať. Tak si to uži, dievča. Skúsila som napodobniť Toffeeno skoršie predstavenie, ale žaluď som aj cez tenkú látku ledva dostala medzi pery. Ale snažila som sa. Santa sa zdvihol, tak som poslušne stiahla trenky aj s nohavicami až pod kolená a prvýkrát som sa pozrela na obríka, ktorý na mňa čakal. Skôr by som také niečo čakala od černocha z pornofilmu. Spod predkožky na mňa pozeralo len oko veľhada. Keď som ju stiahla z fialovej prilby, ledva mi ho obišli prsty.
Toffee mi opäť vzdychla do ucha: ”Áno. To je ono. Kam až dosiahneš. A nezabudni na vianočné gule!” Potom sa natiahla a počula som, ako vlhko pobozkala môjho Santa Clausa. Suka.
Akoby ma počula, bola hneď späť pri mne. Pretiahla sa pod mňa. Kolenami objímala moje stehná. Ruky vrátila na môj chrbát a rozpálený zadok a jej pery sa ocitli rovno na mojich bradavkách. Keď sa prisala, zistila som, že len ženy naozaj vedia, čo s nimi majú robiť. Ja som si zatiaľ užívala moju vlastnú úlohu. Na nejaký deepthroat bol naozaj príliš veľký, ale snažila som sa. Spolu s rukami som z môjho chlapa žmýkala jeden hrdelný vzdych za druhým. Nevynechala som ani veľké gule. Chvalabohu neboli modré. Rozkrok mal vyholený, až na vzor stromčeka rovno nad penisom. V jeho prípade mi to ani neprišlo smiešne. Spomenula som si, o čo ma žiadal môj ex, ale keď som sa jazykom posunula na hrádzu, ruky v mojich vlasoch ma vrátili k žaluďu.
Kútikom oka som zahliadla pohyb ako spopod mňa vykĺzla elfka. Na bokoch som pocítila ruky. Druhý pár mi roztiahol stehná a polky. Medzi závojmi som pocítila votrelca. Škoda. Dúfala som, že monštrum v mojich rukách tam bude prvé, ale možno je dobré, že mi broskynku pripraví niečo ľahšie zvládnuteľné. Na dva prírazy sa mi oprel bokmi o stehná. A narazil ma ešte hlbšie na vtáka v mojej puse. Ledva som zatiahla zuby. Tak takto sa nejako cíti prasiatko na ražni. Aby som chytila dych, pozrela som sa za seba. Elfka kľačala vedľa svojho asistenta. Očividne ho hrýzla do ľavej bradavky a s pravou sa, nie práve jemne, hrala prstami. Druhú ruku mala za elfovym zadkom a určovala rytmus, v ktorom ma šukal. Ona ho snáď prstuje! To som fakt nečakala. Nutov neprítomný výraz ale napovedal, že to preňho nie je nič nové. Pohladenie po vlasoch ma vrátilo k mojej práci.Nechcela som sa nechať zahanbiť a snažila som sa spomenúť na každý tip a trik pre ruky, pery, jazyk a dokonca prsia, o ktorom som kedy počula. Každý sa stretol s nadšením. Jeho aj mojím. Mala som ho skoro celého v dekolte keď začal prirážať proti mojim perám. Vedela som, že finišujeme. Prisala som sa a jazykom roztiahla tretie oko. Stiahnutie gúľ oznamovalo tsunami a tá hneď aj dorazila do mojich úst. Napol som čakala perník, ale chutil len ako chlap. Tak, ako mal. A ja som si užívala každý hlt. Snažila som sa, ale aj tak mi niečo stieklo po brade. Zbíjačka do mojej vagíny prestala, aj keď som tušila, že Nut sa druhý krát ešte neurobil.
Veľké ruky v mojich vlasoch vystriedali malé na mojej tvári.
Toffee si ma otočila k sebe: “Dobrá práca.” Zlízla mi z tváre čo uniklo a rovno mi vrazila jazyk medzi zuby. Tak ďalšia nová skúsenosť. Prvý bozk s dievčaťom.
“Fantastická práca,” ozval sa nado mnou Santa a pritiahol si ma k bozku. Nič proti karamelke, ale lesba zo mňa nikdy nebude. Elfka ma vystriedala vo fajke stále rovnako tvrdého vtáka.
“A teraz k hlavnému programu. Chceš ísť do spálne, alebo zostaneme tu.”
“Nikam nejdem.”
Vystriedali sme sa. Ja som si ľahla na chrbát na gauč. Technická podpora nám pomohla zo zbytkov oblečenia a Claus si napol kľakol s nohou na zemi do mojej rozkročenej náruče. Nie som práve malé dievča, ale keď chytil moje boky do svojich láb a priložil špičku svojho baranidla pred moje pootvorené brány, cítila som sa malá ako elfka vedľa mňa. Nadvihol si ma, ako keby som nič nevážila. Bolo by romantické, keby som sa mu pozerala do očí, ale nemohla som odtrhnúť zrak od jeho obrovského vtáka pomaly sa vnárajúceho do mňa. Kam sa do môjho bruška asi tak vojde? Nikdy som nebola tak plná. Ani s hračkami, ani v mojich sexuálnych začiatkoch. Bol skoro celý vo mne, keď som mu položila ruky na hruď. Doprial mi len pár úderov srdca a ďalším prírazom spojil naše loná. Naklonil sa a pobozkal ma. Potom sa začal náš tanec. Chcela som cítiť každý jeden sval na jeho ramenách, na jeho širokom chrbte, na tom úžasnom zadku, na ktorý som ledva dosiahla. Jedna jeho ruka zakryla skoro celý môj prsník. Prvý orgazmus prišiel ani nie po minúte. Druhý nie dlho po ňom. Úplne som sa stratila medzi svojim horiacim podbruškom a šedými očami. Nikdy som nevystúpila na toľko osemtisícoviek. Keď si ma posunul ešte viac pod seba a náš tanec nabral na tempe, vedela som, že koniec nie je ďaleko. Napäl sa mu každý sval v tele. Na chvíľu vyzeral skoro ako zviera a pocítila som plnú silu jeho svalov. No jeho oči nikdy neopustili moje. Teplo jeho výbuchu sa rozlialo mojim torzom. Jeho chuť som pocítila až v ústach. A čas zamrzol. Neviem ako dlho som ho držala, kým mu bolo dovolené zo mňa vykĺznuť. A už vôbec netuším, ako dlho táto etapa orgií trvala. Zaujímalo by ma, čo si mysleli susedia. Nebývam potichu a teraz som skoro strácala hlas. Letmý bozk na pery a posadil sa k mojim nohám na druhý okraj pohovky. Až teraz som si všimla, že sme neboli v ošiali sami. Na zemi na chrbte ležal hlavou ku mne Nut. A v podrepe na ňom jazdila jeho šéfka. Rukami jej hnietol prsia, no bolo jasné, kto je vo vedení. Toffee sa jednou rukou opierala svojmu žrebčekovi o rameno, druhou sa so sebou hrala v rozkroku. Hrýzla si spodnú peru. Keď si všimla, že ju sledujem, tak sa na mňa usmiala a nasadila ešte divokejšie tempo. Nad inak hladkým rozkrokom mala chĺpky upravené do hviezdičky. Tá mrcha sa ešte prstami otvorila, aby som videla, ako jej gombička naráža do partnera. Z ich spojenia som nemohla spustiť oči.
“Už môžeš!” precedila medzi zubami a Nut sa po dvoch prírazoch vzopäl ako luk. Keď prirazili naproti sebe, oči oboch zostali na chvíľu neprítomné. No zatiaľ čo elf zostal vysilený ležať na zemi, kovbojka sa zdvihla a pretiahla sa akoby nič.
“Páčilo sa?”
Nevedela som, či myslí na môj sex alebo jej, ale nezmohla som sa na viac než kývnutie hlavou. Siahla si do rozkroku a ukázala mi dva mokré prsty. Ukazováčik si potom dala pusy a dôkladne oblízala.
“Mňam. Dáš si? Spolu nám to chutí skvele.” A ponúkla mi prostredník. Po chvíľke váhania som prijala. Mala pravdu. Len spolu chutili naozaj vianočne.
“Vidím, že chutí. Ale najlepšie je to priamo zo zdroja.” A s tým vyskočila na pohovku a postavila sa obkročmo nad moju hlavu. Chcela som protestovať, alebo ju aspoň upozorniť, že som to ešte žiadnej žene nerobila, ale pri pohľade na jej vlhkú jaskynku s Nutovym semenom mi pusu zaliali sliny. Nezmohla som sa na slovo. Keď dosadla na moje pery musela som s ňou súhlasiť. Priamo zo zdroja naozaj chutili lepšie. Voňala sexom a chutila sladkosťami. Nezabudnuteľná kombinácia. Jazykom v jej závojoch a rukami na jej výstavných prsiach som robila všetko, čo kedy robilo dobre mne. A súdiac podľa lambady, čo na mne tancovala, som si neviedla úplne zle.
Keď už som cítila len jej vlastnú chuť, ozvala sa: ”Ešte nám zostáva ošukať ti nosné dierky. Môžem si tvoj frniačik užiť ja, alebo to chceš nechať tuto na pána ihličku?” Čože? Videla som nad sebou síce len jej prsia, ale úškrn v hlase bol jasný. Pochopiteľne, nečakala na odpoveď a posunula sa vyššie na mojej tvári. Celý môj nos skončil v nej a vyplazený jazyk skončil na druhej dierke. Rozhodla som sa oplatiť jej. Až teraz začala vzdychať a šukať moju tvár a jazyk. Nikdy som nevidela ženu striekať, no keď Toffee nad mojimi perami vymrzla, moje ústa zalial sladký sirup. Po chvíľke sa postavila a otočila sa. Tentokrát sa na mňa položila celým telom. Pritiahla si moje kolená a zaborila svoju copatú hlavu medzi stehná. Vzhľadom na jej výšku mi sedela na hrudi a ja som videla maximálne jej pulzujúce otvory. Poriadne sa do toho oprela. Najskôr ma celú očistila jazykom a potom sa pustila do práce aj rukami. Najskôr len pár prstov, ale o chvíľu som sa cítila, ako keby do mňa dala celú ruku. A keď potom pridala najskôr dva a potom tri mokré prsty do zadnej dierky, už som to nevydržala a urobila sa znovu…

Chvíľu na mne len ležala, ale potom sa zdvihla a znovu mi olízala tvár.
“Mňam. Máš talent.” A odišla nahá na balkón. Tiež som sa skúsila postaviť, no nohy som mala zo želatíny. Santa ma chytil.
“Bol na vás nádherný pohľad. Toffee takto naladenú len tak nevídať. Myslím, že ťa má rada.”
Nezmohla som sa na odpoveď. V hrdle som mala ako na Sahare. Dopotácala som sa aspoň k večne plnej fľaši likéru a poriadne som sa napila. Tridsať percent etanolu si spálilo cestu do žalúdka, ale bolo mi lepšie. Tak takto skončil tento večer.
Ale keď som sa otočila, zistila som, že sa mýlim. Santa tentokrát ležal natiahnutý na pohovke a pod znovu stoporeným vtákom sa na jeho guliach činila hlava elfky. Mávla na mňa: ”Tak poď! Ešte nás čaká finále a nemáme na to celú noc!”
Veď už muselo byť nad ránom. No po pohľade na hodiny som pochopila, že stoja, pretože stále neboli ani dve. No dobre. Ako chcú. Ale potom mi došlo, že zostáva pretiahnuť už len jeden telesný otvor a pri pohľade na obušok, s ktorým sa hrala Santova Karamelka som mala len veľmi malú dušičku.
“Ako?”
“Neboj sa. Ako budeš chcieť.”
Moja vagína už aj tak plávala vo vlastnej šťave, takže toho som sa nebála. Claus mi podal ruku, pozrel sa mi do očí a pomohol mi vysadnúť si. Len dostať ho do mojej kundičky bolo logistické cvičenie. Ale ten nádherný pocit dokonalej, správnej, plnosti nebolo možné si nijako spliesť. Tento vták bol presne v tom správnom hniezde. A tak som začala tancovať. Moje ruky si našli cestu na jeho hruď. Jeho ruky si užívali moje prsia. Ruky elfky som pocítila na mojom chrbte. Jemne ma tlačila dole, tak som poslúchla. Už len zo zvedavosti, čo sa bude diať ďalej, som sa poslušne položila na mužnú hruď podo mnou. Moja stále červená riťka ale stále krúžila, keď sa do nej zarylo dvadsať dlhých nechtov. Medzi roztiahnutými polkami som ucítila mrštný jazyk. Tá mrcha ho strčila dokonca až do mňa! Tak predsa. Ale pána ihličku by som mala zvládnuť. Ako som si myslela, jazyk vystriedali klzké prsty, ktoré ma namazali a pripravili. Prsty vystriedal tlak Nutovho žaluďa. Po chvíľke sústredenia som pustila prvý penis do mojej zadnej dierky. Nikdy som to ani neskúšala a chvíľku mne, Clausovi aj subinkovi za mnou trvalo, kým sme dosiahli harmónie. Existovali pre mňa len dva piesty. No keď som náhodou trochu zdvihla hlavu, videla som Toffee opretú o stenu s nohami do praku a prstami v oboch dierkach. Pozerala sa na mňa a usmievala sa.
Prvý pochopiteľne skončil Nut, ktorý sa ako jediný z trojice mohol ako tak volne hýbať. No príliv jeho tepla do mojich vnútorností spustil moju lavínu. Tretia tsunami bola na obzore.

Myslím, že keď som sa dostala zo sendviča, nebola som schopná slova. Len som ležala v mohutnom náručí a užívala si objatie riadneho chlapa.
A tak muselo prísť posledné pohladenie. Posledný vzdušný bozk cez rameno Toffee, keď len v blúzke a kozačkách hnala pred sebou do saní stále holého Nuta. Zostali sme už len dvaja. Obaja nahí. Len som nemo sedela na gauči s prihlúplym výrazom. Elfovia už dávno upratali oblečenie.
Santa sa ku mne sklonil a do ucha mi zašeptal: ”Hou Hou, šťastné a veselé, Barbie.”
Posledný úsmev. Už si len prehodil červené sako cez holé rameno a nasadil na hlavu čiapku s brmbolcom. Posledný pohľad na úžasný, ako broskyňa šťavnatý zadok toho hajzla v balkónových dverách. Hajzla. Pretože zobral so sebou môj posledný chľast.
Takže takto vyzerajú Vianoce made in JúEsEj.

34°08' severnej šírky, 118°07' západnej dĺžky, päťsto metrov nadmorskej výšky
Tak to bolo nečakane silné.
“Bude to v poriadku. Môžem sa napiť, pane?”
“Čo tu máme ďalej, Toffee?”
“Ďalší smutný prípad, pane.”
“Ale.”
“Je to chlap, pane.”
“Aha. Máme zložku, Toffee?”
“Samozrejme, pane. Nut, podaj mi zložku 3408404! Nut! Do pekla. Zotri si z tej prisprostastej tváre ten neprítomný úsmev a podaj mi tú zložku! Áno tú. S nápisom Brent.”
“Ale, ale, Toffee. Toto vypadá ako niečo pre teba.”
“Po tomto zážitku som si už nie tak úplne istá. Ale máte pravdu. Mohlo by to priniesť isté citové uvoľnenie, pane.”
“Sme adekvátne vybavení, Toffee?”
“Áno, pane. Latexové uniformy, povrazy, putá, bičíky, celú sadu pripínacích penisov máme pripravenú. Chvostík a obojok s vodidlom pre otroka. Všetko pripravené.”
“Lubrikant, Toffee?”
“Štandardná výbava, pane. S vôňou perníka, ihličia a kapsaicínom.”
“Dobrý výber, Toffee. Vráť mi tu fľašu. Ten likér je nečakane príjemný.”
“Ďakujem. Na zdravie, pane!”
“Ďakujem, Toffee. A dúfam, že máš pravdu. Čo ty?”
“Uvažujem, že zmením príchuť, pane.”
“Už aj tak máš dosť grádov, Toffee.”
“Nemala by som obavy, pane. Barbie vyzerala, že vie, čo má na budúci rok napísať Santovi.”
“Dúfam, že tentokrát s korektorom, Toffee.”
“Ale pane, kde by potom bolo to kúzlo.”

Veľmi. Veľmi ďakujem mojej úžasnej manželke za inšpiráciu a uvoľnenie. Pretože s pravou rukou stále v trenírkach sa predsa len píše oveľa pomalšie.
A rovnaká vďaka skvelému nicku 901 za beta čítanie, nápady, drsnú kritiku, ktorá, dúfam, vyleštila výsledný text. A hlavne za neuveriteľnú trpezlivosť s mojím ľavopisom.

Budem sa tešiť z každého komentára. Pochopiteľne, najviac z vašich pocitov a konštruktívnej kritiky.a