Kocka – súťažná

8 gen 2021 · 4,045 views yeliglans

Posledný rok na strednej sme išli v januári na školskú lyžovačku. Na izbe sme boli štyri. Ja a moje naj kamarátky Pavla, Miša a Erika. Všetky sme už mali chlapcov, ale učitelia nás poriadne strážili. Okrem nejakých tých bozkov na kopci a v jedálni sme sa na nič nezmohli. Štvrtý večer nás Pavla prekvapila svojim nápadom. Po večierke vytiahla človeče nezlob se. Všetky sme na ňu pozerali, či jej už nešibe ale povedala, že toto nie je obyčajné človeče nezlob se. Postavila hraciu plochu a panáčikov. Každej pridelila farbu a začala hrať. Žiadne špecialne pravidlá ani vychytávky nám nepovedala. Po piatich minútach nás to prestávalo baviť. Erika už chcela ísť spať. Pavla ju ale prehovorila, nech ešte vydrží, že čoskoro sa to zmení.
Zmena nastala keď Miša prišla na políčko kde stál Erikin panáčik a chcela ho vyhodiť. Pavla ju zastavila a podala jej ďalšiu kocku, ktorú mala doteraz vo vrecku. Nebola to bežná kocka, bol to dvanástisten a miesto čísiel mal obrázky. Kým sme my hľadeli na kocku Pavla stala a vybrala niečo z tašky. „ Tak hoď.“ Miša hodila a my sme pozerali čo padne. Pavla zobrala kocku a prezrela si obrázok a následne nám ho všetkým ukázala. „Tak tu máme prvý úkol. Miša vylíže Eriku. Ak tak neurobí, tak to bude jej panáčik čo sa vráti na štart.“ Všetky sme na ňu pozerali či to myslí vážne". Čo tak pozeráte, vravela som, že to nebude detská hra.“ Miša aj Erika sa tvárili rozpačito, ale Pavla ich hecovala a ja som sa pridala. Erika napokon vyhrnula nočnú košeľu a sadla si na kraj postele. Ukázala nám svojho bobra a ja som zatlieskala. Miša trochu nesmelo si kľakla před Eriku a začala jej opatrne lízať pysky. O minútu to Pavla ukončila a pokračovalo sa ďalej. Erika si moc toho neužila, ale bol to pre nás tri všetky šok. Čo sa v najbližších minútach malo zmeniť. „A čo tie ostatné obrázky, jako chceš aby sme robili toto?“ ukázala Erike obrázok súlože. „Na to tu mám toto.“ vytiahla Pavla na stôl věc ktorú mala na klíne pod stolom. Bol to umelý penis pripevnený na šnúrkach. „Ešte nejaké otázky?“
Všetky sme hrali ďalej, ale stratégia sa zmenila. Doteraz sme sa v rámci kamarátstva snažili vyhýbať tomu aby sme museli jedna druhej vyhodiť panáčikov. Teraz sme sa snažili ich vyhodiť čo najviac. Ďalšou na rade bola Pavla, ktorej panáčika mala vyhodiť Miša. Hneď zobrala druhú kocku a hodila. Obrázok ukazoval polohu na koníčka. „A ktorá bude akože chlap?“ „Chlap bude vždy tá čo vyhadzuje.“ a podala jej penis. Miša si stiahla pyžamové gate a nasadila si aj s mojou pomocou umelý penis. Pavla vytiahla z tašky ešte lubrikant. Miša už ležala na svojej posteli a prstom lákala Pavlu k sebe. Tá si vyzliekla pyžamo a nahá si kľakla na posteľ. Najprv naniesla trochu lubrikantu na umelý penis a potom aj medzi svoje pysky. Keď si strkala pomaly penis medzi pysky do svojej dierky, zašla som s prstami medzi nohy a hladila si svoju buchtičku. Pavla si to všimla a rázne mi to zatrhla. „Ak niečo chceš. Musíš s niekym.“ Pavla si nasadla na umelý penis a začala rajtovať. Miša ju držala za boky. Keď už bolo vidieť, že si to Pavla užíva, tak Erika povedala „dosť, pokračujeme.“ Pavla nebola narazená na penise ani minútu. Škaredo pozrela na Eriku, ale ja som sa tiež pridala. „Prvoradé je hádzanie kockou, svoju úlohu ste splnili.“ vrátila som Pavlinho panáčika na štart a pokračovali sme v hádzaní. Konečne sa aj mne pošťastilo. Erika mi išla vyhodiť panáčika. Hodila druhou kockou a ja som sa natešene vyskočila zo stoličky. Pavla to stručne okomentovala a pomohla Erike si nasadiť umelý penis. Aj ja som si dala dole celé pyžamo a oprela sa rukami o stôl. Odzadu to mám najradšej. Mierne som dala nohy od seba strčila si prst medzi pysky. Pavla mi ponúkla lubrikant, ale ten už nebol třeba. Erika si stúpla za mňa poľahky do mňa vošla. Po toľkých dňoch som sa cítila jako alkoholik, čo sa vrátil z liečenia a hneď si otvoril fľašku. Pavla ale rovnako nenechala nás aby sme si to užili.
A tak to išlo asi hodinu. Striedavo sme si jedna druhej robili dobre. Vždy sme sa akurát tak vydráždili a už sa muselo končiť a znova hrať. Keď každej ostal už len jeden panáčik vonku z domčeka Pavla povedala čo nastane potom. „Tá čo vyhrá, získa neobmedzený čas na uspokojenie od porazených. Sama si určí čo, kto a ako jej poslúži.“ to samozrejme znovu zmenilo stratégiu. Doteraz išlo o to čo najviac vyhadzovať, a čo najviac byť vyhadzovaná, teraz zas vyhrať. Ako to tak býva, ostalo to na tom, ktorej prvej padne to správne číslo. Žiaľ nebola som to ja, ale Pavla.
Pavla najprv rozhodla, že sa hra uprace. Potom Erike nasadila umelý penis a z tašky vytiahla ešte jeden menší vybrátor. Mne nakázala aby som Eriku poriadne vyfajčila a ako sa na nás pozerala, tak ju Miša lízala a obšťastňovala malým vibrátorom. Potom si zobrala kocku a hodila. Prvá padla misionárska poloha. A tak Erika zaľahla Pavlu a začala ju šukať. Aby sme tam len tak nestáli, tak som sa pritisla k Miše a začala ju bozkávať. Miša stále držala malý vibrátor a teraz sme sa oň obe treli svojimi telami. Pavla opäť hodila kockou a zmenila polohu. Po piatich minútach Erika už nevládala a tak som ju vystriedala ja. Najprv na koníčkovi, a potom aj odzadu ležmo. Potom prišla na rad Miša a ja som sa mohla venovať Erike. Bolo po pol noci, Keď sa zrazu otvorili dvere a dnu vstúpila učiteľka Katka. Erika aj Miša sedeli na stoličkách, ja som kľačala před a lízala Eriku. Pavla sedela na Miše a pekne sa nabodávala. Všetky sme okamžite stuhli.
„Čo to k čertu robíte?“ pozerala na nás v nemom úžase. Pavla sa spametala ako prvá a vstala z Miši. „Nechcete sa k nám pridať?“