Análek

30 gen 2021 · 2,405 views mark_x

Vím, že ji to dlouho přitahovalo. Jako všechno nepoznané, byl anální sex, opředen tajemstvím, očekáváním a strachem.

Zkoušela menší rozměry kolíků, a doufala, že se dírka natrénuje a jednou to půjde samo.
Milenci, se kterými to zkoušela, příliš spěchali. Snaha narvat do stažené řiťky, z pohledu velikostních poměrů, obrovského ptáka, se míjela účinkem. Bolest a frustrace.

Touha zůstávala nenaplněná, stejně jako trojka nebo červený kód při BDSM hrátkách. Nikdy k tomu nedošlo.

Focení, pro ni byl pocit, že žije. Cítila se žádoucí, milovala nahotu a očekávání, kde až může příběh zajít. Nesmělí, egoističtí, plaší takový byli muži za kamerou. Nejlépe se jí pracovalo s těmi, kteří věděli, co chtějí. Dostávala jasné příkazy, které ochotně poslouchala. Když pak po ní chtěl ukázat kundu, ochotně roztáhla nohy a ukázala svoji krásku, často již vydatně vlhkou.

Toho posledního, zaujala jiná jeskyňka rozkoše. Zcela bez ostychu si naslinil prst, a přejel jí po anální dírce. Zavrtěla se napůl odmítavě a napůl s očekáváním. Znala ho, nefotili spolu poprvé a pokaždé, překročili nějakou hranici. Chce ale nyní překročit tu nejstřeženější?

Ukázalo se, že konečně našla skutečného mistra. Laskal ji, pomalu kroužil prstíkem po tmavém okraji řiťky, vydatně promazaným gelem. Začínal jen konečkem prstu, pak přidával. Užívala si každou vteřinu, kdy ji lízal a střídavě zasouval prst do análku. Nezapomněl ani na mokrou kundu. Ležela na zádech, s rukama přivázanýma k posteli.

Topila se v rozkoši, sem tam ji šlehl bičem, bolest a rozkoš, rozkoš a … Zabolelo jí to v prdeli, co to je? Jako v jiném světě, skoro se jí udělala před očima tma. Ucítila ho uvnitř sebe. Zajel jí svým ocasem hluboko do análu. Ta bolest bylo překonání druhé hráze, která povoluje neochotně a o trochu později. Zůstal tak, nehýbal se. Nechával prdelku ať si zvykne. Nebyl nedočkavý.

Nevěděla, jak má reagovat, napřed se jí dírka stáhla, zabolelo to, pak se uvolnila a cítila, jak se začíná jeho penis jemně pohybovat. Rozkoš znovu nabývala rozměr. Dostatek lubrikantu a postupně roztažená prdelka, začínala vnímat svou naplněnost. Dráždění kundy z druhé strany, zvláštní tlak, tření na vchodu prdelky. Zajížděl, kroužil, šukal ji do análu. Udělala se téměř hned, rukou si honila klitoris, ležel na ní, přirážela, co ji síla stačila. Snila o tom, ale nedokázala si představit, že to může být až tak úžasné. Měla pocit, že se jí dírka roztáhla do nekonečného rozměru. Klouzal hladce sem a tam.

Když pak vystříkl své horké semeno hluboko do její prdelky, udělala se znovu s pocitem, že tohle je poslední sekunda existence vesmíru. Země se otřásla a ona ztratila své anální panenství, konečně.