V opojení

10 mar 2021 · 2,093 views Zrzka13

Seděli v kruhu u ohně, tváře jim ozařovaly plameny, zatímco nad hlavami zářil tenký srpek měsíce. Pozorovala ho se zatajeným dechem. Hovořil s muži a sotva si jí mohl všimnout, vždyť se tak bavili, zpívali a popíjeli medovinu z rohů. Neunikl jí jediný jeho pohyb. V rozhalené košili, se stříbrnou vlčí kožešinou nedbale přehozenou přes ramena, ji fascinoval. Na okamžik si představila, jaké by bylo skrýt se v jeho náručí před nočním chladem, který se k ní postupně prodíral přes vlněný pléd. Když znovu vzhlédla přes plameny, nebyl tam. Většina lidí se postupně rozprchla do svých stanů. Ona si chtěla ještě chvíli hřát zkřehlé prsty, než se také odebere k spánku.

Položil jí ruce na ramena a u ucha ucítila jeho dech. Zeptal se, zda by nechtěla jít s ním. Nejdříve se lekla. Nečekala, že by se mohl vrátit. Že by si všiml jejího pohledu? Zaváhala. V jeho očích zůstávala výzva. Oheň dohasínal. Pevně jí stiskl dlaň a pomohl jí vstát. Neušlo mu, že se klepe zimou, ale už nic neříkal. Vedl ji ke svému stanu.

Uvnitř bylo teplo a na zemi spousta kožešin. Na několika místech stály nádoby se žhnoucími uhlíky, které ohřívaly chladný noční vzduch. Usadil ji na lůžko vystlané jemným ovčím rounem s políbil ji. Stále byla jako omráčená. Nalil dva poháry zlatavé tekutiny a jeden jí podal, prý že ji to určitě zahřeje. Medovina byla sladká a kořeněná, chutnala skořicí a hřebíčkem, a přinášela teplo i uvolnění do všech svalů jejího těla.

Přisedl si k ní a znovu jí vtiskl polibek. Tentokrát jej opětovala. A zatímco si vychutnávali doteky rtů, svlékl z ní pléd a rozšněroval šaty. Nebránila se. Zimomřivost byla pryč, a její tělo křičelo touhou po jeho blízkosti. Ještě chvíli bojoval s posledními zbytky jejího oděvu, než si ji mohl prohlédnout v celé její kráse, světlo svíček propůjčovalo jejím křivkám vzhled bohyně. Ne, ona skutečně byla tak nádherná, proč jen si toho nikdy dříve nevšiml?

Chopil se poháru a sám se napil. Když zpozoroval její upřený pohled, takový, jakým ho vlastně hypnotizovala celý večer, usrkl ještě jednou. Ale místo aby nápoj polkl, přiblížil se k jejím rtům a skrze své ji nechal také ochutnat. Sála tekutinu z jeho úst až do poslední kapky. To ho vzrušilo ještě víc než samotná blízkost jejího nádherného těla.

Nalil do poháru z jiné lahve a nabídl jí, aby tentokrát ochutnala jako první. Napila se dlouze, jako by mu nechtěla nechat ani trochu. Chvíli tu hořkou bylinnou chuť převalovala na jazyku, než malinko polkla. Věděla, že ji pozoruje stejně upřeně, jako ona před chvílí jeho. Malinko se nadzvedla, ale nepřiblížila se až k němu. Její pohled byl vyzývavý, když jí z rtů pomalu stékal pramínek medoviny, kanoucí na prsa a ženoucí se k jejímu klínu. Neváhal a slíbal z ní každou kapku, o kterou se podělila. A když jazykem přejížděl po jejím bříšku, nemohl už přestat. Líbal ji dál, i když chuť medoviny dávno zmizela. Chtěl ochutnat víc…

Stálo ji to mnoho přemáhání, než ho od sebe opatrně odstrčila. Teď to byla ona, kdo nalil další pohár. Smočil v něm prst a dotkl se jejích rtů. Něžně jej olízla špičkou jazyka, a potom znovu. Zopakovala ten pohyb ještě několikrát, až mu celý prst objemula ústy a sála, jako by z něj mohla dostat ještě více té sladce medové chuti. Přivřela při tom oči, jako by jí to skýtalo nečekanou rozkoš. Vzrušení jej naprosto ovládlo. Vtiskl ji do kožešin a začal jí líbat na prsou. Jazykem si pohrával s její bradavkou, aby jí oplatil stejně to, co dělala ona s jeho prsty.

Nechtěla zůstat jen u toho. Prohnula se tak, aby se mohla otočit i k jiným částem jeho těla. Musela ocenit, jak mu mezitím přirození nateklo krví a ztvrdlo. Chtěla ochutnat i jeho. Dotkla se ho jazykem na špičce, skoro neznatelně, a přesto to v něm vyvolalo vlnu rozkoše, ve které vzdychl.

To jí nemohl nechat jen tak. I on se ústy přitiskl k jejímu klínu a vrátil jí tu provokaci letmým polibkem. Bylo to jako hra kočky s myší, kde ani jeden neví, kdo je kdo. A oba toužili ochutnat, a vychutnat si sladkou odměnu. Netrvalo dlouho, a jejich ústa se věnovala už jen a jen rozkoši toho druhého. Polibky nebraly konce, a když se přidaly i doteky prstů, bylo jen otázkou okamžiku, kdy se oba začnou svíjet v slastné křeči orgasmu. A ona si jej bude moci vychutnat do poslední kapky.