Kam čert nemôže,pošle sekretárku (súťaž)

14 mar 2021 · 3,295 views RadiSaHrame-On

Mrzute hľadím na obrazovku. Bože, ako len nenávidím svoju prácu! Aj by som sa posťažoval, ale ľudia si aj tak myslia, že to robím, len aby som sa mohol vyťahovať. Ešte aj tú Zuzanu mi závidia.

Nepopieram, moja dočasná sekretárka je kus. Aj teraz mi nechtiac oči odbehli od Excelu k jej dlhým nohám vystrčeným z krátkej sukne. Silou vôle sa ich snažím vrátiť späť k číslam. Trojky. To nie je číslo na mojej obrazovke, ale veľkosť toho, čo napína jej blúzku. Čert mi ju bol dlžný aj s jej kozami.

Už sa teším na to, keď budem mať pri sebe späť Helenu s dvadsiatimi rokmi praxe a prsiami neurčitej veľkosti. Teraz je niekoľko týždňov na PN so svojím synom. Chvíľu som si myslel, že to zvládnem aj sám, ale ja jednoducho potrebujeme niekoho k ruke. A tak mám miesto Heleny túto pipinku z recepcie. Ešte aj plat jej zvýšili kým je u mňa.

Dovolím si ešte jeden pohľad na jej nohy a opäť sa ponorím do čísel. Zazvoní telefón. Tak ako vždy, nechá ho najprv tri krát zazvoniť a potom zdvihne. Tie tri zazvonenia vytáčajú ako máločo. Nikdy nie dve a ani nie štyri. Vždy tri. Zase tie trojky.

Ešte aj ten hlas má sexi. Asi by fakt potrebovala sedieť vo vlastnej miestnosti, ale teraz to nie je možné, kancelárie sú pozatvárané pre korónu. Sledujem ako jej červené pery vyslovujú jednotlivé slová. Slovo za slovom ako bozk za bozkom. Zoberie ceruzku, čosi poznačí na kus papiera. Nechá si ju v ruke a zamyslene si ňou prechádza pomedzi pery vyformované zručným chirurgom. Hlavou mi prebehne otázka, čo všetko si ešte dala vylepšiť, a či sa dáva silikón aj tam dole. Z úvah ma vytrhne erekcia.

Stojí mi tak, že to až bolí. Rozhodnem sa dať si pauzu. Na svoj monitor vidím len ja, tak len skontrolujem, či je vypnutý zvuk a prejdem na Pornhub. Inšpirovaný celodenným pohľadom na Zuzanu vyberiem kategóriu „Big tits“. Zaujme ma hneď prvé video – „Secretary teases her boss“. Rozum mi síce vraví, že práve na toto by som klikať nemal, ale vták mi velí ináč.

Netrvá dlho a na mojej obrazovke sekretárka, nie nepodobná tej mojej, fajčí svojho šéfa. Aj napriek vypnutému zvuku úplne počujem čvachtavé zvuky keď si vtáka zaráža až do hrdla a po ceste von z neho vytrháva sliny a necháva ich tiecť na svoje kozy. To čo naopak nepočujem, je Zuzana. Stojí vedľa mňa s akýmsi papierom. V panike rýchlo vypínam porno, ale ono to asi aj tak nemá veľký zmysel.

„Potrebujem Váš podpis na tie veci zo včera“, povie ako keby sa práve nič nestalo. Nie som si celkom istý, aké sú to reporty, ale nemám pocit, že toto je chvíľa, keď chcem klásť zbytočné otázky. Položí papiere na stôl a prstom s gélovým lakom mi ukazuje miesta na podpis. Zručne ich pozbiera a po ceste k svojmu stolu mi poskytne pohľad na zadok v obtiahnutej sukni.

Pustím sa do práce. Deň ubieha ako každý iný, prerušený len občasnými tromi zazvoneniami, zvodným hlasom Zuzany. Nezdá sa, že by bolo dnes niečo iné ako inokedy. Neviem, čím som si to zaslúžil, ale vyzerá to, že som predsa len bol dostatočne rýchly.

„Ja by som to spravila“, vytrhne ma zo zamyslenia.
„Čo?“
„To čo bolo na tom videu. Ja sa už nechcem vrátiť na recepciu.“

Chvíľku mi trvá, kým spracujem čo som práve počul. Stojí priamo predo mnou, oči ako laň, nohy až nebesiam a samozrejme, trojky na obzore. Neviem, čo mám na to povedať. Moje mlčanie si vyloží po svojom, rozopne si blúzku, preloží ju na polovicu a položí na stôl. V čipkovanej podprsenke vyzerá ešte lepšie. Teraz by som už asi mal niečo povedať, ale tento fakt si radšej nechám pre seba. Posmelená mojim tichom si povytiahne sukňu až je jej vidno nohavičky. Ako dieťa som sa zajakával a myslím, že ak sa teraz pokúsim zo seba dostať akékoľvek slová, tak sa znovu začnem. Ale musím.

„Zuzana, to fakt nie je treba“, zmáham sa na nepresvedčivý odpor.
„Ale ja to spravím rada. Mne ste sa vždy páčili. A myslím, že aj ja sa páčim vám“, pokračuje v protiútoku.
Toto nemá zmysel popierať, ale skúsim to ešte raz. „No, áno, ale to by nebolo vhodné, predsa len som už starší, mohol by som ti byť otcom.“
„Mňa vždy priťahovali zrelí muži“, kontruje mi z voleja. Kľakne si predo mňa a položí ruky na moje stehná. Prejde nimi až k môjmu opasku.
„Ale ja som ženatý“, vyťahujem svoju poslednú súvislú myšlienku.
„To nevadí, veď to bude len medzi nami“, zostrelí môj argument, zatiaľ čo mi rozopína nohavice, a bez váhania začne fajčiť.

Stará múdrosť vraví „Nikdy sa nehádaj zo ženou ktorá má v ústach tvojho vtáka“. Kapitulujem a užívam si čo sa práve deje. Výčitky prídu neskôr. Fajčilo ma už viac žien, ale toto je úplne iný level. Prvý krát v živote mám pocit, že mi to robí žena, ktorá po tom zúfalo túži. Ako keby mi čítala myšlienky, zacítim ako začne jazdiť svojím rozkrokom na mojej nohe a ja cítim ako tečie aj cez nohavičky.

Nesnažím sa oddialiť svoj orgazmus. Je mi jasné, že toto nie je posledná fajka od Zuzany. Niekoho nového na recepciu si istotne nájdu. Ako keby chcela našu dohodu spečatiť, v poslednej chvíli vytiahne môj poskakujúci úd zo svojich úst a niekoľko mohutných dávok bieleho semena podpíše jej opálené kozy. Mohol tento deň dopadnúť lepšie? Nemohol!

O vrtkavosti šťastia sa presvedčím, keď si všimnem ako sa otvárajú dvere do pracovne a vzápätí aj šokovaný pohľad manželky. Debilná koróna! POSRATÝ HOMOFFICE!

Mohol ten deň dopadnúť horšie? Nemohol...