Hrozně nadržený...

Jednou mi napsal:
Ahoj, už chvilku sleduju tvůj profil a chtěl bych se zeptat jestli by se nešlo u tebe objednat? Moc rád bych se zastavil. Abych řekl pravdu s muži moc zkušenost nemám jen jednou mě jeden pán masíroval a zničeho nic mi nacpal svého ptáka do mých úst. Od té doby jsme se už nikdy neskontaktovali ale chci masáž znovu. Když sleduji ty Vaše alba a videa moc bych se za Vámi chtěl zastavit...
Ty Vaše fotky jsou neskutečné, já bych chtěl ať mě namasírujete a uvolníte mě. Abych se nemusel stydět a odpočinout si u Vás.Měl jsem tolik práce, že jsem nestříkal ani nevím jak dlouho.Opravdu to moc chci a moc Vás prosím, je to i částečná pomoc pro mě.Já potom asi budu jezdit častěji jestli Vám nebude vadit se o mě starat.Moc Vám už se teď chvěju vzrušením.Chtěl bych, ať mě uvolnilte, polijete olejem a masírujete, jste nahý a občas se mě dotknete penisem, někdy ho mám i u hlavy a přivonim k němu.Něžně mi rukou masírujete koule a péro strašně ztvrdne.Začnete mě něžně honit a druhou rukou masírovat koule.

Po setkání:
Bylo to moc fajn. Děkuji.

Za tři týdny:
Ahoj, nevystříkal bys mě zítra prosím? Jen bych chtěl asi i svázat ruce abych byl plně v tvé moci, minule jak jsi mi to dělal se mi točila hlava a byl jsem celý horký.Prosím potřeboval bych uvolnit. Jsem pod obrovským tlakem a škube mi v něm hrozně. Udělal bys mě prosím?



9 459 wyświetleń 13.4.2020 10:37
219 użytkowników lubi to
Lubię to