Odhaleni na druhou

Ahoj certici, spousta z vas se me pta, kdy uz zverejnim dalsi galerii. Puvodne jsem si chtela dat delsi pauzu, ale ten neutuchajici zajem me presvedcil a dnes tedy v pokracovani me predchozi galerie odhalim, co skryvam nejen pod trickem, ale sundam si take kalhotky, vystrcim na vas svuj zadecek a hezky roztahnu nozicky. Doufam, ze se to bude libit. To by to ale nebyl Andilek, aby vam nedal neco navic: ve vasich dopisech se me take casto ptate, co mam rada pri milovani. Rada se vam odhalim i timto zpusobem a moc rada bych, kdybyste si to, co budu popisovat, predstavovali.
Cesta domu
Prave se vracel tramvaji z letiste ze sluzeni cesty do Italie domu. V Italii byl 14 dni na obchodnim setkani, kde se to jenom hemzilo nadhernymi asistentkami s hlubokymi vystrihy a vyzyvavymi pohledy. Pro nej vsak jako by ani neexistovali. Vedel, ze doma na nej ceka neco, co nema konkurenci. Predstavil si ji - zazrak prirody, nadherna stihla postava, krasne dlouhe nohy, dokonale boky, bozska ohromna ale pevna nadra straslive kontrastujici s tou nevinne detskou tvari, kazdy detail jejiho tela byl dokonaly ale celek byl fascinujici. Uz se nemohl dockat, az za nim zaklapnou dvere jejich maleho bytu. Jeste ale preckat par minut v tramvaji a nekolik bloku potemnelym sidlistem. Venku bylo tesne po soumraku a zrovna zacinala silna letni boure. Konecne, z tramvajoveho reproduktoru se ozvalo "Zastavka Beloruska, konecna stanice". Vyskocil ven do deste a uhanel proti proudu vody valicimu se po chodniku. Kdyz dorazil do jejich baraku, byl promoceny skrz asi desetkrat. Premyslel, jestli to prezil jeho dar pro ni, ktery mel v batohu (koupil ji nadherny rucne malovany hedvabny satek s motivy motylu a kvetu). Ted to, ale zjistovat nechtel, zabouchl za sebou dvere, zul boty a vydal se do obyvaku, kde slysel pusteny televizor. Nasel ji spici v zupanu na gauci - ani se nedivil, po dlouhe smene a u nudne telenovely nejde neusnout. Chvili sledoval, jak nezne dycha, nez si uvedomil, ze z nej tecou potucky vody. "Budu si muset dat poradnou sprchu" pomyslel si, vypnul televizi a zmizel v koupelne.
Sprcha
Uzival si te teple vody dopadajici na jeho prochladle telo. Kdyz se vsude dokonale vymydlil a osprchoval, vylezl ze sprchy a zacal se osusovat rucnikem. Zrovna, kdyz byl u sve chlouby, otevreli se dvere koupelny a vesla ona: "Ahoj Lasko, jaktoze jsi me nevzbudil? Cekala jsem na tebe a usnula jsem." "Ahoj, tak krasne jsi spala, nechtel jsem te budit" odvetil a dlouze ji objal. "Jak bylo v Italii?" zeptala se. "Znas to, samy zensky, prace zadna ;-)" poskadlil ji. - "Tak zensky jo? Myslela jsem, ze pujdem spolu do sprchy, ale kdyz uz jsi tam byl a navic mas zenskych urcite dost, nebudu te unavovat" rekla mu naoko vycitave - "Lasko, vzdyt vis, ze myslim jen na tebe a sprcha s tebou je pro me ta nejkrasneji vec, jaka by me mohla za posledni tyden potkat" snazil se on zachranit situaci. "Takze chces umyt svoji holcicku?" zeptala se nevinne. "Ach, a jak" rychle zareagoval. Shodila ze sebe zupan a ukazala se pred nim uplne naha. Videl ji tak aspon po tisici, ale pokazde si pripadal jako panic, ktery poprve vidi nahou zenu. Nekolik vterin ji hltal pohledem a nemohl uverit te krase. Citil jak mu jeho prirozeni nezadrzitelne tvrdne. Ona si toho samozrejme vsimla a jen prohodila: "Vidim, ze chlapecek byl verny". Lisacky se otrela bokem o jeho trcici penis a vklouzla do sprchy. On nevahal, vklouzl za ni a zacal omyvat jeji telo. Kazda krivka jejiho tela byla laskana jeho prsty. Obzvlaste si vychutnaval ta plna nadra s obrovskymi bradavkami, ktere tvrdly pod jeho doteky az pripominaly vlasske orechy. "Panovi se libi moje kozicky?" zeptala se ho vzrusene. "Neznam nic dokonalejsiho!" odvetil a myslel to smrtelne vazne. Rychle ji domyl, protoze vedel, ze kdyz mu rika "Pane", je moc vzrusena a chce byt zboznovana. Kdyz ji utiral, jeho penis neustale stal jako svicka a ona se o nej sem tam jakoby nahodou otrela zadeckem, ale on vedel, ze pokud vydrzi na to nereagovat, bude odmenen. Kdyz vychazeli z koupelny, malem zakopli o jeho batoh a on si vzpomnel na darek: "Bez do obyvaku a bud hodna holcicka, dostanes darek." Vyndal z batohu satek, ktery prezil bez ujmy lijak a pospichal za ni.
Zlobiva holcicka
V obyvaku byla na stole rozsvicena svicka a jeho zena lezela na boku na pohovce. Ve svitu svicky vypadala jako bohyne lasky a plodnosti dohromady. Dal ji svuj dar a jeho zena navrhla: "Chci abys mi s nim zavazal oci!" Bylo to pro nej nejkrasnejsi "dekuji" jake mohl slyset. Kdyz ji zavazal oci jeho zena prekrizila ruce nad hlavou a provinilym hlaskem rekla: "Holcicka moc zlobila, potrebovala by potrestat." Pochopil o co ji jde, dosel pro kravatu, svazal ji ruce a prikazal: "Lehni si na brisko a vystrc zadecek, dostanes nabacano!" Poslusne na nej vystrcila svoji dokonalou prdelku a on si nekolik okamziku vychutnaval ty tvary, hladil ji a citil, jak se pritom sviji. Pak ji nahle nekolikrat placnul. S kazdym plesknutim silne vzdychla a zacala se svijet jeste vic. Videl, ze je opravdu vzrusena, ale bezmocna zaroven, rozhodl se proto, ze jeji utrpeni jeste prodlouzi. Rychle si odskocil do kuchyne pro studene jahody a v troube roztavil syr. Vratil se a oznamil ji, ze se ted naji. Ona lezela na zadech a jeji telo se stale chvelo ocekavanim a vzrusenim. Umistil ji necekane do pupiku studenou jahodu. Prohla se do oblouku a zastenala. Polozil ji na bradavky dva kusy tepleho syra a leknutim ze sebe vydala dlouhy vzdech. Chvili si s ni jeste hral jak s dokonalym hudebnim nastrojem az jeji vzdechy zacinaly byt opravdu silne. Najednou pokrcila a roztahla nohy a vzdychla, ze uz to nemuze vydrzet. I ve slabem svitu svicky videl, jak moc ji preteka touhou, neodolal a sjel prsty po jejim kozisku do toho vodopadu. Ta sametova vlhkost v nem vyvolala predstavu divokeho sexu - moc dobre vedel, co jeji kocicka dokaze za silenosti, a jeho penis uz zase pripominal silny stozar. Zacal si prsty hrat s jeji svatyni. Trvalo to jen par vterin a sevrela se divokem orgasmu. Nevydrzel to a hned potom jazykem ochutnal jeji stavicku. Kdyz ji ucitil, musel ji zacit pomalu lizat. Prosila ho, at zrychli, ze se z toho zblazni. Schvalne jeste zpomalil a za nekolik minut malem zbourala svym vykrikem zdi, kdyz prozila dalsi orgasmus. Hned jak se vzpamatovala nekompromisne prohlasila: "Chci se pomstit! Rozvaz me!"
Cesta do Nebe
Poslechl, posadila ho na zidli, svazala mu zezadu ruce a dala satek pres oci. "Tak a ted mi rekni, jak moc jsi nadrzeny?" zeptala se ho. "Podivej se na muj klacek a bude ti to jasny" odvetil. "Hmm, stoji ti jak klada, to mam rada. Ted si budu hrat ja!" prohlasila. Bylo mu jasne, ze v nasledujich minutach se bud zblazni a nebo dostane do nebe. Vzala jeho penis do rukou a zacala mu pomalicku pretahovat predkozku pres nabehly zalud. Citil, jak mu bobtna jeste vic a zacal ji prosit at neblazni, ze mu urcite vybouchne. Odvetila, ze sotva zacala a stiskla mu ho silneji. Citil, jak se pomalu a jiste dostava do raje. Dekoval v duchu bohu, za to ze mu dal zivot a potkal takovou zenu. Ale pak najednou prestala. Nekolik desitek vterin se nic nedelo az se ozvalo: "Mam na nej fakt chut, vypada jak lizatko." Vedel, ze ted uz se opravdu zblazni. Pevne si ho chytla, stahla predkozku a zacala lizat. Vychutnavala si ho jako zmrzlinu. On citil, ze jeho penis se dostal do jine dimenze. Mel pocit, ze jeho zalud je obrovsky jako tenisak a neustale roste, ale byl uplne bezmocny, protoze byl stale privazany k zidli a mel zavazane oci. V tom si ho strcila cely do pusy a zacala sat. Uz nemohl dal. Zacal ji prosit at prestane. To ji ale jen povzbudilo v tom, aby pokracovala jeste par minut. Tesne predtim nez se stihl udelat prestala, strhla mu satek z oci a stoupla si pred nej tak, aby mel primo pred ocima jeji vystavni poprsi a jeho zalud se dotykal jejiho tekouciho rozkroku. Nekolik vterin tak zustala a pak se ho zeptala na co mysli. Odvetil, ze v zivote to nechtel tolik jako ted. Ona jen odpovedela, ze jsou na tom stejne a dosedla na nej. Citil, jak je stazena a vlhka, jak jeji telo hlta jeho penis. Zacala se zvolna pohybovat nahoru a dolu. Videl jen jeji nadherna prsa korunovana nekopromisne vztycenymi bradavkami, jak se pohupuji nahoru a dolu. Jeho penis byl tvrdy jak ocel, ale on mel pocit, ze mu bude nezne rozdrcen a utrzen zaroven. S kazdym jejim pohybem citil, jak se stahuje cim dal tim vic. A pak to prislo, jeji stahy byly tak silne, ze to nevydrzel a zacal strikat. Stenala tak, ze se bal, ze ohluchne. Ale on neprestaval. Byla toho uplne plna. Nevedel, jak dlouho to trvalo, ale kdyz to skoncilo, vedel jedine - ze ona je Andel, ktery mu ukazal Nebe. Vas Andilek
PS: Libilo se ti to?.. Napis mi!

Zarejestruj się
szybko i łatwo w 5 minut
Zarejestruj się
szybko i łatwo w 5 minut
205 264 wyświetlenia 23.7.2005 11:27
1 369 użytkowników lubi to
Lubię to