Fistit či nefistit...

23.9.2016 14:10 · 1 544 wyświetlenia passs

Upozornění: čtení následujícího textu může mít za následek závažné psychické trauma pro heterosexuální muže praktikující výhradně vaginální penetraci penisem v misionářské poloze (tzv. "klasika").

Seděl na nějakém druhu gynekologického křesla, roztažené nohy vysoko na držácích. A možná bych měl spíše napsat "seděla". Krátké tmavé dámské šaty, taková nahoře rozepnutá "malá večerní", odhalená dost velká prsa s kroužky v bradavkách, dlouhé štíhlé nohy, tmavé punčochy s krajkou na podvazku, rozcuchané dlouhé tmavé vlasy. Na druhou stranu, pták, který si honil, byl pěkně velký. Ale na správné identifikaci pohlaví mi v tu chvíli tak moc nezáleželo.

Už jsem ho tam dříve viděl, dokonce v podobné situaci, tedy s nějakým chlapem, který ho zrovna tvrdě mrdal. Ale tentokrát jsem nebyl zaneprázdněn něčím jiným, takže jsem si došel blíž. A začal si hrát s těmi prsy, i on uvítal více zábavy. Na omak pěkná prsa, plná, na silikon to vůbec nevypadalo. Zvláště mne zaujal ten piercing. Moje tahání a kroucení si vyloženě užíval. Chlap co ho mrdal se zrovna udělal, poplácal ho ještě po po koulích a spokojeně se odvalil. Takže pole bylo volné.

Co s načatým večerem mi pak trochu vyřešil.

"Vyfisti mě." "Moc bych to chtěla".

Takže i "její" pocit o pohlaví byl v tu chvíli jasný. I když toho ptáka, teď už podstatně ochablejšího, jsem ignorovat nemohl.

Sáhl do kabelky, no spíše kabely, pověšené na křesle a podal mi tenké latexové rukavice. Pak se ještě nadýchl poppers a zkušeně si připravil anál gelem. Pak už to bylo na mně.

Už hned tři prsty do něj lehce vjely, dobrý začátek. Pak jsem pokračoval dalšími, otáčel a vnikal dovnitř. Druhou rukou jsem ho při tom tahal za ty kroužky v bradavkách. Jeho pták mu tentokrát moc nestál, zjevně se soutředil na to, co mu probíhalo v análu...

Po chvíli prstění jsem se zastavil, chtěl si ještě dýchnout poppers. Pak už tam byla celá pěst a mohl jsem jít více do hloubky. Sténal u toho, užíval si to. Protahoval jsem tam ruku sevřenou v pěst, otáčel, zasouval stále hlouběji, až jsem se postupně dostal k hornímu okraji rukavice...

A nakonec vydechl, "Stačí, už nemůžu. Díky."

I mně to pro tu chvíli stačilo...

Nick
Region
Bi_111 Bi_111
Czech Republic Jihomoravský kraj
Bor1s Bor1s
Slovakia Žilinský kraj
manPU manPU
Slovakia
1medvidekl 1medvidekl
Czech Republic Liberecký kraj
91terk 91terk
Czech Republic Jihomoravský kraj
Askala Askala
Czech Republic Jihočeský kraj