povídka - Láska přes inzerát

25.6.2017 15:04 · 3 218 wyświetleń zmrd.velicenstva

Následující povídka je pouze fantazie.
Jedná se o extrémní povídku, která není pro každého. Slabším povahám jí není doporučeno číst.

Láska přes inzerát

Část 1 – Náhoda a štěstí
„Mladá bezstarostná slečna hledá udržovaného, dobře vyvinutého zmrda, na prožití nevšedních zážitků ve dvou. Pokud takový hajzl jsi, nečekej a odepiš obratem. Podobná příležitost se vyskytuje jednou za život. DOPLŇUJICÍ POŽADAVKY: reprezentativní chování, přirozený masochismus a s tím související vysoký práh snesené bolesti, velikost mužství minimálně 18 cm.“
To přesně byl text inzerátu, na který se rozhodl zmrd odepsat. Narazil na něj jednoho večera při pročítání BDSM seznamky. U inzerátu byla připojena fotka, mladé slečny v černých lodičkách ve velmi krátké minisukni a černém korzetu, z nějž se dmuly horem její prsa. Obličej byl začerněný, ale bylo vidět, že se jedná o blondýnu. Zmrd příliš nepočítal s tím, že se mu dotyčná osoba ozve, jelikož tyto seznamky byly nabité muži a žen zde byla menšina. Konkurence tedy byla opravdu vysoká. Přesto to zkusil a na inzerát odepsal.

„Pěkný den mladá slečno, nemohl jsem přehlédnout Váš výstižně sepsaný inzerát. Rád bych zkusil štěstí a nabídl své zmrdovské tělo a svou osobu pro případné strávené chvíle ve dvou a pro naše potěšení z těchto chvil. Vím, že pravděpodobně neodepíšete, ale to už je Zmrdův úděl. Je mi jinak 31 let mám velké zkušenosti s mučením, absolvoval jsem toho opravdu hodně, a tak také vydržím opravdu hodně, není se třeba obávat, že bych vás zklamal. Přes mé zkušenosti nejsou na mém těle doposud žádné šrámy, které by mohli kazit případné zážitky ve dvou. Délka ocasu je 19 cm. Přikládám nějaké fotky pro lepší představu.“
Zmrd k inzerátu přiložil jednu fotku svého nahého těla bez obličeje a pak ještě další fotku, na které byl jeho ocas sevřený v kovových ozubených kleštích u kořene. Na ocase bylo vidět, že kleště byly předtím aplikovány i na několika dalších místech, jelikož tam byly krvavé otlačeniny od zubů kleští.
Zmrd to netušil, ale druhá fotka zřejmě zajistila to, že se asi po třech dnech na jeho reakci vrátila odpověď.
„Ahoj, Zaujala mne tvá slova a nejen ta. Jsem ochotná k další komunikaci, řekni mi o sobě víc“
Následoval asi týden psaní a výměny několika zpráv. Výsledkem bylo domluvení místa srazu. Zmrd byl upozorněn, že na prvním „rande“ si ho dotyčná hodlá důkladně proklepnout a vyzkoušet.

Část 2 - Nevhodné chování
Zmrd dorazil na smluvené místo. Bylo léto, školní prázdniny. Nová známost přes internet se chtěla sejít na místě dle své volby. Zmrd stál na ulici před školní budovou. Pomalu postrčil do dveří, které byly pootevřené, a vešel dovnitř. Chodby školy byly prázdné a stejně tak třídy. Zmrd zahnul od hlavního vchodu doleva a šel dlouho chodbou, na konci si všiml jediných pootevřených dveří a tak do nich nakoukl.
Byla to velká třída se spoustou lavic a u každé z nich byly dvě židle. V čele třídy byla velká černá rozevírací tabule. Třída byla situovaná do dvora, nicméně ven bylo vidět pouze jedním posledním oknem vepředu, které mělo stažené rolety jen asi do tří čtvrtin, ostatní okna měli rolety stažené až dolu. U tohoto poroztaženého okna byl učitelský stůl.
Zmrd zamžoural, u stolku na židli seděla ona, kvůli které přišel. Čelem k oknu vyhlížela na dvůr a pohupovala se na židli. Ze zadu bylo vidět jen blond vlasy k ramenům a světle modrý svetřík přes ramena.
ZMRD: Dobrý den, jsem tady správně, jste slečna Olívie?
Pronesl zmrd tichým hlasem.
Dotyčná se pomalu otočila na židli. Bylo jí vidět do tváře. Přejela ho pohledem od shora dolu a krátkou chvíli si ho prohlížela a pak si pomalu beze slova začala sundávat svůj modrý svetřík. Zmrd jí pozoroval nejistým pohledem. Pod svetrem měla slečna černý kožený korzet, z něhož se dmula její zvýrazněná kulatá prsa.
Zmrd jen vyvalil oči a cítil jak v jeho ocase zacukalo..
SLEČNA: Vypadám snad jak tvoje třídní debile?
SLEČNA: Oslovuj mě pouze slečno.
Zmrd jen mlčky polkl. Pak se postavila. Na nohou měla černé lodičky na vysokých tenkých podpatkách, dále pak průhledné punčocháče, které si bylo možné prohlídnout od kotníků až někam k horní části stehen, kde teprve těsně pod zadkem začínala krátká červená minisukně. Pod sukní byly vidět černé podvazky končící někde výš…
SLEČNA: Kam čumíš?!
SLEČNA: Pár pravidel na úvod. Jak jsme se již dříve dohodli, od prvního reálného setkání mi patříš a vše co přišlo s tebou taky. Ta chvíle nastala teď.
Zmrd jen pomalu pokývl hlavou
ZMRD: Ano rozumím, slečno Olívie!
SLEČNA: Říkej mi jen slečno zmrde!
ZMRD: Ano, slečno!

SLEČNA: Takže, pojď sem ke mně a stoupni si čelem k tabuli.
Zmrd udělal pár pomalých kroků ke slečně a otočil se směrem k tabuli, pak se na ní otočil a koukal na ní.
SLEČNA: Kam čumíš, imbecile?! Říkám čelem k tabuli!
„Pardon slečno“ Zmrd se poslušně otočil čelem k tabuli a koukal na ní asi z deseti centimetrové vzdálenosti. Slečna se mezitím zvedla a pomalým krokem, doprovázeným klapáním jejich podpatků se přesunula do první lavice za zmrda. Nohy si dala na stůl mírně od sebe.
SLEČNA: Svlíkni se do naha! Nezapomeň při tom čumět pořád do tabule!
Zmrd se začal pomalu svlékat. Nejprve boty pak ponožky, kalhoty, triko. Nakonec si pomalu sundal i trenky. Neustále koukal před sebe na tabuli. Slečna si mezitím vzala do ruky mobilní telefon a celý tento malý striptýz si v klidu natáčela. Když byl hotov, pokynula dále.
SLEČNA: Když se podíváš dolu, tak v poličce u tabule uvidíš vedle houby a dalších věcí kovová pouta. Zapni si je kolem zápěstí za zády
Zmrd za kovového cvaknutí okamžitě udělal, co si přála.
SLEČNA: Teď se otoč zády k tabuli a čelem ke mně.
Zmrd se otočil. Stál nahý před tabulí, ruce sepnuté v poutech za zády. Chvílema si přišel jako by se vrátil do podivných školních let, kdy zůstal někdy po škole. Podíval se na slečnu a pak na její nohy s lodičkami. Přejel po nich výše a všiml si, že je slečně krásně vidět pod sukni. Neměla pod ní níc, byla jen vidět její krásná upravená kundička. V jeho klacku začalo tepat a z polotvrdého stavu se postavil do úplné vzpřímenosti, slečna se jen usmála a celé si to točila na telefon.
SLEČNA: Tohle ti doufám nevadí, hajzle… Ráda si připomínám okamžiky se svými hračkami později.
ZMRD: Samozřejmě že ne nejmilejší slečno.
SLEČNA: Co mi ještě povíš? Líbí se ti co vidíš?
ZMRD: Ano líbí slečno. Máte moc krásné prsa v tom korzetu…
SLEČNA: Dobrý postřeh, čeho sis ještě všimnul, čumile?
ZMRD: Moc krásné nohy taky máte slečno.. a nemohl jsem si nevšimnout pod vaší sukní… Vaše kunda.. moc rád bych vám ji polaskal, je přenádherná!
Slečna jen zvedla obočí jako by chtěla položit otázku.
SLEČNA: Rozveď to…
ZMRD: Máte moc pěknou kundu, jakou jsem ještě neviděl, slečno. Krásný tvar, jen do ní zajet slečno. Opravdu bych udělal cokoliv, abych mohl šukat vaší kundu, slečno.
Po tom co to řekl, dala nohy k sobě a zvedla se a šla pomalu ke zmrdovi.
SLEČNA: Taky k tobě mám pár slov chvály, když si tak milý. Pošeptám ti je do ouška vzápětí.
Pak sáhla na tabuli a vzala z ní bílý šátek, který dala zmrdovi přes oči. Pak otevřela šuple u učitelského stolu a vytáhla z něj dva poměrně tenké provazy. Oba měli na konci udělanou samo stahovací smyčku. Tabule se dala pomocí dálkového ovládání vytahovat nahoru a dolu. Nandala smyčku zmrdovi kolem krku.
SLEČNA: Dám ti takový obojek, jsem zvyklá, že každý můj zmrd má obojek.
ZMRD: Rozumím slečno.
Pousmála se jeho naivitě a přejela po zmrdově těle rukami. Pak ho přistrčila k tabuli tak, že se jí dotýkal zády. Druhý konec provazu přivázala nahoře u tabule k očku tak akorát, aby byl mírně napnutý. Tabule byla dostatečně velká, proto se s ní dalo hýbat nahoru a dolu. Začínala někde asi metr nad zmrdovou hlavou a končila až u země. Byla tedy spuštěná úplně dole. Pak vzala slečna druhý provázek. Přejela rukou po zmrdově těle od hrudníku přes břicho až k jeho pevně stojícímu péru. Chvěl se nedočkavostí.
SLEČNA: Máš pěkný ocas zmrde, co by si s ním chtěl teď dělat?
Zmrd nedočkavě pronesl.
ZMRD: Chtěl bych vám ho nejraději vrazit do kundy a pořádně vás mrdat slečno! To bych opravdu moc rád slečno!
Pevněji mu stiskla stojící ocas a začala ho po něm pomalu jezdit. Zmrd začal pomalu oddychovat. Cítil při tom kolem krku provaz, o kterém si myslel, že je to obojek. Nevěděl, že je přivázaný nahoře k posuvné tabuli.
Pomalu zrychlovala. Zmrdovo péro stálo a pomalu začínalo slintat nadržeností. Slyšel pár cvaknutí od spouště foťáku od telefonu. Pak slečna vzala provázek a nasadila ho stahovací smyčkou kolem zmrdových koulí.
SLEČNA: Jeden pěkný kožený obojek také dávám zmrdům ráda tady.
Zmrd byl v sedmém nebi. Představoval si, jak má kolem krku pěkný otrocký kožený obojek v černé barvě a stejný že mu právě slečna připnula kolem koulí. Představoval si jak ho teď začne pěkně honit a stále myslel na slečny výstřih a kundu pod její minisukní…
Slečna provázek mírně utáhla, pak vzala volný konec který napnula a provlékla přeš očko, které se nacházelo tam, kde končila tyč, po které jezdila tabule nahoru a dolu. Pak provázek vedla nahoru a uchytila jej za další očko ve spodní části tabule. Jednalo se pravděpodobně o zarážky, aby tabule nenarazila až na podlahu. Zmrd teď stál zády u tabule, provaz se smyčkou kolem krku, připevněný k tabuli nahoře za oko. Kolem koulí obdobný provaz, provlečený od zěmě a přivázaný též k tabuli. Ruce sepnuté a zády pomocí kovových pout.
Slečna sáhla za zmrda a docvakla pouta na pevno, že se nepříjemně zařízly do zápěstí
„CVAK“
Opět pro něco sáhla do šuplete. Pak se přiblížila ke zmrdovi, klekla si a hlavou se přiblížila k jeho ocasu. Cítil její teplý dech, jak zavanul na jeho péro. Očekával jen jedno, jak ho vezme do úst a začne pokuřovat…
Slečna se něčím kovovým dotkla zmrdova ocasu u kořene. Pak slyšel několik cvaknutí od foťáku. Dokumentace pro kamarádku. Na fotce na mobilu byla smějící se slečna, vedle stojící Zmrdův čůrák, u kterého byla u kořene přiložená pilka na železo. Slečna nafotila asi deset takových fotek a pak pilku odložila zpět do šuplete a do ruky si vzala jinou hračku.
SLEČNA: Dobře zmrde, takže ty po mě toužíš… Jak si to říkal, co že by si rád?
ZMRD: Slečno, moc rád bych chtěl mít s vámi sex, uspokojit vás, nejlépe pomocí svého ocasu slečno, který bych vrazil do vaší kundy slečno!
SLEČNA: Vážně hajzle? Jako vážně?
ŠVIH
PLESK
Zaznělo celou třídou. Slečna se totiž vzápětí rozpřáhla, v ruce držela asi metr dlouhé dřevěné pravítko na rýsování na tabuli a přetáhla vší silou Zmrdův pevně stojící ocas. Zmrd jen vykřikl v nečekané bolesti. Na místě se okamžitě objevila zarudlá stopa od dopadu pravítka.
PLESK
Následovala další ohlušující rána
„Hajzle“
PLESK
„zasranej“
ŠVIH PLESK
„kdo“
PRÁSK
„má“
PLESK
„u tebe“
PLESK
Kundu!
SLEČNA: Vážne si mě nasral čůráku.
Zmrd naříkal a fňukal po ranách, takové nikdy ještě nedostal. Jeho ocas byl poset fialovými podlitinami a byl celý rudý.
ZMRD: Slečno moc mě to mrzí, prosím o odpuštění slečno!
PRÁSK, PLESK, BUM, ŠVIH, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK, PLESK
Následovalo dalších 50 silných ran přes zmrdův ocas. Zmrd nestíhal řvát, jen fňukal.
Zhruba asi po asi desáté ráně se na několika místech natrhla kůže a z ocasu začaly odcakovat kromě šťáv také kapky krve.
Slečna pak sundala zmrdovi pásku, kterou měl přes oči. Mžoural a zaostřil na zamračenou slečnu před ním s velkým pravítkem v ruce. Pak se sklonil a uviděl svůj zkrvavený zbitý, ale stále tvrdý ocas.
SLEČNA: Snad už ti je jasné, že něco jako „kunda“ neexistuje, debile. Maximálně jsem tak ochotna přistoupit výjimečně na kundičku. Většinou to nedělám, ale dám ti ještě jednu poslední šanci, jak mě nějak potěšit… Važ si toho, víc se s tebou zahazovat nehodlám. Posral jsi to kriple!
ZMRD: Velice děkuji, slečno, a moc se omlouvám, velice mě to mrzí, už se to nestane. Děkuji za lekci!
SLEČNA: Ještě není u konce, to byl jen mírný trest za to jedno neuvážené slovo. Je vidět, že máš nulovou úctu k ženám mrdko.
Slečna nelenila, odložila pravítko a začala chystat to, co zmrdovi slíbila. Poslední šanci….
Část 3. – Šance pro zmrda
Zmrd stál v pozoru u tabule, upřeně koukal před sebe. Kolem krku cítil mírně škrtící pocit od „obojku“, který mu slečna dala. Slečna šla zatím do rohu místnosti a přitlačila stolek na kolečkách, na kterém bylo nějaké zařízení, též s dálkovým ovladačem. Od zařízení vedl napájecí kabel, který zapojila do elektřiny a další dva dráty.
Slečna papírovým ubrouskem setřela přebytečnou krev ze zmrdova péra.
SLEČNA: Škoda že ho máš tak pomlácený zmrde… Jinak bych měla hned chuť na to ho vzít pěkně hluboko do pusy a krásně pomalu kouřit. Teď hned okamžitě.
Ve zmrdově klacku jen po těch slovech zaškubalo tou krásnou představou a upevnilo se jeho pevné postavení. Nyní stál jak kámen. Na to přesně slečna čekala. Vzala ze stolu od zařízení kovový kroužek a nasadila ho na zmrdův pevně stojící ocas ke kořeni. Jednalo se o stahovací kroužek, co se používá na zaškrcení hadic, takže se dal upravovat průměr utahováním nebo povolováním šroubu, který měl.
Slečna instinktivně sáhla po šroubováku a dala se do utahování. Po pár otáčkách šroubem se kroužek do ptáka pěkně zabořil. Zmrd sebou při každé otáčce mírně škubl.
ZMRD: Slečno, nestačí to už, cítím, že mi ocas snad exploduje tím tlakem.
Jen se lehce pousmála a vzala šroubovák a ještě dvakrát otočila šroubkem a kolečko se ještě více stáhlo a zabořilo do zmrdova zbitého masa. Zmrd skučel bolestí. Jeho ocas měl průměr když byl napnutý kolem 5cm, stažené kolečko mělo průměr nyní kolem dvou 2cm.
SLEČNA: Pojistka zmrde proti sklouznutí. Jinak tenhle kus kovu na tvym ptákovi pro tebe bude v následujících chvílích tvůj největší přítel. Tak si nestěžuj. Vysvětlím ti to vzápětí.
Zmrdův ocas byl napnutý k prasknutí a téměř okamžitě začal nabírat lehce barvu, jak kolečko odřízlo přívod veškeré čerstvé krve.
Slečna vzala dva dráty od záhadné krabice na stole a napnula je. Na konci byly již vyrobené jakési háčky. Ty se přesně daly zaháknout u šroubu u kolečka na zmrdově ocase. To přesně slečna udělala.
SLEČNA: Vysvětlím ti situaci. Tohle co tady před tebou stojí, je trafo. Zřejmě ho tu zapomněla k tvému štěstí nějaká nepořádná studentka. Trafo se dá dálkové ovládat a regulovat pomocí něj napětí. Jelikož si se choval jak si se choval, a povězme si to narovinu, choval si se jako naprostej čůrák… Tak žádné honění, kouření nebo šustění nebude… Přesto, protože jsem milá slečna, dovolím ti udělat se pomocí tohoto.
Pak vzala malý ovladač, na kterém byli tři tlačítka. ON/OFF, šipka nahoru a šipka dolu.
Stiskla tlačítko ON, rozsvítil se malý displej, na kterém svítila 0. Stiskla šipku nahoru a na displeji se objevila číslovka 1. Zmrd pocítil v ocase mírné příjemné vrnění. Slečna prozatím odložila ovladač.
SLEČNA: Napětí v trafu se dá nastavovat od stupně 1 až ke stupni 10. Budeš mít jednoduchý úkol zmrde. Dostaneš ovladač od trafa do ruky a chci, aby si se za pomoci nastavování napětí udělal. Budeš na to mít 30 minut. Pokud to nestihneš, tak se si budeme muset dát sbohem.
Zmrd nechápal v čem je problém, už teď cítil jak vzrušení a napětí v jeho staženém péru za vrnění elektřiny pomalu roste.
SLEČNA: Chci vidět jak ti z péra cáká mrdka, to je to co si tvá slečna opravdu moc přeje. Dokážeš splnit aspoň tenhle jednoduchý úkol a vycákat svůj klacek pro svou slečnu, která si to moc moc přeje?
ZMRD: Ano ano slečno, samozřejmě moc rád se vám předvedu prosím!
SLEČNA: Jen ještě jedna věc k trafu, je to trochu dvojsečná hračka, to zjistíš ale už asi sám.
Pousmála se slečna, jakoby věděla něco víc.
SLEČNA: Doplňující pravidla zmrde. Aby si to neměl tak snadné, budu tě každých pět minut muset dál motivovat k a tedy i mírně potrestat za to, že mě necháváš čekat. Třicet minut, tedy pět výstrah po každých pěti minutách. Pokud nestihneš, pak se můžeš rozloučit s tím, že se ještě někdy uvidíme.
ZMRD: Rozumím slečno, pokusím se vás nezklamat!
SLEČNA: Tím si sem jistá!
Pak vzala ovladač a zmáčkla šipku dolů a pak OFF. Přiblížila se ke zmrdovi, tváří asi na 10cm a upřeně se mu koukala do očí. Pak chytla jeho bolavé péro a strčila si ho pod sukni tak, že díky jejím vysokým podpatkům končilo jen kousek pod její krásnou kundičkou. Její plná prsa se tlačila proti zmrdovi. Pak natáhla jazyk a olízla mu tvář.
SLEČNA: Ještě kousek a byl by ve mně zmrde. Možná se to někdy stane, teď se ale musíš snažit. Víš co tvoje jediná nejmilejší chce… Až pokynu, dej se do toho.
Zašeptala mu po tichu do ucha. Pak mu rukou podala do jeho spoutaných rukou ovladač na regulaci napětí v trafu a poodstoupila od něj. Pak šla slečna ke stolu a něco z něj opět vyndala.

SLEČNA: Aby ses necítil, že v tom jsi sám a bylo to fér, mám tu pro sebe taky jednoho elektrického přítele, který se bude starat o mojí kundičku. Zároveň si myslím, že tě to bude motivovat. Ty máš teď svojí adekvátní pomůcku pro vzrušování péra, já mám adekvátní pro sebe.
Pak vzala ze stolu ještě jednu věc, také nějaký ovladač, kterého si zmrd ale předtím nevšiml a nevěděl k čemu je a šla si sednout do první lavice. Byl to ovladač od tabule na její posouvání nahoru a dolu.
Hluboce se při sedání předklonila a pomalu si sedala, takže zmrd krásně viděl její plný výstřih, z kterého se mu zatmělo před očima. Pak si sedla na židli, dala nohy na stůl a mírně si povytáhla sukni, vibrátor položila vedle sebe na druhou židli. Zmrdovi se naskytl pohled na její krásnou kundičku pod sukní.
SLEČNA: Začni hajzle, chci vidět jak tvůj čůrák stříká!
Zmrd nečekal ani chvíli a dychtivě nahmatal ovladač v rukách za zády a stiskl tlačítko ON. Následně nahmatal další tlačítka a také tlačítko na přidávání intenzity napětí, které nedočkavě stiskl. Ihned ucítil v ocase vibrace, které znal z nedávné zkušenosti.

Část 4. - 30 minut
Společně se začátkem mravenčení ve zmrdově péru stiskla také slečna již předem nastavený odpočet 30 minut na svém telefonu. Pak si opět začala zmrda fotit. Stál u tabule, zády přitisknutý, od podvázaných koulí provazu provlečený přes oko u země a přivázaný dole k posuvné tabuli. Kolem krku taktéž stahovací smyčku, která byla pro změnu přivázaná k horní části tabule a na rukou za zády pevně zacvaknutá kovová pouta. Dopředu trčelo jeho stojící spráskané péro. Stopy od bití již nebyly příliš vidět, jelikož ocas nabíral barvu do fialova, jak byl u kořene pevně stažen kovovým kroužkem od kterého vedly dráty k trafu na regulaci proudu. Ocas začínal od stažení již trochu natékat, ale zmrd ho stále cítil dostatečně a tak mu už slabé vibrace poskytovali vzrušení.
Uběhly asi tři minuty a zmrd stále necákal a tak zmáčkl tlačítko a přidal na intenzitě proudu na hodnotu 2. V ocasu ucítil silnější vibrace a začal cítit rychle rostoucí vzrušení. Cítil, že za chvíli by mohl splnit slečny přání a během pár chvil se udělat. Podíval se na slečnu a ta ho zvídavě sledovala. V jedné ruce držela záhadný ovladač a druhou rukou si přejížděla pomalu v dekoltu. Zmrd pozoroval její jemné prstíky, jak jezdí po horní části jejích prsou, co byly nahoře v korzetu vidět. Kéž by ten korzet tak sundala, představoval si jí…
SLEČNA: 4:30 čůráku a pořád nevidim žádnou mrdku, začínám se nudit…
Zmrd si uvědomil, že mu do první pětiminutovky zbývá jen posledních 30 vteřin. Okamžitě přidal na regulátoru na stupeň 3. V ocase začalo cukat silněji, téměř jako by mu jej slečna mírně poplácávala její jemnou rukou, představoval si. Vzrušení se blížilo k vrcholu…
SLEČNA: Konec! Reset!
Slečna pozastavila odpočet na telefonu a téměř shodně s ním stiskla tlačítko na ovladači v ruce. Ozvalo se záhadné zavrčení za zmrdovými zády. Netušil co to je. Po chvíli ucítil kolem krku mírné tahání, které rostlo. Tabule se dala do pohybu nahoru. Kolem krku se smyčka pomalu utáhla víc a víc jak se provaz napínal. Stejně tak se zatáhl provázek kolem zmrdových nic netušících koulí a také se začal napínat. Zmrdovi nacucané koule se víc zakulatily a začali se pomalu odtahovat s pohybem tabule od jeho těla. Zmrd cítil bolest a tím opadlo veškeré jeho vzrušení. Nahmatal ovladač od trafa a vypnul ho stiskem tlačítka OFF.
Zmrdovi koule byly napnuté asi 3 cm od jeho těla a smyčka kolem krku lehce zatažená. To stačilo, aby zmrd začal lehce lapat po dechu, jak se mu ztěžka dýchalo. Obličej mu začal lehce rudnout.
ZMRD: Prosím slečno, co to je slečno. Těžko se mi dýchá slečno.
SLEČNO: Já vim imbecile. Mohla jsem tě přidusit svojí mušličkou, sednout ti na ksicht a dusit tě… Zklamal si mě a proto to teď musí bejt takhle. Nic jinýho si nezasloužíš. Nedokážeš jednu jedinou věc udělat dobře…
ZMRD: Omlouvám se slečno, teď už vás nezklamu opravdu!
SLEČNA: To bys radši neměl zmrde!
Pak zmáčkla druhé tlačítko na ovladači a tabule opět sjela dolů a napětí polevilo.
SLEČNA: Pokračujeme.
A spustila opět odpočet. Zmrd téměř souběžně stiskl tlačítko na ovladači od trafa. Spustilo se ponechané nastavení z minula, tedy intenzita napětí 3. Ocasem začaly probíhat vibrace. Zmrd přidal na intenzitu 4, aby to celé urychlil. Jeho čůrák se začal mírně chvět, což bylo při bližším pohledu vidět. Z první lavice to slečna ovšem vidět nemohla. Zmrd citil vzrušení a to i přesto, že jeho ocas měl barvu do fialova a stále tmavl a začínal pomalu ale jistě od stažení necitlivět.
Slečna ho se zájmem pozorovala a jednou rukou si přejížděla po noze téměř až nahoru k její… Druhou ruku s ovladačem měla u pusy a lehce si okusovala jeden prstík. Dalších pět minut uteklo jako nic. Zmrdovo vzrušení rostlo a těsně to opět nestihl a opakoval se scénář s první pětiminutovky. Ozvalo se vrčení a provaz kolem zmrdova krku se začal utahovat a napínat. Stejně tak kolem jeho koulí. Ted už nechala slečna vyjet tabuli o malinký kousek výš. Zmrd se začal mírně dusit, dýchání bylo obtížné. Koule byly napnuté asi 5 cm od těla. Stihle ještě vypnout trafo pomocí tlačítka OFF.
SLEČNA: Sereš mě zmrde, dalších pět minut a nic, budu tě muset víc motivovat.. .
Slečna roztáhla nohy trochu víc do široka a spustila vibrátor na mírné vibrace. Pak si ho velice pomalu zespoda začala zasouvat do sebe… Podívala se na zmrda a ten i přesto, že se mu ztěžka dýchalo jí upřeně dychtivě pozoroval.
SLEČNA: Tohle by se ti líbilo hajzle… Ale udělat něco pro svojí slečnu to ani omylem.
Po dokončení slov spustila odpočet další pětiminutovky. Zmrd nelenil a spustil trafo. Jak měl koule bolestivě napnuté, přidal intenzitu na stupeň pět, aby přebil bolest vibracemi. Vzrušení začlao opět narůstat. Zmrd rudnul v obličeji, ale zároveň si užíval pohled na slečnu, jak si jezdila v sobě pomalu a jemně vibrujícím vibrátorem. Zmrd cítil od kořene svého ocasu větší a větší teplo. Přikládal to tomu, že jeho vzrušení rostlo a tak na to jeho ocas reagoval. Pravda byla ovšem jinde, jak šel do kovového kroužku kolem jeho ocasu proud, tak se kolečko začalo zahřívat. Zmrd byl již blízko orgasmu, když slečna opět zavelela, že další pětiminutovka je u konce.
SLEČNA: Sereš mě!
Stopla odpočet a stejně tak i zmrd stopl vibrace. Zmrd jen ztěžka pokl a tabule se dala opět do pohybu vzhůru. Po chvíli se zastavila a zmrd začal v obličeji ještě více rudnout a dýchání již šlo jen velice ztěžka. Začaly se mu děla mžitky před očima. Koule byly fialové, napnuté asi 7 cm od těla. Nevěděl na co se soustředit dříve. Dušení ale převládalo. Zmrd se instinktivně stavil na špičky a ulevil tak lehce napětí na svém krku, ale přitížil svým koulím, které už byly tak napnuté asi 9 cm od těla. Kůže mezi tělem a nimi se začala tenčit, ještě trochu a byla by snad i z napětí průhledná.
Slečna odložila vibrátor a zvedla se od stolu. Takhle by to asi nešlo zmrde, takhle by mě tvoje koule nevydržely těšit ještě ten zbytek času co ještě máš. Cvrnkla prstem do jeho natažených koulí. Jen se zachvěly, jak byly napnuté na špagátu.
Pak rukou přešla k jeho ocasu. Byl nateklý od stažení a barvu měl do tmavě fialové. K jeho údivu cítil její doteky jen velice málo a to i tehdy, když ocas vzala a mačkala jej poměrně silně v ruce.
SLEČNA: Neboj zmrde, čůráka budeš ještě potřebovat na splnění úkolu co jsem ti dala.
Pak rukou přejela dál po jeho těle, přes hrudník až k napnutému krku, kde nahmatala zakousávající se smyčku kolem něj. Usmála se a jeho opět rukama dolů až k jeho nohám až dolu ke kotníkům. Zmrd stál na napnutých špičkách na prstech v křečovité poloze. Slečna se chichotala. Působilo jí to vnitřně velkou radost. Chvíli pozorovala jeho snažení o trochu více vzduchu.
SLEČNA: Pokračujeme zmrde, teď už by si měl být motivován dostatečně a nechtít mě opět zklamat!
Následně spustila čtvrtý odpočet. Zmrd věděl, že jde do tuhého a tak začal trochu panikařit. V rukách za zády stále držel ovladač od trafa. Až nyní si uvědomoval, co slečna myslela na začátku tím, že to bude jeho největší přítel v následující půlhodině. Udělání se, bylo jeho jedinou vstupenkou ven.
V bolestivém výrazu se mžitkami před očima, nahmatal tlačítko ON na dálkovém ovladači a stiskl jej. Čůrákem proběhly vibrace na úrovni pět. Jak stála slečna blízko, všimla si, že se konec ocasu pod napětím chvěl. Chvíli to pozorovala se zaujetím zblízka a pak se vrátila a sedal si opět do první lavice. Vzala svůj vibrátor a začala si s ním v sobě opět hrát.
Zmrd přes všechnu tu bolest nestihal vnímat rostoucí napětí v jeho ocasu a tak přidal na ovladači na šestý stupeň. Jeho čůrák začal znatelněji vibrovat a bylo to již vidět i z přední lavice kde seděla slečna. Přes to vše cítil zmrd rostoucí vzrušení způsobené elektřinou a také postupně narůstající teplo od ocasu, přecházející v lehké pálení. Kroužek se začínal více a více zahřívat. Zmrd se snažil soustředit na svůj ocas a to aby se udělal. Díky bolesti v nohách, omezenému přístupu vzduchu a pálení u ocasu to bylo dost obtížné. Navíc jeho ocas byl dost gumový od stažení, každopádně proud byl velký pomocník a tak přes to vše napětím vzrušení v ocase rostlo.
SLEČNA: Konec!
Zmrd nevěřil svým uším, dalších pět minut oteklo jako minuta. Vypnul trafo a očekával nejhorší, že uslyší tabuli, jak opět jede výš. Nic se ale nestalo. Slečna si ještě chvíli jemně projížděla kundičku svým vibrátorem a provokovala tak zmrda dál. Pak na chvíli přestala a podívala se na zmrda…
SLEČNA: Co s tebou hajzle… Je těžký tě motivovat… Jsem, ale štědrá, běží ti další čas.
Následně spustila odpočet předposlední pětiminutovky. Zmrd nevěřícně zíral, čekal že přijde nějaké bolestivé povzbuzení od slečny a místo toho dostal šanci dalších pěti minut bez ničeho. Okamžitě spustil trafo, do ocasu vjel proud pod napětím stupně šest a kolečko se začalo postupně ohřívat. Zmrd chtěl mít jistotu, že to tentokrát vyjde a podaří se mu vystříkat se a dostat se z této situace a tak přidal o dva stupně na stupeň osm. Ocas začal viditelně vibrovat i z dálky a kovový kroužek se rychle zahřívat. V tom se ozvalo vrčení a tabule se začala posouvat vzhůru. Smyčka se kolem zmrdova krku více stáhla a provaz se napl. Zmrd zalapal po dechu a upustil ovladač od trafa na zem. Po chvíli vrčení ustalo. Zmrdovi koule byly napnuté asi 10cm od těla a tmavé fialové, ve stejné barvě jako jeho zadušený vibrující ocas.
Slečna na něj upřeně koukala a začala si rychleji projíždět svou vzácnou mušličku vibrátorem. Zmrd se v bolestivé křeči kroutil u tabule a nadechnout se mu dařilo jen velice obtížně. Cítil, že brzy ztratí vědomí. Vibrace v ocase způsobovaly pomalu narůstající vzrušení, které bylo ovšem postupně víc a víc tlumené od ohřívajícího se kroužku, který začal po chvíli nesnesitelně pálit. Kdyby měl zmrd ovladač v rukách ještě, snížil by napětí a tak i teplotu na méně, takto to bylo neúnosné. Kroužek se začínal víc a víc ohřívat až byl zcela vařící. Kůže pod ním se začala pálit, zmrdův černo fialový čůrák při tom vibroval pod přívalem proudu. Do konce další pětiminutovky zbývaly 2 minuty. Nakonec časomíra uběhla a slečna stopla hodinky. Zmrd jako zázrakem neomdlel. Zvedla se a sebrala ovládání od trafa ze země a dala ho zpět do zmrdových rukou za zády. Rychle nahmatal tlačítka a stiskl tlačítko OFF. Ve vzduchu bylo cítit spálené maso. Slečna pak spustila zmrda úplně dolůa ulevila tak škrcení a nataženým koulím.
SLEČNA: zmrde zmrde… Chtěla jsem po tobě jen jednoduchou věc a ty jí takhle nedokážeš pro svojí slečnu splnit.. co s tebou… Zbývá ti posledních pět minut… Měl bys do toho dát všechno nebo… Nebo si mě viděl naposled. Možná, že to je ale to co chceš viď?
Ztěžka odkašlal a jen slabým hlasem pronesl.
ZMRD: Slečno, nechci vás zklamat, prosím!
SLEČNA: Poslední šance, měl bys do toho dát vše. Aby to ale bylo fér a neřekl si, že ti to ulehčuju příliš…
Slečna sáhla na tabuli a vzala opět bílý šátek a zavázala ho zmrdovi přes oči.
SLEČNA: Žádná další motivace čuměním na mě! Poslední Šance!
Na to spustila odpočet poslední pěti minutovky. Zmrd spustil trafo, které začalo dávat proud na úrovni 8. Nyní ho nic neškrtilo a koule nic netahalo, tak se mohl soustředit jen na svůj ocas. Čůrák začal vibrovat pod proudem a kolečko se ohřívat. Lady si sedla na kraj učitelského stolu a pozorovala to tentokrát zblízka. Kroužek se začínal ohřívat. Vibrátorem si při tom jezdila v kundičce.
Kolečko bylo opět rozpálené, ale na povrchu zmrdova ocasu se při minulém běhu spálily některý nervová zakončení a tak zmrd pálení cítil méně. Cítil jak vzrušení opět rychle roste. Představoval si slečnu, jak si užívá pohled na něj.
SLEČNA: Máš ještě tři poslední minuty hajzle, pak bude všemu konec, jestli to nestihneš.
Zmrd po těch slovech přidal na trafu na úroveň devět. Ocas sebou začal divoce házet. Měl barvu do černa a byl značně nateklý. V kontrastu s tím byl stříbrný kroužek u kořene ptáka. Ocas v tom místě vypadal téměř jako přepůlený. Ve vzduchu bylo cítit spáleninu a od kořene kde byl kroužek se začalo mírně kouřit. Zmrd byl na kraji udělání se a cítil že už bude. Po chvíli se orgasmus dostavil a v téměř necitlivém péru začalo cukat a zmrd měl konečně orgasmus, začal vzdychat. Vibrující koule se přitáhly k tělu co provaz na nich dovolil a začaly pumpovat mrdku do péra. Ke zmrdově smůle v neštěstí z ocasu nic stříkat nezačalo. Vše se zastavilo u staženého kroužku kolem ptáka.
SLEČNA: Kde je tvoje stříkaní hajzle, poslední minuta!
ZMRD: Madam, už stříkám teď jsem se udělal madam!
SLEČNA: Nic nevidím a neříkej mi madam demente!

Slečna sáhla po ovladači od tabule a spustila její vytažení vzhůru. Zmrd se opět začal napínat. Provaz se zařízl do krku a koule natáhly od těla opět na vzdálenost nějakých 10cm. Zmrd se začal dusit, stihl ještě vypnout trafo. Čas doběhl.
SLEČNA: Nezvládl si základní věc zmrde, jsi k ničemu. Chtěla jsem vidět tvojí mrdku a co jsem viděla místo toho? Dementa co se nedokáže ani pořádně snažit pro potěšení své slečny. Musíme se rozloučit.
Pak sundala zmrdovi pásku z očí. Zmrd zamžoural, lapal po dechu neschopen slova. V obličeji rudý. Uviděl slečnu, která měla v ruce velké školní kružítko na tabule.
SLEČNA: O tomhle jsem často snila na hodinách geometrie.
Usmála se a vzala kružítko, které mělo tupý hrot na jednom konci. Přiblížila ho ke zmrdovým koulím, přesně mezi ně je rozdělila a přitlačila je k tabuli. Napjaté koule se připlácly k tabuli. Zmrd jen kroutil hlavou ze strany na stranu a lapal po dechu. Slečna se opřela silou o kružítko a začala s ním otáčet do kola. Hrot se začal bořit do kůže mezi koulema a jak s ním otáčela, žačaly se i koule kroutit a točit se pomalu dokola kolem kružítka. Slečna to ze zaujetím pozorovala a otáčela kružítkem na obě strany. Přes všechnu snahu se kružítko neprotlačilo až k tabuli a kůže se úplně neprobodla.
SLEČNA: Tohle kdybysme probírali na hodinách ve škole, dávala bych možná větší pozor. Chce to ale ještě nějak vylepšit… Máš neposedný koule, zmrde!
Opět sáhla do šuplete a vytáhla krabičku s hřebíky a kladivo. S ničím příliš neotálela, vyndala jeden hřebík a přiložila ho k jedné neposedné zmrdově kouli. Několika lehkými ťuknutími kladívkem proklepla hřebík skrz ní a přibila jí k tabuli. Zmrd chrčel, v ksichtě celý rudý jak e dusil. Před očima se mu stmívalo. Slečna si to náležitě užívala. Vzala další hřebík a přibila i druhou kouli k tabuli.
SLEČNA: Žádný další stříkání pro zmrda. Šanci si dostal.
Pak opět vzala kružítko, zatlačila ho mezi zmrdovi koule a začala s ním kroutit. Tlačila na něj vší silou. Koule a pytel se teď ani nehnuly, jak byly pevně spojené s tabulí hřebíky skrz zmrdovi tmavě modré koule. Po tabuli a hřebíkách stékaly kapky krve, které odkapávaly na zem. Po chvíli snahy se jí podařilo, že se tupý hrot kružítka protlačil skrz kůži až na tabuli. Ještě chvíli s ním kroutila a pak kružítko odložila. Mezi koulema byla vidět centimetr velká díra. Slečna se jen usmála a pocítila příjemné vzrušení po těle. To se o zmrdovi nedalo říci. Ten měl obličej v křeči a pomalu začínal ztrácet vědomí z nedostatku vzduchu a kyslíku. To slečna zaregistrovala a sáhla po ovladači a začala spouštět zmrd o něco níže.
Provaz kolem jeho krku trochu polevil a zmrd se mohl opět trochu nadechnout. Stejně tak začal povolovat provaz kolem zmrdových koulí a přestal být tak napnutý. K jeho smůle ovšem byly koule nyní přibité k tabuli a tak se společně s klesající tabulí začali ještě více napínat. Zmrd to cítil a tak se snažil trochu povolit v kolenou a pokrčit se. Nemohl ovšem příliš, protože ho pak zase škrtil provaz kolem krku. Když slečna tabuli zastavila. Zmrd mohl omezeně aspoň ztěžka dýchat. Jeho koule byly ovšem neskutečně napnuté, téměř 15 cm od jeho těla. Na kůži mezi koulemi a tělem byli vidět jednotlivé průsvitné žilky. Hřebíky v koulích ale drželi pevně.
Slečna se chvíli kochala tím pohledem. Pak se postavila, sáhla za zmrda a vytrhla mu z rukou ovladač od trafa.
SLEČNA: Tohle už nebudeš potřebovat, hajzle. Svojí šanci potěšit mě si promarnil! Byla to s tebou ztráta času!
Následně se slečna natáhla po velkém pavítku, které již zmrdův ocas dnes poznal a to doslova na vlastní kůži… Napřáhla se…
PLESK
Na ocas dopadla další silná rána zeshora. Ke zmrdově štěstí v neštěstí to zmrd téměř necítil.
SLEČNA: Aby si z toho taky něco měl… Tohle mě vždy zajímalo, co se stane.
Slečna vzala do ruky ovladač od trafa a spustila proud. Zmrdův čůrák opět začal legračně poskakovat a vibrovat pod napětím, které bylo od minula na úrovni 8. Slečna svým dychtivým prstíčkem dvakrát zmáčkla a přidala intenzitu na nejvíc, co to šlo, na deset. Zmrdovo péro začalo vibrovat a házet sebou pod přívalem napětí. Kolečko se začalo rychle ohřívat.
SLEČNA: Tahle je to větší výzva se trefit
Slečna odložila ovladač od trafa do šuplete a zavřela ho.
SLEČNA: Tohle už nebudeme potřebovat.
Pronesla slečna nadšeným hlasem.
Pak začala řezat tmavě černý zmrdův kus vibrujícího masa.
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
PLESK PLESK PLESK PLESK…
Po asi deseti ranách přestala. Zmrd skučel v bolestí a z očí mu tekly slzy. Agonicky fňukal. Od kroužku, který se stále ohříval se začínalo silně kouřit a byl opět cítit zápach spáleného masa.
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
Slečna uštědřila zmrdově ocasu několik dalších ran a dala si další pauzu. Kroužek na jeho ocase byl již rozpálený do ruda. Ozývalo se syčení.
Od ptáka se stále viditelně kouřilo.
Zmrdovo péro létalo ze strany na stranu po ranách od slečny…
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
PLESK
PRÁSK
ŠVIH
Po jedné extra silné ráně zespoda se ozvalo lupnutí. V místě kroužku se zmrdův ocas oddělil. Kolečko jej doslova přepálilo a rány jen proces urychlily. Obloukem se vznesl do vzduchu, plesk o strop a spadl nalevo od tabule na zem. Ještě na ní se z něj chvíli kouřilo. Kroužek odpadl na zem a připekl se k podlaze. Slečna vypojila napájecí kabel od trafa z elektřiny. Pahýl po zmrdově ocase byl černý a nekapala z něj žádná krev.
Slečna sebrala papírovým kapesníkem opálený ocas z podlahy a položila jej na stůl vedle velké vázy s tekutinou. Pak sáhla do šuplete a vytáhla poslední věc. Byly to velké nůžky.
SLEČNA: Řekla bych že se můžeme rozloučit. Už nemáš nic co by mě zajímalo. Odstřihnu tě tudíž už.
Vzala nůžky a přiblížila je k provazu od zmrdových koulí, který přestřihla.
SLEČNA: Pěkně postupně…
Nůžky dala ze strany k napnuté kůži mezi koulema a tělem, vyndala foťák a udělala si ještě pár fotek..
SLEČNA: Pro kamarádku…
Pak pomalu střihala. Nůžky se pomalu bořily do napnuté kůže jak do papíru a začínala vytékat krev. Slečna pokračovala. Když byla v půlce, kůže se napružila a již nevydržela takový tlak a napnutím se sama přetrhla a vystřelila dolů směrem k přibitým koulím. Zmrd v šoku křičel a nevěřícně sebou házel u tabule.
Slečna to nebrala v potaz, vzala další kapesník a odtrahla přibité koule od tabule. Následně odstřihla poslední provaz kolem zmrdova krku. Zmrd se sesunul na zem.
Potom slečna vzala zmrdovi koule v kapesníku a vyklopila je do baňky s tekutinou. Zmrd na to nevěřícně koukal. Vypadalo to, jako by hodila tabletu šumáku do vody, tekutina šuměla a nebylo příliš vidět, jen jak se koule pomalu otáčí v ní a kolem spousta bublinek. Slečna mezitím vzala kahan a opálila zespoda zmrda, aby z něj přestala téct krev.
Než to udělala voda v nádobě se přestala vařit a byla opět průsvitná. Po koulích ani stopy.
SLEČNA: Nerada po sobě nechávám stopy. Tohle možná znáš z hodin chemie, seznam se s kyselinou. Pak vzala jeho upálený ocas a nasypala ho do nádoby. Jen to zasyčelo.
SLEČNA: Musím jít zmrde, už se nikdy neuvidíme, svojí šanci si promarnil.
KONEC