Spoločná masturbácia v salóne

19.12.2017 08:06 · 6 691 wyświetleń Par_chce_zenu

Prvé pokusy o spoločnú honku nezožali veľký ohlas. Tri tesne po sebe idúce termíny sa potýkali s klesjúcou účasťou. Na poslednom bol tuším len jeden hosť a my dvaja s Laurou.

Po čase ale začal záujem znovu ožívať a tak sme vytýčili termín a s napätím čakali na odozvu. Nakoniec sa prihlásili dva páry (jeden síce na 50% ale šanca aj chuť bola) a osem či deväť mužov. Hlásili a odhlasovali sa priebežne ešte v deň konania ale v kalendári bolo zapísaných spolu dvanásť ľudí plus my dvaja s Laurou.

Páriky, žiaľ nedorazili a tak sme s Laurou túto skupinu reprezentovali sami. Za mužov prišli v dvoch vlnách tesne po sebe šiesti. Jeden opozdilec dorazil asi 20 minút po začiatku, žiaľ nemal ho už kto vpustiť.

Na monitore som pustil porno a do reprákov hudbu. Každý si našiel miesto, kto chcel sa vyzliekol (myslím že všetci) a začali sme. Tentokrát si honil každý sám len my s Laurou vzájomne. Asi po desiatich minútach Laura začala vzdychať a proste ho tam chcela. Nie je stavaná na dlhé predohry a tak sa začalo – hostia nehostia – šukať. Asi po dvadsiatich minútach sa urobila a tak som jej navrhol, aby pomohla niektorým komótnejším honičom dokončiť prácu, ale v publiku sa toho nik nechytil a tak sme v objatí a mazlení vyčkali asi do trištvrte. To už začali zvoniť prví cvičenci na jógu.

Za nás môžem povedať, že nadšenie. Hlavne z hojnej účasti. Snažili sme sa aby na Lauru bol dobrý výhľad ale honiči boli z dvoch strán tak sa nedalo vyhovieť všetkým. Laura si dala záväzok, že nabudúce sa bude prvých desať minút robiť sama a koncom januára chystáme repete.