Ojebávačka na joge

6.1.2018 09:42 · 4 970 wyświetleń Par_chce_zenu

Nahá joga je fajn zámienka pre stretnutie s amatérmi. Fakt je že keď sa 5 ľudí dohodne na určitú hodinu všetci sa vyzlečú a cvičia, je trošku problém púšťať opozdilcov. Nakoniec naši meškajúci to už vedia.

V rôznych kultúrach je rôzna tolerancia meškania. Nemci nula. Česi 5 minút... Slováci desať... Ekvádorčania dve tri hodiny :-)

"ahoj, v piatok by som skúsil prísť si zacvičiť. Najskôr cca 17.30 hod by som vedel prisť …"

PRíSť NA JOGU S MEšKANíM JEDENAPOL HODINY KEĎ CVIčENIE TRVá NECELú HODINU.... ALE PREčO NIE, DOHODLI SME SA žE ZACVIčíME NOVú ZOSTAVU čO PRIPRAVUJEME. šPECIáLNE LEN PRE NEHO KEĎ SA Už UNúVA... TELEFÓN MáME V PROFILE, ALE PRE ISTOTU HO POSIELAM SPOLU S MAPKOU A POPISOM CESTY, POTOM EšTE LINK NA "KONTAKT" KDE JE TIEž ADRESA A TELEFÓN. 17:30 ALE MINULO... MINULO AJ 18:30 A MINULO AJ 19 HODíN. POZHASíNALI SME A PRE POL ôSMOU ODIšLI, LEBO ĎALšIE OBJEDNáVKY Už NA TEN DEň NEBOLI...

bolo tam schodište - neviem čo mala byť čakáreň, zazvonil som na prvý zvonček zhora, bolo tam niečo napísane… nikto neprišiel….neozval sa.

NASLEDUJE ASI POLHODINOVé DOťAHOVANIE O TOM žE SOM ZATAJIL TELEFÓNNE číSLO A žE SOM PREPOčUL DVOJITé ZVONENIE. ROZUZLENIE PRIšLO NA ZáVER.

príšiel som do 22.00 hod ohlaseny som bol cez amaterov že pridem

DOTERAZ NECHáPEM AKO SOM MOHOL ODíSť KEĎ BOL CVIčENEC OHLáSENý NA JOGU O 16TEj S MEšKAMíM JEDENAPOL HODINY, AKO KEBY BOL PROBLéM POčKAť ĎALšIE šTYRI HODINY.

a najbližšie neojebavaj ludi na nete

ONO VLASTNE, KEĎ SA NAD TýM ZAMYSLíM, VšETKO čO POVEDAL JE PRAVDA! SKUTOčNE BOL OHLáSENý, A SKUTOčNE PRIšIEL PO 17:30. ON DODRžAL VšETKO. JA SOM OJEBAL... čAKAL SOM DVE HODINY A POTOM ZDRHOL.

OSPRAVEDLňUJEM SA.

A PRE OSTATNýCH: RADšEJ VOLAJTE, KEĎ MEšKáTE.