Katčin trest - výměna rolí

23.1.2018 12:39 · 1 997 wyświetleń bazinga

Po našem posledním setkání, kde jsem si s Katkou jako poslušnou subinkou krásně pohrál, mi řekla, ze příště si prohodíme role a pro změnu budu poslouchat já. Hned mi zadala první úkol, a to že do našeho příštího setkání mám zakázáno stříkat. Vzhledem k tomu, že to bude až skoro za týden, tak to pro mě znělo dost šíleně. Prvních pár dnů to šlo přežít, třetí den už to ale začalo být horší. Navíc mi to začala dělat těžší tím, že mi začala čím dal častěji posílat fotky ze sprchy, nebo před zrcadlem jen v prádle s vyšpulenou prdelkou.

Den D konečně nastal. Celý den jsem v práci seděl jako na trní, nemohl se na nic soustředit a cítil napětí a mírnou bolest koulí z přetlaku. Přímo z práce jsem vyrazil za Katkou, byli jsme domluveni, že dorazím na šestou. Cestou z práce jsem chytil klasickou kolonu, tak píšu Katce, že budu mít pár minut zpoždění. Odepsala mi, že už na mne čeká a zadala mi další úkol. Hned za vchodovými dveřmi nachystala kuklu se škraboškou, oboji si mám hned po příchodu nasadit. Začal jsem tušit, že to Katka s tou výměnou rolí myslí vážně a začal jsem být nervózní. Zároveň jsem cítil, jak se mi vzrušením začíná koncentrovat krev v tříslech.

Hned po příchodu jsem od dveří zavolal “ahoj zlatíčko”, ale žádná odpověď zpět nedorazila. Nasadil jsem si tedy kuklu s otvorem na oči a pusu. Přes kuklu ještě škrabošku, takže jsem nic neviděl a zavolal, že jsem připraven. Po chvilce jsem uslyšel blížící se klapot podpatků. Spokojeně jsem se pod kuklou usmál, že si Katka vzala šukací červené lodičky, které jsem ji před časem koupil. Zastavila těsně přede mnou, cítil jsem její vůni, v kalhotech jsem měl už teď obří bouli a znovu zopakoval “ahoj zlato”. Vtom mi na tváři přistála facka “jdeš pozdě a na zlato dnes zapomeň. Dnes jsem tvá Madam. Je ti to jasný?” Chtěl jsem trošku zaprovokovat a odpověděl “ano zlato”. Přistála mi další, tentokrát silnější facka a já pochopil, že to myslí vážně a automaticky ze mne znovu vypadlo “ano madam”.
“Vidíš, jak ti to hezky jde. Teď se svlíkni do naha a klekni si na kolena.” okamžitě jsem se tedy začal svlékat a slyšel klapot podpatků, jak Katka odchází. Než se vrátila, čekal jsem připraven jen v boxerkách, na kterých určitě nemohla přehlédnout obrovskou bouli, jak jsem byl vzrušený. Ucítil jsem jemný dotyk její ruky na svém hrudníku, ruka se začala pomalu přesouvat směrem dolů přes břicho až ke gumě od boxerek, kterou odklopila, ale ve vteřině zase pustila. Vtom jsem uslyšel zvuk, jak něco sviští vzduchem a než jsem si uvědomil, co to je, ucítil jsem bolest na hrudníku. Hlavou mi prolítlo - mrcha! Ví, že nemám rád bolest a vezme si na mě důtky. Moje myšlenky ale přerušil Katčin hlas “Řekla jsem do naha” a pro jistotu to zdůraznila dalším švihnutím důtkama. Obava z dalšího švihnutí mě popohnala k bleskurychlé reakci a ve vteřině jsem stál před Katkou nahý s trčícím pérem. Přesto přišla další rána “Řekla jsem na kolena. A měl by ses začít víc snažit, nebo tě to dnes bude opravdu bolet”. Než dořekla poslední větu, klečel jsem na zemi. Znovu jsem slyšel vzdalující a přibližující se klapot podpatků a ucítil Katčiny ruce na mém krku, jak mi nasazuje obojek. K tomu přidala jednodílná pouta na ruce i nohy. Během nasazování se několikrát otřela tělem nebo nohou o můj klacek. Pokaždé mnou projela vlna vzrušení. Na závěr podle zvuku připnula karabinu vodítka k obojku, zatáhla za něj a přikázala, abych ji následoval po čtyřech. Předtím mi ale ještě nadzvedla z očí škrabošku a já ji dnes poprvé uviděl. Na sobě opravdu měla červené boty na podpatku, na nohou samodržící punčochy a na sobě černé lakované šaty, které obepínaly její nádherné křivky. Celou cestu do ložnice jsem nemohl spustit zrak z její prdelky, kterou krátké šaty zakrývaly sotva napůl.

Dorazili jsme do ložnice, kde mě Katka přikázala zastavit se těsně před postelí, na kterou se sama posadila. Znovu mi na oči nasadila škrabošku a přikázala se věnovat jejím nožkám. S radostí jsem poslepu našel jednu nožku a začal ji líbat. Nejprve dole kolem bot, párkrát jsem poslepu políbil i jen samotnou botu, pak přes lýtko postupoval nahoru, přes stehno a směroval si to postupně až do klína. Tam mě ale Katka dojít nenechala a za vodítko si mě přitáhla na začátek, ale pro změnu k druhé noze. Pomalu a postupně jsem se znovu začal propracovávat nahoru, kde jsem už i cítil vůni její kundičky. Těsně před ní mne zatáhnutím za obojek zastavila a já ucítil její prsty na svých rtech. Otevřel jsem pusu a na jazyku ucítil lahodnou chuť Katčiny broskvičky. Po chvilce prsty vyndala a podle zvuku jsem poznal, že pokračuje v tom, co musela začít dělat, když jsem se věnoval nožkám - sama se dráždí prsty. Chtěl jsem ochutnat přímo ze zdroje, ale Katka držela vodítko s obojkem tak, že jsem nemohl a mohl si to jen představovat. Znovu jsem ale ucítil prsty na svých rtech a mohl z nich slízat další šťávu. Po očištění prstů mi sundala škrabošku a já tak uviděl naživo přesně to, co jsem si představoval. Krajkové kalhotky vyhrnuté na stranu a přede mnou se leskla Katčina dohladka vyholená kundička. Nešlo přehlédnout její vzrušení, všude kolem se leskly šťávy a já měl nepopsatelnou chuť je všechny jazykem olízat. Místo toho jsem ale mohl jen zblízka pozorovat, jak sama dovnitř proniká třemi a pak i čtyřmi prsty. Začal jsem prosit, aby mi dovolila dráždit ji jazykem, ale jí tato situace naprosto vyhovovala. Znovu mi dovolila jen očistit její prsty. Tentokrát je však nevrátila zpět do kundičky, ale přitáhla si mou hlavu pevně do klína a konečně mi dovolila ochutnat její sladkou buchtičku. S chutí jsem do ní zabořil obličej a dráždil Katku jazykem. Sama si mne přidržovala rukou a korigovala tak intenzitu. K tomu ještě nadzvedla nohu a podpatek položila na má záda. Na jednu stranu jsem cítil bolest, jak se mi podpatek zařezává do zad, na druhou stranu díky vzrušení jsem bolest téměř nevnímal a jen si celou situaci užíval.

Po chvilce mi táhnutím za vodítko odtáhla hlavu nahoru a začala se zvedat z postele. Já měl zůstat na kolenou na zemi a opřený o postel. Slyšel jsem, jak se Katka přehrabuje mezi hračkami a znovu se blíží zezadu ke mně. Vtom jsem ucítil dopadat něco studeného na můj zadek, došlo mi, že je to lubrikační gel, který mi po chvilce Katka začala roztírat všude kolem dírky a postupně jedním prstem i dovnitř. Byl jsem vzrušený na maximum, do toho mne ještě Katka občas stiskla za tvrdý trčící ocas a já se tak postupně uvolňoval, až ve mne měla celý svůj prst. Chvíli jej takto nechala uvnitř a věnovala se druhou rukou honění ptáka, na kterém se na žaludu leskly kapky vzrušení, které postupně odkapávaly dolu na zem. Katka dlaní přejela přes žalud a všechny tyto šťávy tím setřela dlaní. Přikázala mi nadzvednout hlavu a jazykem očistit její ruku. Jindy bych protestoval, ale tím, jak jsem byl nadržený mě ani na vteřinu nenapadlo odporovat a okamžitě jsem se jazykem dal do práce. Do toho Katka začala hýbat prstem na druhé ruce, který po nějaké době vytáhla ven, přidala další dávku gelu a místo prstu zajela dovnitř menším análním kolíkem, který zasunula až po okraj dovnitř a pochválila mne, že jsem poslušná čubka.

Pak mi přikázala vstát a lehnout si na záda na postel. Pomocí provazů uchytila ruce k horní části postele a naopak nohy k její spodní části. Sundala si promáčené kalhotky a strčila mi je místo roubíku do pusy. Poté šla pro něco do tašky a když se vracela, všiml jsem si, že v ruce drží silonky. Hned se mi začalo honit hlavou, co s nimi má v plánu a taky jsem hned dostal názornou odpověď. Začala mi ji omotávat kolem kořene, několik otáček vedla nad koulema a několik pod nimi. I při klasické erekci mi na ocase viditelně vystupují žily, ale během krátké chvilky po tomto podvázání začaly ještě více a měl jsem pocit, že jej mám z kamene. Katce se pohled na něj musel taky zamlouvat, protože během chvilky seděla na mých nohou a rty přejížděla od kořene směrem nahoru. Rty otevřela až v momentě, kdy se přiblížila k žaludu, kolem kterého začala kroužit jazykem. Bylo to nesmírně vzrušující, měl jsem obrovské nutkání chytit ji za vlasy, strčit jí ho do pusy a vyšukat ji jako děvku. Místo toho jsem ale mohl jen bezmocně ležet a sledovat, jak si Katka dělá děvku ze mě. Konečně si jej po nějaké době vzala do pusy, současně ale rukou začala povytahovat ven anální kolík a zase jej zasouvat zpět. U toho se mi dívala do očí a bylo vidět, jak se jí dnes v tato role líbí. Měl jsem obavu, aby se mi toto její dráždění nelíbilo až moc a Katka to na mě hned poznala. Přestala s kouřením, rukou mi ho pevně stiskla a řekla “se stříkáním si ještě počkáš. Budeš moct, až ti to dovolím, rozumíš?”
Zakýval jsem souhlasně hlavou, ale hned mi přistála facka “ROZUMÍŠ?!” S kalhotkami v puse jsem jen zahuhlal “Ano madam” a Katka se spokojeně usmála.

Poté znovu pevně chytla do ruky moje péro a přesunula se směrem nahoru tak, že byla rozkročená nade mnou a ocasem si začala třít o kundičku a žaludem zajíždět na její okraj. Znovu jsem měl obrovské nutkání chytit ji za prdelku a nabodnout si ji na sebe až po kořen. Dokonce jsem se o to několikrát pokusil, ale pouta a provaz byly pevné. Snažil jsem se alespoň nadzvedávat trup, ale další facka mi připomněla, že dnes mám poslouchat. Katka tedy dál pokračovala v dráždění své kundičky. Po chvílí ale přestalo jít jen o dráždění na kraji, ale několikrát dosedla až nadoraz a osedlala si mne. Moc dobře si uvědomovala můj předchozí půst a tak po pár přírazech si ho nechala ze sebe vyklouznout, sama se dráždila rukou a pak znovu nasedla. Nedokážu říct, jak dlouho to takto mohlo trvat, ale poznal jsem, že se na Katku blíží orgasmus. Naposledy takto sesedla ze mne, chytila ho do ruky a začala si s ním silněji třít o poštěváček, čímž dosáhla svého vyvrcholení. Problém byl, že já sám už to nemohl déle vydržet a Katka to věděla. Víte, co je to zkažený orgasmus (anglicky ruined orgasm)? Je to stav, kdy se dostanete na hranu, odkud není návratu, ale náhle dojde k ukončení stimulací. Poté dojde k výtoku semene a velkých svalových kontrakcí jako u běžného orgasmu. Sexuální energie tak zůstává a nadržení se ještě více stupňuje. Zpravidla po tomto nedojde ani k odeznění erekce, případně je hodně rychle zpět. A přesně toto mi Katka udělala tím, jak si dráždila poštěváček a ve správnou chvíli mne pustila. Věděl jsem, že nesmím stříkat a snažil se to marně zadržet. Chvilku po Katčině orgasmu začalo její buchtičku zvenku zdobit moje sperma. Po tolika dnech jej byla pořádná dávka a tak hodně skončilo i na mém břichu a hrudníku.

Katka dosedla na mé břicho a chvíli v tomto takto klouzala nahoru a dolů. U toho se sklonila ke mně, sundala mi kuklu, vytáhla kalhotky z úst, dala mi polibek a pak s úsměvem řekla, že jsem měl zakázáno stříkat a že za trest si to po sobě uklidím. Oči jsem měl jako baterky. Vzpomněl jsem si, jak mě kdysi vykouřila do konce a než jsem se nadál začala mne ještě s plnou pusou líbat. Tehdy jsem z toho nebyl nadšený a dával si nato už v budoucnu pozor. Jenže teď jsem bezmocně ležel na zádech a mohl jen pozorovat, jak se Katka zvedá a klínem přesouvá nad můj obličej. Z těsné blízkosti jsem viděl tu “nálož” a došlo mi, proč poté ještě tak ochotně klouzala na mém břichu. Jenže oproti předchozí zkušenosti jsem nyní byl bez orgasmu a naopak neskutečně nadržený a tak když mě Katka chytla za vlasy a přitáhla si mou hlavu do klína, tak jsem poslušně otevřel pusu a dal se do práce. Přestože Katka před chvílí prožila orgasmus, byla okamžitě při chuti a celým klínem dosedla na můj obličej. Rukou držela moje vlasy a nechávala si jazykem projíždět kundičku po celé její délce. Jazykem jsem se snažil pronikat hluboko. Moje sperma už dávno bylo pryč a já si tak mohl vychutnávat chuť její šťavnaté broskvičky. Tlak na mém obličeji ještě více zesílil, Katka byla znovu v rauši a že se mohu sotva nadechnout, bylo to poslední, co ji v tu chvíli zajímalo. Místností se rozléhalo její vzdychání, které se v jednu chvíli změnilo v hlasité vydechnutí, po kterém můj obličej zaplavil proud šťávy z Katčina mokrého orgasmu. Ještě nějakou chvíli na mě zůstávala sedět a bylo cítit, jak se její tělo ještě chvěje v doznívajícím orgasmu. Poté si lehla vedle mne a prstem mi z obličeje stírala zbytky šťáv, které mi ihned vkládala do úst. Jednou ale namísto šťáv z mého obličeje prstem přejela i přes břicho, kde ještě byly zbytky nezaschnutého semene. Tentokrát jsem ale držel rty u sebe, což se Katce nelíbilo a prsty druhé ruky mi začala tak silně mačkat bradavku, že jsem rty pootevřel a udělal, co chtěla. “Když nechceš poslouchat, tak si to ještě párkrát zopakuj, aby ses to naučil” a ještě třikrát to stejné s otřením břicha zopakovala. Potom vzala kalhotky, které jsem měl předtím v puse, utřela s nimi zbytky šťáv z mého obličeje, to stejné udělala na břichu a tříslech, vrátila mi je zpět do pusy a začala mi rozepínat pouta z ruk a nohou.

“Klekni si na čtyři a čekej!” opět jsem jen do kalhotek zamumlal “ano madam” a splnil, co chtěla. Dostal jsem zpátky kuklu a přes oči škrabošku, abych nic neviděl, ale moc dobře jsem tušil, co mne čeká. Jedna z pomůcek, která ještě nebyla využitá byl připínák, který jsme před časem koupili. Zatím jsme jej použili jednou a to jen na krajíčku. Přestože je to jeden z nejmenších, který se prodával, tak víc jsem bez předchozího tréninku tehdy nezvládl. Tento kousek je ještě navíc zvláštní v tom, že je oboustranný a na vnitřní straně má kratší, ale širší dildo, které si při oblékání zavede žena dovnitř. Cítil jsem, jak si Katka kleká za mne, chvíli mi rukou honila stojící péro. Druhou rukou mezitím vytáhla anální kolíček, který jsem měl do této doby v sobě. Ucítil jsem, jak přidává čerstvou dávku gelu, chytá mne obouma rukama za půlky a pomalu začíná pronikat dovnitř. Kombinace mého nadržení a toho, že jsem v sobě předtím měl menší kolík způsobila, že tentokrát jsem byl více uvolněný a Katka tak do mne postupně a pomalu pronikala, až byla celým asi 14cm dildem ve mne. Uvnitř mne se zastavila, abych si zvyknul a zezadu rukou chytla moje péro a několikrát po něm rukou přejela. “Teď budeš držet, ošukám si tě jako mou děvku”. Sotva to dořekla, ucítil jsem pomalý pohyb ve mne. Po chvíli se pevně chytla obou půlek a začala přirážet rychleji. Na vlastní kůži jsem pochopil, proč na diskuzních fórech někteří muži tolik opěvují dráždění prostaty. Chvilkama jsem se přistihl, že dokonce sám přirážím do rytmu proti Katce. Tímto a působením vnitřního dilda se ale Katka znovu ocitla mimo vnímaní reality a začala přirážet tak, že mě opravdu šukala jako děvku. Snažil jsem se chvílí vydržet a rozdýchavat to do kalhotek, které jsem měl stále v puse. Po nějaké chvíli jsem ale musel naznačit, že potřebuji vydechnout.

Katka tedy pomalu vyklouzla ze mne, ale řekla, abych ještě zůstal na čtyřech. Klekla si za mnou a začala rukou pomalu pohybovat nahoru a dolů po mým ptákovi. Z předchozího dráždění prostaty z něj ještě stále tekl proud tekutiny, díky které po něm ruka krásně a příjemně klouzala. Druhou rukou nezahálela a prsty kroužila kolem mých zadních vrátek, kterými jedním prstem znovu pronikla dovnitř a pokračovala v ručním dráždění prostaty. Stačilo ale už jen pár pohybů rukou, čímž mě doslova podojila. Byl to jeden z nejsilnějších a nejintenzivnějších orgasmů, jaký jsem kdy zažil. Odpadl jsem po něm na postel s nohama v pěst, tělem mi přijíždělo mravenčení a třásl jsem se ještě několik dalších minut. Zůstali jsme spolu ležet v posteli a já už v hlavě střádal plány na příště...