S - Anální premiéra s Denisou

6.3.2018 03:47 · 1 197 wyświetleń par_nepar

Sára.

Postupně jsem se o Denise dozvěděla více – byla mnohem zkušenější než já, na víkendy jezdila do Prahy do „One Klubu“ tančit a nejspíše i něco navíc těžko říct nevím ale měla z toho pěkný prachy. Ale neutrácela naopak furt vypadala jak poslední bezďák přitom byla nesmírně čistotná a voňavá. Ale to jsem věděla jen já, hned za dveřmi pokoje se měnila v černou vdovu.

Taky o chlapech se nevyjadřovala moc dobře – byly pro ni jen zdroj peněz. Měla s nima nějaký problém z mládí ale o tom nemluvila nikdy vždy se tomu vyhla. Zato my jsme si spolu užívaly opravdu krásné chvíle. Nebylo to pořád, tak jednou, dvakrát do měsíce, když tam vedle v pokoji byl klid apod. Říkaly jsme tomu „masáž“ :D

Začínaly jsme opravdu takovou masáží, nejprve jedna pak druhá tu první a pak něžné milování. Hlazení, vzrušování a líbání. Uměla s jazykem neskutečné věci. Milovala moji šťávičku a já její. A nevím jak si toho všimla nebo jak na to přišla, ale nikdy mi nestrčila prsty dovnitř jakoby věděla že jsem ještě panna. Ani se neptala ani vůbec nic bylo to vždycky úplně samozřejmé. Sama to přitom přímo milovala. Časem jsem se naučila všechno a její mokré výstřiky byly něco nepopsatelně krásného vždycky mě potom hladila laskala a byla hrozně něžná a spokojená. A taky mi říkala že mám nekrásnější ruce na světě a že žádný chlap mi nesahá ani po kotníky.

Jednou jsme byly na intru už hrozně brzo. A samy – holky odvedle byly na praxi. O tom jestli dáme masáž jsem se ani nemusely bavit stačilo jen mrknout :D Obě jsme byly hrozně nadržené.

Mám pro tebe něco nového jestli chceš?
Jasně povídám. Běž do sprchy hned přijdu za tebou. Za chvilku vklouzla do sprchy a měla s sebou takovou hadici a … jj :D anální spršku. A tak jsem se naučila další radost :D

Denča se nejprve vyčistila sama a ukázala mi, jak se to používá a tak jsem to nakonec vyzkoušela taky. Vysvětlila mi že anální sex není úplně pro každého a že kdyby se mi to nelíbilo, tak si nemám dělat násilí. Ale že když se mi to bude líbit tak si moc užiju a ještě se mi to bude hodit… a lišácky mrkla.

A pak jsme se milovaly jako nikdy před tím. Opět nejprve jemná masáž po celém těle líbání a tak. Tentokrát mi k lízání pičky přidala i lízání análku. Byla jsem úplně v extázi nejprve to trochu lechtalo ale pak to bylo prostě krásné. Přidaly jsem nějaké mazání a pomalu pomalinku nejprve jeden prst. Trochu jsem měla strach co bude a jestli se mi nemůže nic stát, ale Denča byla skutečně jemná, něžná a trpělivá. Bradavky jsem měla tvrdé jak hřebíky. Cítila jsem takový tlak ale nebyla to úplně bolest spíše obava a pak se dostavilo vzrušení. Prostěradlo pode mnou začalo pomalu vlhnout. Když mi Deniska přidala druhý prst a začala mě pořádně vzrušovat dostala jsem mokrý orgasmus. Měly jsme dát ručník! Denisa se smála na celé kolo.

Když jsem naopak dělala Denisu tak to už osušku měla pod sebou – u ní se to už vědělo, že stříká. Prstíky jsme měla nejen v její kundičce, což milovala ale pak taky v análku. My holky ze zdrávky nesmíme mít dlouhé nehty takže jsem tam mohla mít kterýkoli prst a nic bych jí neublížila. Denisa stříkala jak ten gejzír na Islandu co jsem se učili ve škole. Vlastně když dneska vidím nějakou fotku takového přírodního gejzíru hned si na ni vzpomenu a začnu mít chuť na sex. Zrovna nedávno bylo v televizi něco o opravě pramene v Karlových varech a hned to na mě přišlo :D

Denisa opět usínala jako malé koťátko byla šťastná a já taky. Trošku mě pravda zadek bolel nebo spíš byl takový rozdrážděný….Ale to vzrušení tam doznívalo dokud jsem neusnula. To si musím vyzkoušet i s Danem!