Povídání o ...

10.12.2019 07:41 · 266 wyświetleń s-Adela

Povídání o lackovém pejskovi a latexové kočičce...

Kapitola první

Obyčejný den, Paní se ráno vzbudí, nasadí svému mazlíčkovi obojek, osprchuje ho, oblékne do jeho psí podoby a nechá ho sedět u dveří, na stolečku připravené vodítko, sama se jde upravit. Rexy trpělivě čeká, vypadá to na procházku.
Když se Paní konečně objeví, připne mu vodítko, vyjdou ven, ale místo k brance zamíří do garáže, Rexy už naučeně vleze do zadní části auta, automaticky se otvírají vrata, Paní vyjíždí autem ven, Rexy kouká vesele ven, výlet s Paničkou je vždycky příjemný. Po nějaké době auto brzdí před velkým domem, otvírají se vrata, Paní parkuje v uzavřeném dvoře, otvírá zadní dveře, bere vodítko a Rexyho vytáhne z auta ven. U domu líně polehávají dva ovčáci, uvázaní, s nezájmem pozorují příchozí, žádný vzrůšo.
Z domu vyjde další žena, elegantně oblečená, zdraví se s Paní, Rexy si ji prohlíží, poslouchá, co si Paní povídají.
" Tak už jsem se tebe těšila a na Rexyho samozřejmě taky": vítá pro Rexyho neznámá žena Paničku.
"No jo, nemám ho dlouho, ale jsem taky zvědavá na tebe ": usmívá se Panička na kamarádku.
"Pojďme dovnitř, je chladno.": zve hostitelka návštěvu.
Obě Paní vstupují do domu, Rexy je uveden také.
V chodbě mu Paní podá malý vlhký ručník, aby si utřel packy. Poté, co tak udělá, všichni vstoupí do pokoje. Paní přikáže Rexymu se způsobně postavit a hostitelka ho podrobně zkoumá, hladí, prohmatává, prohlíží oči, přejíždí dlaní přes rozkrok, rozepne zip, zkontroluje penis, šourek....vyptává se na Rexyho věk a zdraví. Rexy zvědavě vše poslouchá, dívá se na svou Paní, trochu se bojí, jestli ho snad nemíní prodat. Nakonec je hostitelka spokojená, postaví se a prohlásí: „Dobře, začneme hned, kávu si můžeme dát přitom.“ Otvírá dveře do další místnosti: "Pojďte sem dovnitř".
Rexy následuje na vodítku svou Paní, v místnosti je měkký koberec, křesla, několik košů s dekami a opravdu veliký psí pelíšek. Paní odepne Rexymu vodítko a dá pokyn: „ Volno, Rexy!“. Rexy obchází pokoj, prohlédne si zblízka pelíšek a sadu misek vedle, kouká zmateně na svou Paní, ta se usmívá a chválí hostitelce pokoj. Ta jen zamrká na Paničku, otočí se a na chvíli se vzdálí.
Rexy se přitulí k noze své Paní a tázavě se podívá, ta ho jen poplácá po zádech. Hostitelka se vrací, má v ruce vodítko, na kterém vede svého vlastního mazlíka, drobnou tmavovlasou čubinku. Fenečka má na sobě tmavý lesklý obleček, na krku obojek s drobnými lesklými kamínky a se známkou. Rexy zbystří, čubinka se ve dveřích zarazí, vodítko se napne. Fenka překvapeně zírá na návštěvu.
Paní čubinky trhne vodítkem: „No tak, Simí!“ a dovede ji k pelíšku, Simi se celou dobu otáčí a hledí upřeně na Rexyho. Hostitelka hladí Simi po vlasech a vysvětluje: "Tak, tohohle fešáka jsme ti vybraly, dnes první pokus.".
Rozepne čubince zip v rozkroku, odepne vodítko, poodstoupí a poplácá Rexyho: „Koukej se snažit, Simi chce malý, tak ať je pěknej po tobě!". Obě Paní se usmívají a prohlížejí si překvapený psí páreček.
Rexy se váhavě přiloudá k fence, kouká střídavě na ni a na svou Paničku. Obě Paní se ale otočí a odchází si dát kávičku. Rexy si přičichne k fence, chce si ji pořádně prohlédnout a uvést se co nejlépe, Simi je z něj ale celá nesvá, odtáhne se, utře si packou nos a čeká. Rexy si rozpačitě dřepne a přemýšlí, sakryš, co teď, to je situace. Naštěstí se hostitelka vrací s mísou, bere dvě misky a plní je kousky voňavého masa, jednu přistrčí k Rexymu, druhou k Simí, tu znova pohladí, povzbudí a zas odejde, dveře ale nechá otevřené. Simi se nahne k misce, začne pomalu jíst, kouká po Rexym, moc se k ničemu nemá, Rexy kouká na ni, na svou misku, znovu na ni, pak svou misku přistrčí k ní. Simi se zarazí, hledí na další porci a na blahosklonný Rexyho výraz.
Rexy se k ní znovu přiblíží, až na dotek a olízne ji přes tvář: "Tak co, čubí, nelíbím se ti? Ty mně moc."
Fenka odpoví: „Líbíš, ale nečekala jsem,že Panička přivede někoho tak brzo.".
Rexy pokrčí rameny: „ No musím přiznat, že já jsem tohle od dnešního výletu taky nečekal."
Rexy odstrčí obě misky úplně stranou, protože Simi už jim stejně nevěnuje pozornost, a začne laskat čubinku po těle, packama, jazykem, mazlí se, čeká, až se přestane tak chvět. Lízá ji něžně za ouškem, hladí zadeček, opatrně, dává si na čas. Simi chvilku netečně sedí, ale pak se znovu odtáhne a uteče do vedlejší místnosti k Paničkám. Rexy dřepí sám v pelíšku, přemýšlí, co bude a jak na to, tohle nebude snadný úkol, nerad by tu cizí Paní zklamal. A svou už vůbec ne.
Simi je ale vzápětí přivedena zpět, její Paní jí znovu připne vodítko a připevní ho ke kroužku na stěně u pelíšku. Do místnoti vstupuje i Rexyho Paní, v rukou dva šálky, obě se posadí v místnosti a dívají se. „Rexy, musíš se trošku víc snažit!“ napomíná ho vlastní Paní. Rexy tedy začne znovu Simi přesvědčovat jazykem, ta už nemá kam utéct, Paničky hlídají. Simi je celá rudá i když laskání se jí líbí. Sleduje Rexyho, jak jí přejíždí jazykem po slabinách, hladí ji a každou chvilku se jí podívá do tváře, jestli se jí to zamlouvá. Pak ji tlapkama překulí úplně na záda a začne se jazykem věnovat její bobřince, Simi se už přestává bránit dotykům, její Paní odloží kávu, přistoupí k ní, hladí ji po prsou, sleduje Rexyho snahu a konejší ji: „No vidíš, Simí, že je to hezký, hodná malá.". Nakonec se Simi sama zvedne, otočí, stojí na čtyřech, skloní poslušně hlavu a nabídne svůj zadeček Rexymu. Ten se naposled obrátí tázavě ke své Paní. Ta se přísně podívá a významně si poklepe na hodinky:"Do toho Rexy!".
Rexy tedy obejme tlapkama Simi kolem boků, váhavě, aby se mu snad nevysmekla, a jemně zasune svůj penis do čubinčiny jeskyňky, ta je celá napnutá, trochu kníkne, dívá se bojácně po své Paničce. Rexy ji hladí po zádech a začne opatrně přirážet. Simi zavírá oči. Její Paní sedí vedle, hladí ji konejšivě pod bradou a na bříšku, Rexy koná svou povinnost. Cítí, jak napětí čubinky pomalu mizí, sama mu jde už zadečkem při každém přírazu naproti, Panička to vidí, poodstoupí a tiše zpovzdálí sleduje psí milování. Rexy taky blahem zavírá oči, je moc rád, že byl pro Simi vybrán, je blahem úplně bez sebe. Pomalu se mu blíží vyvrcholení. Nakonec se mu tělem prožene nádherný orgasmus, stříká do čubinky a líbí se mu to o to víc, že to není jen tak "do prázdna". Slastí kňučí, fenka taky vzdychá. Rexy slyší svou Paničku, jak šeptá: „Výborně Rexy, pašák.". Rexy vysune svůj penis z čubinky, její Paní přistupuje, pokládá ji rychle na záda a přikazuje: "Lež, nehýbej se!" Pohladí Rexyho přes ramena a ten plní pokyn své Paničky : „Rexy, ke mně!", vrhne se Paničce k noze a olizuje jí ruce. Ta ho poplácá po hrudi: „Hodnej pejsek, šikovnej" a zapíná mu zip přes penis.
Obě Paní se na sebe usmívají, Simi kouká vděčně po Rexym, spokojeně si vrní. Paní se zvedne: „No, tak my se pro dnešek rozloučíme, kdyby nic, zavolej, za měsíc dáme druhý pokus!". Paní si podávají ruce, Rexymu je připnuto vodítko. Když ho Paní odvádí, Rexy se ještě otočí ve dveřích po Simí, ta je schoulená v pelíšku a tváří se blaženě. Paní Rexyho znovu naloží do auta, odjíždějí, výlet končí...Rexy doufá, že tu nebyl naposledy. v