Na vlně mokrého orgasmu

7.3.2021 16:12 · 1 816 wyświetleń groupprague

O mokrém orgasmu už toho byla napsáno hodně, a to i na tomto serveru. Z pohledu muže zůstane asi vždy zahalen závojem tajemstvím, i když logicky s velikostí vzorku stoupá poznání :-P

Když pomineme všechny ty praktické náležitosti jako vhodnou techniku, která přináší zaručené úspěchy. Fakt, že se mokrý orgasmus ve zvýšeném počtu vyskytuje u žen po 40 - skvělý věk pro skutečný zážitek ze sexu :-) Nebo jak zachytit proudy tekutiny a nenastydnout, o kterých se dá jistě napsat celá knihovna a je to zajímavé čtení, se chceme v tomto příspěvku věnovat intimním zážitkům spojeným s mokrým orgasmem ze strany muže. Jako vhodné ingredience a spolupachatele. I pro muže je mokrý orgasmus doslova a do písmene vrcholný zážitek, který by neměl minout žádného muže ;-)

Mokrý orgasmus je možné prožít v různých polohách, nicméně jen některé zajišťují přímý, akční zážitek. Nejlepší je být tak řečeno u zdroje :-P

Laskání ženské lasturky jazykem shora, s dopomocí druhou rukou, zatímco prsty druhé zručně, v pravidelném rytmu, hnětou horní stěnu pochvy… Ústa připravená ke sprše mokrou vlnou, která se v záchvěvu extáze vyplaví z kundičky. Áááách jaká blaženost – být strůjcem, svědkem, být na vrcholu spolu s ní. Krásně vzdychá, prohýbá se, zmítá se, v bezvědomí, trvá to dlouho a dlouho doznívá… Ruce, ústa muže, zadeček a stehna ženy mokrá od šťávy extáze.

Další pozice, která rozhodně stojí za to je žena na koníčkovi. Řídí si sama pohyby, vysedá, houpe se, mění úhel a hloubku zásunu a to je podstatné pro vytvoření tlaku na ty správné body :-P Mírné nahnutí vpřed zvýší tlak, pohupování dopředu dozadu dráždění poštěváčku a vnitřku pochvy, která je hezky natěsno vyplněná… to jsou ty správné předpoklady mokrého orgasmu. Zrychlující se frekvence pohybů a dechu, hlasitější vzdechy, až přijde ten okamžik vrcholu, kdy se zastaví v letu. Pár cuknutí a do rozkroku se vyvalí prudce proud horké lávy Krásné, nádherné teplo v bodě doteku, které se rozprostírá do celého těla. Žena se sveze do náruče partnera a nechává doznívat záchvěvy rozkoše, muž nechává svůj penis v ní a pevně ji drží a vychutnává si okamžiky sdílené slasti.

Určitě existují i jiné polohy, ale tyto s určitostí vedou až na střechu světa :-) vyrazte s námi ;-)