Oblé potěšení

28.9.2022 04:58 · 604 wyświetlenia Quadmax

Hezký den Amatéři.

Dlouho jsem neměl čas nic přidat nebo nebyla inspirace, protože sexuální zážitky má většina z nás ve velké míře.
Celé to začalo, když mě na začátku září volala kamarádka, že by potřebovala učit první pomoc pro cca 60 studentů. Vím, že učí na jedné vysoké škole. Podle domluvy se jednalo o zážitkovou výuku a ne jen suchou teorii, kterou známe z autoškoly nebo ze školení v práci. Domluvil jsem se s kolegou, že pojedeme ve dvou, aby to všechno hezky šlapalo.
Po příjezdu na místo, kde se konalo něco jako seznamovací kurz pro první ročník oboru u kterého je vedoucí oboru. Byl to hezký rekreační areál na Vysočině. Po prvních pár hodinách přednášky o život zachraňujících úkonech došlo na praktickou část. No a tam vzniklo Oblé potěšení. Jelikož já i kolega jsme oba už kocouři, kteří začínají pelichat, chytat odstín stříbrné lišky a za horkých slunečných dnů si musíme dávat pozor na pleš. Nastalo pro nás hotové peklo teda peklo v některých částech mozku a možná i těla. Nebo jen slintající prasáci nad mladým tělem?
Móda legín je krásná, hlavně u dívek, které jsou soudné, že na nich legíny vypadají dobře. Při nácviku a modelových situacích bylo mnoho hezkých pohledů na to Oblé potěšení. Ať už hezké zadečky na kterých se rýsují krajková tanga nebo při pohledu do klína. Krásně vyrýsovaný klín s každým detailem, který podpoří bujnou mužskou fantazii. Ovšem je tu ještě druhá stránka věci. Ty mladé potvůrky si jsou toho vědomé a ještě víc provokují. Různě si je povytahují, upravují a to se potom tepová frekvence prudce zvedá. Každý večer byl zkouška ohněm. Tolik Oblého potěšení s lehce ovíněnou náladou. Vyrýsované venušiny pahorky, které svádějí jen pohladit. Co si budeme povídat. Proto ženy a dívky noste legíny, protože bojujete za zdravý kardiovaskulární systém nás mužů.