Poprvé ve čtyřech

22.10.2022 08:33 · 3 497 wyświetleń RIVAJM

Po téměř nekonečném hledání zde, jsme našli pár, který byl podobný jako my. Také hledali. Vše šlo postupně. Nejprve zprávy ve kterých jsme zjistili, že naše názory a myšlenky jsou podobné. Fotky v galerii měli velmi vzrušující, tak jsme si stále více říkali, že by se naše erotické touhy mohli přesunout z říše fantazie do reality.
Společně jsme se setkali na víkend v hotelu s tím, že se potkáme u večeře a uvidíme co dál. Oba jsme byli velmi nervózní - tuto situaci ze života neznáme. Asi po deseti minutách přišli. Několik prvních minut bylo strašných - konverzace trošku vázla - kolena se totiž klepala i jim ;)
Postupně z nás všech ten prvotní pocit spadnul a vše bylo přirozené. Po večeři jsme zašli společně na sklenku do baru a tam už jsme diskutovali i lehčí témata. Až došlo i na očekávané společně ano/ne? Rozhodnutí bylo, že zajdeme na pokoj, zahrajeme si sexperimenty - každý pár samostatně, ale vedle sebe. Výměnu jsme nikdo nechtěli.
Bylo to velmi vzrušující! Koukat na druhý pár jak se vzrušují a plní jednotlivé úkoly a zároveň cítit jejich pohledy na nás když jsme měli úkol my. Byla to nejerotičtější hra jakou jsme s manželem zažili. Nevím kolik úkolů jsme prošli, ale vím, že první kdo přestal hrát byli oni a začali se vedle nás milovat. Nám to trvalo asi tak vteřinu než jsme následovali jejich příklad. Sex jsme si užili naprosto skvěle. Všichni čtyři jsme toto zažili poprvé a i naši nový přátelé byli nadšení.
Druhý den jsme šli společně na výlet a už na začátku jsme se dohodli, že si včerejší zážitek chceme zopakovat. Odpoledne jsme navštívili hotelový wellness.
vířivka byla fajn, ale veřejná - nešlo dělat narážky na společné chvilky. Tak jsme šli oschnout do saunové části. Vybrali jsme si bylinkovou saunu kde nikdo jiný nebyl. Bylo vidět, že naši manželé mají zajímavý výhled :)
že jsem byla také nadržená prozradily moje bradavky, P na tom byla stejně. M a P (celá jména nechci uvádět) se do toho ještě začali vzájemně dotýkat a sledovali co my? Nálada byla, ale na veřejnosti NE.
V pokoji jsme oba říkali, že už se těšíme na večer. Samozřejmě došlo i na téma zda zůstat u včerejšího modelu, nebo zda bychom chtěli i "bližší kontakt". Zatím jsme chtěli původní model.
Po večeři jsme šli tentokrát na návštěvu my. Vše už bylo mnohem uvolněnější. Hrálo se teprve chvíli, když P navrhla hru "okořenit". Před úkolem měla kostka rozhodnou (sudá/lichá) zda vlastní, nebo cizí partner! Po krátké dohodě co se případně může a co ne jsme souhlasili.
Když se poprvé P dostala k mému muži, tak to úplně příjemný pocit nebyl. v následujícím hodu kostka rozhodla, že i já budu v páru s M. Docela mne polilo horko a stud. Ale podle jistých znaků se mé provedení M líbilo. Postupně zábrany opadaly a všichni jsme byli vzrušení.
Opět jsme dospěli do bodu kdy už úkoly nechcete. Čtyři těla, blízko sebe. Vnímáte zvuky a pohyby páru vedle sebe. Vlastní milování s manželem. A už ani necítíte stud při náhodných dotecích odjinud.
Když jsme se posunuli do polohy na pejska, tak zrovna M ležel na zádech a orálně uspokojoval P. Jeho penis byl kousek. Bez varování jsem ho vzala do ruky - nikdo neprotestoval. Chvíli jsem si s ním hrála, manžel mne při tom stále miloval zezadu. Byl to úžasný pocit. Začala jsem M uspokojovat orálně. Poprvé jsem měla dva muže!
Za chvíli jsem si uvědomila, že necítím přítomnost manžela, tak jsem zvedla hlavu. On a P se věnovali jeden druhému. Nežárlila jsem - začala jsem si.
Víc se rozepisovat nebudu. Máme i jiné fantazie, ale nikoho s kým je realizovat. Pokud jste na tom podobně dejte vědět. Třeba se tento příběh stane skutečností.