Chcem ťa aspoň raz v posteli..

13.1.2023 15:30 · 1 316 wyświetleń jadore31

Tentoraz budem písať o mužoch,aj keď my ženy máme svoje predstavy.Ale muži ich majú neprestajne/nalejme si čistého vína/.Niektoré ostanú len predstavami,ale niektoré sa aj splnia a to práve vtedy,keď to najmenej očakávame.

Podľa jedného nemenovaného týždenníka sú to tieto ženy:

MILFKA: Mladí muzi túžia mať sex s oveľa staršími ženami.Nie je to pravidlom,ale v súčasnosti dosť častý jav.Starsie ženy sú vraj podľa nich skúsenejšie,nemusia si pri nich dávať pozor,vedia čo chcú a čo nechcú.
A zase keď to zoberiem z opačnej strany,mať takého zajačika v posteli tiez nie je na zahodenie.Ma krásne telo a perfektnú erekciu.Takze kazdy z nich si užije.

PRIATELKINA KAMARÁTKA: Nie neobvyklý jav dnes.Staci jedna navsteva a že kamarátka je krajšia ako vy.A sex je na svete.
Môže a nemusí to byť pravda.Kamaratky bývajú zradné a preto mám priateľov viac mužov ako žien.

DVE LESBICKY: Pre každého muža sexuálne nebo. Kto by nechcel vidieť dve vášnivo sa sebe oddavajuce baby a pritom si aj jedna aj druhá užívali s jedným mužom?Inak pre niektorých mužov iba doživotný sen.

KAMARÁTOVA ZENA: Hovorí sa,že žena a auto sa nepoziciavaju. V dnešnej dobe určite úplne nulová fráza.Len si prejdime koľko je tu príbehov o sexe so ženou kamaráta,či v jeho prítomnosti,alebo aj bez neho. U niektorých však len vo fáze predstáv.Su medzi nami aj takí, u ktorých je to nepredstaviteľné,že by jeho ženu obrabal priateľ.
Proti gustu žiaden disputat.

O POLOVICU MLADSIU: Toto prichádza do úvahy u mužov,ktorí majú "tzv.druhu pubertu" a chcú si ešte niečo dokázať.Dnesne mladé kočky sú pre starších chlapov lákadlom,avšak s veľkými rizikami.Vieme,o čom hovorím.


Takže muži, v ktorých bodoch ste sa našli ?Tak pekne po jednom a pravdivo..

Nick
Region
geiletrekker geiletrekker
Netherlands
ink ink
Czech Republic Olomoucký kraj
severan12 severan12
Slovakia Žilinský kraj
mapajkopo mapajkopo
Slovakia Nitriansky kraj
Baw1 Baw1
Slovakia Bratislavský kraj
Dana135 Dana135
Slovakia Prešovský kraj