Hetero športovec...

13.4.2023 17:08 · 1 805 wyświetleń odoberiem-semeno

Existuje jedno pravidlo života, ktoré hovorí, že ak človek po niečom skutočne, intenzívne túži, skôr či neskôr sa mu túžba splní. Ponechajme teraz bokom dovetok, že si máme dávať na svoje túžby pozor, lebo sa nám môžu splniť... Áno, mnohým ľuďom sa túžby splnili a zlomilo im to väz. Neboli pripravení na to, po čom túžili. To však nebol prípad, o ktorom chcem písať.
Sú to vlastne už dlhé roky, ale bol to jeden z tých kontaktov, ktoré sa človeku zapíšu do spomienok a rád sa k nim vo fantázii vracia..
Michal bol zadaný heterosexuálny chalan, na začiatku celkom bez skúsenosti, v čase nášho stretnutia mal 34 rokov. Od mladosti cvičil a športoval, v mladosti sa niekoľko rokov venoval džudu, mal tesne pod 180 cm a váhu trochu nad 90 kg. Presne taká postava, aká sa mi mimoriadne páči: nie príliš vysoký, pevne stavaný, mierne zavalitý, avšak nie maco, ale skôr svalnatý.. Navyše mal pekne husto, tak akurát zarastenú hruď. Jednoducho kvalitný bujak, plný mužnej sily a potláčanej vášne. Potláčanej preto, lebo žil už desať rokov s priateľkou a z ich vzťahu sa po pár rokoch vytratila fyzická príťažlivosť, sex sa stal rutinou a bol čoraz menej častý. Navyše ho priateľka trošku sprdávala za to či ono, možno aj ona bola nespokojná, a to, čo si on riešil posilňovaním a cvičením, si ona riešila jeho kritizovaním. Nič neobvyklé, však?
Odpovedal na môj inzerát, v ktorom som hľadal športového alebo svalnatého chalana, ktorý je plný semena a potrebuje sa pred niekým predviesť ako samec, žrebec a dať sa kvalitne vystriekať. Michal mi napísal, že už pri čítaní inzerátu sa toporil a tiekol, čo bolo jednoznačne znamenie, že jeho samčia sila sa potrebuje prezentovať, ukázať a dostať ocenenie a uznanie. Nejaký čas sme si písali, predsa len sa ešte s nikým takto nestretol. Postupne sa uvoľňoval, čo sa prejavovalo tým, že mi začal posielať fotky, ako sa toporí z nášho písania. Potom som mu začal písať inštrukcie, ako sa má odfotiť, milujem totiž na mužovi svaly, takže mi Michal napínal dvojitý biceps, prípadne robil základnú pozíciu ako kulturisti alebo vypínal hrudník a ukazoval chrbtový sval.. Predvádzal sa na fotkách vo svojej plnej samčej kráse a ja som si všimol, že aj keď som ho o to nežiadal, takmer vždy bol pri tom tvrdý ako jeleň.. Jeho nervozita postupne opadala, keďže som ho vždy za jeho pózovanie patrične pochválil a on mi vždy písal, že už zo samotnej pochvaly sa vztyčuje ako samec, čakajúci na pripustenie.. Predsa len, doma nemal nielenže pochvalu, ale priateľka o neho ako o muža ani nejavila záujem. Začal mi písať o tom, čo sa mu páčilo na mojom prístupe a začal mi písať aj svoje fantázie, ktoré sa postupne vyplavovali na povrch a nadobúdali konkrétnu podobu. Priznal sa, že ho vzrušuje podávať mi takéto „hlásenia“, na ktorých ukazuje svoje vyšportované telo a erekciu, že ho vzrušuje predstava mať pána, ktorému sa bude ukazovať a ktorý bude oceňovať jeho mužnú silu a na znak uznania sa o neho ako o chlapa nakoniec vždy postará a odsemení ho. Vravel, že to pre neho ako samca bude pocta, keď budú jeho kvality uznané tým, že bude privedený k silnému výstreku, že sa bude snažiť čo najviac pre mňa našetriť a podať kvalitný striekací výkon. Jednoducho cítil, že predo mnou sa bude môcť naplno predviesť ako potentný chlap, že sa nebude musieť v tomto smere kontrolovať, ale za to bude ešte aj pochválený. Bol pripravený niekoľko dní pred stretnutím šetriť semeno, nestriekať a dostaviť sa na prehliadku ako chlap-žrebec s maximálne plnými vajcami.
Po nejakom čase sme sa nakoniec aj stretli. A nie iba raz, ale začali sme sa stretávať pravidelne. Stretávali sme sa asi tri a pol roka, keď sa zrazu s partnerkou rozhodli presťahovať sa do zahraničia a naše príjemné chvíle sa skončili. Nejaký čas sme si ešte písali, ale bez osobného kontaktu, ktorý bol medzi nami skvelý, to akosi nešlo.
Rád by som opäť našiel takého nadržaného chalana s podobnou postavou, ktorý potrebuje byť ocenený ako samec, žrebec a chce pre mňa hrdo a s maximálnym uspokojením striekať svoje našetrené semeno...
O tom, ako prebiehali naše stretnutia, napíšem pár slov nabudúce...