Pokračovanie prvého dňa

20.7.2023 17:50 · 258 wyświetleń misiakM

Cítil som sa skvele a v oblasti panvového dna som cítil silnú energiu, ktorá sa mi rozliehala po tele. Energiu ktorá tam už roky spí a ešte nenašla toho anjela na spoločné zdieľanie tejto skrytej sily...

Cestu električkou do práce som už zmienil. Vnímal som energie žien a videl som, v čom je každá oblečná a ako ju dopĺňajú šaty, alebo ona dáva svojmu oblečeniu tvar. Podľa mňa je porekladlo "šaty robia človeka", len výstrelok módnych návrhárov. Vždy som tvrdil,že žena robí z "handry" šaty a ich spojenie vytvára niečo úžasné! Šaty neurobia človeka, nevytvoria ho lepším, ani úžasnejším, ani kvalitnejším. Klamár v saku , či v deravom smradľavom svetri bude stále len klamár i keď elegantnejší. Semetrika v šatách od Gucciho bude rovnaká ako semetrika v prepotenom tilku a teplákoch... Môžeme vyzerať inak, ale stále sme to my!
Po ránu sa stretnete s rôznymi energiami, ktoré sa Vás dotknú. Tamtá v tričku a tepláckoch. Pekne napasovaný krátky top a tepláky. Športové tepláky, nie moc voľné ani vypasované - sedeli na jej úžasnom zadku ako palacinka na panvici. A jej uvoľnený priamy postoj, pokojné ladné ale pritom decentne rýchle pohyby a spokojnosť v tvári naznačuje pekné ráno. Tamtá má krásne farebné šaty, so sukňou až po zem. Decentný výstrih vypĺňali dve malé čerešničky. Výstrih na boku dovoľoval vykuknúť jej štíhlym nohám a napasované oblé boky prezrádzali pevné telo a nežnú silu v pohybe. Športuje. Ovšem jej zhrbené plecia a pochmúrna tvár so slnečnými okuliarmi naznačovali, ťažké obdobie alebo aspoň teda noc. Po vrcholovom orgazmickom večeri by sa aspoň tvárila inak... Tu borec v monterkách, čo mu padajú z tých jeho roztiahnutých chlpatých cesnakov už po ránu. Vypadá akoby jeddnu ranu dostal a na druhú čaká. Tam ulízaný týpek v kraťasoch a vypasoanom tričku aby bolo vidno že cvičí.
/pokračovanie nabudúce/