Šílená vs krásný

13.4.2024 19:06 · 548 wyświetleń MiaMia---

aneb Co zavinily černé krajkové kalhotky.

Stanice Brno hlavní nádraží. Ke druhému nástupišti přijíždí rychlík číslo 840 ze směru Hodonín, Veselí nad Moravou. A v něm ty, můj miláček. Známe se pár týdnů ze seznamky, která se sexem nemá nic společného a o existenci Amatérů nemám ještě ani potuchy. Prostě slušná holka.Tichá voda břehy mele.Jo, tak to na mě sedí. Dokonale.



Ještě pět minut a jsi u mě. Nedočkavě vyhlížím příchozí a těším se na tvůj sexy hladově mokrý polibek, kdy pro nás okolí přestává totálně existovat. I svoji učitelku ze střední jsi zasklil. Týden uplynul jako voda, mě se v práci *samanasebe* zadařilo nehorázně. nestíhala jsem šéfovi ani nosit sjednané objendávky . Tento měsíc za dvě stě táců. Náhoda. nebo mi to přeje osud? Asi jsem byla moc hodná. A proto si zasloužím úspěch v práci ale hlavně Tebe!!!!

Z přemýšlení mi někdo zakryje zezadu oči. Tvl, to se dělá takhle zákeřně zezadu. Srdce mám až v kalhotkách. Ty tvoje uhrančivě černé nádherně sametový oči!! Takový, jaký mají jen Romové.
Chlubíš se novou jarní bundou a hezkým sestřihem., Líbí se ti to lásko? Místo odpovědi následuje vášnivá líbačka., takhle že se chová 36 letá ? S náctiletým? A co ???????Někdy je rozum na škodu.

Bože, ať to neskončí.Nikdy.


Je květen a venku všude kvetou šípkový růže. Jejich růžovobílý něžný květy jsou fakt všude, kam se podíváš. Dobré ráno miláčku, ať máš hezký den. Tato sms mi chodí od něj každé ráno. není Rom jako Rom. Třeba tento má maturitu a vůbec se nechová jako ti v teplákách víc proužků víc adidas. Nosí džíny a dbá na to aby byl hezky oblečený.Má pár kilo navíc, ale při jeho 180 mu ty kila sluší. Až moc.

Je pracovitý, dokáže naštípat tři metráky dřeva vč. padesátikilových špalků. Nikdy si ode mě nevzal ani korunu. Naopak, aby měl na cestu za mnou, přihlásil se na brigádu.

Má to je jen jednu chybku. Jsem strašně žárlivá.

Stojíme před nádrem a já si spravuji v dřepu botu.Mám na sobě jen krátkou mini, která mi pořád padá kde je mých 58 kilo :-)a černá krajková tanga, pod ktermi vynikne oholená kundička.
Najednou Jirka ztuhne. Já: Co se děje lásko ? Jirka Miláčku já s tebou nemůžu nikam jít. To jako proč?????? Podívej se za co můžeš. Nechápu. Ukáže mlčky prstem do rozkroku, je tam obří flek. On se normálně udělal. Je vedro květen ve stínu třicet. Nic, prostě si uvážeš kolem boků mikču. Celej den chodil chudák s tou mikinou.


Jedem do našeho oblíbeného parku, je sobota odpoledne, málo lidí. Už nevím, kolik je hodin ale je nám krásně, dokonce jsme vymysleli novou pohádku Slunečník, Větrník a Masážník :-)


Čas pokročí. do odjezdu Jirkova vlaku zbývá hodina a půl, park se začíná se vylidňovat a to by nebyl Jirka aby nezakončil naši schůzku pravidelným dlouhým orálem. Hlavu má mezi mými stehny, když v tom se v nejlepším ozve silné skřípění a z kopule planetária vyjede dlouhý dalekohled......


Střih, uplyne osm let, moje firemka. V tom planetáriu. Sedím ve druhé řadě s asi dvaceti kolegy.Šedovlasý pán se na mě dlouze zadívá se slovy: Víte slečno, ten náš dalekohled by mohl vyprávět věci. Já v duchu Ještěže neumí mluvit .....