Párové čtvrtky - kulturní okno

26.4.2024 06:24 · 528 wyświetleń Bonobo_Chimp

Tak jsem včera se Sunsetkou vyrazili do jednoho klubu v Praze Vinohradech, abychom si prohřáli šunky a provedli po dlouhé době nárazovou inspekci míst, kam jsme s oblibou ještě kolem Covidu chodili. Pak se to nějak zvrhlo a přestali jsme tam chodit, protože úroveň myceliarní nálože překročila hranici mé přirozené odolnosti a jednoduše návštěva cílila na moje kutikulární zdraví.
Mezitím se mi doneslo, že došlo k jisté nápravě a úpravám, které představují návrat do dob, kdy se člověk člověk musel bránit jenom jenom útoku nenechávých končetin a otvorů všeho druhu.
Ano, Lublaňská je zpět s ohledem na absenci miceliární nálože, bohužel nezmizel jeden nešvar a to je zásobování uzeninami klobásového či nožičkového typu ve střívku všeho druhu s absencí žemlí.
Čtvrtky jsou tzv. Párové. Zastavíme-li se nad základem tohoto slova zjistíme, že pár je antitezí singuláru. Žijeme však v době, kdy nejsou respektována základní pravidla a ustálené zvyklosti. Je tedy možné si kupovat mléko bez mléka, kafe bez kafe a navštěvovat párové akce samostatně. Tímto vyzývám všechny pány, kteří chodí do tohoto klubu s č.p. 22 ve čtvrtek, ať dorazí příště s přítelem, abychom dosáhli jisté rovnováhy vesmíru. Přeci je nám jich v celku líto, že vypláznou vstupné a jediné co se jim dostane, jsou studené párky. Dále majitele klubu, aby doplnili do pozvánek na párové akce i informaci, že jsou každému páru k dispozici ještě 3-10 samostatných onanujích můžů zcela zdarma. Jako zlepšovací nápad bych si dovolil navrhnout, aby samostatní muži byli v tento den koncentrování například v masážní místnost a jednotlivé páry si je tam mohli adoptovat po otevírací dobu s vyloučením svévolného pohybu kolejových vozidel v prostorech klubu. Nezkušený jedinec potom podléhá falešnému přesvědčení, že se tu akumulovali jedinci s jistou mentální disfunkcí, kteří neustále něco hledají a se zbytky sil bloumají po klubu jak vlakové soupravy.

I přesto musím konstatovat, že se jedná o nejlevnější saunu pro ženy v Praze s bezplatným podáváním nápojů, včetně alkoholických a tento klub i nadále budeme držet v oblibě a poctíme ho v blízké době svojí návštěvou.