Extáze duše

4.5.2024 15:10 · 391 wyświetleń BosorkaZhor

Jsou vzácné momenty v našem životě, kdy se v naší duši rozlije blaho. Jsou to vzácné momenty jako první pusa, které nás pohladí a trvají jen okamžik, přesto v nás přetrvávají na zbytek života. Těch momentů má každý z nás různě. Ale každý si je hýčkáme jako ty pravé poklady našeho života.

Několik mých Vám sem napíšu.

Zase sem dám i jeden s tátou. Když mě poprvé vzal na běžkách do hospody na grog. Zkratkou. Lesní cestou, na které bylo tenkrát dobře metr sněhu. Jasně že jsem skončila pod smrčkem s rozraženým čelem a veškerý sníh, se na mě oklepal a taťka v beranici na mě volal, co se tam tak válím, ať se zvedám a pak mě chytal pod kopcem. Proč je pro mě vzácný? Naučil mě, že je potřeba se dlouho neválet na zemi, ale zvednout se a jít dál. :-)Do dneška si pamatuju, jak ten sníh voněl, když jsme vyjeli na hřeben.

Pak . . . Jasně první pusa. Nemyslím tu neohrabanou, co se úplně nepovedla v mínus 22 na sjezdovce. Myslím tu s Lukáškem ve školce. Byl to mimochodem brunet a hnědooký. Nebyl můj typ, jako Ondrášek, ale tomu se líbila Evička :-D

První milování. To v zamilovanosti, kdy z lásky šílíte i umíráte bez ní. Bylo to s klukem, kterému jsem ještě psala na vojnu dopisy . . . Jo až tak stará jsem. Psala jsem dva tři týdně, rukou a poctivě běhala na poštu. Do dneška mi píše k narozeninám. Má krásnou dceru a vypadá pořád stejně. Nestárne. A pořád fandí Spartě.

První svázání domíkem . . . Byl to kamarád, který to fakt uměl sakra dobře. Tenkrát fyzickou bolestí mého těla osvobodil uvězněnou bolest v mojí duši. Taková psychoterapie pro lidi, co se odmítají otevřít . . . po orgasmu mi tekly slzy a všechny ty emoce a bolest v duši vytryskla ven. Osvobodil mě.

a závěr patří mistrům . . .

Když můj mladší bratránek udělal docela dost těžkou vysokou školu. Byl vždycky jako můj mladší bráška a pocit hrdosti mě tenkrát fakt pohltil. Vyrůstali jsme jako děti spolu. Vždycky jsem ho tak nějak podvědomě chránila, takže jsem tam najednou stála a uvědomila si, že už nemusím. Že to už on chrání mě. Že z něj vyrostl krásnej, udělanej chlap s modrýma očima a daroval mi Erotiku - voňavou, rudou růži, má totiž zálibu v jejich šlechtění. Hlavně těch hodně voňavých.

A jaké poprvé si nosíte v sobě Vy přátelé?