Všem mámám

6.5.2024 20:12 · 720 wyświetleń BosorkaZhor

Udělám ještě jednu výjimku a napíšu něco, co mám na srdci. Pro toužící po erotice - ne tak doslova ale pod levou bradavkou, když si dobře natlačím prso ve šprndě.

V posledních hodinách mi osud přimotal do myšlenek několik výjimečných žen. Manželek a matek. Krásných ve své laskavosti a milovanosti od jejich potomků. Zoufalé bolavé, vyčerpané, smutné, přesto bojující matky. Neznám úžasnější bytost, než je taková žena. A i přes všechny ty bolesti, utrpení a trápení... Sedící v křesle s dítětem na rukou či na klíně... Bohyně? Ne. Matka. Milující, obětavá, trpící dvojnásob za svého potomka. Vše snášející...

I s kruhama pod očima, oteklýma nohama, celulitidou, špekem na břiše po těhotenství.... Krásná matka.

Víte proč krásná? Pod srdcem nosila život, který bude jejím odkazem. Jak ještě víc může být taková žena krásná a dokonalá? Cožpak je něco víc, než zázrak zrození?

Nemusí doma štrykovat dečky. Snesou i kytku nebo takovou tu malou krabičku s obsahem v krajkovém provedení. Ona ta krajka se dělá i na dámy s velikostí X na začátku. A každá žena má ráda pozornost. Dávejte ji, než ji žena přestane chtít přijímat. Hýčkejte si je. Milujte je a se s nimi. A pokud možno s těmi svými. Zbožňujte jejich tělo, protože to nosilo Vaše potomky uvnitř sebe a bylo prvním domovem Vašemu dítěti. Je to Váš odkaz budoucnosti. Nic víc už po Vás nezůstane.